Xavi Hernandez budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5323
Xavi Hernandez budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan barca paling dipikawanoh ku nickname nu; "The Wayang Master". Xavi Hernandez budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun Xavi Hernandez Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Xavi Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: mimiti Taun

Xavi Hernandez budak StoryXavier "Xavi" Hernández Creus lahir dina 25th Januari, 1980 di Terrassa, Barcelona, ​​Katalonia. Anjeunna ngalahir ka indungna, Maria Mercè Creus jeung bapa, Joaquim Hernández (urut footballer).

Ti PAUD, anjeunna pisan hayang ngeunaan kaulinan sarta diawaskeun loba kaulinan maén bal Inggris. Xavi nunjukkeun abilities athletic impressive di hiji umur dini. Kadua kolotna mantuan Xavi nyieun kaputusan katuhu dina kali konci, guiding anjeunna nuturkeun jalur kahirupan urang jalan katuhu.

Sanajan anjeunna mimitina diideuan ku playmaker compatriot pep Guardiola di Barcelona.

Xavi Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Ringkesan karir

Xavi Hernandez budak StoryXavi ngagabung La Masia, anu akademi latihan FC Barcelona, ​​di 11 umur.

A gugah gancang ngaliwatan jajaran nu akademi urang earned posisi gelandang titik dina tim cadangan 1997-98, nu meunang division -na pikeun earn promotion a.

Nalika Xavi éta 19, anjeunna ampir ditandatanganan pikeun Milan. Bapana méré "Enya" manéhna tapi indungna ngomong "Mun Xavi daun Barcelona I bakal
cerai! ".

Xavi poho ngeunaan gagasan jeung diteundeun progression na di Barcelona. Sustained kinerja impressive dimaksudkan yén anjeunna jadi anggota konci tim judul-unggul Louis van Gaal urang.

Xavi rengse usum debut kalawan 26 cocog dicoo sarta unggul dina liga Spanyol. Anjeunna oge ieu ngaranna 1999 La Liga narabas Player di Taun. Xavi janten playmaker poko Barcelona urang sanggeus hiji tatu nepi pep Guardiola dina usum 1999-2000.

Anjeunna diteundeun progressing sarta ngaranna La Liga Spanyol Player di Taun di 2005. Deui, sanggeus ngaranna Player dina Pasanggiri di Euro 2008, Xavi spoke mun Bayern Munchen ngeunaan mindahkeun hiji, tapi karek diangkat palatih Barcelona pep Guardiola yakin anjeunna yén anjeunna teuing penting pikeun klub pikeun jadi diwenangkeun ninggalkeun.

Dina 9 Juni 2010, Xavi nandatanganan kontrak opat taun anyar kalawan klub nu bisa jadi otomatis renewed nepi ka 30 Juni 2016 dumasar kana jumlah game nu dimaenkeun. Anjeunna kungsi pangsiun befitting ti Barcelona.

Xavi Hernandez budak Story

Dina 21 Méi 2015, Xavi ngabéwarakeun yén anjeunna badé gabung klub Qatari Al Sadd di ahir usum 2014-15 dina kontrak tilu taun.

Numutkeun agén-Na, deal bakal ngalibetkeun manehna jadi hiji duta pikeun 2022 FIFA Piala Dunya di nagara éta, sarta ogé mimitian kualifikasi asah-Na. Dina 10 Nopémber 2017, Xavi ngomong yén manéhna bakal retire di ahir usum 2017-18, sarta engké bakal ngudag karir asah.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Xavi Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan kulawarga

Datang ti kulawarga bal hartina anjeun euyeub. Ieu kusabab professional bal nu aya dibayar ogé. Ieu kasus Xavi. Anjeunna asalna ti tukang kulawarga bal euyeub. Di dieu, urang masihan anjeun rinci ngeunaan kulawargana.

Xavi Hernandez Father- Joaquín Hernández GarcíaBAPA: Joaquín Hernández García, bapa FC Xavi mangrupakeun footballer pensiunan ti Méksiko. Anjeunna ngamimitian karir soccer na maén di Terrassa lajeng, dina yuswa 18 éta hiji anggota tim Divisi Mimiti Sabadell urang.

Saatos ulayat-Na jeung Sabadell, anjeunna dimaénkeun di sababaraha klub, kaasup FC Barcelona mana putrana engké dicoo. Nalika Joaquín pensiunan ti maén aktip, anjeunna coached sababaraha tim Catala, sawatara di antarana di Divisi Katilu. Anjeunna katempona hiji mentor ka putrana Xavi.

Xavi Hernandez Mother- Maria Mercè Creusindung: Maria Mercè Creus nyaéta ibu Xavi. The gelandang Samaun FC Barcelona sakali wangsit a "Perang" kalawan indungna dieureunkeun anjeunna tina ninggalkeun raksasa Catalan nu geus kaliwat. "Kuring geus miboga nawaran di kaliwat kudu ajal, tapi manehna salawasna hanacaraka anu tempat abdi di dieu di Barcelona, ​​éta Kami hadé kaluar di imah, nu kuring kedah ngagentos di Barcelona tur sababaraha kali manehna geus digawé teuas pikeun mastikeun I cicing," anjeunna ngawartoskeun Langit Olahraga via sepak bola Laduma..

"Kapan ieu mah 18 ..., urang kungsi nurun tina 'perang' di imah kuring ngeureunkeun kuring ninggalkeun. indung kuring geus salawasna geus pisan nekad ngeunaan kuring tinggal di barca.

"Utamana dina mangsa kali hésé pikeun kuring jeung klub, sapertos lamun urang indit opat atawa lima taun tanpa unggul nanaon. Lamun kuring henteu percanten ka sorangan, kuring henteu percanten bal na mah pilari ngarobih sagalana, ieu hésé. Tapi diantara stubbornness kuring jeung indung kuring maksa mah SHOuld cicing di Barcelona tur sukses di dieu, eta sadayana sumping kaluar ogé dina tungtungna. " Ceuk gelandang legendaris.

duduluran: Xavi boga jumlahna duduluran 5 nyaéta; Ariadna Hernández (adina), Dianalaura Hernández (lanceukna), Oscar Hernandez (lanceukna), Alex Hernandez (lanceukna) jeung Dianalaura Hernández (lanceukna).

Xavi Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: hubungan Kahirupan

Xavi na Puyol sakali perang pikeun Nuria CunilleraA laporan online panganyarna di Peru urang Libero ngaklaim yén Barcelona sarta Spanyol teammates Xavi Hernandez na Carles Puyol éta asih gadis sarua. Miyabi jeung Maha wartawan fashion Nuria Cunillera. Duanana perang leuwih deui nya di 2012.

Laporan Libero nyebutkeun yen duanana pamaén kungsi réngsé hubungan maranéhanana jeung girlfriends masing-masing dina waktu jeung murag asih jeung hottie Cunillera saterusna. Puyol meureun terang yen Cunillera bisa tilted arah Xavi na acan neruskeun interest di nona nu.

kaayaan kaancam kulub leuwih nalika dua pamaén confronted silih sarta ampir sumping ka blows leuwih Cunillera. Thankfully, hal teu balik kaluar tina leungeun. Sanajan kitu, dua pamaén tacan dina best of istilah kantos saprak kajadian awon lumangsung.

Nuria Cunillera jeung Xavi Poto KawinanIeu Xavi anu engké nuluykeun kana gancang menta Nuria Cunillera leungeun dina nikah. Duanana sohor nikah maranéhanana di 2013. Ieu upacara nu dihadiran ku mayoritas teammates barca na.

Upacara ieu dihadiran ku kalolobaan Barcelona teammates Xavi urang kaasup Lionel Messi, Andrés Iniesta, Cesc Fabregas, Jordi Alba, Victor Valdes, Javier Mascherano na Pedro Rodriguez. Sanajan kitu, Puyol teu hadir fungsina. Kami guessing anjeun terang kunaon.

putri maranéhanana, Asia, lahir dina bulan Januari 3, 2016.

Xavi Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naha Anjeunna Kénca barca

Numutkeun bapana, Joaquim Hernandez, "Xavi henteu ninggalkeun for ékonomi reaputra: "Ceuk urang henteu ninggalkeun duit. Jigana anjeunna teu ngarasakeun bal salila dua taun ka tukang. Aya kaayaan susah di ganti baju-kamar tur salaku kaptén, manéhna ngalaman hiji kacapean penting ".

pamuter nu ngaku dina konferensi pers yén ieu waktu hak pikeun ninggalkeun. "Kuring kapaksa antosan dugi hal indit hadé ninggalkeun ngaliwatan panto badag". Xavi héd sababaraha lawon sanggeus nyebutkeun byes final alus-Na.

Xavi Hernandez budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naon anjeunna bakal inget keur

  • Pikeun mahluk salah sahiji pamaén tengah sentral pangalusna sadaya-waktos
  • Pikeun pangabisana pikeun manggihan tur mangpaatkeun spasi sakumaha playmaker a. Salaku cenah, "Éta naon abdi: néangan spasi. Sapopoé. Kuring salawasna pilari ". Pananjung spasi, anjeunna bakal muncul pikeun teammate pikeun nampa lajeng mindahkeun bal on, kalawan palatih na pep Guardiola putting eta. "Kuring meunang bal, abdi masihan bal, kuring narima bal, abdi masihan bal."
  • Pikeun visi na, pinpoint akurat lulus jeung dunya-kelas kontrol bola nu geus diwenangkeun anjeunna ka ngarahkeunnana aliran muter bari jarang relinquishing diilikan.
  • Pikeun mahluk hijina pamuter barca jeung paling Jumlah piala utama (25) jeung pang lobana judul liga (8). Anjeunna geus meunang deui piala (28) tinimbang pamuter Spanyol lianna di sajarah.

kanyataan Cék

Urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina carita Xavi budak leutik urang na bio, mangga taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu