Park Ji Sung budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5853
Park Ji-ditembangkeun budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta

LB presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Tilu Bayah Park'. Kami Park Ji Sung budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, kulawarga hirup / latar Hubungan Kahirupan tur loba OFF na ON-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Park Ji Sung budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Park Ji-Sung lahir on Pébruari 25, 1981, dina Goheung, Koréa Kidul ku taman Sung-Jong (bapana) jeung Jang Myung-ja (indung). Anjeunna tumuwuh nepi di kota Suwon.

Poto Park Ji Sung urang budak

Park Ji-Sung dipikacinta ningali pamaén soccer maén hirup jeung dina TV bari anjeunna salaku anak. Ieu kumaha anjeunna dimekarkeun minat di buruan. Sanajan kitu, aya masalah. Manéhna pohara pondok tur leutik. Ieu manéhna nempo sakumaha watesan hiji. Dina nawar pikeun ngabéréskeun masalah fisik na, bapa Park urang kapaksa buka herbal keur meunang putra soccer Sarbini maranéhanana badag tur taller. Aranjeunna dijieun anjeunna inuman ekstrak caina herbal dicampur pindang jus bangkong na kijang getih sagala jeung kapercayaan yen eta bakal nulungan anjeunna tumuwuh badag. Untungna, eta mantuan.

Park Ji-ditembangkeun janten yakin dirina sakali deui sarta dimimitian maén bal deui. Anjeunna maén keur sakola dasar sarta excelled ngaliwatan kompetisi. Eta teu nyandak lila saméméh anjeunna jadi dipikawanoh salaku salah sahiji béntang ngora brightest dina maén bal Koréa Kidul. Saatos SMA, manehna enrolled di Myongji Universitas Koréa Kidul.

Park Ji Sung budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan kulawarga

Ngaran bapana nyaéta Park Sung-Jong bari ngaran indungna nyaéta Jang Myung-ja. Kadua kolotna nyangkut babarengan lalajo putra maranéhanana tumuwuh nepi ka minuhan impian Na. indungna, Myung-ja éta richer ti dad nu. Manehna sakali junun pabrik logam Korea populér. Ayeuna pensiunan.

Park Ji Sung budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Taman sakitu legana diteundeun hirup pribadi na kaluar tina sorotan jeung kaget media ku announcing kawinan upcoming ka urut reporter televisi Kim Min Ji dina konferensi pangsiun pencét Na. Aranjeunna nikah on 27 Juli 2014 di Koréa Kidul. putri maranéhanana lahir di 2015 Nopémber.

Selebriti banjir wangunan saperti pamuter soccer nembe pensiunan Park Ji Sung jeung urut penyiar SBS Kim Min Ji diayakeun upacara pernikahan maranéhanana on July 27. pernikahan dilaksanakeun di Hotel Sheraton Grande Walkerhill nu geulis di Seoul. Upacara ieu officiated ku SBS penyiar Bae Sung Jae, Jeung lagu congratulatory ieu ditembangkeun ku penyiar Kim Joo Woo.

Saperti nu diharapkeun, daptar tamu kaasup sababaraha béntang well-dipikawanoh kayaning palatih soccer legendaris Guus Hiddink, Anu mantuan Korea pikeun ngahontal 4 Top salila Piala Dunya 2002, sarta sasama béntang Manchester United Patrice Evra (Sobat pangalusna di Éropa).

Kadé dicatet yén Park Ji Sung jeung Kim Min Ji ngancik tina strangers mun pencinta di 2011, sarta aranjeunna geus umum ngeunaan hubungan maranéhanana saprak 2013.

Park Ji Sung budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Works amal

Dina 5 Oktober 2014, éta diumumkeun yen Park éta nyandak up peran salaku duta global pikeun Manchester United. Anjeunna oge geus milu dina Asian Dream Piala acara sedekah taunan sareng tim dijudulan "Park Ji-Sung jeung Friends.

Park Ji Sung budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-The Untold Story of silaturahim nya éta ngaleuwihan sagala halangan

bek Manchester United urang Patrice Evra sarta Ji Sung Park téh babaturan pangalusna. Teu ngan dina pitch tapi leuwih utamana kaluar pitch, sakumaha Evra remen diaku nganjang Park. Interaksi antara maranéhna geus dibawa pasangan nu ngadeukeutan babarengan, ampir kawas sadulur. Evra malah nyaéta panggero ramana Park urang, Park Sung Jong, Papa.

Hirup di Inggris, nu dua pamaén jadi pohara gumantung silih sabab overcame kasusah maranéhna duaan. Taman Sung Jong kiwari mangka carita untold tina pasangan anu.

Taman Sung Jong-

Nalika Manchester United gaduh kaulinan mancanagara imah urang janten titik gathering. Kusabab parkir mahal di bandara, sababaraha pamaén datang ka imah kami ambéh maranéhanana bisa nyekel hiji numpak ti kuring keur bandara. Pat, Ninis, VDS, sarta Berba anu konsumén dawam ogé Ji. Kuring salawasna meunang saraf lamun kuring ngajalankeun éta alatan Kuring escorting tim superstars jeung ongkos digabungkeun maranéhanana nyaéta leuwih 40 juta !! Kituna, abdi kudu salawasna waspada jeung di pangalusna mah coba teu mikir ngeunaan nabrak! Tapi Evra sok di sisi kuring cracking guyonan dawam sarta yén bakal leupas tina sagala worries. Lamun kami meunang EPL teh, Evra éta hiji pangheulana datangna sarta nangkeup kuring jeung pamajikan kuring na nyandak hiji gambar sareng urang. Ogé, manéhna sok nyebut kuring Papa. Éta kumaha nutup kami, kawas kulawarga.

Evra mangrupakeun Perancis internasional, tapi anjeunna sabenerna tina Sénégal. Anjeunna tumuwuh nepi di jalan deui ti Les Ulis, hiji tempat Asezare populata kalawan gangsters. Sanajan kitu, ieu bal anu dicegah Evra ti akang ka handap jalan éta. Jigana Theirry Henry éta ti wewengkon nu teuing.

Evra sarta Park anu umur sarua. Evra nyaéta bit leuwih resep gaul ti Ji, tapi duanana ulah ngobrol teuing tur duanana mangrupakeun mawas diri. Naha na Ruud Van Nistelrooy tina kaliwat atawa Edwin Van der Sar, lolobana babaturan Ji urang anu ti luar nagari, di luar Inggris. pamaén Britania biasana nongkrong saling tur jadi pamaén asing biasana klaster babarengan jeung gumantung kana unggal lianna.

Park Ji Sung budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Silaturahim Terus ...

Taman Terus ... In usum panas di 2007, salila Tour Asia, Evra éta bisa didatangan Korea. Dinten sateuacan buruan, anjeunna sumping leuwih ka imah urang di Suwon. Dina Manchester, manéhna sok nanyakeun urang lamun manehna bisa didatangan imah urang di Koréa lamun manéhna kasempetan nu. Ku alatan éta, anjeunna nyita kasempetan nalika Manchester United sumping ka Korea pikeun datangna sarta didatangan kami. Henteu ngan teu anjeunna neuteup sabudeureun imah urang, tapi manéhna ogé begged kuring lamun kuring bisa nyandak anjeunna ka nightclub di Seoul. Kuring kungsi pernah geus nepi nightclub di hirup kuring dugi dinten I masihan ka kahayang Evra urang.

Evra sarta kuring munggaran patepung moal sakumaha babaturan tapi sakumaha musuh deui di 2005. Aranjeunna bentrok di babak of 16 di Liga Champions, abdi dicoo pikeun PSV na Evra dicoo pikeun AS Monako. Dina dua suku, maénkeun dina sisi katuhu midfield na Evra dicoo sakumaha ditinggalkeun deui jadi duanana kami éta remen dina perangna. Antukna, PSV meunang duanana kaulinan 1-0 na 2-0. Evra kadang reminisces ngeunaan kaulinan éta. Anjeunna joked "Kuring kungsi butt kuring ditajong sabudeureun sadayana wengi ku anjeun sarta jadi kuring henteu bener ngarasa kawas keur babaturan sareng anjeun." "Kuring diayakeun grudge hiji leuwih anjeun." Ahéng, duanana I na Evra apal kaulinan anu kacida alusna. Kuring yakin ieu takdir boh urang jadi babaturan pangalusna.

Nalika Evra mimiti anjog deui dina Januari of 2006, manéhna kasusah nyaluyukeun kana tim. Waktu éta, Mikael Silvestre jeung Jibril Heinze cemented tempat maranéhna dihareupeun Evra sarta aya henteu kamar pikeun Evra megatkeun liwat. Iraha manéhna kasempetan maén, manehna nyieun kasalahan jeung nu ngarugikeun anjeunna tempat-Na. Anjeunna jadi kana narajang yén manéhna sakapeung poho tugas pertahanan sarta tinggaleun kamajuan-haratis pikeun roam. Hanjakal, anjeunna dubbed nu "Fullback nu pernah mulih" ku sababaraha bagian fans Utd. Salila eta perioda hésé, ieu kuring nu consoled Evra sarta eweh taktak pikeun lean on. Kuring bébéja Evra ngeunaan kali susah I ngalaman deui di Walanda jeung diusahakeun masihan anjeunna kapercayaan yén anjeunna diperlukeun.

Simkuring janten babaturan malah ngadeukeutan kalawan Evra nalika kuring dipindahkeun ka katuhu gigireun imahna dina bulan Pebruari 2007. Iraha pamajikan Evra urang, Patricia (Ngaran hareup lucu Evra urang téh Patrice sarta ngaran hareup pamajikanana urang téh Patricia), Nyokot kids nya didatangan baraya di Perancis, Evra datang ka imah urang na settles di saolah-olah ieu imahna. Sakapeung, manehna ngajak kuring ka imahna jeung urang méakkeun waktu babarengan. Jigana éta kumaha Evra repays nu kahadean Kuring geus dibikeun anjeunna. Lamun kuring kungsi bedah dina ankle kénca na, abdi apal Evra nulis pesen ogé meunang dina matak Na. Lamun kuring kungsi dioperasi on dengkul katuhu na di Spring of 2007, Evra dedicated tujuan anjeunna ngoleksi dina 7-1 thrashing of Roma pikeun kuring.

Park Ji Sung budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-saterusna

Bapana Evra urang hirup di Dakar, Sénégal. Evra nyebutkeun yen, sabab bapana nikah kitu sababaraha kali, iraha anjeunna mana deui kampung halaman na, aya hiji Evra dieu, hiji Evra aya na Evra Evra madhab. Bapana Evra urang biasana tetep di Sénégal, tapi anjeunna sumping ka didatangan Manchester hiji poé. Evra éta jadi bungah ngeunaan prospek of maén di hareup bapana di Old Trafford. Sanajan kitu, Ferguson mutuskeun pikeun nyimpen Evra dina bangku jeung sanggeus game, Evra éta pisan ngaganggu. Anjeunna ngayakeun anger na jero tapi nalika anjeunna ngagaduhan asal anjeunna exploded. Anjeunna screamed tur dimimitian ngalungkeun perkara ka taneuh. Ieu atra anjeunna miharep sangkan bapana reueus. Kuring melong Evra sarta mikir "kumaha lamun nu kajadian ka abdi?" Kuring jarang nembongkeun parasaan kuring. Kuring biasana nyumputkeun eta. Najan kitu, kuring bisa ngabejaan anjeunna pisan kuciwa lamun manehna lasut kaluar dina kasempetan maén dina final Cl tangtu urang tadi. Kadang-kadang, abdi hayang Abdi janten langkung ekspresif tina parasaan kuring kawas Evra.

Dina taun satia, urang dipindahkeun kana imah Evra dipaké pikeun hirup. Éta tilu carita kalawan tujuh kamar. Evra ogé dipindahkeun ngeunaan menit 3-4 jauh ti imah urang. Nalika kuring buka latihan, kuring jeung Evra biasana bagikeun mobil. Hiji dinten eta bakal atuh nyetir na poé saterusna éta Evra. Nalika latihan téh leuwih, duanana urang kadang buka réstoran Korea dahar.

cinta Evra pikeun Utd téh kuat. Anjeunna meunang tawaran kacida nguntungkeun ti Inter Milan tapi manéhna langsung ngahurungkeun deui ka handap. Iraha manehna muterkeun hiji video game maén bal kalayan kuring, Kuring geus pernah katempo manehna milih tim séjén ti Utd. Ayeuna kami di ahir Cl babarengan deui. Sababaraha poé ka tukang, Evra ngawartoskeun kuring "Hei sobat, taun ka tukang urang teu meunang maén saling, tapi waktos ngidinan ngalakukeun ieu babarengan. Inget, lamun boh urang skor, urang kedah ngagungkeun babarengan. "

kanyataan parios: Heuheu Park Ji Sung budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu