Tandaan Viduka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'V-ngabom'. Tandaan Viduka budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan mimiti

Tandaan Aom Viduka lahir dina Oktober 9, 1975 di Melbourne, Victoria, Australia ku Joe Viduka (bapana) jeung Mawar Viduka (indung). Anjeunna sahiji Kroasia Warisan sarta ngabogaan akar kuat ka nagara asal na. Sanajan afiliasi kuat ku anjeunna ngarep darat (dinten modern Kroasia), kolotna dijieun yakin Tandaan ari jeung tumuwuh nepi di Melbourne, Australia.

Joseph na Anna Rose kungsi ngungsi ti Yugoslavia komunis di 1960s mimiti saméméh pasamoan sarta nikah di Australia. Urut footballer (Joe Viduka) balik deui ka ngudag impian pulitik Na. bapana tanda urang ieu éta urut footballer anu miboga pangaruh politik kuat dina pamaréntah Yugoslavia. Ku kituna, hijrah sarta numuwuhkeun hiji kulawarga di Australia ieu dimaksudkan pikeun héd aranjeunna ti dukun moro pulitik. Anjeunna engké indit deui ka Yugoslavia.

Tandaan Viduka putrana lahir di Australia ngan sataun sanggeus pamaréntah Yugoslavia dimimitian prosés direcahna maranéhanana. Aya kalana, bapana ngumbara ka na fro teu ngan ningali putrana di Australia, tapi ngajar anjeunna teh antics diperlukeun dina maén bal. Salaku nak a, ngora Tandaan bakal ngadagoan Pa pikeun balik ti Kroasia. Kana na mulang, manehna diputer bal kalayan putrana. Salaku budak gajih saeutik, manéhna isin tur teu ngomong teuing, tapi anjeunna listened. dad na ngawartoskeun anjeunna bit jeung potongan ngeunaan tanah air nyata na, Kroasia.

Tandaan Viduka tumuwuh nepi tinggal na diajar maén bal tina dad-Na. Anjeunna dipikacinta nepi ka tujuan nya ku minuhan impian bapana. Di sawatara titik, anjeunna kapaksa ngarangna antara pilihan maén keur Australia atawa Kroasia.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kroasia atanapi Tim Australia

nu Kroasia perang kamerdikaan ti Yugoslavia ieu perang ti 1991 mun 1995. Tandaan Viduka, rumaja ieu di luhureun game na mangsa ieu. Sanggeus perang, nagara anyar teu bisa kénéh nangtung dina suku sorangan. Jalma masih pakait eta kalawan Yugoslavia. Presiden anyar maranéhna miharep sangkan nami Kroasia misah sarta ngomong éta mungkin ngaliwatan maén bal. Ieu awal tempat moro parna keur footballers rumaja duanana imah jeung di mancanagara.

Untungna, kabeh Laporan nu sumping ka tabél Presiden urang disebutkeun salah name- 'Tandaan Viduka'. Présidén anyar ieu ngawartoskeun kumaha alus Tandaan Viduka éta, anjeunna terang kasang tukang Kroasia sarta manéhna hayang manehna datang ngabantu nagara anyar nyadar ngimpi maranéhanana.

"Anjeun bakal simbol ka sadaya Croatians" anjeunna ngawartoskeun Tandaan, "Anjeun salah sahiji jalma urang sorangan anu urang miharep bakal balik keur nyieun nagara urang."

Naon bisa rumaja geus ngadawuh? Sanajan digedékeun di St Albans, ngan di luar Melbourne, Kroasia di getih Viduka urang. Tapi Kroasia éta tanah air maranéhanana. basa mimiti nu Tandaan urang éta Kroasia lantaran anu kumaha kolotna spoke di imah maranéhanana, sarta Anna Rose asak ukur Kroasia dahareun bari di Australia.

Hanjakal, Tandaan milih imah kadua na, Australia. Antara 1993 - 1995, manehna nyieun 20 penampilan pikeun maranéhna dina samping 20 jeung ngoleksi gol 37. Kroasia masih ngagaduhan pamaén aranjeunna diperlukeun sangkan aranjeunna populér. mung hubungan na jeung urut tanah air nya éta induksi na kana Kroasia JABAR Association of Australia Galéri Kinérja

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-A Otong Tenang na Oponion

Viduka mikanyaah ka tetempoan sepi. Gaduhan karapihan tina pikiran jeung sepi qualities sok katempo salaku bagian vital hirupna.

Saban poé éta anjeunna tiasa saprak pangsiun, Tandaan Viduka nyokot Tara, rottweiler Na, for keur leumpang dina pasir sabudeureun imah Australia-Na. Anjeunna mang diucapkeun saacan tanggal.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan kulawarga

Dina 1970s mimiti indungna, Rose, a migran Ukraina-Croat, patepung bapana Joe, a Croat bal-mad, dina Melbourne. Bapana Joe éta tina Kroasia, ti mana anjeunna hijrah ka Australia dina 1960s. Bapana ayeuna hirup bari mom-Na, Rose Viduka maot Juli 2014. Tandaan Viduka teh lanceukna heubeul tina Diane Viduka lahir dina April 27, 1983 di Melbourne, Victoria, Australia.
Manehna teh hiji aktris, dipikawanoh pikeun Neangan Alibrandi (2000), Offspring (2010) jeung Tatanggana (1985).

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Anjeunna nikah ka Ivana Husidic (kabogoh istilah panjang na) dina hiji pernikahan rusiah anjeunna dikelompokeun dina 2002 bari tetep di Leeds Serikat. Viduka milih Dubrovnik, hiji kota kuna di Southern Corotia pikeun tempat kawinan. Anjeunna meunang nikah ka tilas Modél Kroasia.

Duanana mibanda tilu putra babarengan: Joseph (dilahirkeun Nopémber 2002), Lucas (dilahirkeun Séptémber 2006) jeung Oliver (dilahirkeun Méi 2008).

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Personality na

Ieu naon cenah Tandaan Viduka ngeunaan jalma na - "Kanggo sabagéan ageung karir mah geus pisan untung geus merlukeun dibedah tatu utama. Sadaya hirup abdi prioritas ieu mah bal, maén bal, maén bal. Kuring ieu ngan pinuh fokus kana eta sarta nalika kids kuring anu dilahirkeun fokus nu robah laun. Kuring kungsi hal dina kahirupan mah nu robah pandang abdi. Anjeun ngalaman hal anu leuwih penting batan win, leungit atawa ngagambar. Kuring teu bener resep keur emosi. mintonkeun umum tina emosi, abdi teu bener ngalakukeun nu nurun tina barang. Kuring henteu weruh naha. Abdi hoyong janten tipe nu teu salempang ngeunaan éta. I am a Libra sangkan kuring kudu saimbang hirup. Anjog nagara kuring kaluar di Piala Dunya éta hal kuring pernah gé poho.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Karir di Ringkesan

Viduka peupeus kana kana umur 18 pamandangan na didominasi, unggul dina boot emas jeung medali Ganjar Warren dina dua taun lempeng méméh pindah ka Dinamo Zagreb.

Anjeunna captained timnas Australia di 2006 FIFA Piala Dunya di Jérman.

Tandaan Aom Viduka mangrupakeun urut pamaén bal Australia anu dicoo salaku puseur ka hareup. Anjeunna captained timnas Australia di 2006 Piala Dunya FIFA di Jerman jeung 16 panungtungan. Anjeunna nyepeng catetan kalolobaan gol ngoleksi ku hiji Australia di kompetisi bergengsi Liga Champions League jeung opat.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Harry Kewell sarta Tim Cahil Partnership

Maranéhanana nyaéta 3 pangalusna footballer Australia kalayan Viduka topping daptar. Tandaan Viduka na Harry Kewell dijieunna headline global saperti narajang mitra pikeun Leeds Serikat jeung aya saeutik bengkahna aranjeunna.

jalur masing-masing ka luhur anu kontras, kalawan Viduka nyieun ngaran keur dirina di imah saméméh departing keur Éropa, bari Kewell ditinggalkeun salaku rumaja dina pilarian tina kontrak pro.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Diantara FIFA 15 Australia pamungkas Tim Legenda

Aranjeunna pamaén greatest Australia dina sajarah maén bal nagara urang. Kadangkala hese nyabit pangalusna diantara nu tilu. FIFA 15 stats nembongkeun margins nutup misalna. Harry Kewell mendominasi dieu.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-A Song

Viduka kungsi lagu ditulis ngeunaan anjeunna ku Inggris penyanyi / penulis lagu na Middlesbrough kipas Alistair Griffin (anu ogé saméméhna ko-nulis lagu bal dirékam ku Terry Venables). Lagu lirik anu ditulis ka Ngepaskeun of Leonard Cohen urang "Hallelujah". manajer Middlesbrough Gareth Southgate dirangkul Ngepaskeun salaku cara raising duit zakat na dipilih, Macmillan Kangker Rojongan. Leonard Cohen masihan idin pikeun lagu pikeun dileupaskeun sakumaha amal download tunggal. Viduka geus mangrupa anggota Melbourne Kota FC saprak usum inaugural na.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-A lur mun Luka Modric

Viduka, urut pamuter Leeds Serikat teh misan of Madrid ayeuna midfield stalwart Luka Modric. Sanajan, anjeun bisa heran kumaha dua nu patali, tempo Viduka mangrupa Australia tapi kanyataan zat éta pamuter kasebut asalna Kroasia jeung kulawargana kungsi dipindahkeun ka Australia dina 60 urang.

Viduka dicoo salaku puseur gancang sareng captained Australia dina Piala Dunya 2006 nu dilaksanakeun di Jerman. Modric, di sisi séjén, éta pernah rada rupa pamimpin tapi cukup gampang salah sahiji pamaén tengah best of generasi-Na. Tina dua, Modric geus pasti dina pamuter hadé, kumaha oge, dina waktos anu sareng Viduka mangrupakeun salah sahiji footballers Australia greatest.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Hates publisitas

Kusabab 2009, anu enigmatic urut béntang sarta Socceroos kaptén Premier League Inggris geus merlukeun dibedah sorotan nu. Anjeunna jarang komentar dina A-Liga atawa Socceroos. Anjeunna teu malah moal ganggu ka ngembarkeun pangsiun ti buruan. Anjeunna mertahankeun éta kabéh waragad mindahkeun na tetep undisclosed. Kabéh anjeunna hayang nyaeta na pamajikan jeung anak.

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Asah Sakulawarga na

Salaku bapana tuh keur anjeunna, ayeuna Viduka ieu asah putra sorangan di padjajaran.

"Anjeun nyaho, Melbourne nyaeta imah mah," cenahna sanggeus inducted kana Kroasia JABAR Association of Australia Galéri Kinérja. "Kuring geus cicing lolobana hirup sawawa abdi jauh ti imah kuring jeung iraha kuring datang deui kuring ngan pas lempeng dina".

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu