Kisah Budak Youssoufa Moukoko Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Kisah Budak Youssoufa Moukoko Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi urang Youssoufa Moukoko nyaritakeun anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, kami masihan anjeun presentasi Carita Kahirupan na ti jaman mimiti, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngahijikeun napsu otobiografi anjeun, ieu mangrupikeun dinten mimiti na pikeun naék galéri - kasimpulan sampurna Youssoufa Moukoko's Bio.

Youssoufa Moukoko Life Story
Youssoufa Moukoko Life Story.

Salaku pencinta sepak bola anu rajin, anjeun panginten mimiti nguping namina nalika éta Borussia Dortmund wonderkid ngarusak catetan-gol nyetak gawang di tingkat U17 sareng U19 BVB. Meureun dina waktos éta, anjeun mimiti ngabandingkeun anjeunna C Ronaldo. Sanaos penghargaan, ngan ukur sababaraha penggemar anu terang riwayat hirupna, anu cukup pikaresepeun. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Youssoufa Moukoko Childhood Story:

Pikeun pemula Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan, Koko. Youssoufa Moukoko lahir dina dinten ka 20 Nopémber 2004 ka indungna, Marie Moukoko, sareng ramana, Joseph Moukoko di Yaoundé, ibukota Kamerun.

Pamaén bal Jerman anu dilahirkeun di Afrika mangrupikeun diantara opat murangkalih kulawarga nuklirna - lahir tina union antara kolotna. Dadang sareng Ibu Youssoufa Moukoko - Joseph sareng Marie sanés ti Perancis, tapi pribumi murni di metropolis Afrika Kulon (Yaoundé) anu dijuluki kota kalayan tujuh gunung.

Déwasa:

Mesin nyetak gol nyéépkeun sapuluh taun mimiti hirupna tumuh sareng asih bal di tempat lahirna di Yaoundé. Jaman baheula, nini-nini, indung sareng lanceukna, (Borel) sadayana nonton anjeunna bertunas janten genius bal ngora. Nalika anggota kulawarga Youssoufa Moukoko tatapa kana kamahéranana, aranjeunna neundeun harepan pikeun masa depan anu hadé pikeun anjeunna dina olahraga.

Latar Kulawarga Youssoufa Moukoko:

Urang kedah nyatakeun di dieu yén pencari nafkah sareng bapak bumi di bumi - Joseph parantos cicing di Jérman salaku warga nagara ti taun 1900-an. Syukur yén anjeunna henteu Pa maot.

Sabenernna, kolot Youssoufa Moukoko (Joseph sareng Marie) katingali pisan pikeun ngatur kulawarga. Jaman harita, bapak Moukoko sering ngirim Euro ka indungna pikeun perawatan kulawarga, pamekaran anu ngabantosan Moukoko gaduh pendidikan kelas menengah sapertos kaseueuran murangkalih di Yaounde.

Asal Kulawarga Youssoufa Moukoko:

Sanaos Koko lahir di nagara Afrika Tengah, Wonderkid mangrupikeun warga negara Jérman. Naha anjeun terang?… Bapakna, Joseph, ngadaptarkeun kalahiranana di kedutaan Jerman di Kamerun langsung saatos anjeunna lahir.

Sanaos kitu, anjeunna ngagaduhan Afrika anu nyerat di panjuru fisiognomi sareng awakna kusabab anjeunna 100% ti tanah air. Kolot Youssoufa Moukoko duanana asli ti Kamerun sareng akar kulawargana jero-jero di nagara éta. Étnis fang Yaounde.

Carita Karir Youssoufa Moukoko Untold:

Dina waktos prodigy maén bal éta 11, kolotna parantos satuju pikeun anjeunna angkat ka Jérman, dimana anjeunna mimiti maénkeun pikeun FC St. Pauli. Kitu mimiti perjalanan Moukoko dina maén bal karir. Lah, poto langka genius maén bal nalika anjeunna sumping di FC St. Pauli.

Ieu Youssoufa Moukoko dina waktos Pa na nganteurkeun anjeunna ka Éropa.
Ieu Youssoufa Moukoko dina waktos Pa na nganteurkeun anjeunna ka Éropa.

Darat ka ditu, budak ngora ngalih kana peralatan top. Anjeunna langsung janten pamuter anu menonjol pikeun klub Under-15 klub - nyetak 21 gol dina 12 pertandingan nalika umur 11 taun! Niténan trend anu teu dipercaya ieu, Ayahna, Joseph ngalih ka Borussia Dortmund, sareng prestasi ieu ningali terasna kamahéran nyetak gol-Na.

Taun Awal di BVB:

Budak ngora harita bieu tos 12 taun nalika anjeunna begab ngancurkeun pertahanan na banging gol pikeun senang Ku tim B-BB U-15. Hasilna, anjeunna meunang promosi ka klub U-17s bahkan sateuacan anjeunna janten nonoman!

Nya ngajalankeun bentuk nyetak gol anu saé sigana ningkat sareng unggal promosi, pamekaran anu ngajantenkeun seueur ragu naha anjeunna leres-leres umur 12 taun. Ngarespon kana masalah sakitar umur rumaja, bapakna, Joseph, ngaluarkeun pernyataan nekenkeun yén:

“Umur putra abdi leres. Langsung saatos anjeunna lahir, kuring ngadaptar anjeunna di konsulat Jérman di Yaounde. Kami gaduh akte kalahiran Jérman. "

Checkout umur 12 taun anu umurna janten bahan kontropérsi.
Checkout umur 12 taun anu umurna janten bahan kontropérsi.

Youssoufa Moukoko Biografi - Jalan ka Inohong Carita:

Nalika pribumi Yaounde ngalih ti U17s ka U19s dina mimiti usum 2019-2020, sakedik anjeunna sadar yén anjeunna aya di ambang terkenal. Dina tingkat éta, anjeunna parantos ngagaduhan dukungan sebulat pelatih dina baju konéng sareng hideung.

Komo manajer reticent Lucien Favre anu kawéntar pikeun nyiksa pers ku pernyataan anu teu jelas janten positif nyarios nalika dipenta pikeun masihan koméntar ngeunaan Moukoko anu ningali peminat salaku anu paling panas di kalangan Kumpulan budak ngora Borussia Dortmund salajengna.

Ieu mangrupikeun umur 12 taun anu umurna janten masalah kontropérsi.
Ieu mangrupikeun umur 12 taun anu umurna janten masalah kontropérsi.

Youssoufa Moukoko Bio - Rise To Fame Story:

Nalika ngadominasi Under 19 Bundesliga sareng Liga Pamuda UEFA kalayan tujuan, Koko ngamimitian latihan sareng tim mimiti BVB dina Januari 2020. Bulan-bulan engké dina bulan Nopémber, anjeunna damel debut pikeun Dortmund salaku menit 85th pikeun Erling Braut Haaland ngalawan Hertha BSC.

Kalayan debut, Moukoko janten pamaén bungsu dina sajarah liga Bundesliga. Teu diragukeun, perjalananna dina maén bal top-flight nembé dimimitian sareng aya seueur judul positip anu dijejeran pikeun anjeunna.

Tingali saatos Youssoufa Moukoko ngadamel debut liga na.
Tingali saatos Youssoufa Moukoko ngadamel debut liga na.

Sedengkeun lifebogger.com hoyong ngadorong ati-ati dina ngabandingkeun pamuter naon waé Lionel Messi, kami yakin Moukoko mangrupikeun pengecualian. Siga Andre Onana, anjeunna luar biasa hirup dugi ka anu diarepkeun nyalira sareng henteu ngantep pujian dugi ka sirahna atanapi kritik mangaruhan anjeunna. Naon waé cara anu condong pikeun anjeunna, sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, kalebet sorotan pidéo na di handap, bakal janten sajarah.





Saha Youssoufa Moukoko Girlfriend?

Naon siga sapotong naséhat ramah tapi geulis goréng? Éta nyaritakeun budak ngora anu karék umur 16 taun pikeun meunangkeun kabogoh. Saha anu leres? Anjeun, enya anjeun! Dini teuing kanggo naroskeun naha Moukoko ngagaduhan WAG atanapi kabogoh. Anjeunna ngan ukur budak leutik, demi maén bal. Naha anjeun hoyong anjeunna luntur kana kaburungan bahkan sateuacan karirna dimimitian?

Anggap umur 16 taun boga kabogoh. Naha anjeun naroskeun naha anjeunna ngagaduhan putra atanapi putri? Naha urang sadayana tiasa masihan budak ka sababaraha rohangan napas? Hatur nuhun, sareng mangga parios rohangan ieu pikeun pembaruan nalika anjeunna yuswa 18 taun.

Teu aya rohangan kabogoh, bahkan dina korsi.
Teu aya rohangan kabogoh, bahkan dina korsi.

Kahirupan Kulawarga Youssoufa Moukoko:

Gampang pikeun anu resep komik percanten panyerangna sanés lahir ti awéwé. Nyatana, aya anu nyangka yén anjeunna sumping ka bumi ti planét alien sapertos Superman sareng ngagaduhan kulawarga angkat. Tapi urang langkung saé terang didieu. Bagéan ieu masihan anjeun langkung seueur kanyataan ngeunaan kolot Youssoufa Moukoko. Langkung seueur, ngeunaan duduluran sareng baraya na.

Ngeunaan Kolot Youssoufa Moukoko:

Kami yakin anjeun ayeuna kenal sareng Marie sareng Joseph. Sanés sacara alkitabiah, tapi sacara biografi aranjeunna Youssoufa Moukoko's Kolot. Sajauh kami terang, Marie yuswa 28 taun nalika anjeunna ngalahirkeun payun. Anjeunna ningali budak ngora tumuh ka sepak bola anu asih sateuacan sapuk sareng salakina pikeun mindahkeun anjeunna ka Hamburg.

Di sisi anu sanésna, Bapana Youssoufa Moukoko, Joseph, mangrupikeun tilas pamaén bal. Anjeunna parantos lami cicing di Jérman pikeun kéngingkeun kontés pikeun posisi Kanselir di nagara éta. Nalika umur Moukoko mangrupikeun masalah perdebatan, anjeunna sacara sadar nyarios yén nonoman éta mangrupikeun jalma anu henteu percanten, nekenkeun yén anjeunna langkung saé tibatan anjeunna dina umur anu sami.

Ngeunaan Dulur Youssoufa Moukoko:

Pamaén bal anu dilahirkeun di Kamerun dikabarkan ngagaduhan opat duduluran, tapi urang terang ngan hiji. Anjeunna lanceukna Moukoko, Borel. Duduluranna ogé kana maén bal sareng parantos maén pikeun klub Jerman Schwarz-Weiß Essen ti saprak 2019.

Ngeunaan Baraya Youssoufa Moukoko:

Jauh tina kahirupan kulawarga urang Kamerun anu caket, henteu aya catetan katurunan na. Sapertos pamiarsa anu urang hormati, kami panasaran pikeun terang naha nini-nini sareng indung bapa Koko mangrupikeun genius maén bal.

Naha paman sareng bibi na resep olahraga éta? Teras anjeunna kedah gaduh misan ngadamel ombak di mana waé, leres? Meureun enya atanapi henteu. Aya seueur teuing rasa panasaran anu urang hoyong nyugemakeun, sanaos urang henteu buru-buru ngaidentipikasi ponakanana sareng budak na.

Kahirupan Pribadi Youssoufa Moukoko:

Saha anjeunna anu nyerang jalma-jalma sakumaha handap-bumi sareng tujuan, kalayan teu aya omong kosong dina mastakana? Leres, anjeun leres leres, Moukoko! Anjeunna mangrupikeun jalma anu berjiwa bébas anu ngalakukeun sagala hal kalayan cinta, kaasup nyamar pikeun poto.

Sanaos BVB parantos nyobian pisan ngalindungan anjeunna tina perhatian média, kakuatan karakter sareng kecerdasan émosina na nyarios saé tibatan saratus wawancara. Budak ngora resep naek kana parahu gancang sareng ngojay. Ditambahkeun kana daptar hobi na nyaéta nyéépkeun waktos kualitas sareng kulawarga sareng babaturan. Naha anjeunna bakat ngora anu luar biasa?

Naha anjeun tiasa ningal anjeunna ngalaksanakeun salah sahiji hobi na
Naha anjeun tiasa ningal anjeunna ngalaksanakeun salah sahiji hobi na?

Gaya hirup Youssoufa Moukoko:

Clocking 16 henteu ngan ukur ngajantenkeun Koko layak pikeun debut perdana liga na. Jaman anyar ngaleungitkeun sababaraha larangan dina gaya hirupna. Janten, anjeunna ayeuna tiasa kéngingkeun SIM pikeun mobil alit sareng motor - kalebet nyetir ngurilingan kota dugi ka tengah wengi. Anjeunna ogé tiasa milih sora na dina pamilihan umum lokal sareng muka rekening di bank.

Naha rekening bank penting? Anjeunna gaduh nilai bersih 500 Rébuan Euros sareng kedah ngajaga tab tina nasib finansial na anu gancang-naék. Moukoko gaduh kontrak sareng Nike pikeun ngahaturkeun nuhun pikeun nasib finansial anu ageung sabab éta nyayogikeun deficiencies anu timbul tina 250 Rébu Euro anu BVB mayar anjeunna dugi Nopémber 2020.

Aya kamungkinan 99% Moukoko henteu ngagaduhan sipat dina namina. Anjeunna ogé henteu ngagaduhan mobil sareng bumi. Jelas, anjeunna kedah nguping kana naséhat anu dipasihkeun ku sasama urang Perancis Pierre-Emerick Aubameyang, saha anjeunna pendak deui di Dortmund.

Ayeuna anjeun atos terang saha waé anu nuturkeunana.
Ayeuna anjeun atos terang saha waé anu nuturkeunana.

Fakta anu henteu dikenal ngeunaan Youssoufa Moukoko:

Pikeun ngabungkus biografi Koko anu pikaresepeun ieu, ieu aya kanyataan anu henteu dikenal atanapi Henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Naha anjeun sadar?… Dimana kulawargana asalna (Kamerun) rata-rata warga kedah damel salami 29 taun 8 bulan kanggo ngajantenkeun gaji Moukoko (Nopémber 2020) taunan di Dortmund.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euros (€)
Per Taun€ 250,000
per Bulan € 20,833
Per Minggu€ 4,800
Per Poé € 686
Per Jam€ 29
Per Menit€ 0.48
Per Detik€ 0.008

Kusabab anjeun mimiti ningali Youssoufa Moukoko'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

€ 0

kanyataan #2 - Korban Rasisme:

Seringna, kipas lawan frustasi ku cara anjeunna nyetak seueur gol ngalawan aranjeunna. Dina pertandingan nonoman Bawah-19 ngalawan Schalke, para penggemar ngalungkeun nyanyi rasis sadayana dina nami ngalemahkeun budak ngora. Untungna, Moukoko ngaréspon ku nyetak hat-trick anu ngabungkem aranjeunna, sareng Schalke memang nyungkeun hapunten saatos pertandingan.

kanyataan #3 - Agama Youssoufa Moukoko:

Éta ngéléhkeun imajinasi urang kumaha jalma anu kolotna ngagaduhan nami Kristen ngalaksanakeun Islam. Sugan teu aya sabab kejutan sabab nami aslina Youssoufa mangrupikeun varian Yusuf, leres?

kanyataan #4 - Peunteun FIFA 2020:

FIFA teu acan meunteun Youssoufa Moukoko sacara resmi. Naon anu dipimilikna nyaéta rating khusus tina 72 poin sareng tebak cing?… poténsi poténsi na 92 ​​nyaéta dua poin di luhur Samuel Etoo urang rating FIFA pangluhurna. Kami arepkeun FIFA ngajaga poténsial sareng naekeun sacara umum anu seueur anu pas pikeun budak anu precocious.

Kami yakin aya dinten anu langkung saé payun. Kumaha upami Anjeun?
Kami yakin aya dinten anu langkung saé payun. Kumaha upami Anjeun?

Kasimpulanana:

Nuhun parantos maca tulisan ieu dina biografi Youssoufa Moukoko sareng carita budak leutik. Kami arepkeun éta parantos ngailhérkeun anjeun pikeun yakin yén kaagungan henteu khusus pikeun umur, sapertos Moukoko tina bentuk anu parantos kabuktosan. Kabeneran aya, jalma resep legendaris Rigobert Song bakal bungah anjeunna maén pikeun Singa Indomitable - sareng hirup impian nasionalna ti tempat anjeunna angkat.

Salajengna, kedah urang ayeuna muji kolot Youssoufa Moukoko pikeun henteu ngan ukur membela anjeunna ngalawan kritik umur sareng ngadesek anjeunna pikeun ngalakukeun anu langkung saé. Membela yuswa na normal, tapi ngaréspon rasisme ku hat-trick nunjukkeun anjeunna saurang pamaén bal anu teu omong kosong.

Di lifebogger, kami bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi kalayan akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun perhatoskeun naon waé anu henteu katingaleun leres, kedahna ngahubungi kami. Upami teu kitu, bejakeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun dina bagian koméntar. Tabel Wiki kami bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun ringkesan Youssoufa Moukoko's Bio.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Youssoufa Moukoko.
Landihan:"Koko."
Jaman:16 Taun.
Tanggal lahir:Dinten ka 20 Nopémber 2004.
Tempat kalahiran:Yaoundé, ibukota Kamerun.
Jangkungna di Kaki:5 Kaki, 9 Inci.
Jangkungna dina Cm:179 Cm.
Maén Posisi:Maju.
Kolot:Marie (indung), Joseph (bapa).
duduluran:Borel (lanceuk).
Kabogoh:nihil
Zodiak: Scorpio.
Hobi:Numpak kapal gancang, ngojay, nyéépkeun waktos anu hadé sareng kulawarga sareng réréncangan.
Worth Net:500 Rébuan Euro

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar