Sarat jeung Kaayaan

Mangga baca Sarat sareng Kaayaan ieu sacara saksama. Istilah sareng kaayaan ieu pakait sareng panggunaan LifeBogger urang eusi. Penting pikeun dicatet yén kami henteu ngijinkeun panggunaan RSS feeds kami dina halaman wéb pikeun ngahasilkeun kontén otomatis.

Aksés anjeun ka na pamakean eusi halaman wéb anjeun kondisional kana ditampa anjeun sareng patuh kana Sarat ieu. Sarat ieu dilarapkeun ka sadaya tamu. Ku ngakses halaman wéb, anjeun satuju kana kaiket sareng Sarat ieu.

DISCLAIMER !!

LifeBogger henteu nungtut kapamilikan gambar naon waé anu dipasang dina halaman wéb ieu. Deui, kami henteu nyalira gambar atanapi pidéo nyalira. LifeBogger ngan saukur numbu ka anu bogana.
Terakhir, tim kami parantos taliti ngémutan sareng marios sadaya eusi situs urang. Sanaos kitu, mungkin waé inpormasi tiasa kaluar-tanggal atanapi henteu lengkep.

Tautan Kana Situs Wéb Anu sanés:

Service urang bisa ngandung tumbu ka situs wéb pihak-katilu atawa ladenan nu teu dipiboga atawa dikawasa ku LifeBogger.

LifeBogger boga kontrol leuwih, sarta nganggap euweuh tanggung jawab, eusi, kawijakan privasi, atawa amalan naon situs web pihak katilu atawa ladenan. Anjeun salajengna ngaku na satuju yén LifeBogger teu kudu jadi tanggung atawa makéna, langsung atawa henteu langsung, jawab ka karuksakan atawa leungitna disababkeun atawa dugaan bisa disababkeun ku atanapi di sambungan kalawan ngamangpaatkeun atawa reliance on sagala eusi sapertos, barang atanapi jasa anu aya di atawa liwat naon sapertos situs web atawa jasa.

Urang niatna mamatahan Anjeun maca istilah jeung kaayaan sarta kawijakan privasi nu mana wae situs web pihak-katilu atawa ladenan nu didatangan.

terminasi:

Urang bisa nungtungan atawa numpurkeun aksés ka Service urang langsung, tanpa aya bewara prior atanapi liability, pikeun alesan naon sama sekali, kaasup tanpa watesan lamun breach nu Sarat.

Kabéh dibekelan tina Sarat anu ku alam anu bisa ngusulkeun salamet terminasi bakal salamet terminasi, kaasup, tanpa watesan, dibekelan kapamilikan, Disclaimers nanaon, indemnity sarta keterbatasan liability.

Jajahan Hukum:

Sarat ieu bakal diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Internasional, sareng tanpa memperhatoskeun konflik hukum na.

gagalna urang ngalaksanakeun sagala katuhu atanapi penyediaan Sarat ieu moal dianggap waiver jalma hak. Mun sagala penyediaan Sarat ieu diayakeun pikeun sah atanapi unenforceable ku pangadilan, nu dibekelan sésana of Sarat ieu bakal tetep aya dina pangaruh. Sarat ieu mangrupakeun sakabéh perjangjian antara urang ngeunaan Service kami, sarta supersede tur ngaganti sagala pasatujuan prior kami bisa boga antara urang ngeunaan Service di.

parobahan:

Urang cagar katuhu, dina kawijaksanaan budi urang, ngarubah atawa ngaganti Sarat ieu iraha wae. Mun harita geus bahan urang coba nyadiakeun sahenteuna 30 poé bewara saméméh sagala istilah anyar nyokot efek. Naon constitutes parobahan bahan bakal ditangtukeun dina kawijaksanaan budi urang.

Ku neraskeun ngakses atanapi nganggo Service urang sanggeus maranéhanana révisi jadi éféktif, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku istilah dirévisi. Mun anjeun teu satuju kana istilah anyar, sumangga ngeureunkeun maké Service di.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Sarat ieu, mangga ngahubungan kami di admin@lifebogger.com