TENTANG KAMI

Wilujeng sumping LifeBogger! Imah tina Carita Sepak Leres.

Maén bal profésional, manajer maén bal sareng élit ngagaduhan sadayana Unak Budak sareng Fakta Biografi. LifeBogger ngarebut waktos-waktos anu henteu pikaresepeun ieu duanana pikaresepeun sareng ngarampa.

Platform kami nyayogikeun carita-carita Budak Leutik sareng Biografi Fakta maén bal (anu aktip / pensiunan), manajer bal sareng élit. Urang nutupan kajadian kasohor ti jaman budak leutik dugi ka nalika aranjeunna janten terkenal.

Endah pisan pikeun ningali kumaha pemaen, manajer sareng elit anu tumuwuh tina budak lucu pikeun profésional. Tujuan urang nyaéta pikeun museurkeun kana kajadian-kajadian anu kajantenan dina kahirupan kapribadian ieu, hiji anu parantos janten sadar dina waktos aranjeunna.

Misi kami: Janten diantara Sumber Digital Pangsaéna pikeun Carita Budak Football sareng Fakta Biografi.

LifeBogger narékahan janten antawisna "Pangsaéna" platform maén bal online pikeun carita budak leutik sareng Fakta bal-balan Untold Biayana (duanana aktip sareng pensiunan), manajer sareng élit bal.

Dina ngalakukeun éta, urang mastikeun pikeun masihan pamiarsa anu dihormat kami tina juiciest eusi (nilai premium) anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung seueur.

Tulisan kami ngandung analisa pinuh ngeunaan maén bal / manajer / kahirupan awal elit, latar kulawarga, kahirupan karir awal, jalan / naek ka kanyataan biografi Kinérja, kahirupan kulawarga, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, gaya hirup sareng fakta-fakta anu teu jelas.

Gol kami: Pikeun nyiptakeun sareng ngajaga régil digital pikeun peminat maén bal.

Hal ieu diperkirakeun langkung ti sapalih tina pangeusi dunya nganggap diri janten asosiasi maén bal (sepak bola) para pengikut atanapi kipas. Ieu nunjukkeun yén 4 milyar jalma di dunya maén bal anu mangrupikeun kasohor olahraga di dunya.

Sanaos urang henteu ngadamel maén bal-balan berita atanapi masihan skor pangpayuhna sareng 10-an paling luhur, tujuan urang nyaéta pikeun ngajaga carita budak leutik bal-balan digital sareng nyimpen biografi pikeun unggal kipas.

Bal-balan urang budak leutik sareng biografi résploian mudahan masihan fans bal émbaran tambahan ngeunaan pamaén anu aranjeunna surak pikeun unggal dinten pertandingan dina TV. Lantaran éta, éta henteu ngan ukur maén bal tapi maca éta.

Nilai kami: Eusi Kualitas sareng Passion.

Eusi Kualitas: LifeBogger narékahan kanggo nyayogikeun kontén luar biasa anu masihan nilai premium kanggo anu dipikacinta bal di dunya.

markisa: Kami yakin Football (Soccer) pakait sareng gairah, émosi, pikagumbiraeun sareng kumawula. Lantaran kitu, urang nyandak markisa kana nyerat carita budak leutik sareng Fakta Biografi Untold.

Kaleresanna, nyerat kontén bal sareng nyiptakeun nafsu pikeun ngonsumsi urang, ngajantenkeun urang yakin yén éta nyaéta Clarion Call.