Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Riq". Kami Tariq Lamptey Childhood Story Ditambahkeun Untold Biografi Fakta nyababkeun anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor dina hirupna.

Kahirupan sareng Biayaan Tariq Lamptey. Kiridit Gambar: Picuki

Analisis kami ngalibetkeun kahirupan awal Lamtey, latar kulawarga, carita hirup sateuacan Kinérja, naek ka carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga sareng gaya hirup. Langkung janten kitu, fakta-fakta séhat anu dipikanyaho ngeunaan éta maén bal nganggo akar kulawarga Ghanian.

Leres, sadayana terang anjeunna ngémutan peminat kalayan laju, wanci sareng kawani sepré dina waktos anjeunna damel debut senior Chelsea na Frank Lampard. Nanging, ngan sababaraha urang anu nimbangkeun versi Tariq Lamptey's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Tariq Lamptey lahir dina dinten kaping 30 Séptémber 2000 di Hillingdon, London. Tanjeunna maén ka asal kulawarga Ghanian lahir nalika subuh milénum énggal. Kalahiran Tariq sumping dina taun (2000) dimana gangguan téknologis saperti anu nyatakeun bakal kajadian- saleresna teu kajantenan. Teu aya henteu Y2K bug sareng pesawat sapertos anu diramalkeun henteu murag tina langit. Ogé, misil teu pernah dipecat ku kacilakaan.

Tariq lahir ka kulawarga Lamptey anu numutkeun paniliti sigana janten ummat Islam sareng asal kota anu ditelusuri kota ka Afrika Kulon- Kalér Ghana benerna. Ngaran "Tariq"Mangrupikeun nami Arab Arab anu hartosna"Star isuk". Pamaén maén akar Ghanian lahir salaku anak kadua sareng putra lalaki pikeun kolotna anu pikaresepeun anu digambar di handap ieu.

Minuhan Kolot Kolot Tariq Lamptey- Bapana anu asik, Ahmed sareng Ibu. Kiridit: GhanaSoccerNet

Tariq teu digedékeun dina latar kulawarga anu seueur. Bapana sareng ibu sapertos paling rata-rata jalma kelas kerja di Greater London, anu nganggo gajih rata-rata aranjeunna pikeun tetep kulawarga sareng ngajalankeun. Kolot urang Tariq Lamptey ngagaduhan sadayana lalaki sareng enol bikang dina kulawarga.

Pamaén bal anu kajantenan janten tukang bébak kulawargana tumuwuh barengan barayana (barayana)hiji lanceuk kokolot sareng dua budak lalaki). Gambar di handap ieu, duduluran na sami-sami sadayana nyéépkeun taun-taun awal di London Borough of Hillingdon.

Éta kulawarga Kulawarga Prajurit - Lamptey, sakumaha anu ditalungtik, tumuwuh bareng sareng tilu ilaing. Kiridit: GhanianSoccerWeb
Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Ngawangun Karir & Atikan

Taun 2003, Chelsea FC janten anu pang anyarna Kulawarga-friendly bandung ka fans maén bal sadayana hatur nuhun Romawi Abramovich anu ngagaduhan sareng ngarobih klub di Juni 2003. sepuh Tariq Lamptey parantos ngalahirkeun anjeunna dina waktos éta (anjeunna 3 taun).

Salila rejuvenation of Chelsea FC, seueur kulawarga ningalikeun dukunganna pikeun klub sareng kulawarga Tariq Lamptey sanés pengecualian. Nyatana, rumah tanggana ngagaduhan jarak anu hébat antara bumi kulawarga ka sasak Stamford.

Naha anjeun terang?… London Borough of Hillingdon tempat kulawarga Tariq Lamptey cicing teu jauh teuing tina Stamford Bridge (Stadion FC FC). Salaku anu katalungtik di handap, éta ngan 45 menit drive.

Naha anjeun terang… Imah kulawarga Tariq Lamptey di Hillingdon ngan ukur 45 menit ka Stamford Bridge
Nalika Tariq ageung langkung ageung, anjeunna nyolok bal-balan salain ti kagiatan olahraga. Balik harita, unggal anggota kulawargi ngagoréng Michael Essien - saurang pamaén asal kulawarga Ghanian anu sami ti anu ngagaduhan. Cintaq Tariq Lemptey pikeun pertandingan langkung ngagentos minat pikeun kéngingkeun pendidikan bal ti akademi Chelsea FC anu bergengsi. Pasti, usaha na pikeun janten pamuter akademi sanés lamunan. Kabagjaan kolotna Tariq Lamptey terang teu aya batesan dina waktos putrana teu ngaku kana akademi London anu terkenal.
Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Perjalanan ka janten maén bal profésional mimitian taun 2008, waktos waktos Tariq (umur 8) suksés ngadaptar kalayan jangjang SMP FC FC. Ieu éta unggal impian murangkalih pikeun ngagabung dina akademi Chelsea FC. Nalika ngadaptar, Lamptey damel seueur berkorban. Aya waktos anjeunna sono pésta ulang taun sareng perkawis anu anjeunna ngarepkeun di bumi kulawargana. Oe di sisi flip, para nonoman teras-terasan migawe naon anu manéhna dipikacinta [Maén Bal].

Teu kawas kalolobaan budak akademi Chelsea FC anu cicing sareng kulawarga anu boga imah (kusabab kajauhan ti imahna), Kasus Lamptey mah béda sapertos anjeunna sapertos budak laki laki. Naha anjeun terang?… Tapak Akademi Chelsea FC anu tempatna di Cobham ngan ukur 30 menit nyetirna ti bumi kulawargana di Hillingdon.

Mimiti, sepuh Tariq Lamptey ngacung-anteng di antawiskeun anjeunna ka Cobham unggal dinten kalebet nyayogikeun sagala dukungan anu dipikabutuh pikeun unggul salaku maén bal nonoman. Tariq tumuwuh liwat jajaran akademi anu nuturkeun conto anu diatur Michael Essien, panutan anjeunna. Henteu lami nyandak anjeunna kanggo ngadamel gambaran di bandung.

Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Saperti anu diharepkeun, Tariq pindah pangkat ka akademi pisan gancang nalika anjeunna mendorong lawanna khususna anu langkung kolot ti anjeunna. Pas anjeunna caket taun rumaja, impian janten bagian tina tim senior Chelsea janten langkung hebat.

Tariq terang dina raraga ngahontal kasuksésan, diperyogikeun pikeun anjeunna ngagaduhan kualitas téknis dituturkeun ku "saeutik tuah". Anu kualitas téknis sumping dina laju anu ngejotna anu janten tempat jualna.

Tariq Lamptey ngagunakeun laju sakumaha anjeunna ngajual titik salami dinten akademi

Ngaktipkeun Point: Titik balikna dina karir nonoman Tariq Lamptey sumping dina usum 2016/2017. Éta mangrupikeun usum nalika anjeunna masukan piala mimiti. Usum ningali éta nonoman ngabantosan timnya ngémutan piala Liga Premier U18.

Tariq Lamptey Road to Fame Story- Anjeunna ngabantuan timnya menang Juara Premier U-18. Kiridit: picuki

Kasuksésan Salajengna diteruskeun dina usum 2017/2018 anu ningali éta nonoman éta beuki nambahan piala ka kabinet. Kusabab usum, Lamptey nyumbang 11 bantosan ti katuhu-balik ogé Jody Morris ' sisi dijamin aman ku quadruple pernahna (opat piala dina hiji mangsa). Gambar di handap nyaéta pamuda sapertos anjeunna gaduh prestasi anu usum 2017/2018.

Tariq Lamptey meunang sadayana salaku pamuter akademi nalika usum 2017/18. Kiridit: picuki
Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Sakumaha ditingali sateuacanna, Lamptey angkat mil tambahan pikeun pangakuan, pujian sareng hadiah ngalangkungan trofi Salaku ganjaran pikeun kasuksésan na, Chelsea FC masihan anjeunna kasempetan kanggo ngadaptar kontrak profésional kahijina. Ieu mangrupikeun waktos anu bungah pikeun anggota kulawarga Tariq Lamptey anu nyaksian sadayana kana kagiatan éta.

Ganjaran Tariq Lamptey pikeun kerja keras datang nalika anjeunna ngadaptarkeun kontrak profésional kahijina. Kiridit: Picuki

Kuring reueus nandatanganan kontrak profésional munggaran kuring sareng chelsea fc. Kuring ngan ukur hatur kulawargi kulawarga pikeun pangrojong sareng Gusti pikeun sadaya pedoman na.

Tariq bagja bagikeun kecap-kecap kabagjaan liwat Instagram. Saatos ngégél perjanjian anyar, Lamptey dikirim ka tim nonoman senior Chelsea di mana anjeunna teras nunjukkeun kamampuan na. Anjeunna terus ngalaksanakeun katrampilanna supados kéngingkeun tempatna dina tim senior Chelsea atanapi nampi kasempetan ti recruiters ti klub sanésna. Di handap ieu sapotong bukti video.

Debut Anu Henteu Diingatkeun: Sakedap anu parantos diantosan tungtungna parantos dugi ka akhir taun 2019. Didieu mana carita: Cesar Azpilicueta ngalaman kacilakaan leutik sareng saingan pangdeukeutna Lemptey pikeun jabatanna (Reece James) ogé parah. Tdidieu mangrupikeun kacenderungan na Frank Lampard pikeun milarian naon waé anu bakal nawiskeun tukangeun harepan katuhu-tukang. Legenda Chelsea dipercaya dina Tariq Lemptey tur dipercaya anjeunna bakal ngalakukeun padamelan éta.

Kalayan luka nepi kana sisina, Lampard mendakan jalma anu ngabantosan timnya menang. Anjeunna mendakan Tariq Lamptey. Kiridit: Facebook, premierleaguenewsnow, metro sareng sbnation.

Kaleungitan 1-0 sareng milarian harepan, Lamptey parantos dikirimkeun dina waktos éta Chelsea peryogi pencét ngalawan saingan Arsenal. Deui katuhu 5'4 "janten katalis anu nyuntik laju sareng dorongan ka tim, nyatakeun debut na anu ngamimitian ku kameunangan derby.

Tanpa ragu, fans bal nuju ka pinggiran ningali anu sanés Dani Alves mekar jalan jadi bakat kelas dunya anu leres di hareupeun panon urang. Tariq Lamptey nyaéta memang salah sahiji anu pangsaéna antara garis produksi Stamford Bridge sajajalan tina jangjang-satengah. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun katelah Kinérja nalika ngadamel debut tim senior na, geus pasti yén sababaraha fans pasti ngagaduhan pamikiran naha Tariq Lamptey ngagaduhan kabogoh. Tdidieu teu aya anu mungkir kanyataan yén babyface imutna katingali gandeng sareng gaya maénna henteu bakal nempatkeun anjeunna di luhur unggal daptar pangarepan kabogoh anu poténsial.

Peminat parantos ngamimitian naroskeun saha kabogoh Tariq Lamptey. Kiridit: Picuki

Saatos nyéépkeun jam-jam di internet, urang parantos dua kaputusan. Mimiti, bijil dina waktos nyerat, Lemptay parantos ngajantenkeun sadar pikeun ngungkabkeun kabogoh na.

Bréh, anjeunna tiasa tunggal ogé dina waktos nyerat. Aya ogé tiasa kamungkinan yén anjeunna bakal ngagaduhan pamajikan tapi nampik ngadamel umum. Kami parantos ningali pamaén anom umur na; anu resep Ismaila Sarr anu nikah dina yuswa Lemptay. Tapi hiji hal anu pasti, Tariq Lamptey pasti henteu aya dina liga pacar-budak- Phil Foden.

Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Uninga kanyahoan kahirupan pribadi Tariq Lamptey jauh tina kolom maén tiasa ngabantosan anjeun ngagaduhan gambaran kapribadian anu langkung saé.

Ngamimitian, anjeunna nyaéta jalma anu bakal nempatkeun seuri imut dina sagala kaayaan. Ku implikasi, Tariq nyaéta hiji peacemaker anu lemah lembut sareng siap ngalakukeun ampir nanaon pikeun nyegah konflik. Anjeunna mangrupikeun budak anu teratur anu nerapkeun pendekatan metodeu pikeun hirupna.

Tariq Lamptey Personal Life jauh tina pitch. Kiridit: Picuki

Gaduh jangkungna 1.70 méter nunjukkeun yén anjeunna pondok. Tapi, Tariq Lamptey percaya naon anu kakurangan di jangkungna dibéré kamampuan téknis anu gedé. Jauh ti pitch, anjeunna narik inspirasi ti Callum Hudson-Odoi, dulur sasama Britania-Ghanian anu siga kulawargi.

Ogé dina kahirupan pribadi-Na, Lamptey mangrupikeun batur anu anjeun henteu terang nyaéta saurang kesel. Jauh ti maén bal, maén bal resep ka leungit sababaraha jam ka PlayStation (PS4) na sigana FIFA atanapi Call of Kawajiban (COD). Pilarian di handap poto éta budak latihan anu hobi.

Tariq Lamptey resep maén Kaulinan Pidio anu mangrupikeun hobi. Kiridit: Picuki
Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga
Dina bagian ieu, urang bakal masihan seueur inpormasi ngeunaan kulawarga Tariq Lamptey mimitian ti ramana.

Langkung seueur ngeunaan Tariq Lamptey's Bapa: Ahmed Lamptey mangrupikeun jalmi anu janten bapak anu reueus dina tanggal 29 Désémber 2019- dinten anu putrana ngadamel debut profésional. Numutkeun ka Ghanaweb, Ahmed Lamptey anu seukeut katingali nyaéta agén bal anu nyekel kapentingan karir putrana.

Minuhan Kolot Kolot Tariq Lamptey dina waktos éta nandatanganan kontrak kahijina sareng Chelsea FC. Kiridit: Picuki

Dina waktu nulis, bapak Tariq Lamptey, Ahmed masih kabuka naha putra na kedah ngawakilan Ghana atanapi tahan sareng Inggris. Upami anjeunna milih Ghana, maka anjeunna bakal kéngingkeun kawarganagaraan Ghanian ngalangkungan kolotna. Numutkeun ka GhanaWeb, bapa Lamptey mikanyaah angkat ka Ghana.

Langkung seueur ngeunaan Basa Tariq Lamptey: Ibu hébat parantos ngahasilkeun putra anu saé sareng Ibu Tariq Lamptey sanés ngabébas. Sopak bal anu masihan kasuksésan pikeun numuwuhkeun indungna. Ibu Lamptey bangga henteu jauh-jauh kalaksanakeun tugas indung ka tentaraana.

Minuhan Anggota Kulawarga Tariq Lamptey Kiridit: GhanaSoccerNet

Langkung seueur ngeunaan Tariq Lamptey's Duduluran: Tariq Lamptey dina waktos nyerat aya anu nyatakeun kulawarga urang antara 3 lanceukna anu teu dipikanyaho ngaran. Anu sigana mah, salah saurang barayana bakal hoyong ngiringan sukuna. Tariq tangtosna panutan anu hadé pikeun lanceukna sareng bakal siap bagikeun sagala anu anjeunna terang sareng aranjeunna.

Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Atuh pikeun kémutan anu leres ku sepuhna, Aspék kauangan kahirupan Lamptey sering dikendali. Sanaos gaji taunan na gajih mingguan diatur bakal ningkat di hareup, kamungkinan pamaén maén bal moal ngarobah hirupna. Tariq henteu ayeuna hirup gaya hirup gampang katingali ku mobil aheng, gedong gedé jsb.

Tariq Lamptey henteu hirup gaya hirup aheng gampang katingali ku jinis Mobil ieu, Mansions gedé jsb

Kasaimbangan anu séhat antara hemat sareng belanja dijamin. Sanaos anjeunna angkat ka Dubai pikeun liburan, Lamptey jarang ngantepkeun minat pikeun ngabuwang nyalira. Gambar di handap ieu, baju na nyarios janten saé gaya hirup hina-Na.

Ngenalkeun Tariq Lamptey Gaya hirup. Kiridit: Picuki
Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Kolotna gaduh hubungan anu caket sareng tilas Chelsea (Diréktur Téknis): Numutkeun kana MirrorOnline, kolotna Tariq Lamptey pernah hubungan jero dina manajemén Chelsea FC. Naha anjeun terang?… Kulawarga caket pisan Michael Emenalo anu urut mantan manajer Chelsea. Michael Emenalo janten diréktur téknis maén bal Chelsea ti 2011 dugi ka 2017 nalika mundur. Tiasa anu kuat ogé caket Lampard.

Kolotna Tariq Lamptey sakali ngagaduhan hubungan anu kuat dina Manajemén Chelsea. Kulawarga caket sareng Michael Emenalo- tilas Sutradara Chelsea FC. Kiridit: Metro sareng Picuki

Naha anjeun ogé terang? ... Michael Emenalo ngagaduhan kapentingan ningali Tariq Lamptey di AS Monaco dimana anjeunna damel salaku sutradara bal. Ieu alesan naha Chelsea museurkeun pisan pikeun ngabuka deui hungkul sareng Lamptey saatos debut na anu pikaresepeun.

THE EXPERIENCE OF CHELSEA TEKSTO TEKÉS PERTAMA: Tariq Lamptey ngabagi pangalamanana sareng ChelseaTV ngeunaan disebat maén dina tim pangpentingna di Chelsea. Dina kecap-Na;

"Haté kuring balap sapertos henteu kantos. Frank [Lampard] ucap ka kuring- ngan jadi diri anjeun, angkat maén kaulinan biasa anjeun, kaluar sareng nikmati. Abdi kaluar ka dieu, abdi henteu sieun nanaon. Maénkeun kaulinan alami kuring, sareng sadayana berjalan lancar.

Ieu hiji pangalaman anu teu percanten sareng perasaan anu endah pisan. Ieu mangrupikeun moment anu kuring sareng kulawarga kuring ngadagoan saprak kuring ngagabung ka klub na nalika umur 8 taun, kuring henteu malah tiasa nyimpen kana kecap. Abdi tetep ngahiung. "

Anjeunna mangrupikeun Pamuter Akpuluh Tujuh anu Bagéan dina Lampard: Naha anjeun terang?… Tariq Lamptey janten lulusan akademi Chelsea katujuh pikeun ngadamel penampilan tim pangheulana tim utama Frank Lampard. Anjeunna ngiringan dina tapunan Fikayo Tomori, Reece James, Gunung Mason jeung Billy Gilmour.
Tariq Lamptey Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Tato sareng Agama

Tato: Dina maén bal modern ieu, tbudaya tato kacida populer sabab éta sering dianggo pikeun ngagambarkeun agama atanapi jalma anu aranjeunna dipikacinta. Tariq Lamptey dina waktos nyerat mangrupikeun tattoo gratis. Anjeunna henteu aya inks dina awakna luhur sareng handap.

Ageman: Kolotna Tariq Lamptey ngangkat anjeunna pikeun ngadopsi agama muslim. Sanaos, sanaos ayeuna henteu aya buktina poto nunjukkeun Tariq ngalaksanakeun agemanna.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca carita Tariq Lamptey Budak Leutik Urang ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu