TENTANG KAMI

Wilujeng sumping LifeBogger! Imah tina Carita Sepak Leres.

Maén bal profésional, manajer maén bal sareng élit ngagaduhan sadayana Unak Budak sareng Fakta Biografi. LifeBogger ngarebut waktos-waktos anu henteu pikaresepeun ieu duanana pikaresepeun sareng ngarampa.

Platform kami nyayogikeun carita-carita Budak Leutik sareng Biografi Fakta maén bal (anu aktip / pensiunan), manajer bal sareng élit. Urang nutupan kajadian kasohor ti jaman budak leutik dugi ka nalika aranjeunna janten terkenal.

Endah pisan pikeun ningali kumaha pemaen, manajer sareng elit anu tumuwuh tina budak lucu pikeun profésional. Tujuan urang nyaéta pikeun museurkeun kana kajadian-kajadian anu kajantenan dina kahirupan kapribadian ieu, hiji anu parantos janten sadar dina waktos aranjeunna.

Misi kami: Janten diantara Sumber Digital Pangsaéna pikeun Carita Budak Football sareng Fakta Biografi.

LifeBogger narékahan janten antawisna "Pangsaéna" platform maén bal online pikeun carita budak leutik sareng Fakta bal-balan Untold Biayana (duanana aktip sareng pensiunan), manajer sareng élit bal.

Dina ngalakukeun éta, urang mastikeun pikeun masihan pamiarsa anu dihormat kami tina juiciest eusi (nilai premium) anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung seueur.

Tulisan kami ngandung analisis pinuh pikeun kahirupan mimiti na pamaén bal / manajer / élit, latar kulawarga, kahirupan karir mimiti, jalan / naékkeun kanyataan biografi, kahirupan kulawarga, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, gaya hirup sareng kanyataan anu teu dibahas.

Gol kami: Pikeun nyiptakeun sareng ngajaga régil digital pikeun peminat maén bal.

Hal ieu diperkirakeun langkung ti sapalih tina pangeusi dunya nganggap diri janten asosiasi maén bal (sepak bola) para pengikut atanapi kipas. Ieu nunjukkeun yén 4 milyar jalma di dunya maén bal anu mangrupikeun kasohor olahraga di dunya.

Sanaos kami henteu ngadamel berita bal atanapi masihan skor pangénggalna atanapi top 10s, tujuan kami pikeun ngajaga carita budak leutik sareng gudang biografi pikeun unggal kipas.

Repository maén bal budak leutik sareng biografi urang ngaharepkeun mikeun kipas bal inpormasi tambahan ngeunaan pamaén anu aranjeunna surak unggal dinten pertandingan dina TV. Maka, éta sanés ngan ukur ngeunaan nonton maén bal tapi maca éta.

Nilai kami: Eusi Kualitas sareng Passion.

Eusi Kualitas: LifeBogger narékahan kanggo nyayogikeun kontén luar biasa anu masihan nilai premium kanggo anu dipikacinta bal di dunya.

markisa: Kami yakin Football (Soccer) pakait sareng gairah, émosi, pikagumbiraeun sareng kumawula. Lantaran kitu, urang nyandak markisa kana nyerat carita budak leutik sareng Fakta Biografi Untold.

Kaleresanna, nyerat kontén bal sareng nyiptakeun nafsu pikeun ngonsumsi urang, ngajantenkeun urang yakin yén éta nyaéta Clarion Call.