Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6280
Tiemoue Bakayoko budak Story

Sedengkeun presents nu Full Story of a Engine Midfield pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Bakoko'. Tiemoue Bakayoko budak Story tambah Untold Biografi fakta kami bawa ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta OFF-pitch ngeunaan anjeunna. Ayeuna tanpa adieu salajengna, Nyanggakeun Dimimitian.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Bakayoko lahir di Paris dina 17 Agustus 1994 ka kolot anu hijrah ti Basisir Gading ka ibukota Perancis nyieun hiji kahirupan leuwih hadé.

Kawas loba pasangan hideung, manéhna téh tina warisan Ivorian French-. Bari tumuwuh nepi, anjeunna cicing di lingkungan tina Barbès nu boga angka nu gede ngarupakeun jalma tina turunan Afrika. Ieu lingkungan di Paris sajarahna dipikawanoh pikeun jumlah badag badag maranéhanana urang hideung ti imigrasi Afrika.

Tiemoue Bakayoko bari salaku anak nempo kolotna dianggo kaluar sagala sorts menial jobs ngan pikeun nyimpen dahareun dina méja jeung ngirim monies pikeun kulawarga ngalegaan di Basisir Gading. Paling jobs menial sakumaha dina jaman anu beuki neruskeun ku Africans hideung, sanajan leuwih pisan dididik. Bade sakola éta lain prioritas pikeun lad ngora.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Diideuan ku Piala Dunya

kawas Sadio mane, Anjeunna meunang diideuan dina maén bal ngaliwatan Perancis 1998 Piala Dunya. Anjeunna munggaran ngabéwarakeun ku ningali Sénégal, tatangga jeung tanah air na (Basisir Gading) outsmarting Perancis di opener tur ningali Perancis bade handap ngobrol kamulyaan turnamen.

Nurutkeun manéhna, "Kuring diideuan ku kawani pamaén Perancis hideung kasohor di tim. Kuring éta hiji jalma anu dipikacinta pembela hébat sarta pamaén tengah pertahanan. The likes tina Patrick Vieira, Lilian Thuram jeung Marcel Desailly éta favorit kuring. pintonan maranéhanana ignited bagian karir keur kuring. Sanajan kitu, kuring teu bisa kalah ka nyebut Claude Makalele anu neundeun pondasi naon abdi geus jadi. "

Kawas loba kids hideung lianna, atikan ieu skipped pikeun Bakayoko, anjeunna janten obsessed jeung bal langsung saatos di Perancis 1998 cup dunya turnamén. kolotna dipikaharti nélépon sarta disadiakeun sagala rojongan anjeunna diperlukeun keur boga mimiti ditangtoskeun. Aranjeunna didaptarkeun anjeunna dina hiji akademi bal (Le klub de football de Paris 15) Dina yuswa 5.

Bakayoko némbongkeun tingkat greatest brilliance bari Maen Bal di tingkat akademi kahijina. Anjeunna cara luhureun nak rata di akademi jeung ieu di sababaraha titik crowned salaku pangalusna nak footballer. Paris 15 diteundeun anjeunna pikeun opat taun (nepi ka 9 umur) sateuacan sahingga kolotna pikeun ngagagas switch ka akademi hadé ku nami -CA Paris Charenton. Anjeunna ukur dicoo pikeun sataun di Charenton méméh nyieun move séjén pikeun Montrogue FC 92. Di klub ieu, anjeunna nepungan hiji masalah insurmountable, a Waterloo.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Sufferings

Salaku pamuter muda (umur 10) bari maén keur Montrogue FC 92, Bakayoko ngalaman leg rusak ngaliwatan naon anjeunna disebut éta 'Tangtangan nasty' ti hiji lawan. The severity tatu nu ngarah ka halt istilah panjang dina karir ngora-Na.

"Di sawatara titik dina jangka waktu kuring nempo karir ngora kuring datang ka tungtung kasar". Ieu hiji periode sufferings intensif pikeun kuring. kuring prosés recovery éta slow sarta nempo kuring méakkeun ampir 3 taun tanpa Maen Bal " nyebutkeun Bakayoko.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:panolakan

Dina taun 2008, a recovery pinuh ti narekahan humerus distal ieu dikonfirmasi. Anjeunna ukur 13 taun sakumaha di lajeng. Anjeunna waited pikeun sababaraha minggu pikeun ngonfirmasi recovery pinuh saméméh picking dimana anjeunna antepkeun kiwari dina karirna. Hanjakal henteu klub ngangkat anjeunna alatan leungitna formulir. Anjeunna ngalaman rejections malah ti academies bal na saméméhna.

Mimitina mah ieu akademi bal di Rennes nu tungtungna eweh hiji kasempetan pikeun meunangkeun deui formulir na sanggeus sababaraha pikiran ku manajemen teh. Éta dianggap kanyataan yén anjeunna sakaligus dipeunteun pohara luhur di klub heubeul-Na. Ieu lumangsung dina 2009 nalika anjeunna ngan taun 14 umur.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Handap footsteps Makalele urang

Handap dua musim kahijina di Monaco, di mana manéhna diwangun pintonan 31 Ligue 1, Bakayoko mutuskeun pikeun ngarobah kabiasaan pikeun minuhan poténsi-Na. Kabéh berkat mentor-Na, Claude Makalele anu diangkat jadi diréktur teknis Monako dina Januari 2016.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Peran Makalele mun Bakayoko

Numutkeun Bakayoko,

"Makélélé mantuan kuring greatly. Nalika anjeunna anjog di Monaco atuh ieu lain pamuter pisan, sae pisan, tapi kuring kungsi loba diskusi jeung anjeunna. Anjeunna masihan kuring loba nasihat sarta diajar bahasa sunda kumaha carana maén gaya kuring maén bal leuwih saukur. Anjeunna malah diwenangkeun kuring keur nelepon manehna keur bantuan palatihan tambahan. "

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:kematangan gancang

Eta teu nyandak lila saméméh anjeunna nitenan manehna bisa ngurus dirina leuwih kaluar pitch nu. Dina pitch, manéhna jadi wiwitan nu biasa keur Monako, nulungan klub nu meunang liga 1 judul dina usum 2016 / 2017. Henteu ngan kungsi anjeunna ngadegkeun dirina minangka bagian penting tina tim Monako urang kalawan pintonan konsisten, manéhna tatu pangsaeutikna jeung aplikasi na salila latihan ieu euweuh dikritik.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Bakayoko kematangan Gariswanci

Dinten, Bakayoko geus tungtungna matured. Anjeunna geus nempatkeun kombinasi nya ku kakuatan jeung visi dina midfield museur kana pamakéan alus.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Gaya Play

Bakayoko geus dibandingkeun Yaya Touré alatan qualities kabeh buleud kuat nya ku Pace, bacaan calakan game, kamampuhan pikeun intercept pas na tackling dilakonan, ngalirkeun na dribbling. kualitas na pangpentingna nyaéta physicality na athleticism Na.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Bayoko Style of Play

Anjeunna ahli dina peran midfield pertahanan. pangabisana pikeun megatkeun up serangan jeung nyieun nyetir maju ngalir éta hal ngan dua pamaén (Gabi sarta Danny Drinkwater) kahontal leuwih dina usum juara liga 2016 / 2017.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Bakayoko Midfield Ratings

mananger Bakayoko urang di Monaco, Leonardo Jardim, Sakali ngomong: "Anjeunna ngéléhkeun loba bal, brings kasaimbangan ka tim. Anjeunna pas bal ogé jeung ngéléhkeun duels Na. Maksudna peran Bakayoko urang. Anjeunna mangrupakeun gelandang lengkep, hiji ayana athletic penting, manéhna alus di recovery jeung nyetak gol decisive ".

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Hideung Ksatria

Tina sagala qualities anjeunna boga, kateguhan na ruggedness Bayoko urang téh bener nepi aya na éta téh titik jual-Na.

Loba jelema geus ditanya naha anjeunna maké masker? ... Ayeuna urang masihan anjeun jawaban.

Bakayoko sakali peupeus irung na di tangerang dina ngajalankeun-up ka Liga Champions semifinal munggaran leg Monako urang ngalawan Juventus.

Anjeunna henteu ngantep nu ngahalangan anjeunna ti dimimitian ngalawan Italians, sarta mutuskeun pikeun ngagem pelindung topeng husus hideung beungeut nu saum anjeunna hawa tina hiji superhero Marvel na judul nu 'Dark Knight'.

Bakayoko masih karasaeun ngilu di dengkul kénca na saméméhna pegat. Salaku ditulis di luhur, anjeunna overcame mantra lengthy sidelined ku leg rusak sakumaha youngster a.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Ti pink mun hideung (Bagian 2)

Infact, Bakayoko ngalaman kavling parobahan gaya hirup na Nuturkeun patepungan-Na jeung urut Perancis internasional Claude Makalele. Anjeunna robah ti gaduh normal ka nuhun dapper.

Dinten, anjeunna ngajadikeun hiji gambaran, duanana sareng mareuman pitch nu. Hiji 1.84m neguaan, anjeunna henteu Violet hargana murah lamun datang ka penampilan Na, dyeing bulu na pink hiji poe, pirang nu salajengna.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Styles Bakayoko Rambut

Nalika anjeunna anjog di Monaco di 2014 anjeunna bisa ditempo munculna ti fates of a villa méwah balik kabayang tina hiji Porsche Cayenne pink.

Bakayoko sakali robah sagala warna mobil ti pink ka hideung. Sajaba ti, manéhna mimitian tinju na ogé robah diet sarta ningkat kakuatan-Na.

Tapi sanggeus robah laut di sikep, dipicu ku palatih nonoman urut na dina Rennes, anjeunna swapped nu villa pikeun susun deui modest tur meunang Cayenne resprayed hideung. Paparna: "Tembok nyebutkeun yen kuring dipikacinta hal nice dina kahirupan, nu ieu mah teu grafter hiji, éta Abdi datangna (mun Monako) ukur pikeun gaji luhur, nu ieu mah kasus nu bener."

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Whats di Jumlah na?

Bakayoko sported jumlah 14 on jersey na di Monaco. Anjeunna milih eta di upeti ka arrondisement 14th (kabupaten) di Paris mana tuluy ngalahir ka kolot Ivorian on 17 Agustus 1994, sarta bakal ngagem angka sarua keur Chelsea.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Deschamps a kipas

palatih Perancis Didier Deschamps mangrupakeun anggota dibayar-up pinuh tina pangajén masarakat Bakayoko.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Piala Dunya 1998 unggul kaptén weruh atawa dua hal ngeunaan bahan anu balik kana nyieun pamuter hébat. Anjeunna ngagero Bakayoko mun gabung dina pakuat Perancis saminggu sanggeus peran konci di dumping Manchester Kota kaluar Éropa. Deschamps mangka ngawaleur jibril: "Anjeunna kawasa, ngajadikeun hiji dampak, skor gol decisive, ngajadikeun gol na mangrupakeun hébat sakabéh-rounder ".

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Na Lulugu Humbled Kota

Kapan Manchester Kota bakal sumping di Stamford Bridge ningali Bakayoko maén, maranéhna bakal ngan teuing sadar karuksakan anjeunna sanggup wreaking. Hatur nuhun kana sajarah.

Deui dina Maret, nya lulugu luhung 13 menit ti jaman dikutuk pep Guardiola urang Kota ka nyeri Liga Champions panungtungan-16 kaluar dina gol jauh. Kota anjog di Kapangéranan dina kadali nu dasi sanggeus 5-3 mimitina-leg win. Tur kalawan 19 menit buka, maranéhanana éta 6-5 di hareup, ukur keur Bakayoko ngahurungkeun home Thomas Lemar urang tajongan bébas pikeun masihan Monako meunangna kawentar. "Ieu hiji kabagjaan gede pisan kana skor dina Liga Champions. Kuring teu nyangka ieu, " cenahna.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Naha Chelsea FC ditandatanganan Anjeunna

kaleresan jadi ngawartoskeun. Aranjeunna salempang anjeunna tina rencana Mourinho urang. Hiji husus dipikacinta anjeunna sabab anjeunna meets spésifikasi Na. (Strong, taméng jeung Gancang).

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Naha Chelsea ditandatanganan Bakayoko

Tiemoue Bakayoko milih Chelsea tinimbang Manchester United sabab anjeunna prefers Antonio Conte mun Jose Mourinho. Anjeunna malah ngancik handap nelepon ti hiji Special nu ngajadikeun anjeunna depresi.

Bakayoko ceuk dina waktu kadatangan na di Chelsea: "Ieu endah mun gaduh Mourinho nelepon kuring, sanajan Abdi geus warned saméméh kumaha anjeunna bakal daya tarik pikeun kuring di jalan paling ngayakinkeun. Kuring listened mun alesan na tentang naha kuring kedah ngalih ka Serikat. Anjeunna pernah terang hal, Kuring geus dipelak nepi ningali Chelsea teu anjeunna. Signing pikeun Chelsea éta hal alam pikeun kuring sabab mangrupakeun klub abdi dipikacinta pisan di budak leutik mah. "

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Naha Mourinho Lost Bakayoko

Sugan alesan sejen pikeun sihungan beuki sengit antara Jose Mourinho na Antonio Conte.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Mourinho Vs Conte

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Sesampainya Chelsea dina Jet wasta

Tiemoue Bakayoko ngagaduhan Chelsea fans gumbira ku ngeposkeun gambar dirina meunang onto nu jet pribadi nu ieu diatur ngapung ka London ti Perancis. jet Ieu ngabawa ka London pikeun gabung ka Blues. Ieu nya neng mun ngajalanan médis sarta asup kontrak kalayan Chelsea.

Tiemoue Bakayoko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Bakayoko diasupkeun hiji jet pribadi ka Chelsea FC

Anjeunna dipirig gambar kalawan suratna: "Tah kitu, Hayu urang ... I'am gonna boga minggu alus kalawan Chelsea FC" dipirig ku sapasang emojis pesawat.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu