Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Dimimitian, landihan na nyaéta "Daxo". Tulisan kami masihan anjeun liputan lengkep Dan-Axel Zagadou Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Gaya hirup, Kahirupan Pribadi sareng acara-acara penting anu sanés ti saprak anjeunna janten budak nalika anjeunna populér.

Hirup naékna Dan-Axel Zagadou. Potret Gambar: Tujuan sareng BVB.
Hirup naékna Dan-Axel Zagadou. Potret Gambar: Tujuan sareng BVB.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna mangrupikeun bek anu masif kalayan hébat tackling sareng kapinteran ngahalangan. Nanging, ngan sakedik anu nganggap vérsi urang Biografi Dan-Axel Zagadou anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian ku Dan-Axel Zagadou's Wiki sateuacan Carita lengkep.

Biografi Dan-Axel Zagadou (Wiki Inquiries)waleran
Nami lengkep:Dan-Axel Zagadou
Landihan:Daxo
Tanggal lahir:3 Juni Juni (Umur 1999 Taun sakumaha dina Maret 20)
Kolot:Bapak sareng Ibu Zagadou
duduluran:Baju (adi) sareng Yohan (adi)
jangkungna:1.96 m (6 ft 5 di)
Kulawarga Asal:Basisir Gading
penjajahan:Maén bal (Puseur-pungkur, kénca-tukang)
Zodiak: Gemini
Ciri Pribadi Kahirupan:Lembut, kaasih, panasaran, adaptasi sareng kamampuan diajar gancang
Anjeunna numana dewasa:Créteil, Perancis (tempat lahirna)
Atikan Bal:Créteil AS sareng PSG

Carita Budak Dan-Axel Zagadou:

Dimimitian pareum, Dan-Axel Zagadou lahir tanggal kaping 3 Juni 1999 di komérsial Créteil di Perancis. Anjeunna mangrupikeun mangrupikeun sababaraha murangkalih anu katelah bapak sareng ibu alitna.
Anu anom Dan-Axel tumuwuh di Créteil di pinggiran kidul wétan Paris, Perancis sareng duduluran anu ngan ukur dua urang dipikanyaho dina waktos nyerat. Aranjeunna lanceukna sepuh Dressy sareng Yohan.
Tingali lokasi dimana Dan-Axel tumuwuh dina peta Perancis. Gambar Kredit: WorldAtlas sareng Goal.
Tingali lokasi dimana Dan-Axel tumuwuh dina peta Perancis. Gambar Kredit: WorldAtlas sareng Goal.
Tumuwuh di Créteil Dan-Axel anak budak anu kuat sareng atlit anu milih ngalacak jalur lanceukna anu sepuh ku maén bal anu mangrupikeun olahraga anu paling populer di komensi Créteil.

Latar Kulawarga Dan-Axel Zagadou:

Pangwangunan éta henteu patepung ku resistensi kolotna Dan-Axel anu duanana Ivoria tapi nyieun kaputusan konci anu hijrah ka Perancis lami sateuacan putra anu paling dijanjikeun -Dan-Axel lahir.
Saperti kapala kulawarga anu paling imigran, kolot Dan-Axel ngayakeun harepan luhur sareng optimis masa depan anu saé pikeun kulawarga ku kagiatan olahraga sareng akademi budakna.
Henteu seueur dipikanyaho ngeunaan kolot Dan-Axel nalika dina nyerat biografi ieu. Potret Gambar: Tujuan sareng ClipArtStudio.
Henteu seueur dipikanyaho ngeunaan kolot Dan-Axel nalika dina nyerat biografi ieu. Potret Gambar: Tujuan sareng ClipArtStudio.

Pendidikan Dan-Axel Zagadou Pangwangunan Karir:

Sapertos kitu, aranjeunna langkung senang nalika Dan-Axel gabung sareng klub kampung halaman - US Créteil. Di klub lokal anjeunna ngamimitian maén bal kalapa ti alit pisan kalayan dukungan kulawarga.
Klub lokal AS Créteil-Lusitanos nyaéta tempat Dan-Alex nyandak léngkah munggaran dina maén bal kalapa. Potret Gambar: Gol sareng FootballLogos.
Klub lokal AS Créteil-Lusitanos nyaéta tempat Dan-Alex nyandak léngkah munggaran dina maén bal kalapa. Potret Gambar: Gol sareng FootballLogos.
Nalika éta ngora téh, anjeunna masihan perhatian ka para akademisi sareng mendakan pendidikan anu mangpaat pikeun kamekaran sadayana-buleud. Saeutik heran Dan-Axel bakal mangtaun-taun badé ngarujuk barudak di sakumna dunya pikeun sakola. Numutkeun anjeunna, sakola mangrupikeun hal anu paling penting pikeun dilakukeun.

Dan-Axel Zagadou Awal Taun di Football:

Malah dina waktu éta, maén bal ogé penting pikeun Dan-Axel. Ieu dibuktikeun dina kamekaran anu dikuatkeun dina jajaran SMP AS Créteil ngajantenkeun Paris Saint-Germain nganggap anjeunna salaku prospek.
Hasilna, Dan-Axel dibawa ka PSG dina yuswa ngora 12. Anjeunna ngamimitian naékna mantap ngalangkungan jajaran Les Parisiens dugi ka janten anggota skuad cadangan klub di 2016.
Ngalangkung jajaran: Poto anu langka tina genius bal di PSG jajaran nonoman. Kiridit Gambar: Goal.
Ngalangkung jajaran: Poto anu langka tina genius bal di PSG jajaran nonoman. Kiridit Gambar: Goal.

Jalan Terkenal Di Dan-Axel Zagadou:

Sedengkeun sareng regu cadangan PSG, Dan-Axel ngan ukur 9 némbongan dina sistem maén bal tingkat kaopat 2016–17 anu dikenal salaku Championnat de France Amateur. Dina akhir musim éta, janten jelas anjeunna yén ngahontal terobosan ka tim kahiji PSG bakal hésé pisan.
Sanaos manajemén klub maénkeun peran motivasi pikeun mastikeun Dan-Axel sareng pamaén sanés dina jabatanna dina masa depan anu langkung cerah, anjeunna milih angkat sareng ngarep yén anjeunna moal kuciwa tina kaputusannana.
Janji promosi muda pikeun tim PSG pangpayunna nyerang anjeunna salaku ilusi, ku kituna kaputusan anjeunna ninggalkeun klub Perancis. Kiridit Gambar: Goal.
Janji promosi muda pikeun tim PSG pangpayunna nyerang anjeunna salaku ilusi, ku kituna kaputusan anjeunna ninggalkeun klub Perancis. Kiridit Gambar: Goal.

Dan-Axel Zagadou - Rise To Fame Story

Naha anjeun terang yén Dan-Axel henteu ngahargaan kamajuan ti Manchester City sareng RB Leipzig? Sabalikna, anjeunna milih masihan pinjaman ka Borussia Dortmund nalika ningali catetan lagu klub pikeun masihan kasempetan ka nonoman pikeun kéngingkeun rasa maénbal tim kahiji.
Sanaos beker bajoang saeutik salami usum debut (2017/2018) pikeun sisi Jérman, silaturahim sareng réncang na. Pierre-Emerick Aubemeyang jeung Ousmane Dembele diantara faktor sanés anu ngajantenkeun anjeunna manggih wujud di taun ieu (2018/2019). Teraskeun kana waktos nyerat bio ieu, Dan-Axel mangrupikeun bek konci pikeun Dortmund kalayan ayana dina kakuatan anu cukup kuat pikeun mumbul panyerang lawan. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.
Maestro bertahan éta senang di Borussia Dortmund dimana anjeunna mangrupikeun ancaman anu langkung ageung pikeun nentang panyerang. Kiridit Gambar: Goal.
Maestro bertahan éta senang di Borussia Dortmund dimana anjeunna mangrupikeun ancaman anu langkung ageung pikeun nentang panyerang. Kiridit Gambar: Goal.

Saha Kabogoh Dan-Axel Zagadou?:

Sakur anu bébéja anu jangkung tur cukup tampan sapertos Dan-Axel tiasa langkung saé kalayan pun bojo atanapi parah, tanpa kabogoh. Status hubungan Dan-Axel dina waktos nyerat tilas janten tunggal nalika anjeunna teu ngagaduhan putra atanapi putri kaluar tina nikah.
Bek bektuna ngartos yén pikaresepeun kaasup membela cara anu pikaresepeun. Sapertos kitu, anjeunna parantos nunjukkeun fokus kana nyampurnakeun kasenian nalika anjeunna témutan kasempetan anu maén bal top-flight kedah ditawaran.
Jomblo Dan-Axel Zagadou tiasa ngamangpaatkeun kabogoh khususna pikeun liburan sapertos kieu. Naha anjeun moal satuju?. Kiridit Gambar: Instagram.
Jomblo Dan-Axel Zagadou tiasa ngamangpaatkeun kabogoh khususna pikeun liburan sapertos kieu. Naha anjeun moal satuju?. Kiridit Gambar: Instagram.

Kahirupan Kulawarga Dan-Axel Zagadou:

Saluareun naékna Dan-Axel anu luar biasa sareng kamampuan pertahanan ramping nyaéta kulawarga anu ngadorong. Kami mawa ka anjeun fakta ngeunaan kahirupan kulawarga pembela.

Ngeunaan Bapa sareng Ibu Dan-Axel Zagadou:

Ibu sareng bapak Dan-Axel mangrupikeun jalma anu resep olahraga anu maénkeun peran dukungan dina kahirupan sareng kebangkitan bek. Kado anu paling hébat pikeun anjeunna nyaéta hijrah ti Basisir Gading ka Perancis jauh sateuacan anjeunna lahir.
Ieu kusabab Perancis henteu nyayogikeun langkung seueur kasempetan pikeun bek tibatan tanah asal kulawargana. Sanaos kadua sepuhna masih teu acan katingali nyorangan bek ti lapak di Jérman, éta moal lami sateuacan aranjeunna ngalakukeun éta salaku pangakuan tonggak anu anjeunna ngahontal dina maén bal Éropa.
Henteu seueur dipikanyaho ngeunaan kolot Dan-Axel nalika dina nyerat biografi ieu. Potret Gambar: Tujuan sareng ClipArtStudio.
Henteu seueur dipikanyaho ngeunaan kolot Dan-Axel nalika dina nyerat biografi ieu. Potret Gambar: Tujuan sareng ClipArtStudio.

Ngeunaan Dulur-dulur Dan-Axel Zagadou: 

Dan-Axel ngagaduhan 4 duduluran anu sakedik dipikanyaho. Aranjeunna kalebet Dressy sareng Yohan. Yohan nyaéta adi sepuh anu cicing sareng Dan-Axel di Jerman sareng mastikeun yén anjeunna henteu pernah leungiteun pokus. Di pihakna, Dressy ogé lanceukna kolot anu ngajantenkeun inspirasi awal dina maén bal dilakukeun sareng Dan-Axel ngadopsi kaulinan kasebut minangka olahraga budak leutik.
Dan-Axel sareng adi lanceukna sareng juru Yohan. Kiridit Gambar: Instagram.
Dan-Axel sareng adi lanceukna sareng juru Yohan. Kiridit Gambar: Instagram.
Dressy maén dina kamampuan pertahanan nomer 2 di klub divisi katilu Spanyol Santa Catalina sareng mangrupikeun alesan naha Dan-Axel milih ngagem nomer kaos nomer 2. Sanaos henteu aya anu disebatkeun perkawis adina Dan-Axel (positip) séhat urang positip yén anjeunna ngagaduhan sahenteuna hiji lanceuk utamina sabada diajar di handap.
Dan-Axel kalayan anggota kulawargi anu kawéntar. Kiridit Gambar: WTFoot.
Dan-Axel kalayan anggota kulawargi anu kawéntar. Kiridit Gambar: WTFoot.

Ngeunaan Baraya Dan-Axel Zagadou:

Jauh tina kahirupan kulawarga langsung Dan-Axel, henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan karuhun sareng akar kulawargana khususna kumargi hubunganana sareng nini-nini sareng indung bapa na. Nya kitu, teu aya catetan paman bek, bibi, sareng dulur misan na bari kaponakan awewe sareng dulur-dulurna na teu acan dikenal.

Kahirupan Pribadi Dan-Axel Zagadou:

Naha anjeun terang yén Dan-Axel embodies sipat kapribadian anu dipikaresep anu kalebet kecerdasan émosional, pokus sareng rendah diri? Salaku tambahan, anjeunna terang kumaha kanggo ngahubung sareng jalma sareng ngagaduhan kado ekspresi diri.
Bek hebat pisan anu Zodiak Sign nyaéta Gemini jarang ngungkabkeun detail ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi nalika kagiatan anu nyiptakeun kapentingan sareng hobi kalebet nonton pilem, ngadengekeun musik, balanja sareng nyéépkeun waktos saé sareng kulawargana sareng babaturan.
Dan-Axel mikaresep balanja. Ningali poto anjeunna posing sareng balad saatos kagiatan. Kiridit Gambar: WTFoot.
Dan-Axel mikaresep balanja. Ningali poto anjeunna posing sareng balad saatos kagiatan. Kiridit Gambar: WTFoot.

Gaya hirup Dan-Axel Zagadou:

Ngeunaan kumaha Dan-Axel Zagadou damel sareng nyéépkeun artosna, anjeunna gaduh nilai bersih sakitar $ 455,460 dina nyerat bio ieu. Kontribusi aliran ka bela pertahanan téh kalebet gaji sareng gaji anu ditampi pikeun maén bal tim mimitina.
Salaku tambahan, dukungan sareng mérek sapertos Adidas seueur pisan ningkatkeun dasar kabeungharanana. Hasilna, ngora Dan-Axel henteu asing pikeun kasenangan hirup anu kalebet pelayaran di jalan Jérman nganggo mobil mahal anu kalebet Mercedes anu aheng ogé cicing di apartemen sareng bumi anu murah.
Ningali bek tukang pos anu ditembak di mobil mobil Mercedes anu aheng. Kiridit Gambar: WTFoot.
Ningali bek tukang pos anu ditembak di mobil mobil Mercedes anu aheng. Kiridit Gambar: WTFoot.

Fakta Dan-Axel Zagadou:

Pikeun ngeureunkeun carita sareng biografi Budak Dan-Axel Zagadou urang didieu seueur fakta anu dipikanyaho atanapi henteu terang ngeunaan bek.

Kanyataan # 1 - Ngeunaan Permulaan Gaji Humble nya:

Saprak anjeunna percanten kana kancah maén bal klub, aya minat sabaraha penghasilan Dan-Alex Zagadou. Kaleresan, tanjeunna kontrak Perancis sareng Borussia Dortmund ningali anjeunna ngepak sakedik gaji sakitar € 234,000 euro sataun. Masih kana angka langkung alit, urang gaduh panghasilan berikut sataun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik (sakumaha dina waktos nyerat).

RASA GOLONGANPendapatan di Euros (€)Pendapatan di pon sterling (£)Pendapatan dina Dolar ($)
Per Taun€ 234,000£ 200,000$263,743.74
per Bulan€ 19,500£ 16,666.6$21,978.6
Per Minggu€ 4,500£ 3,846.15$5,494.7
Per Poé€ 641.10£ 547.94$784.96
Per Jam€ 26.71£ 22.83$32.70
Per Menit€ 0.45£ 0.38$0.54
Per Detik€ 0.01£ 0.01$0.009

Ieu sabaraha jauh Dan-Axel Zagadou parantos kéngingkeun anjeun ti mimiti ningali halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik. Naha anjeun terang?… Lalaki rata di Perancis kedah dianggo sahenteuna 6.5 bulan kéngingkeun € 19,500, anu jumlahna Dan-Axel Zagadou kéngingkeun dina sabulan.

Kanyataan # 2 - Ageman:

Kolot Dan-Axel Zagadou ngabina anjeunna dina taat kana kapercayaan agama Kristen. Trus nyaéta, anjeunna Kristen sareng anu shalat dina éta. Anjeunna pernah nyarios dina wawancara yén salah sahiji tahayulna kaasup maca bibel sareng ngadoa sateuacan dimimiti pertandingan.

Kanyataan # 3 - Peringkat Fifa:

Dan-Axel ngagaduhan rating FIFA umum tina 79 poin. Rating anu adil tapi mangrupikeun kasaksian kutang dina sabaraha anjeunna tétéla maén bal. Éta ogé ngabuktikeun yén ngan ukur janten waktuna sateuacan séktor pembela ngahontal pormat poténsial 86.
Rating na nya wajar kalayan prospek naékna meteoric ku musim. Kiridit Gambar: SoFIFA.
Rating na nya wajar kalayan prospek naékna meteoric ku musim. Kiridit Gambar: SoFIFA.

Kanyataan # 4 - Udud sareng nginum:

Dan-Axel teu ngaroko sareng teu acan kénging nginum teu tanggung jawab. Ieu nunjukkeun kanyataan yén genius bal sanés terang kumaha ngamajukeun dirina dina cara anu profésional sareng moal bakal kalibet kabiasaan anu sanés inimikal. 

Kanyataan # 5 - Tato:

Dan-Axel tanpa tato atanapi seni awak dina waktos nyerat. Anjeunna rada cocog sareng gaduh wangunan awak anu saé kalayan cocog ku jangkungna 6 kaki, 5 inci.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Crita Budak Leutik Dan-Axel Zagadou urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar