Tandaan Viduka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tandaan Viduka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ngeunaan genius maén bal anu paling dikenal ku nickname; 'V-Bomber'. Carita Budak Mark Viduka kami sareng Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal.

Analisis ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, kahirupan kulawarga sareng seueur OFF sareng ON-pitch fakta anu henteu dikenal ngeunaan anjeunna. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu Dimimitian.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Kahirupan mimiti

Tandaan Aom Viduka lahir dina Oktober 9, 1975 di Melbourne, Victoria, Australia ku Joe Viduka (bapana) jeung Mawar Viduka (indung). Anjeunna sahiji Kroasia Warisan sarta ngabogaan akar kuat ka nagara asal na. Sanajan afiliasi kuat ku anjeunna ngarep darat (dinten modern Kroasia), kolotna dijieun yakin Tandaan ari jeung tumuwuh nepi di Melbourne, Australia.

Joseph sareng Anna Rose parantos kabur ti komunis Yugoslavia dina awal taun 1960an sateuacan pendak sareng nikah di Australia. Tilas pamaén bal (Joe Viduka) balik deui ngudag impian politikna. Bapana Mark nyaéta tilas pamaén bal anu ngagaduhan pangaruh politik anu kuat di pamaréntahan Yugoslavia. Janten, hijrah sareng ngawangun kulawarga di Australia dimaksudkan pikeun ngaleungitkeun aranjeunna tina moro dukun politik. Anjeunna teras angkat deui ka Yugoslavia.

Mark Viduka putrana lahir di Australia ngan sataun saatos pamaréntah Yugoslavia ngamimitian prosés putus aranjeunna. Kadang-kadang, ramana ngumbara ka dieu teu ngan ukur ningali putrana di Australia, tapi pikeun ngajarkeun anjeunna ngeunaan antik dina maén bal. Salaku budak, Mark ngora bakal ngantosan Bapana na balik ti Kroasia. Nalika balik deui, anjeunna maén bal sareng putrana. Salaku budak leutik gendut, anjeunna isin sareng henteu nyarios seueur, tapi anjeunna nguping. Ayahna ngawartoskeun anjeunna ngeunaan potongan-potongan ngeunaan tanah air asli na, Kroasia.

Mark Viduka tumuh hirup sareng diajar maén bal ti bapakna. Anjeunna resep kana tujuan na pikeun minuhan impian bapakna. Dina sababaraha waktos, anjeunna kedah perang antara pilihan maén kanggo Australia atanapi Kroasia.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Kroasia atanapi Tim Australia

nu Kroasia perang kamerdikaan ti Yugoslavia ieu perang ti 1991 mun 1995. Tandaan Viduka, rumaja ieu di luhureun game na mangsa ieu. Sanggeus perang, nagara anyar teu bisa kénéh nangtung dina suku sorangan. Jalma masih pakait eta kalawan Yugoslavia. Presiden anyar maranéhna miharep sangkan nami Kroasia misah sarta ngomong éta mungkin ngaliwatan maén bal. Ieu awal tempat moro parna keur footballers rumaja duanana imah jeung di mancanagara.

 

Untungna, sadaya Laporan anu sumping kana méja présidén nyebatkeun hiji nami- 'Tandaan Viduka'. Présidén anyar ieu ngawartoskeun kumaha alus Tandaan Viduka éta, anjeunna terang kasang tukang Kroasia sarta manéhna hayang manehna datang ngabantu nagara anyar nyadar ngimpi maranéhanana.

"Anjeun bakal janten simbol pikeun sadaya Kroasia," anjeunna ngawartoskeun Tandaan, "Anjeun salah sahiji jalma urang sorangan anu kami ngarepkeun bakal ngahijikeun deui nagara urang."

Naon anu tiasa diomongkeun ku rumaja? Sanaos digedékeun di St Albans, di luar Melbourne, Kroasia aya dina getih Viduka. , tapi Kroasia mangrupikeun tanah airna. Bahasa mimiti Mark urang nyaéta Kroasia kusabab éta anu dicarioskeun ku kolotna di imahna, sareng Anna Rose ngan ukur nyiapkeun katuangan Kroasia nalika di Australia.

Hanjakalna, Mark milih bumi kadua, Australia. Antara taun 1993 - 1995, anjeunna damel 20 penampilan pikeun bagian bawah 20 taun sareng nyetak 37 gol. Kroasia masih ngagaduhan pamaén anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna populér. Hiji-hijina hubunganna sareng nagara asal na nyaéta induksi na kana Asosiasi Sepak Bola Kroasia Australia Aula Inohong

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-A Otong Tenang na Oponion

Viduka mikanyaah ka tetempoan sepi. Gaduhan karapihan tina pikiran jeung sepi qualities sok katempo salaku bagian vital hirupna.

Saban dinten anu anjeunna tiasa ti saprak pensiunan, Mark Viduka nyandak Tara, rottweiler na, jalan-jalan di perbukitan anu aya di bumi Australia na. Anjeunna nyarios lemes dugi ka ayeuna.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Kahirupan kulawarga

Dina awal taun 1970an indungna, Rose, saurang migran Ukraina-Kroasia, pendak sareng bapakna Joe, saurang Kroat anu bal-balan, di Melbourne. Bapana Joe nyaéta ti Kroasia, ti mana anjeunna hijrah ka Australia dina 1960-an.
Bapana Mark ayeuna hirup nalika indungna, Rose Viduka pupus Juli 2014. Mark Viduka mangrupikeun lanceuk ti Diane Viduka lahir tanggal 27 April 1983 di Melbourne, Victoria, Australia.
Anjeunna mangrupikeun aktris, dipikaterang Milarian Alibrandi (2000), Offspring (2010) sareng Tatangga (1985).

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-hubungan Kahirupan

Anjeunna nikah ka Ivana Husidic (kabogoh istilah panjang na) dina hiji pernikahan rusiah anjeunna dikelompokeun dina 2002 bari tetep di Leeds Serikat. Viduka milih Dubrovnik, hiji kota kuna di Southern Corotia pikeun tempat kawinan. Anjeunna meunang nikah ka tilas Modél Kroasia.

Duanana mibanda tilu putra babarengan: Joseph (dilahirkeun Nopémber 2002), Lucas (dilahirkeun Séptémber 2006) jeung Oliver (dilahirkeun Méi 2008).

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Personality na

Ieu naon cenah Tandaan Viduka ngeunaan jalma na - "Kanggo kaseueuran karir mah kuring untung pisan ngajauhan cilaka anu parah. Sepanjang hirup kuring prioritas kuring nyaéta maén bal, maén bal, maén bal. Kuring ngan ukur fokus kana éta sareng nalika murangkalih kuring lahir, fokus éta robih laun. Kuring ngagaduhan hal dina kahirupan kuring anu ngarobah sudut pandang kuring.
Anjeun ngalaman hal anu langkung penting tibatan meunang, éléh atanapi tarik. Abdi henteu resep pisan janten émosional. Paparan émosi umum, kuring henteu leres-leres ngalakukeun éta. Abdi henteu terang kunaon. Abdi hoyong janten jinis anu teu hariwang ngeunaan éta. Kuring Libra janten kuring kedah nyaimbangkeun hal. Anjog nagara kuring ka Piala Dunia mangrupikeun hal anu kuring moal pernah hilap.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Karir di Ringkesan

Viduka peupeus kana kana umur 18 pamandangan na didominasi, unggul dina boot emas jeung medali Ganjar Warren dina dua taun lempeng méméh pindah ka Dinamo Zagreb.

Anjeunna captained timnas Australia di 2006 FIFA Piala Dunya di Jérman.

Tandaan Aom Viduka mangrupakeun urut pamaén bal Australia anu dicoo salaku puseur ka hareup. Anjeunna captained timnas Australia di 2006 Piala Dunya FIFA di Jerman jeung 16 panungtungan. Anjeunna nyepeng catetan kalolobaan gol ngoleksi ku hiji Australia di kompetisi bergengsi Liga Champions League jeung opat.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Harry Kewell sarta Tim Cahil Partnership

Maranéhanana nyaéta 3 pangalusna footballer Australia kalayan Viduka topping daptar. Tandaan Viduka na Harry Kewell dijieunna headline global saperti narajang mitra pikeun Leeds Serikat jeung aya saeutik bengkahna aranjeunna.

jalur masing-masing ka luhur anu kontras, kalawan Viduka nyieun ngaran keur dirina di imah saméméh departing keur Éropa, bari Kewell ditinggalkeun salaku rumaja dina pilarian tina kontrak pro.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Diantara FIFA 15 Australia pamungkas Tim Legenda

Aranjeunna pamaén Australia anu pang hébatna dina sajarah maén bal nagara. Kadang-kadang sesah nyebut anu pangsaéna diantara tilu. Statistik FIFA 15 nunjukkeun margina caket sapertos kitu. Harry Kewell mendominasi dieu.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-A Song

Viduka ngagaduhan lagu anu ditulis ngeunaan anjeunna ku penyanyi / penulis lagu Inggris sareng kipas Middlesbrough Alistair Griffin (anu ogé sateuacana nyerat lagu maén bal anu dirékam ku Terry Venables). Lirik lagu dituliskeun pikeun lagu "Hallelujah" Leonard Cohen.
manajer Middlesbrough Gareth Southgate dirangkul Ngepaskeun salaku cara raising duit zakat na dipilih, Macmillan Kangker Rojongan. Leonard Cohen masihan idin pikeun lagu pikeun dileupaskeun sakumaha amal download tunggal. Viduka geus mangrupa anggota Melbourne Kota FC saprak usum inaugural na.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-A lur mun Luka Modric

Viduka, tilas pamaén Leeds United nyaéta misan ti gelandang tengah Madrid ayeuna Luka Modric. Sanaos, anjeun panginten heran kumaha hubunganana duaan, ngemutan Viduka mangrupikeun urang Australia tapi kanyataanna éta pamaén asalna Kroasia sareng kulawargana parantos ngalih ka Australia dina taun 60an.
Viduka dicoo salaku puseur gancang sareng captained Australia dina Piala Dunya 2006 nu dilaksanakeun di Jerman. Modric, di sisi séjén, éta pernah rada rupa pamimpin tapi cukup gampang salah sahiji pamaén tengah best of generasi-Na. Tina dua, Modric geus pasti dina pamuter hadé, kumaha oge, dina waktos anu sareng Viduka mangrupakeun salah sahiji footballers Australia greatest.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Hates publisitas

Ti saprak 2009, tilas bintang Liga Premier Inggris anu enigmatis sareng kaptén Socceroos parantos nyingkahan sorotan. Anjeunna jarang masihan koméntar ngeunaan A-League atanapi Socceroos. Anjeunna malah henteu repot ngumumkeun pangsiun na ti pertandingan. Anjeunna negeskeun yén sadaya biaya transferna tetep teu dikaluarkeun. Anu dipikahoyongna nyaéta pamajikan sareng murangkalihna.

Carita Budak Mark Viduka Ditambahkeun Fakta Biografi-Asah Sakulawarga na

Salaku bapana tuh keur anjeunna, ayeuna Viduka ieu asah putra sorangan di padjajaran.

"Anjeun terang, Melbourne mangrupikeun bumi abdi," cenahna sanggeus inducted kana Kroasia JABAR Association of Australia Galéri Kinérja. "Kuring parantos hirup di kahirupan sawawa jauh ti bumi sareng iraha waé kuring balik, kuring langsung pas."

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar