Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents carita pinuh ku hiji legenda bal kawentar ku julukan "Ibracadabra". Fakta Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Untold Biografi urang diperlukeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun Propil, carita Kahirupan saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar na dina pitch fakta saeutik dipikawanoh.

mamang teu, manéhna nyaho salaku pamuter nu nyadiakeun salaku loba hiburan duanana sareng mareuman pitch nu. Dina pitch, manéhna geus dipikawanoh salaku mesin gawang nyetak bari salaku jalma kontroversial (tina-pitch).

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-PAUD

Zlatan Ibrahimovic budak Story
Zlatan Ibrahimovic (Awal poé)

Zlatan Ibrahimovic lahir dina Oktober 3, 1981, dina Malmö, Swédia, ka ramana Bosnia sarta indung Kroasia saha éta moal happily nikah ka unggal lianna.

nikah stabil maranéhanana lumangsung pikeun ngan dua taun. Dina umur lembut dua, Zlatan disaksian cerai indungna na urang nu sumping salaku hasil tina gelut tetep, ngalalaworakeun anak, sarta nyiksa.

Numutkeun hukum cerai Swedia, Jurka Gravić (indung Zlatan urang) ngagaduhan kasempetan pikeun nyandak hak asuh anak nya. Ieu ditandaan awal naon ieu disebut a 'Pangalaman budak Hésé' keur lad ngora. Numutkeun Zlatan, 'Hirup kalawan indungna sarta ningali hiji hambalan-bapana nu anyar datang kana hirupna éta mang pangalaman nyeri '.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Produk tina imah rusak

Zlatan Ibrahimovic budak Story
Zlatan Ibrahimovic (A produk tina imah rusak)

Zlatan Ibrahimovic némbongkeun sindrom emaciation alatan cerai indungna na urang na pindah ka pihak musuh fatherly. Di sawatara titik, anjeunna ngalaman ekstrim leungitna beurat tur thinness wajar alatan leungitna otot gajih subcutaneous sakuliah awak.

Butuh waktu bari cukup saméméh Zlatan diadaptasi ka kulawarga single-indungna. recovery pinuh lumangsung nalika anjeunna diidinan deui ngadegkeun-kontak sareng bapana saha anjeunna dipikacinta leuwih ti mum na.

Pikeun Zlatan, aya geus carita dad na pindah. Sakali, nalika aranjeunna kapaksa saeutik duit, Sefik Ibrahimovic junun mésér Zlatan hiji ranjang tina Ikea tapi maranéhna teu bisa mampuh muatan pangiriman.

Zlatan Ibrahimovic budak Story
Zlatan Ibrahimovic Rama (Sefik Ibrahimovic)

"Urang dibawa eta imah antara urang. Ieu hebat naon urang teu. Kuring kungsi waktu kalawan indung kuring tapi Nyaan cicing jeung bapa. Hiji waktos anjeunna masihan sagala gaji na sangkan kuring bisa make eta keur upkeep "

Sefik Ibrahimovic malah sanggeus pisah-Na jeung pamajikanana ieu unsettled ku kenangan ti perang Balkan. Anjeunna teu bisa gampang ngocok gambar désa di Bosnia keur brutalized ku pasukan Serbia.

henteuna fatherly dahsyat Hal ieu nyababkeun mun Zlatan brahimovic gaduh Otong ngalamun na emosional.

Salaku Zlatan nyimpen éta, Fatherlessness nyaeta trend demografi paling ngabahayakeun carita budak leutik mah.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Asal stubbornness na livestyle tempamental.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Zlatan Ibrahimovic sakumaha Pemuda a

Pikeun Zlatan Ibrahimovic, tumuwuh nepi éta teuas. Salaku putra hiji caretaker Bosnia sarta cleaner Kroasia, anu dipisahkeun nalika anjeunna dua, Ibrahimovic endured tampikan. Pegat épék home négatip dijieun Zlatan Ibrahimovic ngamekarkeun dangong nekad sarta tekad dogged teu ngarobah paripolah goréng dina spite alesan alus pikeun ngalakukeunana.

Numutkeun Zlatan, "Taya sahijieun cared nanya kuring, Kumaha éta dinten abdi? " . Tapi éta budak ku cadel sarta solace irung badag kapanggih di luar étnis jeung komunitas imigran terjal anu geng kejahatan salawasna meunang ka média. Campuran-Na jeung hoodlums dijieun kabiasaan anyar nu nempo brand kahijina of tatoos. Ieu hiji waktos nu egois, braggart jeung gaya hirup emosional bener meunang ka manehna.

Anjeunna tumuwuh nepi keur 'PettyThief' kalawan istimewa dina maok bikes sarta manisan ti warung. Dina hiji wawancara, Zlatan nyatakeun, "Lamun urang diperlukeun hal keur diri urang sorangan, sakabeh urang sugan aya keur buka warung na maok .. he nyebutkeun. Kuring kungsi hubungan utamana alus jeung bikes ".

Zlatan, dinten ngajelaskeun jalan tina Rosengard salaku "A paradise", Anyar, manehna geus stressed yén anjeunna karasaeun beuki betah di lingkungan heubeul na ti paling mahal hotél di dunya, thou anjeunna teu poho oge mangrupa tempat bahaya.

Numutkeun Zlatan, 'Football rescued kuring. Di sawatara titik, ieu sadayana ngeunaan alkohol jeung narkoba di Rosengard. Abdi bungah i kénéh ari jauh ti maranéhna. Kuring éta béda alatan Kuring geus bukti yen hirup. Kitu pesen abdi ka fatherless, anu ngarasa béda, atawa sial, nyaeta mun percanten ka diri anjeun ogé bakal nyieun eta. Aya salawasna kamungkinan. Sagalana gumantung kana anjeun. "

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi- Mimiti Football Karir

Sanggeus narima pasangan sapatu bal, Ibrahimović mimiti Maen Bal dina yuswa genep. Anjeunna ngajar dirina maén bal dina hiji pitch gravel heubeul luar imah indungna urang. Dina, pitch berdebu leutik di estate nu, Ibrahimovic jeung babaturanana diusahakeun trik ngerakeun jeung flicks, spins jeung nembak. Kurangna spasi dimaksudkan anjeun kungsi jadi rusuh jeung sirah anjeun sarta suku anjeun. Zlatan kapanggih nélépon na sanggeus runtuyan latihan hardcore.

Numutkeun Zlatan, "Lamun urang maén bal di Rosengard, ieu sadayana ngeunaan putting bal antara suku masarakat, ngalakonan hal béda," manehna nambihan. "Saatos unggal trik urang éta kawas 'oohhh' 'eeeyy'. Ieu kabeh ngeunaan anu kagungan nembak hardest, anu trik pangalusna, anu move craziest. Kuring dipikacinta eta. "

Saatos anjeunna tos pro, pitch gravel heubeul ieu sagemblengna remade, kalawan grounds karét disponsoran ku Nike.

Anjeunna geus recalled hospitalizing teammate hiji yuswa 13 taun. Thou yuswa 15 taun, anjeunna pikaresep digawekeun di docks of Malmo tinimbang keur Maen Bal. Anjeunna persuaded ngalawan pamanggih ku palatih-Na.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Zlatan Ibrahimovic Awal Football Karir

Ibrahimovic ogé kapanggih panto nutup sakumaha anjeunna diusahakeun ngudag karir salaku footballer profésional. Sanajan anjeunna ngagabung klub profésional di kota urang, Malmo FF, dina yuswa 17, kolotna ti salah sahiji tim-mates na petitioned geus anjeunna dialungkeun kaluar tina bandung. Ieu kusabab Zlatan sirah-butted na batur satim anu kajadian janten ngan anak indung urang.

Numutkeun Zlatan, "Pamuter The ngagaduhan surat ti kolotna sarta ménta jalma pikeun asup ka kick kuring kaluar tina klub teh sanggeus kuring headbutted anjeunna. Mun kuring bisa nempatkeun sorangan dina momen anu kiwari, bakal ngomong ka sorangan 'ulah kantos ngalakukeun éta', tapi éta hiji lalaki ngora ambek ".

Ieu dina yuswa 18 yen Anjeunna lajeng dikaluarkeun bal bisa nawiskeun anjeunna hareup a, jalur nu jauh ti upbringing susah-Na. goresan Ibrahimovic nu tato dina duanana wrists na exhales deeply nalika ditaros upami, balik lajeng anjeunna bakal geus dipercaya anjeunna bisa ngahontal hal anjeunna boga.

Ibrahimovic dijadikeun perdana panarjamah-Na pikeun Malmö FF di 1999, sarta mantuan klub kadua division sangkan kabisat ka tingkat munggaran usum handap. The 6'5 "striker lajeng ditandatanganan bareng klub Walanda nonjol AFC AJAX na diasah kaahlian formidable diangkat jadi bagéan dua tim judul-unggul, sanajan anjeunna ogé ngembangkeun hiji reputasi salaku pamuter emosional.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Controversies sawawa

Anjeunna teh footballer jeung dangong goréng jeung hawa timer assured tina kaadigungan. Anjeunna hiji anu garelut dgn tim-mates na geus ngimpina pikeun hiji manajer tinangtu (pep Guardiola).

Sanajan hiji bakat luar biasa, Zlatan geus miboga Patempuran jeung pamadegan di sabudeureun anjeunna madhab anjeunna geus dicoo. Ieu bisa jadi salaku hasil tina kaadigungan, tapi ogé mana deui budak leutik troubled na dimana anjeunna exhibited a watek fiery mana anjeunna struggles mun ngandung di kali.

  • Zlatan geus sakali ngalaman gelut profil tinggi jeung urut batur satim Rafael van der Vaart dimana anjeunna luka dina Dutchman salila hiji kaulinan internasional.
  • Gelut jeung Oguchi Onyewu ditinggalkeun Zlatan ku iga rusak.

Ibrahimovic, Mangrupa sabuk hideung dina Taekwondo ku penchant keur najong na tim-mates, sumping ka blows jeung muscular AS internasional Onyewu sanggeus Swede dijieun bahaya tackle. Butuh waktu sapuluh tim-mates na gerbong ka misahkeun éta dua ti ngalungkeun punches dina unggal lianna.

Zlatan wrote éksténsif ngeunaan kajadian di otobiografi na 'Kami Zlatan Ibrahimovic'.

"Kuring ngagabung AC Milan di 2010 sarta cocok liga pangbadagna urang ieu approaching. The Milan derby ngalawan Inter, anu fans paling gairah - nu Ultras - anu bade hate kuring ".

"Di luhur eta, kuring kungsi isu kalawan Oguchi Onyewu, a bodo dina tim abdi. Anjeunna hiji Amérika ukuran hiji imah, sarta I ngawartoskeun a mate di sing sakuat: Hiji hal serius ieu gonna kajadian. Kuring ngan ngarasakeun eta. "

Zlatan masihan hiji pedaran apt tina pamuter athletic urut Charlton kalawan qur'an saterusna Na, handap nu paparna gelut dina entirety na.

'Onyewu resembled petinju heavyweight. Anjeunna ampir 6ft 5in jeung ditimbang leuwih 15 batu, tapi anjeunna teu bisa nélépon ka kuring. Anjeunna dituduh kuring tina jarian hihihi, tapi anu teu bener. Jalma jarian ngobrol kuring. Kuring geus uninga pisan s ** t leuwih taun: 'F ****** Gypsy', barang ngeunaan mum abdi - sagala barang éta. Kuring retaliate kalawan awak mah, moal ku kecap. "

"Kuring bébéja Onyewu kuring henteu miceun Obrolan tapi anjeunna ngan diteundeun dina. Anjeunna shushed kuring sareng jari-Na. Lajeng anjeunna tumaros deui. Kuring nempo beureum. Kuring teu ngomong nanaon, teu kecap. Yen b ****** bade manggihan sabaraha I runtah-ngobrol! Dina waktos salajengna basa anjeunna ngagaduhan bola di tangerang; Kuring bergegas nuju anjeunna sarta ucul up kalawan suku na studs kuring kaluar di hareup - dina tipe awon tina tackle ".

"Tapi manéhna nempo kuring sarta leapt kaluar tina jalan. Salaku urang duanana nabrak kana taneuh, pamikiran mimiti mah: 'S ** t! Kuring geus lasut! ' Salaku I bangun na walked jauh Kuring ngarasa hiji niup kana taktak kuring. Teu mangrupakeun ide nu sae, Oguchi Onyewu ".

"Kuring headbutted anjeunna, sarta kami flew di unggal lianna. Simkuring miharep nepi ka luh unggal dahan sejenna tina dahan. Ieu pangperangan. Kami rolling sabudeureun, punching na kneeing unggal lianna. Kami gélo sarta ngamuk - dinya éta kawas hirup jeung pati ".

Sakali hal tiis handap pamaén ngoyagkeun leungeun jeung ieu ngan engké nu Ibrahimovic kapanggih yén anjeunna ngalaman ngalaman pegat iga. Ieu pasti moal pertama kalina manéhna kungsi sengketa sareng batur satim, tapi ieu meureun kahiji waktos anjeunna meunang luka dina mangsa hiji.

"Afterwards, hal weirdest kajadian. Onyewu dimimitian sholat ka Allah kalawan lawon dina panon na, nyieun tanda salib. Ieu ngarasa kawas provocation a, sarta kuring meunang beuki ngamuk. Kuring diangkat jeung dieureunkeun ku abdi tim-mates, sarta kuring tempo jumlah nu éta hiji hal anu alus. Bisa geus tétéla nasty. Sadaya waktu, abdi ieu pamikiran: 'S ***, dada kuring hurts,' sangkan ngalaman eta dipariksa kaluar. Abdi pegat hiji iga dina tarung. "

'Teu kahiji waktos Abdi kungsi sengketa sareng batur satim.'

kontrovérsi na hiji alesan naha anjeunna geus dimaénkeun di sababaraha klub, sarta ogé mangrupa alesan naha sababaraha pamaén na fans teu kipas na pangbadagna.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Asal 'The Zlatan'

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pikeun Zlatan (Harti jeung Kalimat Kamus Paké)

Maén keur tim lokal na FBK Balkan nalika anjeunna 10 taun heubeul, Zlatan dibawa kana salaku satengah sub kadua salaku timnya anu labuh 5-0. A Ibrahimovic ngora pisan bakal ngahurungkeun game on sirah na, nyetak hiji luar biasa eight, éta katuhu, dalapan satengah gol kadua pikeun meunang kaulinan 8-5.

Ieu waktu ngaran nu "The Zlatan" lahir. Moal lami deui, dunya nyandak bewara ti footballer Swedia ngora kalawan abilities heboh di sapertos umur ngora.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-hubungan Kahirupan

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Zlatan Ibrahimovic Cinta Kahirupan (Hubungan Story)

Salaku dina waktu nulis, anjeunna teu nikah. Tapi anjeunna geus kabawa dina hubungan jangka panjang jeung kabogoh na Héléna Segar. Héléna nyaéta urut modél Swedia. Malah saméméh mahluk dina hubungan kalayan Héléna Segar, Zlatan teu boga cinta selingkuhan. Aranjeunna mibanda dua barudak duaan. Anjeunna ayeuna hirup di Paris jeung Héléna jeung barudak na. Héléna boga probable tina jadi pamajikan Zlatan deukeut nu bakal datang.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Cinta keur Tatoos

On Feb 14, 2015 dina patandingan ngalawan "SM Caen" dina nyetak gol, Anjeunna nyandak kaluar kaos pikeun nembongkeun tato of 50 jalma ngaran di sabudeureun dunya, nalangsara lapar. polah ieu di rojongan tina "Program Food PBB.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Zlatan Ibrahimovic Tatoo (Front Témbongkeun di HD)

Ieu aya kejutan yen Ibrahimovic ngabogaan sajumlah tato, tapi manéhna geus sababaraha leuwih metot kalawan hartos anu masihan urang hiji wawasan "The Zlatan". Manéhna ngabogaan naga beureum badag di sisi na nu geus sakuduna jadi hiji kiasan pikeun soldadu na kawas kapribadian, tur sarupa anjeunna boga lauk Koi on taktak kénca na nu lauk nu swims hulu na mana "ngalawan gandum".

Anjeunna oge boga Lima deva rupa Yantra, hiji gambar Budha ngalambangkeun elemen nu dipercaya tarung kaluar gering.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Zlatan Ibrahimovic Tatoo (Balik Témbongkeun di HD)

The birthdates kolot tur duduluran na anu tattooed on wrists na, sarta anjeunna oge boga ultah na founding putra na 'ngaranan on panangan katuhu na kalawan ibu-Na dina kénca-Na.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Zlatan Ibrahimovic Ngaran Tatoo

Sababaraha tato séjén téh kecap "ngan Allah tiasa nangtoskeun kuring" (hiji lagu Tupac) on ribcage-Na, jeung ngajempolan tina hate jeung klub on kandang iga katuhu na nu sakuduna dituju keur ngagambarkeun alus tuah.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-The Snubbing Master

A nyokot matak on Ibrahimovic ku sobat budak leutik na: 'mah leuwih hade tinimbang pal pangalusna abdi Zlatan ... ayeuna anjeunna béntang a sarta geus snubbed kuring keur 13 taun.

Aranjeunna teu salawasna satuju, utamana ngeunaan maén bal. 'Kuring idolized Shearer sarta anjeunna hated bal Inggris sabab kuring dipikacinta eta jadi loba - éta naon anjeunna kawas,' ceuk Flygare. 'Anjeunna salawasna cenah bakal maén di Italia sarta manéhna.'

Nalika aranjeunna disebut di kaluar jalan ku indung Flygare urang maranéhna bakal diuk dina dipan keur jam dina tungtung, pajoang leuwih kadali kana kaulinan konsol.

'Siga kembar,' ceuk Flygare tina hubungan maranéhanana. 'Kuring éta hiji sosok bapana mun Zlatan ku sababaraha cara, anjeunna katingali nepi ka kuring, tapi anjeunna jadi kalapa.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-kapercayaan diri

Pareum pitch nu, Zlatan ieu brimming kalawan kapercayaan tur diri kapercayaan, jeung jadi loba ku kituna manéhna mindeng bakal nujul ka dirina di jalma katilu salaku "Zlatan", atawa malah make ngaranna jadi kecap pagawéan mana "pikeun Zlatan" nyaéta pikeun ngalakukeun hiji hal kalawan skill ekstrim atawa bakat atawa ngadominasi. Kaca Twitter na jeung wawancara téh hal mun behold tur mikat salaku loba perhatian saperti na dina widang antics, sakumaha anjeunna ampir datang meuntas salaku filsuf di kali ku sababaraha tanda petik Na.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Worth net

Zlatan Ibrahimović ngabogaan patut net tina $ 160 juta. A maju pikeun timnas Swédia, Ibrahimović earns $ 35 juta per taun di gaji. A pindah ka Liga Premier jeung Manchester United keur usum 2016-17. Sanggeus badami usum-lila ku Nike, manéhna balik handapeun deal patut a dilaporkeun $ 3 juta taunan ngaliwatan 2019.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Hal hukum

Anjeunna sakali deui di sisi salah sahiji hukum sabot narima kartu beureum pikeun slapping Salcatore Aroniaca dina draw goalless ngalawan "Napoli". Anjeunna satuluyna ngalarang pikeun tilu patandingan ku Olahraga hakim Gianpaolo Tosel.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Unggul judul & Club Honor

Numutkeun Zlatan, "Kuring salawasna nempatkeun sorangan kadua - I resep nyieun batur senang," manehna nerangkeun. "Dimana wae kuring geus diputer, abdi geus meunang (salapan judul liga dina 10 musim kaliwat jeung lima klub). Tapi ngan ngarasa puas lamun kuring tim-mates, fans, dulur téh senang. Kuring boga haté badag ".

Zlatan geus kabuktian sabaraha deadly anjeunna téh euweuh urusan naon kaos ieu anjeunna ngagem ku nyetak dina kompetisi klub greatest Éropa urang ku genep klub béda. Anjeunna mangrupakeun scorer gawang kejam nu bisa maénkeun oge dina manajer béda.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Hormat keur Brasil Legenda

pahlawan na éta teu Swedia, sanajan thou aranjeunna réngsé katilu dina Piala Dunya 1994. Anjeunna ngan kungsi panon pikeun brilliance of Brazil, diajar nu likes of Ronaldo Nazario de Lima jeung Ronaldinho. Anjeunna diawaskeun severally na mastered klip video tentang kumaha carana maranéhna dijalankeun dribbles maranéhanana.

Numutkeun Zlatan, "Kuring dont lalajo Swedia deui lajeng, abdi pernah tuh," nyebutkeun anjeunna. "Kuring dipikacinta Brazil lantaran maranéhanana éta hal béda. Aranjeunna keuna bal béda, kawas hoki sawah dimana anjeun nyered bal. Anu ajaib sarta eta dirasakeun sagemblengna béda nanaon Kuring kungsi katempo méméh ".

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Ngaluarkeun kalawan Guadiola

Maén kalawan seuneu? Ibrahimovic geus pernah geus sieun sora opini sarta geus dikritik Guardiola. Kanyataanna, Zlatan geus dituduh urut manajer pep Guardiola salaku mahluk anu "sieunan" kalawan "euweuh bal".

ngimpi move pikeun Barcelona réngsé dina musibah jeung ku ngarecahna total dina hubungan na sareng Guardiola. Nurutkeun manéhna, "Kuring kungsi ngimpi keur gabung Barcelona tapi ayeuna Jigana meureun anjeun kedah nyimpen impian anjeun tinimbang nyieun eta datangna leres, sabab bisa geus ancur kuring."

Keur sababaraha bulan munggaran dina Spanyol, hirup indit ogé, tapi lajeng Guardiola dieureunkeun komunikasi. "Kuring masih teu kenal naha mah, meureun pernah" Ibrahimovic nyebutkeun.

"Kuring diusahakeun sangkan kontak sareng anjeunna - tapi anjeunna teu hoyong nyarita ka kuring, anjeunna Ngahindarkeun kuring. Kuring walked kana kamar hiji, anjeunna linggih di dinya minum kopi na. Tapi manehna bangun, teu rengse kopi na. Teu sangka: 'Kaula mah masalah, anjeunna téh masalah.' Tapi aya henteu kecap, teu waleran, nanaon.

hanjelu Ibrahimovic urang spilled leuwih sanggeus hiji patandingan kalawan Villarreal. "Kuring screamed kaluar di Guardiola, abdi ieu screaming yén manéhna henteu bal na yén ieu ridiculous yén anjeunna teu ngobrol pamuter-Na. Kuring ditajong leuwih kotak di hareupeun manehna tur dikirim hal onto lantai.

"Gagasan abdi ieu meunang ambek sahingga meureun manehna bakal ngobrol kuring. Tapi euweuh. Anjeunna ngajemput kotak, nempatkeun eta deui lajeng walked kaluar ti kamar. "

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-The Zlatan Kamus Kecap pagawéan Pendaftaran

Saatos ningali sababaraha ngawawancara jeung striker Swedia anjeun bakal gancang perhatikeun hiji hal; manéhna diaku sora ngaranna sorangan.

Jadi loba kitu, dina kanyataanana, anu manéhna eta trademarked di 2003. Kalawan duanana "Zlatan" jeung "Zlatan Ibrahimovic" trademarked, eta hartina manehna geus hak ekslusif jeung ngaran pikeun produk kayaning baju, sapatu jeung barang olahraga.

Di Perancis, kecap 'Zlataner' kiwari resmi hartosna "Pikeun naksir". Dina Désémber Déwan Basa Swedia didaptarkeun kecap pagawéan 'Pikeun zlatan', hartina pikeun ngalakukeun hiji hal audacious atanapi outrageously cemerlang. Zlatan Ibrahimovic téh leuwih ti ngan footballer, manéhna mangrupakeun kecap, cara tina behaving, a way of life.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-ambek-ambekan

Anjeunna masih muterkeun kalawan anger pulsing ngaliwatan urat-Na, tapi ayeuna mah eta geus channeled. "Kahiji anger nu dikawasa kuring. Ayeuna kuring embung eta, " manéhna nyebutkeun.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Honors Swedia

A surat wasiat keur kumaha dominan Ibrahimovic geus, manéhna geus meunang Guldbollen (Swedia Footballer tina Taun) hiji luar biasa salapan kali. Anjeunna ngajemput 9 nath pangajén dina bulan Nopémber di 2014, nu éta 8 nathpangajén padeukeut kalayan Freddie Ljunberg unggul dina 2006 sanggeus pangajén kahiji Zlatan di 2005. Sanggeus picking up pangajén panganyarna, Ibrahimovic nyatakeun yén anjeunna masih "hirup ngimpi boyhood kuring" na yén anjeunna hayang meunang "beuki pisan". Anjeunna oge dibayar upeti ka Klas Ingesson na Pontus Segerstrom ogé lanceukna, sakabéh anu anyar kaliwat jauh.

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-The Taekwondo Master

Keur nurun tina pamuter tur karakter manéhna téh, Ibrahimovic manggih dirina di rada sababaraha alesan jeung gelut duanana jeung oposisi jeung teammates.

Anjeunna salah saurang pamaén nu teu hayang meunang dina samping salah sahiji kumaha oge, sakumaha anjeunna jadi hideung-sabuk dina Taekwondo nalika anjeunna 17 heubeul taun di kampung halaman nya ku Malmo. Anjeunna ogé meunang husus hideung-sabuk ti tim Italia Taekwondo. abilities seni béladiri na ogé mantuan manehna di pitch, sakumaha anjeunna boga pangabisa fenomenal keur najong acrobatic jeung overhead sanajan ukuranana na, nu geus ngabéwarakeun dunya kalawan sababaraha kali (jeung Inggris keur dina tungtung narima hiji gawang rongkah).

Zlatan Ibrahimovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Pangalusna ngajual Otomatis Biografi

Béntang soccer dileupaskeun otobiografi-Na, Kuring keur Zlatan Ibrahimovic, Dina telat 2011. The Memoir laris wincikan budak leutik kasar Ibrahimovic sarta Patempuran-Na jeung Guardiola jeung pamaén séjén, sarta hiji versi English ieu diterbitkeun dina bulan Séptember 2013.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu