Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
434
Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit pikeun Twitter
Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit pikeun Twitter

LB nampilkeun Pinuh Pinuh tina Genius Football Nigerian kalayan nami "Vic". Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Kami Ditambah Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Biasana Victor Osimhen
Kahirupan sareng Biasana Victor Osimhen. Gambar Credits: Vanguard, NigerianNewsDirect sareng Twitter

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun striker supremely-berbakat ku panon pikeun nyetak tujuan anu éndah. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Victor Osimhen anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami na lengkep nyaéta Victor James Osimhen. Victor Osimhen sakumaha anjeunna sering nyauran lahir di Dinten 29 kaping 10 Désémber 1998 ka indungna sareng bapakna, Elder Patrick Osimhen di kota Lagos, Nigeria. Anjeunna mangrupikeun genep anak anu dilahirkeun pikeun kolotna anu pikaresep di handap ieu.

Victor Osimhen Kolot- Bapanana- Sepuh Partick anjing telat
Victor Osimhen Kolot- Bapana Nya- Elder Partick & telat Ibu. Kiridit Gambar: NigerianNewsDirect sareng IG

Kolotna kolotna gaduh kulawarga asal ti Nigeria Kidul kidul ti Esan Pamaréntah Lokal Wétan Kidul Pamaréntahan Edo State di Nigeria. Ngaran kulawarga kulawargana nyaéta "Osimhen"Hartosna 'Gusti nu saé'dina dialek Ishan asli.

Sapertos seueur sepak bola anu kasohor di Nigeria kidul, Victor Osimhen asalna ti latar kulawarga anu miskin. Sateuacan anjeunna ngalahir, kolotna nyandak kaputusan ngalihkeun ka kota “Lagos"Ibukota ékonomi Nigeria. Bahkan nalika di Lagos, kulawarga ngadangukeun kasusah, anu nyababkeun Koswara anu sakedik, teras janten budak leutik, didamel kanggo nyanghareupan srengenge dina lalulintas Lagos dimana indung biasa ngical cai sachet pikeun nambihan penghasilan paltry.

Victor Osimhen Galuh bareng sareng lanceukna Andrew sareng 4 duduluran sanés di Olusosun, a komunitas leutik sakitar Oregun, Ikeja, Lagos. Komunitas ieu ngagaduhan tempat salah sahiji dumpsite panglegana di Afrika. Tumuwuh dina taun formatif na, Victor Osimhen ngupaykeun sareng ngadamel sachet cai sareng komoditas rumah tangga sanésna dina jalan-jalan pikeun ngumpulkeun dana kanggo pendidikan sareng survival kulawarga. (TheNationOnlineng Laporan).

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Sakola Olusosun anu dihadiran anjeunna janten titik pertemuan maén bal pikeun sadayana murid sakola sareng barudak ngora di masarakat.

Olusosun sakola primér- Dimana perjalanan maén bal dimimitian
Olusosun sakola primér- Dimana perjalanan maén bal dimimitian. Kiridit: LagosSchoolsOnline

Unggal sore, seueur budak lalaki sapertos Victor angkat ka lapangan maén bal pikeun ningali lanceukna lanceukna anu mangrupikeun béntang bal lokal di masarakat. Anu kahiji dilahirkeun ti kulawarga anu namina Andrew ngantunkeun pendidikanna supaya gaduh dana kanggo ngurus Victor sareng duduluran na anu sanés.

Aides ngabantosan, Victor ogé diajar maén maén hatur nuhun ka lanceukna, Andrew. Anjeunna ogé gairah ka Chelsea FC nalika anjeunna ningali tim maén di pusat-pusat nempo. Anjeunna babarengan sareng anggota kulawargana janten kipas badag dina tim Nigerian (Super Eagles). Dukungan pikeun tim babarengan sareng nafsu na pikeun maénkeun olahraga nyiptakeun kahayang janten profésional.

Ningali adi na nya éta rada bakat, Andrew kedah ngantunkeun pertandingan pikeun ngadamel bisnis koran. Anjeunna ogé ngalungkeun ideu ngalanjutkan pendidikan na ku anjeunna tiasa ngirangan artos ngabantosan lanceukna anu sateuacana anjeunna ngagem superstar.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Teu nyandak waktu sateuacan impian kulawarga mimitian mayar nalika pramuka maén bal lokal merhatoskeun hal khusus ngeunaan Victor teras ngajak anjeunna ka Ulitmate Strikers Academy di Lagos dimana anjeunna gaduh percobaan suksés kahijina.

Dina taun 2014, pagelaran Victor Osimhen sareng Ultimate Strikers ningali anjeunna diulem ku pembimbingh Amuneke pikeun ngagambarkeun tim nagara U-17. Catetan: Tim maén bal U-17 nasional Nigeria katelah Golden Eaglets, mangrupikeun tim bungsu anu ngagambarkeun nagara Nigeria dina maén bal. Victor Osimhen mangrupikeun pitulung pikeun tim cocog pikeun Piala Dunia FIFA U-17 anu diayakeun di Chili.

2015 FIFA U-17 Turnamén: Victor Osimhen ngagaduhan mimiti saé dina pasanggiri nalika anjeunna nyetak dua tujuan anu saé dina debut ieu, anu menang jutaan haté kaasup jalma-jalma pramuka Eropa di sekitar kecap éta. Osimhen penting pikeun kasuksésan U-17 di Nigeria di Piala Dunia FIFA di Chile. Ngabantosan ngabantosan negaranya pikeun kéngingkeun pesaing, Nigerian anu berbakat ogé ngalélakeun panghargaan penjaring gawang pangluhurna nalika nyetak tujuan 10 sareng ogé Bola FIFA U-17 World Cup Silver Ball.

Victor Osimhen gaduh sareng FIFA U-17 World Cup Golden Boot sareng Silver Ball
Victor Osimhen gaduh sareng FIFA U-17 World Cup Golden Boot sareng Silver Ball. Credits: Jumia jeung Hundustantimes
Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Saatos Piala Dunia, éta dikedalkeun yén klub-klub ageung ti Éropa, anu resep di Arsenal, kota Man, sareng Tottenham Hotspur, saatos jasa na. Kagetna, Victor Osimhen nampik sagala tawaran sabab klub beurat beurat sanésna parantos masihan anjeunna artos pangpanjangna.

Momen saatos anjeunna namina 2015 Pemuda Pemuda Taun Taun di CAF Awards di Abuja dina Januari 2016, Osimhen ngumumkeun ka dunya yén anjeunna bakal ngiringan karir profésional sareng klub Bundesliga Jerman, Wolfsburg. Numutkeun anjeunna, jaminan klub sareng monyét éta sanésna booster moral pikeun kulawargana sareng anjeunna langkung milih maén klub Klub Jerman di mana waé anu aya di Éropa.

Nyeri dina Jerman: Osimhen nandatanganan perjanjian pre-kontrak tilu-satengah taun dugi ka Juni Juni 2020 sareng ngadamel debut dina penerbangan top-up Jerman dina 2017. Ngan saatos opat bulan ngadamel debut Bundesliga na, masalahna parantos ngiringan pikeun Nigerian. Hiji tatu taktak nyababkeun anjeunna asup kana operasi anu ngirangan prématur pikeun usum kahijina. Tamat di tingkat goréng ieu, Victor Osimhen (gambar di handap) janten teu tiasa dicirian ku klub luhur.

Victor Osimhen milarian harepan nalika anjeunna bajoang sareng tatu sareng panyakit di Jerman. Sumber Twitter.

Osimhen ngalamun dituluykeun saatos pulih tina tatu na taktak. Waktos ieu, éta mangrupikeun panyakit anu ngalahir, janten anjeunna sasarengan usum pre-season sareng paling nyeri, leungit dina seleksi piala dunya 2018 di Nigeria. Naha anjeun terang?… Anjeunna aya di rumah sakit dina waktos Rusia 2018 FIFA World Cup.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Éta nyandak Osimhen ngeunaan musim 2 nyeri kaluar pikeun ngalamun-Na. Teu konsisten kusabab tatu sareng panyakit ningali anjeunna nyetak nol (0) tujuan di Wolfsburg sahingga ngarusak karirna dina prosés ieu.

Ngalih kana, Osimhen ngadamel pikiran pikeun ngalaksanakeun percobaan usum panas sareng klub Belgian Zulte Waregem sareng Club Brugge, anu dina waktos éta nyaéta juara pamaréntahan. LAGU, kasehatan kaserang dina batu batin nalika anjeunna gering malaria anu mangaruhan kaayaan fisikna sareng damel di klub kadua pikeun nampik anjeunna.

Dina 22 Agustus 2018 nyaéta tanggal na dewa maén bal kagungan rahmat anjeunna. Dintenna mangrupikeun dinten klub Belgia Charleroi nampi anjeunna nalika nambut artos panjang. Victor Osimhen ngadamel debut lengkep dina 22 Séptémber, nyetak gawang kahijina salaku profésional kalayan tukang ngagulung. Saatos pertandingan, Osimhen ngawartoskeun BBC Olahraga anjeunna ngagaduhan “manggih kabagjaan deui saatos sapertos antosan panjang".

Victor Osimhen tungtungna mendakan kabagjaan saatos ngantosan anu lami
Victor Osimhen tungtungna mendakan kabagjaan saatos ngantosan anu lami. Kiridit ka tujuan

Sing sabar Nigerian ngagaduhan jampé anu suksés kalayan sisi Belgian, maenkeun kaulinan 36 sareng nyetak tujuan 20, lagu anu dilakukeun ku gubernurnya, Charleroi, ngaktifkeun pilihanna pikeun pikantuk anjeunna nalika injeuman. Saatos panguasaan maén bal di Bélgia, Nigerian ngaraosan éta waktos anu pas pikeun nanjak jalan deui salaku panyerang Afrika anu unggul nalika anjeunna. Dina Juli 2019, anjeunna damel naék ka luhur dina karirna ku ngadaptarkeun Lille OSC.

Victor Osimhen Kangkung Dina Inohong Rame
Victor Osimhen Kangkung Dina Inohong Rame. Kiridit Gambar: tujuan

Tinimbang rame sareng tatu taktak sareng panyerang, panyerang Nigerian tumbuh tina kakuatan ka kakuatan, tahan kanaékan meteoric pikeun prominence pikeun janten LAGU, mangrupikeun salah sahiji sipat maén bal Afrika. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna anjeunna katémbak di Éropa, éta pasti yén kalolobaan fans bakal pariksa patarosan ngeunaan naha Victor Osimhen, sapertos dina waktos nyerat, gaduh kabogoh.

Saha Kabogoh Koswara Victor Osimhen
Saha Kabogoh Koswara Victor Osimhen? Kiridit Gambar: IG

Teu aya anu mungkir kanyataan yén kualitas Osimhen anu kagum kaasup kakurangan, kasatiaan, kerja keras sareng hina diri moal ngajantenkeun awéwé bakal ngajantenkeun kabogoh anu langkung hadé.

Sateuacan janten kasohor, éta dugaan yén Oshimen tanggal hiji awéwé anu pikaresepeun anu disebat ku Blessing. Salila période hubunganana, duanana pencinta rutin dibagi gambar masing-masing di Instagram. Hubungan dugaan Osimhen sareng kabogohna didamel umum pikeun taun 2 sateuacan taun anjeunna mutuskeun ngahapus ngambah dirina tina unggal sasarap média sosialna.

Kabogoh Victor Osimhen
Kabogoh Victor Osimhen

Kusabab saprak inpormasi na éta musnah dina média sosialna, gosipna tetep aya, anu nyatakeun yén Blessing henteu kabogoh Osimhen tapi garwa anu dibédakeun. Mariksa liwat média sosial na cecekelan, teu aya inpormasi ngeunaan dugaan perkawinan na atanapi perkawinan pikeun Blessing. Nanging, masih mungkin yén anjeunna tiasa kawin ka dirina tapi langkung milih henteu ngajantenkeun publik.

Saperti dina waktos nyerat, Osimhen katingalina jomblo sareng langkung milih fokus dina karirna tinimbang milarian kabogoh atanapi ngajantenkeun hubungan umum.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan Pribadi Alex Osimhen Pribadi ti bal maén bal bakal ngabantosan anjeun nyandak gambaran jalma anu langkung saé. Mimiti, anjeunna mangrupikeun jalma anu terang hartos pelestarian sareng kasabaran, pesen anu sok aya dina profil profil Whatsapp na.

"Abdi henteu pati kaganggu ku sababaraha koméntar négatip sareng barang anu ditulis ngeunaan kuring dina jangka waktu kuring di Wolfsburg,”. Sakali deui, ku kecap-kecap na, anjeun tiasa gampang ngahirangan anjeunna anu bajoang.

Salian ti maénbal, Osimhen mikaresep ngadangukeun musik R&B Kontemporer sareng karesepna tetep sésa “Abdi yakin tiasa ngapung”, Lagu pasir anu pencét ku musik musik Sunda Kurnia. Sakapeung, anjeunna nyanyi lagu Kelly ku cara sorangan salami perayaan tujuanana. Di daérah musik Nigerian lokal, Osimhen kétok sareng Olamide sareng lagu karesep ti seniman hip-hop Nigeria nyaéta 'calik dina tahta '.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Victor Osimhen, anu janten tukang tuangeun kulawargi kulawargi ngagemkeun jalur kulawargana sorangan pikeun kamerdékaan kauangan sadayana hatur nuhun kana maén bal. Sadaya anggota kulawarga (sapertos anu katetepkeun di handap ieu) anu nangtung di anjeunna salami-ayeuna poék ayeuna ngaraosan anu sasarengan anu aya bal-balan profésional.

Anggota kulawarga Victor Osimhen
Anggota kulawarga Victor Osimhen. Kiridit ka NigerianNewsDirect

Ngeunaan Bapa Victor Osimhen: Pa Patrick Osimhen mangrupikeun indung anu salamet sareng bapa biologis tina Victor Osimhen. Anjeunna mangrupikeun manajer putrana dugi ka 2015 nalika anjeunna masrahkeun tanggung jawab manajemén ka agén Perancis Oliver Noah of Noga Sports Management.

Ayah Victor Osimhen nyerahkeun manajemén putrana ka agén Perancis Oliver Noah
Pa Victor Osimhen (kadua ti katuhu), putrana sareng tim Manajemén Olahraga Noga. Kiridit ka AllNigeriaSoccer

Nalika Patrick Osimhen mangrupikeun wali législatif putrana, anjeunna ngaluarkeun masalah sareng agén-agén sanés anu ngusahakeun jalan-jalan ngaluarkeun duit tina transfer putrana ka Wolfsburg. Anggota ieu bari nyobian ngiringan anjeunna, langkung milih urusanana puter kahijina, Andrew Osimhen dina rundingan kontrak pikeun Victor Osimhen.

Ngeunaan Ibu Victor Osimhen: Numutkeun laporan, pan bijil indungna Koswara Osimhen kasép. Penyerang Nigerian sapertos dina waktos nyerat ngahargaan indungna ku gaduh foto janten gambar profil na dina akun instagram na.

Indung Victor Osimhen
Indung Victor Osimhen. Kiridit pikeun Instagram

Victor Osimhnen duduluran: Victor ngagaduhan genep duduluran total sareng Andrew Osimhen langkung populer ti unggal sadayana duduluran na. Cinta Victor Osimhen pikeun sadulur-sadulur teu aya batas. Naha anjeun terang?… Anjeunna sakali ngahadangkeun Award Boot Emas ka salah sahiji adina saatos anjeunna ngalahirkeun orok nalika dina waktos anjeunna meunang pangajén, sakitar Nopémber 2015.

Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Saperti dina waktos nyerat, nilai pasar Victor Osimhen parantos naék luhur mil 13,00. Nurutkeun Pasar Transfer. Sapertos anu ditingali dina média sosialna, kalayan gajih gajih didamel salaku gaya hirup anu gampang kagum ku segelintir mobil anu kagum, agam sareng kadang, budak awéwé.

Victor Osimhen hirup gaya hirup saderhana
Victor Osimhen hirup gaya hirup saderhana. Kiridit pikeun Instagram
Ningali deui tina kamarna anu ngadadak sareng latar kulawarga anu miskin, éta pasti yén Osimhen kedah ditubuhkeun sareng pasti terang kumaha ngatur danana.
Kisah Kanak-kanak Victor Osimhen Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Pertengkepan Kulawarga: Masa depan Koswara Osimhen sakaligus dibungkeun kabingungan dina sabab krisis kulawarga langkung sacarihna. Anggota kulawargana salasahiji lawan anu saurang anu kedah ngawakilan pamuter.

Numutkeun laporan online, paman Osimhen, Michael, sakali mingpin faksi ku agénna bari Andrew, kokolot arrowhead sahiji grup anu sanés. Kadua kelompok ngagaduhan agén-agénna anu tarung tina transfer wangsa sareng hak otentik pikeun ngagambarkeun pamuter. Krisis kulawarga ngagaduhan diménsi anu énggal nalika laporan ogé muncul dina média yén bapak Osimhen dikalahkeun ku preman kusabab nolak nya ngesahkeun pamindah pamuter ka Wolfsburg. Kitu deui engké disebut dua-dua palsu. Éta butuh sababaraha waktos sateuacan krisis kulawarga.

The Bing pabinihan Nigerian Club: Tanggal Januari 1, 2017, Victor Osimhen ditransfer kanggo $3,970,225 ka klub Jerman VfL Wolfsburg ti Ultimate Striker Academy, klub lokal di Lagos.

Naha anjeun terang?… Biaya pangiriman ngajantenkeun anjeunna minangka salah sahiji pamaén anu paling larang pikeun ditandatanganan langsung ti tim pabinihan di Afrika ka tim Éropa paling luhur. Ngitung angka kurs ieu dina nalika nyerat, Akademi Ultimate Strikers hasil tina jumlah 1.4 milyar Naira tina transfer Victor Osimhen.

Naha anjeunna dijajah di Bélgia: Seueur warga Nigerian langkung milih ngamimitian karir Éropa di Divisi Pertama Belgian A. Légisi ieu mangrupikeun Mekah pikeun pamaén sepak Nigeria dina sababaraha taun sareng hiji anu masihan Victor Osimhen suksés maén bal Éropa.

Naha anjeun terang?… Tilas pelatih super garuda Nigeria telat Stephen Keshi anu nyababkeun panguasaan bakat Nigerian pikeun ngeusian Bélgia dina kasep 1980. Anu mikaresep Daniel Amokachi, Victor Ikpeba, Minggu Oliseh sareng Alloy Agu sadayana ngamimitian karirna di Bélgia. Catetan: éta di Bélarus Celestine Babayaro kéngingkeun panghargaan sapatu Ebony na pikeun pamaén Afrika anu pangsaéna dina liga Belgia.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Victor Osimhen urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu