Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kanyataan Biografi Untold

0
870
Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kanyataan Biografi Untold. Kiridit ka YoungStarlets sareng Sky Sports
Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kanyataan Biografi Untold. Kiridit ka YoungStarlets sareng Sky Sports

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh salaku "Tielemans". Our Childie Story budak leutik Youri Tielemans ditambah Kanyataan Biografi Masih Bawa ka aranjeunna ka anjeun seueur kajantenan anu penting pikeun anjeunna ti waktos ayeuna. Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti-Na, kasang tukang kulawarga, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta anu sanés sakedik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya kedah terang tina pangabisa sareng footed dua suku. Tapi ngan saeutik anu Mertimbangkeun Biografi Youri Tielemans anu cukup metot. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang dimimitian.

Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Youri Marion A. Tielemans lahir di poe 7th Méi 1997 di Sint-Pieters-Leeuw, Belgia. Anjeunna ngalahir ka bapa turunan Flemish sareng ka indung tina turunan Kongolés.

Youri Tielemans Kahirupan Mimiti sareng Latar Kulawarga
Youri Tielemans lahir ka kolot anu teu dipikanyaho seueur. Tulisan: PXhere na YoungStarlets.

Bélgia Belénia nu dicusuan etnis dicampur Afrika-Afrika ku basa Sari-Pieters-Leeuw di luar Brussel di mana anjeunna tumuwuh nepi barengan lanceukna sareng sadulur anu sakedik seueur di waktos dina tulisan.

Youri Tielemans Story budak
Youri Tielemans ngangkat di Sint-Pieters-Leeuw di luar Brussel, Belgia. Tulisan: YoungStarlets na ViaMichelin.

Tumuwuh dina tempat lahirna, ngora Tielemans nya ganjil kaluar di kulawargana ku lantaran kolot di kolot sareng duduluran anu masih ngawujudkeunana minat Judo anu ngurus kirang dina maén bal.

Sanaos Tielemans kéngingkeun pelatihan anu parantos dina Judo, maén bal anu aya di haténa. Anjeunna mimiti maén olah raga henteu lila saatos anjeunna diajar kéngingkeun sareng geura-giru ngamankeun dukungan bapa kolotna anu asup anjeunna di Akademi Anderlecht yuswa lima taun.

Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Pendidikan dan Karir meta

Samentara di Anderlecht akademi, Tielemans ngagabungkeun akademisi akademik sareng meta karir di bal, anu duanana ngajomblo ngalengkepan saling. Iraha Tielemans dipenta pikeun nyerat éséy ngeunaan masa depan na, barudak ngora éta bakal salawasna ditenepkeun pangan-na ngeunaan bal ogé jéntrékeun kualitas anu anjeunna ngagaduhan pikeun ngucapkeun ngimpina.

Youri Tielemans - Latar Atikan
Youri Tielemans salawasna nyerat kana masa depan na di maén bal nalika sakola mimiti na. Tulisan: Pinterest na YoungStarlets.

Teu kawas paling saéglésari profésional, Tielemans ngudag akademik henteu eureun dina pertengahan rumaja. Anjeunna nuluykeun pikeun meunangkeun diploma SMA di Sint-Guido Institute School di Anderlecht dimana anjeunna ngulik padagangan.

Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Mimiti Kahirupan Karir tur Jalan Ka Inohong Story

Juggling antara akademisi sareng maén bal pikeun Anderlecht henteu datangna gampang pikeun Tielemans. Sanajan Anderlecht ngurangan dinten latihan anu dimaksudkeun pikeun ngajalanan Tielemans, pamekaran nungtut yén prodigy maén bal kudu kerja keras supados jadi sareng langkung rata-rata kalawan peers anu parantos teu latihan.

Sanaos, Tielemans malireja tangtanganna kucék ngaliwatan panyambung. Kana waktu Tielemans yuswa 16 di 2013, anjeunna meunang panggero kahijina nepi ka pakuat senior Anderlecht salaku gaganti anu henteu kapaké nalika klubna meunang 1-0 leuwih Genk di Super Piala Belgian 2013.

Youri Tielemans - Jalan Pikeun Inohong
Youri Tielemans meunang panggero kahijina dina pakuat senior Anderlecht sabot yuswa 16. Kiridit: YoungStarlets.
Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Naek Pikeun Inohong Story

Saminggu saatos meunang telepon kahijina ka pakuat senior, Tielemans debut perdana timnya pikeun Anderlecht salaku gaganti nalika cocok ngalawan Lokeren dina babak bubuka usum Belgian Pro League.

Kalawan debut, Tielemans jadi pamaos bungsu dina sajarah liga. Terus sanésna janten catetan anu sanés ku janten pamuter Belgia bungsu nu maén dina Liga Liga Champions sanggeus anjeunna dimimitian di cocok sareng Olympiacos dina umur 16 taun sareng poé 148 dina 2 Oktober 2013. Sésana, sabab nyebutkeun, aya sajarah.

Youri Tielemans - Kebangkitan Kasebos Ngalantos
Youri Tielemans dina peta ngalawan Olympiacos kanggo debut ku UEFA. Kiridit: Prokerala.
Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Fakta hubungan Kahirupan

Youri Tielemans nikah ka waktos nalika aya tulisan. Urang candak Anjeun fakta ngeunaan bukuna dating sareng kahirupan kakawinan. Mimiti, Tielemans henteu dikenal mamang girlfriends di mana wae manéhna papanggih ka pamajikanana Mendy.

Youri Tielemans With Wife Mendy
Youri Tielemans jeung pamajikanana Mendy. Kiridit: InformationCradle.

Saeutik dipikanyaho ngeunaan nalika pasangan patepung atanapi nikah. Najan kitu, rugbi maranéhanana dikaruniai sareng awéwé geulis Melina. Manehna lahir di posisi gelandang yuswa 19 dina 2017.

Youri Tielemans With Putri
Youri Tielemans sareng putrana Melina. Kiridit: Tumblr.
Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Fakta kulawarga Kahirupan

Tielemans asalna tina latar kulawarga-kelas tengah. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan bapana Tielemans: Tielemans lahir ka bapa turunan Flemish. Sajarah karya bapana anu dipikawanoh anu dipanjil kalibet saurang seueur pikeun pelajar sareng pelajar Judo. Anjeunna mamang teu caket ku Tielemans anu nyérélakeun ngeunaan anjeunna dina lampu saé.

Ngeunaan indungna Tielemans: Ibu Tielemans nya asalna tina turunan Kongolés. Kawas salakina, manéhna jalan guru sareng palatih Judo. Dipikawanoh janten jawara pendidikan, indung Tielemans paduli kirang ngeunaan bal sareng mastikeun yén klausa ngeunaan karaharjaan akademik na kalebet dina kontrak munggaran anu ditandatanganan sareng Anderlecht.

Youri Tielemans - Fakta Kahirupan Kulawarga
Youri Tielemans diangkat ku kolotna anu ngadukung. Tulisan. ClipArtsStudio sareng Asmonaco.

Ngeunaan duduluran Tielemans: Henteu seueur anu dipikanyaho ngeunaan lanceukna jeung sadulur Tielemans anu ngiluan jalur kolotna dina latihan Judo. Mangkaning, aranjeunna bagikeun kaom raket sareng léngkah orok maranéhanana anu ngadegkeun nyalira salaku genius maén bal.

Youri Tielemans Sibblings
Dulur-dulur Youri Tielemans aktip dina Judo. Kiridit: IMGBIN.

Ngeunaan baraya Tielemans ': Jauh ti kulawarga saharita Tielemans sakedik dipikanyaho ngeunaan nini sipat siga bapa sia sareng akina indungna sareng indungna. Sarupa oge, aya henteu aya pamotongan Tielemans, tejis, kaponakan awewe na ganteng bari misan na teu acan dicirikeun dina acara kasenian hirup na saacan tanggal.

Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Fakta Kahirupan pribadi

Naon ngajadikeun Youri Tielemans keletik ?. Diuk deui salaku urang mawa anjeun makings tina kapribadian Tielemans pikeun ngabantosan anjeun gaduh gambar lengkep ngeunaan anjeunna. Pikeun mimitian ku, persona Tielemans 'mangrupakeun campuran Tret Zodiak.

Anjeunna diwanohkeun, ambisius, jalankeun sareng nengetan wincikananana anu patali jeung kahirupan pribadi sareng pribadi na. Anjeunna gaduh sababaraha kapentingan jeung hobi nu ngawengku latihan judo, maénkeun baskét, balanja, ngadengekeun musik, nonton tipi, maén video kaulinan sareng nongkrong sareng babaturan.

Youri Tielemans Kapentingan sarta Hobi
Latihan Judo mangrupa salah sahiji kagiatan pastime Youri Tielemans. Kiridit: LeSoir.
Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Fakta Otong

Youri Tielemans net-patut masih ditalungtik. Sanajan kitu, anjeunna boga nilai pasar £ 19.80m dina waktu nulis. Asal kabeungharan Tielemans sakedik dipikanyaho kapendak nyaéta tina gaji anu ditampi sareng baler bal sareng earnings tina dukungan.

Minangka salah sahiji anu méncaya perhatian, Tielemans hirup hirup konservatif, sahingga sakedik kanyahoan ngeunaan sia asalna di Sint-Pieters-Leeuw Ngeunaan koleksi mobilna, Tielemans mibanda Black Audi sareng sakali nyandak poto caket pisan kana mobil anu aheng.

Youri Tielemans - Fakta Otong
Youri Tielemans mibanda Audi diantawis mobil anu endah anu aya di saeutik ieu. Kiridit: Instagram.
Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - Untold Fakta Kahirupan

Pikeun mungkus carita sareng biografi urang Tielemans budak leutik di dieu nyaéta fakta anu teu diwujudkeun pisan jarang dilebetkeun kana bioana.

Naha anjeun terang?

  • Youri Tielemans ngabogaan beubeur Bulao dina Judo. Anjeunna kakara dua tingkat jauh ti meunangkeun sabuk hideung sateuacan anjeunna kaluar olahraga.
  • Anjeunna gaduh tattoo sakedik dina sisi bicep kénca-Na.
Youri Tielemans - Fakta Kahirupan Untold
Tato Youri Tielemans ditunjuk dina bicep kénca-Na. Kiridit: WTFOOT.
  • Saeutik dipikanyaho ngeunaan ageman Tielemans minangka posisi gelandang tacan nyarios ngeunaan kapercayaan-na dina waktos anu nulis.
  • Tielemans tacan dikenalkeun, anjeunna henteu dibikeun ka ngaroko sakumaha dina waktos tulis.
Youri Tielemans Story Budakanana Ditambah Kakutan Biografi - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, video Ringkesan YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Nuhunkeun bacaan Story Budakahan Youri Tielemans ditambah Fakta Biografi Untold Dina LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu