imah STRIES FOOTBALL AFRICAN Pamaén Maén Bal Basisir Gading Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku genius Sepakbola anu paling dikenal ku nickname; 'Crystal Home Boy'. Kisah Budak Wilfried Zaha kami sareng Fakta Biografi nyayogikeun ka anjeun sadaya acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna sateuacan kawéntar, fakta hubungan, kahirupan kulawarga sareng seueur OFF-pitch fakta anu henteu dipikaterang ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kamampuanna tapi saeutik anu nganggap Biografi Wilfried Zaha anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Dazet Wilfried Armel Zaha [Ngaran lengkep] lahir dina dinten ka 10 Nopémber 1992 di Abidjan, Côte d'Ivoire. Anjeunna ngalahir ka Scorpio.

Wilfried ngalahir ka Bapak jeung Ibu Armel Zaha anu hails ti Basisir Gading. Bari anjeunna lami opat taun, kolotna meunang narabas finansial nu ningal aranjeunna relocating barudak 8 maranéhna pikeun Britania Raya. Saeutik Zaha nyaéta anak dilahirkeun panungtungan. Kana migrasi maranéhanana, aranjeunna netep di Thornton Heath di London Borough of Croydon.

Sateuacan ngalih ka Éropa, Saeutik Wilfried biasa maén bal nalika di nagara asalna, Cote d 'Ivoire. Anjeunna neraskeun trend anu sami di sakola di London na anu caket pisan sareng akademi Crystal Palace.

Nyatana, Zaha ageung di jalan ti stadion Selhurst Park Crystal Palace, tempat anu ditempatan kolotna saatos ngalih ka Inggris. Mangrupikeun lingkungan anu dicatet pikeun seueur urang hideung anu ngahartikeun alesan kunaon klub nyerep seueur pamaén hideung.

Nalika janten rumaja, Wilfried henteu kantos sono ningali pertandingan Chelsea dina TV. Anjeunna kecanduan Didier Drogba anu sumping pikeun mencetak gawang Chelsea kahijina ngalawan Crystal Palace anu anjeunna hadiran. Salajengna ningali sasama warga nagara anu gaduh seueur dominasi dina liga Premier nyiptakeun karep anyar pikeun anjeunna. Wilfried ningali karep anu nandakeun impian anjeunna janten pamaén bal profesional.

Kalayan dukungan ti Bapana Armel Zaha, Wilfried ngagabung sareng akademi Crystal Palace dina yuswa 12. Anjeunna engké ngagaduhan panggilan seniorna pikeun Istana di 2010, sahingga ngabantosan aranjeunna balik deui ka Liga Utama.

Dina Januari 2013, Wilfried kéngingkeun ka Manchester United kanggo biaya awal £ 10 juta. Nyatana, anjeunna Alex FergusonTransfer terakhir sateuacan pensiunan.

Zaha balik ka Istana dina bulan Agustus 2014 dina pinjaman usum-lila, saméméh rejoining klub teh dina dasar permanén dina bulan Pebruari 2015. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Kaleresan jadi ngawartoskeun. Wilfried Zaha miboga hiji komplikasi hubungan. Dimimitian kaluar, urang masihan anjeun carita disangka munggaran wag Na. Taya lian ti David Moye urang putri, Lauren.

Numutkeun WILFRIED ZAHA: "Jalma nyarios yén kuring bobo Lauren. Abdi henteu kantos pendak sareng anjeunna! ”.

David Moyes ieu sakali ngalarti ku anger sakumaha gambar ti duanana Zaha jeung putri-Na Lauren on ranjang meunang dileupaskeun leuwih internet. 

Rumor nembongkeun yen duanana patepung ngaliwatan 'Nyatu Lauk', jasa kencan online. Ogé, Lauren dumadakan janten alesan kunaon Wilfried Zaha ninggalkeun Crystal Palace pikeun Manchester United di 2013 pikeun £ 15 juta. Nya cicing di Old Trafford kabuktosan henteu bahagia ku rumor anu nyebatkeun antara anjeunna sareng Lauren Moyes. Lauren Moyes yuswa 19 taun éta. Anjeunna saprak ngahapus akun twitter na kusabab klaim jahat. Dihandap ieu katingalina ambek pisan.

Kasempetan tim munggaran pikeun maén sareng United diwatesan pikeun Zaha, sadayana berkat hukuman ti David Moyes anu rumaos dikhianati. Nanging, Wilfried Zaha tetep nolak klaim sakumaha anjeunna nyebatna 'Ucapan Konyol'.

Malah bari kasus seemed tos maot handap, média kénéh diserang anjeunna. waktos ieu, eta masalah putrana nu manéhna ngaliwatan kabogoh Ivorian pisan geulis na, Lavena Valentino. Duanana patepung di Basisir Gading bari Wilfried Zaha éta dina serius dina orok mama moro di na pituin Basisir Gading.

Lavena Valentino disangka janten indung putra Zaha. Dina serangan ngagoda dina média sosial, éta nyatakeun 'Putrana Wilfried Zaha siga anu nembé terang yén David Moyes mangrupikeun incuna.'

Putra Wilfried Zaha didakwa janten putu David Moyes.
Putra Wilfried Zaha didakwa janten putu David Moyes.

Putra Wilfried Zaha katingali lucu pisan sareng sakedik ageung dina poto ieu di handap.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Skandal nu

Wilfried Zaha ieu sakali dituduh selingkuh on kabogoh na. waktos ieu, anjeunna disangka nyokot kabogoh sahiji footballer sejen. Manehna teh murid ngaranna Paige Bannister. Salaku dina waktu nulis, Paige aya dina final dirina dina gelar manajemén bisnis di Universitas Westminster.

Zaha ieu sakali gambar ninggalkeun aula nya tina tinggal di Wembley kalayan murid Paige Bannister anu popularitas di sakola ngagaduhan hiji dorongan nuhun badag kana hubungan dirina jeung Zaha.

Kanyataanna, Zaha geus weruh manehna geus bobogohan srigala bek Kortney Hause anu sakali digambarkeun Inggris di tingkat handapeun-21. Nalika keur ngawartoskeun cenahna .."Kuring teu paduli". Duanana parantos nyéépkeun sababaraha akhir minggu di Maroko sareng Dubai. Paige bahkan parantos nyarioskeun ka Zaha ngeunaan hubunganana sareng Kortney, sareng laporan nunjukkeun yén anjeunna henteu ogé nyabak kelopak mata.

A sobat ti Paige ngadawuh: "Paige kabuka dina kanyataan yén anjeunna gaduh kabogoh propil luhur. Anjeunna pasti nyayogikeun artos na. Paige jeung kabogoh nya Kortney Hause geus ngumpul bari, tapi manehna digs kanyataan yén Zaha mangrupakeun pamuter Premier League jeung richer. Tanpa ragu a, Zaha geus fallen pikeun Paige dina cara badag. Anjeunna geus ka dirina yén anjeunna baris ninggalkeun kabogoh na keur dirina tapi hésé di momen.

Poto ieu di handap nunjukkeun Zaha sareng Paige ngantunkeun ruang tinggal sakola na babarengan. Zaha leumpang di tukangeun Paige ku alesan anu hadé anu anjeun kedah terang.

Nalika ngadatangan, Zaha biasana taman na £ 110,000 hideung Mercedes G-gerbong deukeut gedung murid nya tina tinggal di Wembley. Di handap ieu Paige sakumaha manehna asup ka mobil Zaha urang sanggeus ninggalkeun aula nya tina tempatna kalawan footballer nu.

Kitu ogé muatkeun snaps panas, Paige geus severally dipasang foto tina hadiah mahal manehna geus narima ti Zaha, kaasup a £ 1,500 trainers, a £ 3,000 Givenchy clutch-kantong na sejen Ngadu £ 4,000 Louis Vuitton.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -kulawarga 

Dimimitian kaluar, urang buka lempeng ka na salah sahiji lanceukna kokolot anu biasana meunang headline pikeun alesan salah. Hervé Zaha alias Zeltor dipikanyaho janten cultist DSN.

Hervé Zaha dipikanyaho janten 'Umum' di geng tukangeun sababaraha kajahatan telenges di London. Anjeunna pernah ngaku janten pamimpin popularitas geng London kidul anu kawéntar disebut DSN 'Entong Ngomong Teu nanaon'. Ieu gang a geus geus jawab stabbings, shootings na robberies sakuliah London kidul saprak 2007.

Ngagunakeun ngaran geng Zeltor, Hervé Zaha sakali wrote dina kaca profil Bebo di 2009: "Sadayana u gangster aluminium katutupan ku kawéntar jalma sanés, anjeun terang saha anjeun, janten nyata. tingkat hiji geus robah. Tim kuring ngalakukeun tugasna. Anjeun henteu hoyong ningali amarah kuring, cos upami anjeun ningali, awak anjeun kana kulkas kanggo beku ”.

Kang DSN 'Entong Ngomong Teu nanaon' Geng mimiti pencét judul dina 2007 nalika aranjeunna kalibet dina perang brutal sareng geng saingan di pusat balanja di Croydon. Geng-gengna nganggo parang sareng kalong baseball nalika siang. Ieu nyababkeun salah sahiji sobat budak leutik Zaha maot.

Sobat budak leutik Zaha ditelasan ngaliwatan persaingan geng.
Sobat budak leutik Zaha ditelasan ngaliwatan persaingan geng.

Hervé Zaha alias Zeltor sakali narima ngurangan kondisional 12-bulan keur karuksakan kriminal dina bulan Juli 2012 sanggeus hurling a slab paving ngaliwatan jandela mobil bari supir bikang diuk dina kabayang. Anjeunna maréntahkeun mayar £ 280 di santunan sarta pangadilan waragad. Asides éta, manéhna geus ditahan sarta bailed sababaraha kali.

Aya saran pisan yén Wilfried lanceukna nak na geus kantos geus aub kalawan gang. Wilfried Zaha geus dipigawé ogé tetep kaluar tina sagala perang geng bari tumuwuh nepi.

Wilfried Zaha pisan berehan ka kolotna. Anjeunna sakali meuli indungna, hiji mobil jeung bapana hiji imah. Ideally, anjeunna babagi sapuluh persén gaji pikeun karaharjaan sadayana leuwih na dipikacinta kaasup zakat. Nu aya kaitannana ka zakat, Zaha terus settles nu malarat (imah jeung mancanagara) jeung oge bayaran kasatiaan kana geng lingkungan na anu terus pamenta padumukan. Ideally, anjeunna geus mantuan loba babaturan budak leutik béntang geng na giliran a cuti anyar.

Éta pasti hésé pisan pikeun Wilfried Zaha tumuh di imah sareng dalapan duduluran nalika anjeunna bungsu. Wilfried Zaha ngagaduhan opat sadérék sareng tilu sadérék. Anjeunna sks pendekatan ketat bapakna pikeun kasuksesan na. Salaku anu pangahirna sareng orok di bumi, anjeunna teras-terasan terlindung tina ngiringan geng-géng anu goréng henteu sapertos lanceukna, Herve Zaha anu disebut teu kaendahan.
Nyatana, stadion Crystal Palace (Selhurst Park) anu aya di luar imahna nyalametkeun anjeunna. Ieu di handap aya tinjauan stadion. Sugan, anjeun ngan ukur tiasa ngabayangkeun dimana ayana kulawarga kulawarga Wilfried Zaha.

Salila keur leutik, utamana kana approaching Inggris di 4 umur, kulawargana bakal heran, naon ieu lumangsung sabot floodlights sumping on pikeun patandingan wengi.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -duit Spender

Anjeunna terkenal nyéépkeun antara £ 6,000 dugi ka £ 10,000 di klub wengi di fasilitas kas sareng kiridit. Sadayana informan satuju yén anjeunna kéngingkeun perlakuan bintang pikeun garapanana. Tempat anu éksklusif di bagian VIP tina tempat anu pikaresepeun cenah aya dina reservasi permanén pikeun Wilfried Zaha sareng réréncangan sareng kulawarga.

Wilfried Zaha, spender artos ageung dina palang.
Wilfried Zaha, spender artos ageung dina palang.

Malah ku ieu, Wilfried Zaha teu di lingkungan tina Balotelli lamun datang ka belanja di bar, tapi anjeunna diajar gancang.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Gilmore kolor

Wilfried Zaha memang tungtutan kapuasan tina baju jero olahraga Na. Anjeunna geus sakali dilakukeun hiji deal dukungan janten nyanghareupan (jeung palangkangan) tina Gilmore skéma kolor.

Dijieun ku dokter Harley Street ngaranna OJA Gilmore, ahli dina tatu palangkangan, anu pésta komprési nyaeta "Dirarancang sacara ilmiah pikeun mastikeun dukungan pikeun palangkangan, hamstring sareng daérah adduktor."

Anjeun oge bisa aya bewara nu mibanda fitur design has sarta hilarious nu mere hebat "Simpatik Pubic" (nyaéta “Wang") Dukungan kanggo paket lalaki.

"Kuring nganggo Celana Pendukung Gilmore pikeun ngalatih unggal dinten salaku bagian tina kantong kit penting kuring - aranjeunna luar biasa," ceuk Zaha.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -agama

Zaha sakali ceuk kolotna kapaksa nyered anjeunna ka garéja bari anjeunna nak a.

Ideally, Wilfried Zaha dipake hate keur dilakukeun pikeun buka garéja sakumaha nak, tapi manéhna bungah kolotna tumaros lantaran kiwari anjeunna prays sadaya waktu.

Anjeunna henteu ngan ukur ngadoa dina waktos-waktos anu goréng nalika anjeunna peryogi bantosan tapi ogé dina waktos anu saé. Dina kecap na ...

"Kuring neneda keur sagalana bener," cenahna. "Kuring ngarasa yén sagalana kajadian pikeun alesan anjeun geus ngan ngagaduhan janten mental kuat kitu kuring ngan tetep iman tur taqwa. Lamun Kaula bade ngaliwatan patch goréng saha deui atuh nu bakal meunang hadé. 

Cara sarua maneh neneda salila kali macet, jalan anu sarua kudu neneda salila kali alus ogé. Kusabab écés mangsa kali goréng nu nuju nanyakeun Gusti pikeun ieu sareng nu na nalika Anjeunna mere sagala berkah ieu atanapi naon, poho solat ogé. Janten kuring kantos ngadoa ti sakitar umur dalapan, salapan.

Waktu éta umur, kolot mah dipaké pikeun sacara harfiah nyered kuring ka garéja naha kuring hayang atawa henteu. Tapi mangka ngagaduhan kana rutin mangrupa tempat kuring ngan ngado'a sadayana waktos jeung kuring ngan dibawa on. Saatos mahluk annoyed dina keur woken up on pisan mimiti isuk-isuk Minggu sarta ngabogaan pakéan nepi mimiti na buka garéja, abdi ngan panginten: 'Anjeun nyaho naon? Abdi sabenerna kana kawas ieu. Kuring percanten ka Gusti '.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kuciwa a Fan

Wilfried Zaha sakali disappionted lalaki ieu.

Peter Beardsley

striker Newcastle legendaris Peter Beardsley, ayeuna a pramuka keur samping Geordie sakali dijieun 600-mil lalampahan babak ka London pikeun lalajo Zaha dina peta ngalawan Birmingham. Ngan pikeun anjeunna pikeun manggihan manehna geus digantung.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Ngalihkeun kasatiaan

Dina 27 Nopémber 2016, Féderasi Sepak Bola Ivorian negeskeun yén Zaha parantos ngirim susuratan ka FIFA pikeun ngalihkeun kasatiaan maén bal internasionalna ti Inggris ka Basisir Gading. Salaku réspon tina pamekaran ieu, Gareth Southgate nunjukkeun yén anjeunna bakal nyobaan Zha tina ngarobah kasatiaan kusabab bentuk klubna anu konsisten. Hanjakalna, Inggris kaleungitan anjeunna ka Pantai Gading.

Zaha dingaranan dina skuad Pantai Gading pikeun Piala Afrika 2017 XNUMX. Manehna nyieun debut ngalawan Swédia dina ramah, keur subbed on di halftime, anu ngabantu Giovanni SioTujuanana pikeun meunang 2-1.

Wilfried Zaha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -zodiak tret

Wilfried Zaha nyaeta Scorpio sarta boga atribut di handap pikeun kapribadian na;

Kaunggulan Wilfried Zaha: Anjeunna akalna, macul, gairah, nekad sarta sobat sajati.

Kalemahan Wilfried Zaha: Anjeunna bisa distrusting, timburu, secretive sarta telenges.

Naon Wilfried Zaha diaku: Anjeunna diaku kabeneran, fakta, keur katuhu, babaturan longtime, teasing sarta markisa grand.

Naon Wilfried Zaha henteu janten: Anjeunna henteu janten dishonesty, ngalaan pikiran Rahasia jeung jalma pasip

kanyataan Cék

Hatur nuhun parantos maca urang Wilfried Zaha's Childhood Story plus fakta biografi anu teu dibahas. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi ngahubungan kami!

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
kasalahan: