Carita Budak Tyrone Sadingan Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
426
Carita Budak Tyrone Sadingan Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit Gambar: AVFC sareng DailyMail
Carita Budak Tyrone Sadingan Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh kalawan nami "Kejem". Carita Budak Tyrone Mings Urang Fakta Ditambah Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Pendak tina Tirasi Tiruan. Kiridit Gambar: DailyMail, iTV, TbrFootball jeung eadt

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, kaseueuran fans anu terang anjeunna nalika debut pikeun Inggris, pertandingan munggaran anu disangka dibandingkeun ku rasialis rasis ti peminat Bulgaria. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun Tyrone Mings biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Tyrone Deon Mings lahir dina dinten 13 kaping Maret 1993 ka indungna, Fajar Johnson sareng bapakna, Adrian aka Adie Mings di kota Mandi, Inggris. Anjeunna ngalahir ngan hiji-hijina putra kaluar tina tilu putri ka kolotna anu écés anu béda tina sababaraha latar bangsa.

Tyrone Mings Kolot- Fajar Johnson sareng Adie Mings
Minuhan Kolot Kolot Tyrone - Fajar Johnson sareng Adie Mings. Kiridit Gambar: Twitter

Tyrone Mings ngagaduhan kulawargana ti Barbados ngaluarkeun sisi paternal. Sakumaha anu ditingali di handap, ieu mangrupikeun nagara pulo anu aya di daérah Karibia Amérika Kalér. Naha anjeun terang?… Éta tempat lahirna penyanyi kasohor Rihanna. Salaku koloni gula anu jegud, nagara janten pusat Inggris padagangan budak Afrika sakitar 1807. Ieu nunjukkeun yén ampir unggal padumuk hideung tina Barbados kalebet nini Tyrone Mings ngagaduhan akar Afrika.

Tyrone Mings Asal kulawarga ngajelaskeun
Tyrone Mings Asal kulawarga ngajelaskeun. Kiridit Gambar: WorldAtlas

Tyron Mings ngagaduhan kahirupan awal anu kuat nalika anjeunna dewasa di samping indungna sareng tilu sadulur. Salaku budak alit, anjeunna nyaksian hubungan anu tumurun antara mum sareng dadna nalika aranjeunna pisah, saatos éta indungna nyangking anjeunna sareng adina. Dina mimitina, aranjeunna hirup sareng sobat caket tina sobatna di Chippenham (Kota di Inggris) sapertos teu aya alternatif sanés. Hiji dinten, duanana Mings, indungna sareng ibu na kusabab kasulitan anu disababkeun aranjeunna, mutuskeun ninggalkeun tempat éta, teu gaduh tempat anu sanés pikeun henteu sareng nyandak artos pikeun meunang bumi sanés.

Nalika ngajelaskeun latar kulawargi miskin na diasuhkeun na telegrap, anjeunna nyarios hirup dibalikkeun nalika aranjeunna teraskeun ogé teu aya pilihan sanés pikeun cicing di tempat anu henteu paduli. Nalika aya di tempat perlindungan, Mings, indungna Subuh sareng tilu sadulur sadayana dua dibagikeun dua ranjang.

Salila umur budak leutik anjeunna, Tyrone Mings, indung na sadulur sakali hirup di panyumputan homeless
Salila umur budak leutik anjeunna, Tyrone Mings, indungna & adina sadayana cicing di tempat anu henteu paduli. Kiridit: VoiceofOC & surat poean

Henteu sadayana di tempat perlindungan éta saé kanggo aranjeunna. Kadua indung, putra sareng putri hirup dina kahirupan anu pikasieuneun sabab ampir sadayana dibagikeun sacara umum nami éta…; kawasan cuci, jamban, pancuran komunal, jsb.

Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta
Nalika cicing di tempat perlindungan anu henteu aya bumi, Mings ngarasa kedah angkat ka sakola pikeun nyiptakeun hiji hal dina kahirupan na. Jauh ti sakola, maén bal janten kasalametanna sareng ngan ukur sumber suasana jauh tina realitas anu kaganggu.
Tyrone Mings Atikan digabungkeun sareng maén bal
Tyrone Mings Atikan digabungkeun sareng maén bal. Kiridit ka HPR sareng DailyMail.

Boga langkung hadé ti unggal budak sanés dina pertandingan, Tyrone Mings terang anjeunna ngagaduhan bakat na tiasa ngadamel hiji hal tina kahirupan na maén bal. Ditimbangkeun kasusah anu disanghareupan dina waktos éta, sadaya anu anjeunna kéngingkeun nyaéta nganggo maén bal kéngingkeun kaunggulan latar tukang kulawarga miskin.

Dina raraga ngahontal anu ngamimitian karir anu saé, anjeunna mimiti sering nyalira na kana bola sepak lokal, ngajantenkeun perdagangan balna salaku bek anu tangguh & ngeureunkeun. Balik harita nalika anjeunna maén bal, panongton anu terang carita kulawarga Tyrone Mings kalayan panyumputan bumi henteu masihan hormat + pikeun anjeunna sabab henteu kantos ragu yén anjeunna menuju arah anu leres.

Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Kareueus indungna sareng sadulur teu aya batas anu terang nalika nasib Mings ngaliwatan kerja keras sareng deteminasi disauran pikeun ngadamel uji maén bal sareng akademi Southampton. Dina yuswa dalapan (taun 2001), Mings didaptarkeun dina akademi saatos ngalangkungan percobaan sareng warna ngalayang.

Tyrone Mings Awal Kahirupan sareng Football- Nya dina dinten di Akademi Southampton
Tyrone Mings Awal Kahirupan sareng Football- Nya dina dinten di Akademi Southampton. Kiridit Gambar: DailyMail

Saatos gabung, éta pikaresepeun pikeun bek ngora. Nanging ngora Tyrone Mings kedah ngorbankeun seueur kurban supados tumuju dina jajaran akademi. Anu janten salah sahiji akademi anu pangsaéna di Inggris, anu ngagaduhan bakat kelas dunya- anu resep Alan Shearer, Gareth Bale jsb, aya persaingan anu saé pikeun tempat-tempat sareng ogé ancaman tina ejections.

Taun 2009 mangrupikeun taun paling saderhana pikeun kulawarga Tyrone Mings. Pembela janji bakal dileupaskeun ku Santo di 2009 (yuswa 15) nalika akademi nyarios yén éta minangka akibat tina anggaran nonomanna dirawat.

Tyrone Mings murag korban teu ukur kusabab anu disebut 'sapotong anggaran'tapi ogé kusabab klubna dituduh anjeunna salaku éta teuing ceking atanapi énténg. Sakedik terang aranjeunna terang yén aranjeunna ngalakukeun kasalahan anu ngaleungitkeun hiji 6 suku 5 inci ka hareup (Jangkungna Tyrone Mings) pigura hulking sareng ogé pamaén internasional Inggris hareup.

Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - The Jalan mun Inohong

Sébat maén bal anu ditimbulkeun tina latar kulawarga anu kirang sareng anu parantos hirup ditolak ku akademi maén bal bakal terang ogé nyeri émosional anu jero sareng akibat psikologis anu parah. Kalayan henteu amankeun pikeun kaulinan, Tyrone Mills miskin mutuskeun kaluar maén bal nalika anjeunna 15. Sedih pisan !!

Tyrone Mings neraskeun milarian padamelan di Chippenham, kota pasar bersejarah ageung di kalér-kuloneun Wiltshire, Inggris. Padamelan kahijina mangrupikeun pub (a lounge umum) dimana anjeunna narik pints (dilayanan bir) kanggo gaji gaji X XUMUM-mingguan. Dina nawar pikeun nambihan panghasilanna pikeun mayar tagihan, Tyrone mutuskeun pikeun milarian padamelan di tempat sanés.

Pub Bodas Hart di Chippenham dimana Mings ditarik pints
Pub Bodas Hart di Chippenham dimana Mings ditarik pints. Kiridit Gambar: EuroSports jeung Panon poé

Mings tungtungna ngagaduhan padamelan anu ngajanjikeun hipoté (penaséhat KPR), padamelan anu cekap pikeun mayar tagihanana. Nalika damel, anjeunna ngahadiran Millfield School di Somerset dua taun. Sakola sanggeus ngupingkeun carita panolakan haténa anu bageur pisan masihan anjeunna beasiswa maén bal, lagu anu ngajadikeun Mings ngabalikkeun pikiran na balik maén bal.

Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naékna kanggo Inohong

Saatos angkat sakola, beasiswa Mings nampi anjeunna ka sisi liga Yate Town di Gloucestershire. Di dinya, budak miskin mimiti ngalawan kamana jalan. Dina usum panas tina 2012, anjeunna janten naékna sakumaha anjeunna katampi ku tim kota asal Chippenham Town. Klub masihan anjeunna kasempetan pikeun ngadangu sababaraha percobaan di tempat sanés kusabab anjeunna atos pakuat berkat sifat na.

Tyrone Mings dibéré beasiswa maén bal anu ngabantosan anjeunna ngagaduhan deui maén
Tyrone Mings dibéré beasiswa maén bal anu ngabantosan anjeunna ngagaduhan deui maén. Kiridit Gambar: Panon poé

Saatos gagal gagal uji coba di Cardiff City, Swindon Town, Portsmouth sareng Bristol Rovers, Mings ku sumanget anu teu kantos nyarios-nyayogikeun tilas bek bek Ipswich Russell Osman anu mutuskeun pikeun ngabantosan anjeunna. Sakumaha nasibna bakal ngagaduhan, Osman nyarankeun Mings ka bos Ipswich Town Mick McCarthy anu ngajak anjeunna pikeun sidang.

Tinimbang runtuh di kota Ipswich, para pembela diminutive tina kakuatan ka kakuatan, pindah ti deukeut-enol ka pahlawan anu teu diragukeun sareng nyaurkeun deui bosna (pembantuna takdir) kalayan pidangan anu pikaresepeun.

Tyrone Mings tumuwuh tina kakuatan ka kakuatan
Tyrone Mings tumuwuh tina kakuatan pikeun ngajantenkeun pangaruh bos na. Kiridit Gambar: Panon poé

Usulana terobosanna sumping nalika anjeunna nampi juara juara Player Player of the Month dina usum 2014 / 2015. Gendéng ieu narik katarik klub Liga Premier anu ngabéda dina dengkulna pikeun signature na.

Dina 26 Juni 2015, Janten ditandatanganan kanggo AFC Bournemouth. Pikeun nyingkahan pesaing tempat-tempat, anjeunna nampi jalan injeuman ka Aston Villa. Kaputusan ieu ningali titik balik anu lumayan dina karirna. Di Villa, bek 6-suku-5 galakna tahan naékna météorit pikeun prominence. Anjeunna janten salah sahiji béntang lalaki anu ngabantosan Villa dina menang 2019 EFL Championship-off Championship.

Tyrone Mings Rose kana Kinérja saatos ngabantosan Villa pikeun ngamankeun 2019 EFL Championship-off
Tyrone Mings janten karesep kipas nalika anjeunna ngabantosan Villa pikeun ngamankeun 2019 EFL Championship-off. Kiridit Gambar: Twitter

Saatos ngabantosan Aston Villa pikeun promosi, Mings janten karesep fans anu tetep. Dina henteu waktos, anjeunna janten salah sahiji barang pertahanan paling panas di Inggris. Naékna sapertos kitu paroleh anjeunna dina tempat di timnas Inggris. Éta ogé kéngingkeun anjeunna debut timnas Inggris anu dipungut ku chant rasis ti peminat Bulgaria.

Lah, éta budak alit anu kantos cicing di tempat anu henteu paduli, ayeuna mekar dina hareupeun panon peminat bal. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja sareng ngadamel debut Inggris na, geus pasti yén kalolobaan fans maén bal kedah naros ka saha kabogoh Tyrone Mings. Teu aya anu nampik kanyataan yén Kinérja na, imut katingali gandeng sareng jangkungna 6 ft 5 henteu bakal ngajantenkeun anjeunna ka awéwé.

Saha Kabogoh Tyrone Mings
Saha Kabogoh Tyrone Mings

Nanging, sabada bal-balan anu suksés, teu aya kabogoh anu kabésot anu saeutik pisan dipikanyaho. Kaleresan nyaéta- Dina waktos nyerat, kamungkinan romantis Tyrone Mings anu disumputkeun nyaéta hiji anu ngaleungitkeun kajiwaan panon publik ku ngan saukur kusabab cinta hirupna pribadi pisan sareng kamungkinan teu drama.

Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun Tyrone Mings Kahirupan pribadi tina kagiatanana di lapangan bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran kapribadian anu langkung saé.

Ngamimitian pare, Mings mangrupikeun jalma anu tangguh anu intuitif sareng sering ngalamun dina tarékah-Na pikeun kaunggulan. Jauh ti maén bal, anjeunna sering nyéépkeun waktos di gim pikeun ngawangun otot sareng otot anu keras. Di luar maén bal, Mings ningali dirina salaku pangusaha. Naha anjeun terang?… Anjeunna ngagaduhan perusahaan desain interior di Bournemouth.

Ngartos kapribadian Tyrone Mings kaluar tina lapangan
Ngartos kapribadian Tyrone Mings sacara luar lapangan. Kiridit ka IG

Ogé dina Tyron Mings Personal Life, anjeunna mangrupikeun jalma anu henteu nyalira anu mikacinta ngabantosan batur sanés ngaharepkeun nyandak naon ogé. Nalika kalolobaan jalma resep dinten Natal sareng kulawarga. Tyrone Mings sareng kabogohna masihan waktos ka anu kurang untung di saung bumi, nyapungkeun tuangeun sareng barang berharga.

Acara Tyrone Mings mulang deui kana kahadean ku ngadatangan sareng ngabantosan di panyumputan bumi
Tyrone Mings balik deui kana kahadean ku ngadatangan & ngabantosan jalma anu tinggal di panyumputan bumi. Kiridit: Béntang Ipswich
Tanpa ragu, Tyrone Mings Kahirupan pribadi dicirikeun ku empati sareng nyatakeun kapasitas émosional.
Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Carita kulawarga Tyrone Mings parantos ngajarkeun seueur jalma anu berjuang, tapi cita-cita pikeun ngahontal kahadéan anu 'cara anu paling hadé pikeun henteu ngarep-ngarep téh nyaéta bangun sareng ngalakukeun hiji hal'. Salaku dina waktos nyerat, Tyron Mings parantos ngajantenkeun kulawargi kulawargina nuju kamerdékaan finansial, sadaya hatur nuhun maén bal. Ayeuna, hayu urang masihan langkung seueur wawasan ka anggota kulawargana.

Uninga langkung seueur ngeunaan Tyrone Mings Bapa: Bal di kulawarga henteu pernah dimimitian sareng Tyrone. Naha anjeun terang?… Bapana Adie Mings mangrupikeun urut striker nganggo liga mandi Kota Kota sareng Kota Gloucester. Haté anu dihampura ti Tyron Mings parantos ngabantosan deui ngahijikeun bapa sareng putra. Naha anjeun terang?… Kadua bapak sareng putra tetep kalibet dina perdagangan anu sami. Adie Mings sakumaha dina waktos nyerat damel salaku pramuka pikeun Klub Sepak Chelsea.

Tyrone Mings gaduh sareng ramana- Adie Mings
Tyrone Mings gaduh sareng ramana- Adie Mings. Kiridit Gambar: Instagram

Uninga langkung seueur ngeunaan Tyron Mings Ibu: Fajar Johnson bagan nanggung nami bapakna saatos pisah ti salakina sababaraha taun saatos aranjeunna tepang. Subuh, hiji indung anu kuat henteu nyarioskeun Anakna, tetep lemah sahingga ajag tina kanyeri tiasa nampi anjeunna. Anjeunna janten, nyegas anjeunna teras-terasan teras ngadukung anjeunna sapanjang usaha-usaha pikeun kaluhuran. Subuh Éndah sareng putrana dina waktos nyerat, ayeuna teras resep kana kahirupan anu paling saé.

Tyrone Mings ngangkut sareng Ibuna-Dawn Johnson
Tyrone Mings ngangkut sareng Ibuna-Dawn Johnson
Ngartos langkung seueur ngeunaan Tyrone Mings Duduluran: Sadulur sadulur nyaéta Cherrelle Mings, Iesha Mings sareng sanés anu saeutik dipikanyaho. Pikeun ngahargaan sadulur-saderekna, nalika aranjeunna nangtung di anjeunna sapanjang waktos-Na nyobian, Mings sakali saurna dina ucap-ucapna "Kuring henteu pernah peryogi babaturan anu leres-leres ngembang sabab kuring ngagaduhan sadulur". Saperti dina waktos nyerat, salah sahiji sadulur namina Cherrelle Mings ayeuna gaduh nami (Cherrelle Baram) parantos nikah.
Tyrone Mings sadulur-Cherrelle sareng Lesha
Tyrone Mings gaduh sareng sadulur-Na anu écés- Cherrelle (kénca) sareng Lesha (katuhu) anu nyandak rupa indung na .. Kredit: IG
Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Ngenalkeun gaya hirup Tyrone Mings bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran anu lengkep dina standar hirupna. Ngamimitian, bahkan anjeun nyieun seueur artos mangrupikeun jahat, Tyrone Mings teu ningal dirina hirup gaya hirup aheng gampang katingali ku mobil-mobil sareng omah gedong. Anjeunna ngajalankeun mobil sepak bola rata-rata, tanda anu ngagambarkeun gaya hirup hina.

Mobil Tyrone Mings
Tyrone Mings nyetél Mobil sepak bola top rata. Kiridit Gambar: IG

Tyrone Mings nyiptakeun cukup uang anu anjeunna investasi dina bisnisna, nyarebutkeun amal sareng anu paling penting, salah sahiji anu anjeunna paké pikeun hirup gaya hirup di pantai laut anu mangrupakeun tujuan favorit pikeun liburan. Ieu di handap aya poto Mings possing bari teras menikmati parahu na.

Ngenalkeun gaya hirup Tyrone Mings '
Tyrone Mings 'Gaya Hidup-Anjeunna resep nyéépkeun wangsitna di sisi laut anu mikaresep kapal parahu. Kiridit Gambar: IG
Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Anjeunna sakali anu dibiayakeun Kipas angin anu ngagaleos baju lami: Sakali dina 2014, Tyrone Mings ngarobah nomer kaosna ti No15 ka No3 nyusul pangiriman Aaron Cresswell ka West Ham United. Aksi ieu dugi rada telat saatos jama'ah No15 na parantos dibeli ku sababaraha kipas na. Naha anjeun terang?… Mings kitu berehan sahingga anjeunna masihan mésér kaos énggal pikeun kipas anu mésér kaos kalayan nomer lami 15 dicitak dina tonggong.

Tyrone Mings dipuji pikeun sikep anu saé sanggeus janji mésér kaos énggal pikeun peminat anu ngagaduhan nomer skuadnya anu lami
Tyrone Mings- muji pikeun sikep anu saé sanggeus janji mésér kaos anyar pikeun peminat anu ngagaduhan jumlah pakuat na. Kiridit Gambar- BBC ngalangkungan GLENN PARKER / TOM PullEN.

Anjeunna sakali dicap di Kepala Zlatan Ibrahimovic: Tyrone Mings sakali teu tiasa disangka - anu disangka pasang dina sirah Zlatan Ibrahimovic, hiji aksi anu ningali anjeunna ngalarang lima pertandingan. Kusabab anjeunna “Zlatan", Zlatan henteu ngaraos ngilu sareng midangkeunana teraskeun dendam dina pikiran na.

Tyrone Mings sakali dicap dina sirah Zlatan Ibrahimovics
Tyrone Mings sakali dicap dina sirah Zlatan Ibrahimovic. Kiridit Gambar: Panon poé

Ngan sababaraha menit saatos pertandingan, Zlatan Ibrahimovic nyandak kasempetan pikeun males dendam dina Mings. Waktos ieu, katuhu Swédia ngabagéakeun anjeunna nalika tajongan sudut anu anjeunna ngaku yén éta Mings anu henteu kabeneran lumpat kana siku na.

Tyrone Mings sareng Zlatan Ibrahimovic Feud
Tyrone Mings sareng Zlatan Ibrahimovic Feud. Kiridit Gambar: TheGuardian

Sanajan siku, éta Tyrone Mings anu nampi larangan anu langkung panjang. Ieu kusabab stamping dianggap janten nyinggung FA langkung serius. Di handap ieu sapotong buktina video Mings teu ngahaja stamping dina sirah Ibrahimovic.

Tyrone Mings Tato Fakta: Tiruan Tiruan ' awak ningali awakna salaku kanvas. Anjeunna ngagaduhan tato anu diwangun ku desain khusus sorangan anu ngagambarkeun simbol 'mata, jam sareng budak' anu nanggung tanda tina pangalaman anjeunna nalika budak leutik.

Tyrone Mings Tato
Tyrone Mings Tato. Kiridit Gambar: JasonPixs sareng Instagram

Akademi Maén Bal Tyrone: Tyrone Mings ngagaduhan akademi maén bal anu dingaranan “Akademi Mings TyroneAnu dumasar kana Birmingham, Inggris. Akademi nampi murangkalih (boh lalaki sareng bikang) umur antara 6 sareng 16. Ngadamel akademi mangrupikeun cara sorangan pikeun masihan deui masarakat ngaliwatan perdaganganna.

Akademi Akademi Tyrone
Akademi Akademi Tyrone. Kiridit Gambar: tma
Carita Budak Tyrone Mings Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - video Ringkesan

Pilari di handap ieu Ringkesan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur Didatangan & ngalanggan mun urang Youtube Channel. Ogé, klik Langgan Lonceng Ikon pikeun Bewara.

kanyataan parios: Heuheu kami Carita Budak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu