Virgil van Dijk budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
9633
Virgil van Dijk budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Star Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Vig'. Kami Virgil van Dijk budak Story tambah Biografi Fact brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan jeung loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Virgil van Dijk Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Fakta Virgil van Dijk budak Story Ditambah Untold Biografi -Kahirupan mimiti

Virgil van Dijk lahir dina dinten 8th Juli 1991, dina Breda, Walanda. Anjeunna Kangker ku kalahiran. Anjeunna ngalahir ka bapana Walanda (Ray Van Dyke) jeung indung Surinamese (Ruby Van Dyke). Virgil Sigana jadi loba kawas indung geulis-Na, kawas bapana.

Ganteng dilahirkeun Virgil gagal sanggeus sababaraha usaha keur kickstart karirna di Willem II.

Anjeunna dianggap pisan slow sarta leutik. Ieu dituturkeun ku anjeunna keur dirawat alatan hiji bisul beuteung bahaya manéhna. The scars masih Fitur saacan tanggal dipake dina beuteung na handap.

Kabeneran keur anjeunna, anjeunna pulih tina komplikasi beuteung sarta pertumbuhan-Na. kabugaran sarta pertumbuhan sanggeus recovery Virgil urang janten kitu kaleuleuwihan. Ka kolotna, ieu mujijat a. Ieu saw mimiti suksés ka karirna.

Virgil ngumbara 255 km ti kampung halaman di Breda ka Groningen anu eweh panggero kahijina pikeun maén bal. Sanggeus jadi pamaén profésional, manéhna pindah ka Celtic di 2013, dimana anjeunna meunang Premiership Skotlandia. Anjeunna ngaranna dina PFA Skotlandia Tim ti Taun di duanana musim-Na, ogé unggul dina Piala Liga Skotlandia dina dimungkinkeun.

Dina September 2015, anjeunna ngagabung Southampton. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Fakta Virgil van Dijk budak Story Ditambah Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Dina nyieun pilihan hubungan jangka panjang, Virgil indit pikeun nona anu anjeunna percaya téh kurang kamungkinan kana jadi teu satia tur ogé, batur anu bakal nangtung ku anjeunna dina sakabéh kaayaan.

Virgil jeung kabogoh na Rike téh ti umur jeung nagara sarua (Walanda). Aranjeunna geus bobogohan saprak waktu budak leutik maranéhanana.

Virgil jeung kabogoh na Rike
Virgil jeung cinta hirupna, Rike Nooitgedagt

Rike Nooitgedagt geus hiji anu geus mantuan Virgil ka settle kana hirup anyar katuhu tina waktos na di Willem II. Manehna geus credited pikeun méré up dirina pakasaban tinggi-Powered pindah jeung cinta hirup nya Skotlandia sarta Britania.

Rike sakali ceuk dina wawancara: "Kuring worked salaku manajer jualan na dijual fashion-merek béda jeung toko di Holland. Kuring dipikacinta eta tapi kapaksa mundur nuturkeun lalaki kuring madhab bal nyokot manéhna. Sajauh, urang geus settling ogé jeung ngabogaan adventures jeung anjing urang denok ".

Virgil, Rike jeung anjing maranéhanana denok
Virgil, Rike jeung anjing maranéhanana denok

Rike ayeuna wanoja bal full-waktu jeung Wag. Nu leuwih anyar, Virgil masarakat awam wangsit sisi romantik na mangsa liburan aheng maranéhanana. Anjeunna dipasang gambar tina anjeunna ngangkat pasangan bikini-clad na kaluar suku nya jeung wrote: "Anjeun nu cinta hirup abdi!".

Dina tampilan umum sejen tina sayang, Rike dipasang: "Kuring bogoh ka anjeun teu ngan pikeun anu anjeun Tapi keur saha Kami nalika Abdi sareng anjeun. "

Fakta Virgil van Dijk budak Story Ditambah Untold Biografi -Tim nasional saméméh Child a

sababaraha miboga orok munggaran maranéhanana di 2014: a putri anu Virgil pisan gemar sakumaha katingal dina pic handap.

Virgil tosses putri-Na nepi ka langit
Virgil tosses putri-Na nepi ka langit

Kalahiran orok maranéhanana éta rada acara an. Di momen Rike éta alatan dina bulan Séptember 2014, Van Dijk, dina panungtungan, ngagaduhan eta uleman ka timnas bal Walanda anjeunna ngalaman jadi desperately wished keur. Ogé, bek masih teu hoyong sono lahir putri-Na. Jadi naon tuh anjeunna ngalakukeun? ...

Virgil disusun pikeun kabogoh ka prematurely ngalahirkeun putri maranéhanana. Ieu dikritik ku fans komo Walanda palatih, Guus Hiddink anu disebut manehna nepi.

Sanggeus dijadikeun pilihan perlu, nemesis bray up jeung manehna. Guus Hiddink teu milih anjeunna pikeun disebut cocok diantisipasi.

Fakta Virgil van Dijk budak Story Ditambah Untold Biografi -Selingkuh on Girl na

Ieu dikonfirmasi nu Virgil van Dijk sakali ditipu on Rike bari manéhna hamil. Anjeunna disangka ditawarkeun Georgie Lyall monies bobo jeung nya.

Georgie patepung up kalawan jam ngajempolan Walanda van Dijk sanggeus anjeunna sohor liga judul triumph Celtic urang kalawan pasangan Rike Nooitgedagt di Parkhead.

Pamikiran pasamoan Georgie anu kaeusi nepi pikiran na bari anjeunna spent waktos sareng Rike mangsa na jam hajatan piala. Hiji sumber wangsit pasangan nya éta di kontak poé méméh pakuat Celtic jubilant ngagaduhan leungeun maranéhna dina silverware nu.

Sunda beurit Virgil na Georgie kagungan curang téks di handap sateuacan aranjeunna papanggih di hiji hotél sapuk.

Poto handap mecenghul nu wangsit sateuacan na sanggeus maranéhanana rengse, pagawean sorangan dina ranjang hotél.

Ieu Georgie Lyall anu mutuskeun pikeun nelepon hiji kaluar sanggeus mutuskeun pikeun ngarobah cara nya hirup. Ieu kajadian sanggeus manehna katampa tawaran universitas keur diajar asuhan.

Dina kecap nya ...: "Kuring geus katampa pikeun gelar asuhan. Asuhan mangrupa hal Kuring geus sok hayang ngalakukeun. Kuring nurun murag kana industri sawawa lamun ieu mah ngora. Ieu mah di dinya pikeun ampir lima taun - tapi saena sagalana kaluar tina sistem abdi "
Manehna terus ... "Ayeuna Abdi cukup dewasa pikeun sabenerna meunang sirah ka handap sareng masihan sagalana aya saena mun learning, meunang gelar na lakukeun hal worthwhile".

Ieu dituturkeun ku dirina mupus rekening média sosial nya. Manehna insists manehna boga regrets
ngeunaan kaliwat raunchy nya jeung ogé dina pasamoan Virgil.

The Dutchman sanggeus tertangkap cenah kungsi messaged nya ti hiji akun anjeunna ngaku
belonged ka babaturan. Ieu kirang ti dua minggu engké unsuspecting Rike ngawartoskeun anjeunna manéhna expecting orok. laporan panganyarna nyebutkeun anjeunna téh kiwari mangrupa lalaki robah.

Fakta Virgil van Dijk budak Story Ditambah Untold Biografi -Sakali dicoo sakumaha striker a

kualitas teknis Van Dijk urang éta dina bukti tina penampilan pisan kahijina salaku footballer profésional. Anjeunna sakaligus dipaké salaku hiji striker darurat pikeun klub kahijina Groningen. Anjeunna mingpin timnya dina meunangna 4-2 leuwih ADO Den Haag dina April 2011.

Anjeunna geura-giru dipindahkeun deui ka posisi pertahanan puseur na alam, sarta gancang ditandaan dirina kaluar salaku salah sahiji pembela ngora paling ngajangjikeun dina maén bal dunya.

Fakta Virgil van Dijk budak Story Ditambah Untold Biografi -Lawan toughest na

VIirgil van Dijk geus ngaku nyanghareup Aom bela diri teu kawas maén dina Premiership Skotlandia.

béladiri sakali ditulungan Virgin van Dijk sanggeus bek miboga titik tina kejang

Ieu kajadian sanggeus bek Walanda ieu ngajalankeun ragged ku Frenchman sakumaha Manchester United meunang 3-2 di St Mary urang. béladiri malah nyokot simpati kana Van Dijk sarta mantuan anjeunna kalawan kejang na nyanghareupan ahir pertandingan.

Fakta Virgil van Dijk budak Story Ditambah Untold Biografi -kapercayaan

Virgil nyaéta Kristen ku iman. Anjeunna nyiptakeun waktos husus tina doa keur kulawargana, kabogoh na jalma nu Abdi bogoh. Sanajan manehna boro mana anu ka garéja.

Dina kecap na ...'Kapan ieu mah ngora kuring indit ka garéja unggal Minggu lajeng nalika kuring ngagaduhan heubeul kuring dieureunkeun. Tapi sakapeung mah neneda jeung kuring ngarasa eta geus mantuan kuring ngaliwatan sababaraha kali tangguh. '

Fakta Virgil van Dijk budak Story Ditambah Untold Biografi -zodiak tret

Virgil van Dijk mangrupakeun kangker sarta boga atribut di handap pikeun kapribadian na;

hasilna gambar pikeun virgil Van Dijk kabogohKaunggulan Virgil van Dijk urang: Ulet, kacida imajinatif, satia, emosi, karunya, persuasif.

Kelemahan Virgil van Dijk urang: Moody, pesimis, curiga, manipulatif, aman.

Naon Virgil van Dijk likes: Seni, imah-dumasar hobi, sayah deukeut atanapi di cai, nulungan leuwih dipikacinta, tepung alus kalawan babaturan.

Naon Virgil van Dijk henteu janten: Strangers, sagala kritik Ibu sarta ngalaan pikiran ngeunaan kahirupan pribadi.

kanyataan Cék

Heuheu Virgil van Dijk budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu