Taribo West budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5151
Taribo Story budak Kulon

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Pendeta". Kami Taribo West budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings Anjeun rekening pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Ieu ngeunaan carita na geng hirup méméh Kinérja, hirup kulawarga, carita ritual, kumaha manéhna jadi pendeta na loba OFF na ON-pitch fakta ngeunaan anjeunna saeutik-dipikawanoh.

Sumuhun, dulur emut anjeunna keur hairstyles warni sarta tackle voracious. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Taribo West urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Taribo West budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Taribo West lahir dina dinten 26th Maret 1974 di Port Harcourt, Nigeria. Kawas kitu loba ngora Nigerians bakal ngalih ka Lagos salaku rumaja, jadi tuh Kulon. Nalika anjeunna ngagaduhan ka Lagos, West diusahakeun tahan runtuyan jobs maot-tungtung di kacamatan Shomolu, hiji bahaya, kumuh geng-ridden nu West compares ka Bronx, New York City. Dina kecap na ...

'The geng lokal anu dipikawanoh salaku Boys Area. Anjeun boh kalayan aranjeunna atanapi ngalawan aranjeunna, sarta Teu sangka bakal hadé boga aranjeunna salaku babaturan ti sakumaha musuh. Tatakrama-in, tarung, ubar na muggings éta runtuyan poé. Urang bakal spontaneously bodo jalma dina jalan. '

West bari di Lagos ngagaduhan ku dina proceeds kajahatan sakumaha anjeunna cultist a. Anjeunna oge bolstered popularitas na ku maén jalan maén bal. Lajeng ... Hiji poe, sakumaha anjeunna jeung sobat na pangalusna balik ngaliwatan jalan ku kantong duit dicokot ku batur, maranéhanana ditilik ku anggota geng rival, anu nungtut tunai di. Saatos pajoang geng rival ieu leuwih monies. sobat West urang nampik mikeun kantong duit. Anjeunna meunang ditusuk jeung bled pati on jalan kalawan sobat na West kakuatanana pikeun mantuan manéhna.

Taribo West ngungsi jeung monies tur balik ka indungna di Port Harcourt. Saatos ningali samping awon tina gangsterism, anjeunna mutuskeun bakti énergi pinuh kana maén bal.

Taribo West budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Di Port Harcourt, West dimimitian kaluar kalawan Obanta Serikat. Saatos pleasing fans dina turnamén lokal West ieu engké kapanggih ku Senén Sinclair a pramuka anu direkrut anjeunna maén keur Nembe klub maén bal. Anjeunna salajengna nuluykeun maén professionally kalawan Obanta Serikat dina 1989, saméméh balik ka Nembe di 1990. Ti Nembe, anjeunna nuluykeun maén keur Enugu Rangers di 1991, saméméh ngagabung Julius Berger di 1992 sakumaha katingal dina pic handap.

Handap percobaan suksés di 1993 mimiti, West ngagabung samping Perancis Auxerre dipingpin ku Guy Roux. Tilu taun saterusna, manéhna jadi anggota pakuat Olimpiade anu meunang medali emas dina Olimpiade 1996. West dicoo unggal menit tunggal turnamen. braids na brightly-warna jadi mérek dagang keur bek no-gede bohong. Ieu bulu nu bisa ningali ti sisi sejen tina pitch nu.

Taribo West- The Story Tukangeun hileud na

Salaku bulu na tuh keajaiban, jadi tuh tackling tangguh sarta barnstorming surges utamana lamun anjeunna dicoo pikeun nagara imahna.

Taribo West surge Tackles- Kumaha anjeunna diajar dagang na

Unggul Olimpiade dipingpin Inter Milan ka nelepon pikeun jasa-Na. Di Inter, manéhna maénkeun kalayan Diego Simeone aka Cholo jeung Ronaldo Luís Nazário de Lima.

Nalika Taribo West dicoo kalayan Ronaldo jeung Diego Simeone

West jadi juara Piala UEFA sakumaha anjeunna mingpin garis pertahanan Nerazzurri mun meunang piala nu anjeunna ngaku sumping ngaliwatan ritual anjeunna dipigawé ku dokter dukun di Nigeria.

Kumaha Taribo West meunang Europa maké Charms- Untold Story

Sanggeus suksés di Italia, West mutuskeun pikeun méakkeun mangsa di Derby County, nulungan tetep aranjeunna dina Premier League, teras Kaiserslautern di Jerman. Taribo miboga karir anu ngabawa sadayana sakuliah dunya, malah Iran, jeung sababaraha titik di Éropa sapanjang jalan. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Taribo West budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal pamuter Nigerian tina Olimpiade 1996, aya nu éta wanoja hébat atanapi kabogoh, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Pikeun Taribo Kulon, aya bankir kabogoh glamorous ku Adenuke name- anu engké tos pamajikanana.

Taribo West cerai Story kalawan Adenuke

Upacara pernikahan maranéhanana éta undeniably salah sahiji anu pang glamorous wanoh eta dilaksanakeun. The tata sarta tamu daptar dibédakeun deui ti Horde tina upacara kawinan séjén lumangsung dina période sarua. Sanajan kitu, tilu minggu sanggeus aranjeunna dihijikeun dina cangreud nuptial, pasangan meunang dipisahkeun. Hal éta lumangsung di hudang dugaan jeung counter-dugaan ngeunaan henteu satia.

Tilu minggu ka kawin, média éta awash kalawan klaim ku Atinuke of Taribo urang penchant pikeun neglecting tugas matrimonial na teu dugi ka batré pamajikanana urang. Taribo, di sisi séjén, digambarkeun nikah salaku syam, plagued ku kacurigaan, hatred na devoid sunda. Anjeunna oge dituduh Atinuke tina henteu satia tur kurangna komitmen jeung vows kakawinan. Ieu sumping dina waktu Atinuke ieu sakali dikabarkan bisa bobogohan nu bankir populér nalika manéhna digawé di bank populér bari di Nigeria.

Beda antara dua bedfellows aneh janten irreconcilable jeung maranéhna duanana dipingpin pikeun pangadilan pikeun cerai nu sumping ka maot. Bari Taribo ieu dikabarkan nyokot pagawean pastoral na ka tingkat salajengna di Italia, Atinuke dipindahkeun kana kana hubungan séjén.

Taribo West budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngagunakeun Charms na Babalawos

Fakta Taribo West Untold Biografi -Using Charms na Babalawos

West geus sakali confessed mun ngaduruk lilin jeung nahan batu ajaib nu anjeunna dicandak ti Dukun Dokter saméméh kaulinan. Manéhna indit salajengna disebutkeun yen pamaén paling sarta peringkat pelatih biasana teu sorangan nepi ka kalakuan make dokter dukun. Waktu ditanya ku Tana Ayejina, a nu susuratan olahraga pikeun koran Nigerian Punch lamun anjeunna aub dina polah bari anjeunna footballer a, anjeunna ngawaler ku lempeng Enya!. Dina kecap na ...

"Tangtu enya, kuring henteu weruh naha urang nampik ngobrol ngeunaan involvement maranéhanana jeung charms. Football geus ngalakonan kalawan loba kakuatan. Nalika aya acara badag, anjeun kasampak di stadion, anjeun ningali jalma, fans invoking sagala jinis hal; magicians aya, voodooists aya. Dina poé mah maen, nalika kuring goblog, abdi dipaké pikeun meunang sababaraha mallams jeung babalawos (Dokter tradisional) sangkan charms keur urang, nu urang nyandak ka camp (nasional). Kadangkala kacida digawé, sakapeung eta henteu.

Dina sababaraha klub, saméméh unggal buruan, presiden atawa pamingpin klub bakal masihan anjeun pesona untung maén kalawan. Aranjeunna bisaeun anjeun nunda dina sapatu anjeun atanapi kaos kaki jeung muter. Ieu kapercayaan tahayul maranéhna; yén éta bisa mantuan aranjeunna meunang patandingan.

Aya sababaraha peringkat pelatih nu disambungkeun ka magicians Afrika sarta soothsayers ti Sénégal, Burkina Faso, Zaire atawa malah Nigeria. jalma ieu nu consulted méré peringkat pelatih ieu hasil kaulinan malah méméh patandingan anu dicoo. jalma ieu tingali hal aneh jeung maranéhna bisa ngabejaan ka maneh kalawan magic na charms maranéhanana, naon hasil tina cocok a bakal. Jalma yakin tur ngagunakeun eta. Ieu lumaku pikeun jalma anu iman di jerona. Kuring nempo eta, abdi ngalaman eta mah, ku pamaén anu dipaké deui jeung saya dipake eta. Ku kituna, naha aya jalma denying eta? Aya charms jeung ritual di maén bal. Ieu masih aya. "

Taribo West budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kumaha anjeunna meunang dirobah

Nalika adina ngaranna West urang Sabar anu éta hiji evangelist, dibayar datangna kejutan ka imah anyar di Milan. Salaku West nyimpen eta;

'I BUBUKA panto, sarta saméméh kuring kungsi kasempetan ngomong mah bungah ningali dirina, manehna ngomong:'. Anjeun kudu jadi kuat cicing di imah kawas kieu ' Manehna ka kuring imah miboga aura goréng, sarta nanya jenis ritual I geus ngajalankeun. Taribo West meunang angered ku pernyataan nya jeung kedalna ... "Mun manehna geus teu geus adina mah bakal geus ditajong dirina kaluar."

Kawas loba footballers, anjeunna pisan tahayul. adi anu mangrupakeun awéwé Allah salajengna ngawartoskeun anjeunna yén Aisyah bisa ngarasakeun énergi gaib, sarta ceuk manehna bisa ningali dua anjing - salah bodas sarta hiji hideung - gelut lah kaluar di imahna. Ieu lamun footballer di Taribo lajeng nambihan. Anjeunna meunang bit ngabaran ku kecap nya jeung gancang ka dirina yén anjeunna kungsi jadi dina latihan. Sabar junun cicing dugi lanceukna nya balik ti latihan. Manehna mimiti sholat ka Allah pikeun ngarobah lanceukna nya.

Nalika West balik ti latihan, adi kapaksa warta leuwih lengkep. Bari anjeunna kaluar, manéhna geus angon sarta miboga impian vivid of purity, sangkan Taribo West yen Allah ieu nelepon anjeunna jauh ti jalan maksiat nya ku kahirupan ngarah kaluar naon manehna ngimpi ngeunaan anjeunna sarta salajengna dinyana anjeunna tina konsékuansi tina amal-Na.

'Kuring sadar lajeng yén kuring diperlukeun pitulung Allah,' gerentes West urang dijieun anjeunna ngaku. Anjeunna knelt handap kalawan adina sarta duanana mimiti solat. Sabab ngado'a, sagala drawers di imah mimiti muka sarta Cicing sacara rohani. Taribo sakali recalled ...

'Teu sangka eta bisa jadi ngan angin, tapi sakumaha pamikiran yen diasupkeun sirah kuring, sakabeh lawang mimiti bang ogé. Ieu kawas hal ti pilem goréng, tapi terang ieu kanyataanana. Kuring ngalaman rasa haneut jero ". Ieu lamun adina na tos ka anjeunna sarta ngadawuh: "Taribo, PANGERAN ngandika anjeun bakal pendeta a".

Ieu lamun manéhna dapatkan nickname nu 'Pendeta' sakumaha anjeunna ngawartoskeun dulur dimimitian nelepon anjeunna yén. adi eweh kaset sahiji alat da'wah dumasar di London, pendeta pedes Don-Dawodu, anu khotbah dikonfirmasi iman Kulon sarta persuaded anjeunna ngadegkeun na Panyumputan di mentri Storm di Affori, hiji suburb kalér Milan.

Taribo West budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tugas Pastoral, ringkesan kasajarahan

Kusabab sanggeus konversi ku adi, urut bek internasional Nigerian geuwat dimimitian tackling iblis jeung ngéléhkeun diilikan deui pikeun Yesus di Italia.

Taribo West- The carita hirup pastorial na

Eta teu nyandak lila saméméh Taribo West dipindahkeun ka Lagos Nigeria pikeun ngadegkeun cabang Milan na dumasar Panyumputan di The Storm Babah Ministries tina Sakabéh Bangsa. Coba anjeun meureun, anjeun ngan teu tiasa ngabayangkeun mario Balotelli handap jalur anu sarua di Ghana.

Taribo West- karir pastoral Na di kasimpulan

Malah dina taun sanggeus pangsiun ti maén bal, Taribo terus ngumpul pengikut ku pangatur Salib kuat (gambar handap) dina Ajegunle, kota paling notorious Nigerian urang mana Tujuan nya éta pikeun ngarobah gangstars anu ayeuna cicing urut jalan hirup. Taribo éta bisa ngangkat $ 2million pikeun dana pusat permanén pikeun maranéhanana di jalan tina Ajegunle.Taribo West- Kumaha anjeunna janten pendeta a

Sarerea terang anjeunna pisan berehan tur outspoken ka balaréa. Paling kali, tinimbang nyieun adverts pikeun Salib, Taribo mana ka buka pikeun da'wah saperti katempo dina poto di handap ieu.Taribo West Pastorial Story

Taribo West budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Nyeri Days Tukang

Taribo West- nyeri poé panungtungan Na

Dina 2007 Januari West éta deukeut jeung Signing kalawan Kroasia klub Rijeka, tapi gagal médis Na. Anjeunna ahirna dipiceun ka Iran tur nandatanganan kontrak hiji taun jeung Paykan dina bulan Agustus 2007. West gagal nyieun mimiti kalawan klub teh, mibanda borongan nya terminated ku idin silih ukur tilu bulan engké. Dina Pébruari 2008, West dikabarkan ngaku jadi gabung Segunda Divisi klub Xerez, Tapi Presiden klub urang ditolak wae pangaweruh kadatangan Na.

Saatos pangsiun, cenah Jabar ...'Kuring baris buka Milan jeung aya pendeta profésional,' manéhna nyebutkeun. 'Aya teu cara kuring bisa jadi palatih. Ieu tungtung bal pikeun kuring ' Anjeunna laughs di dipinkanyaho eta.

Taribo West budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -umur Kontroversi

Dina 2010, éta ieu dilaporkeun yén Kulon jeung internationals Nigerian lianna, kayaning Jay-Jay Okocha, Nwankwo Kanu sarta Obafemi Martins, éta sahanteuna tujuh taun heubeul ti maranéhna ngaku. Dina April 2013, Žarko Zečević, urut sekretaris umum Partizan, ceuk nu Kulon nyaéta 12 taun heubeul ti umur na ngaku. Teu lila afterwards, West nampik tudingan teh.

Zarko Zecevic ngawartoskeun koran Serbia Vecernje Novosti: "[Jawa Barat] ngagabung kami nyebutkeun anjeunna 28. Urang ukur engké kapanggih kaluar anjeunna 40, tapi anjeunna tetep maén ogé, jadi kuring teu kaduhung ngabogaan anjeunna dina tim ".

Kanyataan parios: Heuheu Taribo West budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu