Shinji Kagawa budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5896

LB presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Shi'. Shinji Kagawa budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Nyanggakeun Dimimitian.

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan mimiti

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Shinji Kagawa budak

Shinji Kagawa dilahirkeun dina 17 Maret 1989 di Tarumi-ku, Kobe, Hyōgo, Jepang. Ti budak leutik, anjeunna obsessed jeung bal na bisa mawa éta sakabéh poé. Anjeunna bisa ceurik mun dicabut kasempetan pikeun nyandak bal sareng anjeunna ka sakola.

Kusabab obsesi Na, kolotna ngadaptar anjeunna akademi kota bal lokal. Nalika anjeunna lami ngan dua belas taun anjeunna diondang kana Miyagi akademi pregious keur latihan leuwih profésional.

Anjeunna kahiji pamaén bal profésional Jepang ka asup kontrak profésional saméméh pagawean SMA. Anjeunna kagungan impian luhur maén keur raksasa Spanyol, FC Barcelona. Ieu nya hijina klub anjeunna dirojong sakumaha nak a.

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Taun formative

Opat taun saméméh dibentukna resmi J-Liga Jepang, Shinji éta bagian tina generasi sahiji budak keur saha loba sanajan karir bal profésional di Éropa seemed kamungkinan realistis.

Salaku nak, manéhna spent nu summers kalawan FC Miyagi Barcelona, ​​klub hiji budak di kota Sendai, 500 mil ti imahna di Osaka. bandung teu gawe bareng jeung perangkat kawentar na FC Barcelona tapi dibagikeun prinsip kiwari dimungkinkeun ngeunaan individualisme na flair, kaahlian anu bakal jadi dua hallmarks Kagawa urang.

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Anjeunna aya dina hubungan kalayan Ameri Ichinose. Nembe aya gosip yen anjeunna sempet dipigawé nikah rusiah jeung kabogoh na di ayana kulawarga jeung babaturanana.

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sanajan kitu manehna pilih sangkan resmi ieu. Malah cerai na.

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Pananjung Cinta lir

Nalika timnas Jepang anjog di Inggris maén keur Manchester United Juni 2013, poto manehna flirting kalayan kabogoh sejen ngabalukarkeun salah paham hébat.

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Loba mikir deui éta Ameri Ichinose, urut awéwé-Na. Engké, manéhna ieu dipikawanoh janten model na TV reporter ngaranna Margaret Natsuki. Laporan dituduhkeun aranjeunna geus ngumpul di konci low saprak 2011.

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Gaya nya ku Football

Shinji Kagawa budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiA footballer téhnisna tur kreatif gifted. Kagawa nyaéta gelandang narajang serbaguna anu utamina muterkeun dina peran playmaking. Anjeunna Sajaba bisa maénkeun on boh flank kénca atawa ka katuhu. Kagawa boga kasabaran alus dina bola na pembuatan kaputusan disiplin tur lulus. Anjeunna mangrupa pamuter tangkas anu nuju ka roam sabudeureun pertahanan di lawan 'pilari hiji lolos calakan tur kreatif atanapi liwat bola. Anjeunna boga hébat narajang antrian duanana sareng mareuman bal. Anjeunna oge boga positioning narajang hébat nu ngidinan anjeunna gaduh salah sahiji panon pangalusna pikeun gawang.

Sugan qualities na pangalusna anu agility Na, ngalirkeun disiplin, kreativitas, positioning salila serangan jeung kamampuhan pikeun nyokot kaluar hiji lolos konci. Anjeunna cukup gancang jeung bisa narajang sarta skor gol dirina. Dina sababaraha kali pikeun timnas, anjeunna geus dicoo dina midfield kénca, atawa dina peran midfield narajang.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu