Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku hiji Katerangan maén bal anu paling dikenal ku nickname; 'Fenomeno'. Kisah Budak Kami Ronaldo Luis Nazario de Lima tambah Fakta Biografi Anu Teu Dibawa ku anjeun nyayogikeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Analisis ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, kahirupan kulawarga sareng seueur OFF sareng ON-pitch fakta anu henteu dikenal ngeunaan anjeunna. Hayu Urang Dimimitian.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Ronaldo Luis Nazario de Lima lahir dina tanggal 18 Séptémber 1976 di Rio de Janeiro, Brazil ku ramana, Nelio Nazario de Lima, Snr sareng indungna, Sonia dos Santos Barata. Anjeunna anak katilu ti pasangan éta.

Ronaldo Luis Nazario de Lima asalna ti kulawarga miskin anu bajoang ngantunkeun anjeunna ka sakola. Anjeunna diaku salaku anak ajaib dina umur na anu umurna langkung ageung di daérah akademisi. Kamajuan sareng prestasi anu saé na di sakola ngahontal puncakna dugi ka umur 11 taun nalika kajadian anu teu disangka-sangka.

Kolotna, Nélio Nazário de Lima sareng Sônia dos Santos Barata, papisah sareng ngaléngkah sagala rupa nalika anjeunna yuswa 11 taun. Henteu aya anu ngurus anjeunna, Ronaldo Luis Nazario de Lima kedah putus sakola. Saperti dina waktos éta, hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun artos sakedik nyaéta maén kompetisi maén bal jalan. Anjeunna mendakan cinta dina maén bal dina usaha salamet.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Hubungan jeung Kahirupan kulawarga

Kahirupan hubungan Ronaldo Luis Nazario de Lima janten umum dina taun 1997 nalika anjeunna patepung sareng modél sareng aktris Brasil Susana Werner anu anjeunna resep tina sinetron tipi Brasil anu populer anu disebatna 'Malhacao'.

Hubungan Ronaldo sareng Susana Werner.
Hubungan Ronaldo sareng Susana Werner.

pamundut na bisa diulas dina tilu episode ieu disatujuan. Aranjeunna duanana murag asih nalika aranjeunna papanggih. Ieu ditanya hubungan jangka panjang nu lumangsung nepi ka awal 1999.

Ngeureunkeun hiji hubungan hartosna awal anu sanés pikeun striker anu mendakan dirina di bagian luhur daptar awéwé unggal awéwé. Akhir taun éta, Ronaldo murag asih ka urut pamaén bal awéwé Brasil Milene Domingues.

Hubungan Ronaldo sareng Milene Domingues.
Hubungan Ronaldo sareng Milene Domingues.

Henteu lami waktos sateuacan anjeunna hamil. Kana niténan anjeunna hamil, Ronaldo nyandak anjeunna ka robahan. Duanana nikah di bulan April, 1999. Dina tanggal 6 April 1999, Milene ngalahirkeun putra kahiji Ronaldo, Ronald di Milan.

Ronaldo sareng Milene, ngabagéakeun budakna.
Ronaldo sareng Milene, ngabagéakeun budakna.

Perkawinan maranéhanana lumangsung 4 taun saatos aranjeunna pisah. Dina 2005, Ronaldo janten tunangan sareng modél Brasil sareng MTV Star Daniela Cicarelli anu janten hamil tapi kakandungan kaluron.

Ronaldo sareng Daniela.
Ronaldo sareng Daniela.

Hubungan maranéhanana éta anu pang pondokna. Éta ngan ukur tilu bulan saatos upacara kawinan anu mewah anu hargana sakitar £ 700,000.

Nu taun 2005 sarua, Ronaldo dipigawé hiji test kabapakan sarta anjeunna dikonfirmasi dirina janten bapa budak ngaranna Alexander.

Ronaldo sareng Alexandra.
Ronaldo sareng Alexandra.

budak nu lahir sanggeus hubungan ringkes antara Ronaldo jeung Michele Umezu, palayan Brasil saha Ronaldo munggaran patepung di Tokyo, dina 2002.

Ronaldo sareng Michele.
Ronaldo sareng Michele.

skandal: Dina April 2008, Ronaldo ieu aub dina skandal a ngalibetkeun tilu travesti PSK saha anjeunna patepung dina nightclub ayana di kota Rio de Janeiro. Kana mendakan yén aranjeunna sacara sah jalu, Ronaldo nawiskeun aranjeunna $ 600 kanggo angkat. Salah sahiji ti tilu, ayeuna almarhum Andréia Albertini nungtut $ 30,000. Anjeunna engké kakeunaan kasus ieu ka média. Nikahna sareng Maria Beatriz dibatalkeun langsung saatos skandal éta. Saatos seueur klarifikasi ngeunaan masalah éta, hubungan maranéhanana dihanca deui. Waktos ieu, cinta dikonsumsi aranjeunna.

Ronaldo sareng Maria.
Ronaldo sareng Maria.

Anjeunna mana kaluar jeung nya masarakat awam na ngagaduhan sakabeh dunya uninga anjeunna bakal jadi néangan deui.

Ronaldo sareng Maria (Cinta Hirupna).
Ronaldo sareng Maria (Cinta Hirupna).

Dina 24 2008th Désémber Maria Beatriz Antony ngababarkeun putri kahiji maranéhanana, Maria Sophia, di Rio de Janeiro.

Dina April 2009, sakabeh kulawarga dipindahkeun KA URANG SUNDA penthouse di São Paulo. Dina 6 April 2010, Maria Beatriz Antony ngababarkeun putri kadua maranéhanana, Maria Alice dina São Paulo. Coincidentally, Maria Alice lahir dinten anu sami, persis 10 taun sanggeus adi nya heubeul Ronald lahir.

Sanggeus konfirmasi anak kaopat-Na, Ronaldo nyatakeun on 6 Désémber 2010 yén anjeunna ngalaman kungsi vasectomy, pikeun "nutup pabrik", ngaraos gaduh opat anak parantos cekap.

Ronaldo Nazario de Lima sareng Kulawarga.
Ronaldo Nazario de Lima sareng Kulawarga.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Hubungan jeung Mimiti Putra, Ronald.

Aranjeunna pangalusna babaturan. Teu aya kateupastian ngeunaan wawanénana. Teu aya rupa-rupa émosi anu teu kaungkit antara Ronaldo (bapa) sareng Ronald (Putra).

Siga Bapa resep Putra- Ronaldo sareng Ronald.
Siga Bapa resep Putra- Ronaldo sareng Ronald.

Ronald meunang pisan ti dad na utamana dina kerangka nyadiakeun, nurturing tur hidayah.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Mimiti Mimitian pikeun Football

Bieu salah 6 bulan saatos nyandak maén bal, Ronaldo Luis Nazario de Lima janten anggota biasa tina sadaya pertandingan maén bal anu diayakeun di daérahna. Anjeunna nampi dukungan lengkep ti babaturanana sareng tatangga anu terang nasibna sareng hoyong anjeunna maju gancang. Mimiti mimiti maén bal ieu dimimitian di jalan-jalan Bento Ribeiro, hiji pinggiran kota Rio De Janeiro. Éta ogé tempat dimana naékna fenomenal nepi ka puncak maén bal dunya mimiti.

Ronaldo ngamangpaatkeun sagala kasempetan anu dipasihkeun pikeun nunjukkeun kaparigelan jalan répolusionérna di lapangan. Karyawan na mayar kusabab anjeunna dijujut ku legenda Brasil Jairzinho anu dina waktos éta duanana mangrupikeun palatih maén bal sareng pramuka. Kana nyaksian poténsi na, Jairzino nyarankeun umur 16 taun ka urut klubna Cruzeiro.

Dina musim debutna sareng klub, Ronaldo mecah rékor ku nyetak 44 gol anu pikaheraneun dina 44 pertandingan. Akselerasi ngagugulung na, kasaimbangan awak anu kuat sareng téknik kontrol caket caket naéh sadayana ahli sepak bola sareng penggemar. Pagelaranana anu teras-terasan ngabantosan klub pikeun kajawaraan Piala Brasil kahijina dina 1993. Dina sababaraha waktos, sadayana mimiti nyebut anjeunna 'Pele Anyar ' berkat pola maén bal na anu nyarupaan yén sahiji Pele nalika anjeunna dimimitian di umur pisan sarua di 1958. Butuh sakedik waktos sateuacan Ronaldo kéngingkeun pangakuan nasional ageung dina yuswa 17 taun.

Moreso, kinerja na eweh hiji tikét otomatis ka cangkir dunya 1994 nu dilaksanakeun di Amérika Serikat. Padahal anjeunna diawaskeun kompetisi tina bangku sakumaha countrymen na meunang Piala.

cukup pas, kecap bakat sumebar hébat Ronaldo pikeun shores nuhun Éropa nepi citakan di Piala Dunya 1994 Brazil urang unggul pakuat, sarta anjeunna pamustunganana scouted ku hébat Piet De Visser, regaded salaku salah sahiji pramuka lajeng pangalusna dina maén bal sanggeus saméméhna unearthed Ronaldo urang compatriot Romário.

pagelaran na di tingkat lokal meunang anjeunna transfer ka PSV Eindhoven sanggeus dunya Piala.

Ronaldo nampi kusabab éta mangrupikeun kabiasaan pikeun pamaén ti Brazil condong angkat ka Holland atanapi Perancis pikeun diajar pertandingan Éropa sateuacan pindahna gedé. Ronaldo pencét taneuh nalika kontrakna dijual ka PSV Eindhoven di Walanda dina taun 1994, rata-rata rata-rata gawang per patandingan ngalawan kompetisi Éropa anu luhur.

Anjeunna nyéépkeun dua musim di PSV Eindhoven nyetak 54 gol dina 57 pertandingan.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -The memorable Taun 1996

Mangrupikeun usum panas taun 1996. Sataun dimana seueur hal kajantenan. Sataun Michael Johnson kéngingkeun ganda emas dina Olimpiade Atlanta. Sataun Inggris parantos janten tuan rumah sareng ampir dugi ka final Kejuaraan Éropa. Sataun lima bundelan masalah anu disebut The Spice Girls dikaluarkeun nyarioskeun ka kami naon anu aranjeunna pikahoyong, anu leres-leres dipikahoyong. Sataun Hotmail nembé nimukeun. Sataun urang Fugees maéhan urang lemes ku lagu éta. Sataun Nelson Mandela lungsur salaku perdana menteri di Afrika Kidul. Sataun Pangeran Charles sareng Putri Diana nandatanganan makalah cerai.

luhureun sadaya,
éta sataun nami Ronaldo Luis Nazario de Lima janten nami rumah tangga di ngagaduhan perhatian global. Ieu mangrupikeun taun Barcelona nyulik budak umur 19 taun anu goblog (Ronaldo Luis Nazario de Lima) ti PSV Eindhoven anu tiasa nyetak gol pikeun senang.

 Ieu antukna éta Sir Dadan Robson na Jose Mourinho digawé kalayan Ronaldo salaku manajer Barcelona sarta asisten manajer.

Thou Ronaldo ngan bakal tetep mibanda Barcelona pikeun usum tunggal, tapi miboga dampak nétélakeun dina jangka waktu-Na jeung bandung.

Ronaldo ngakibatkeun klub keur UEFA Piala Winners 'kamulyaan Piala jeung Copa del Rey.

Thou anjeunna ngan bakal tetep mibanda Barcelona pikeun usum tunggal, tapi miboga dampak nétélakeun dina jangka waktu-Na jeung bandung. Anjeunna ngoleksi gol 47 dina kaulinan 49 sarta ogé jadi pamuter bungsu keur kantos meunang FIFA pamuter dunya tina pangajén sataun, rékaman anu nangtung kana titimangsa.

Dina heubeul 20 taun, Ronaldo ieu mintonkeun hiji baku tina pagawean dunya ngalaman kungsi katempo sateuacan.

Dina kecap na ... "Abdi bogoh kana skor gol sanggeus ngaliwatan sagala pembela ogé panangtu dina. Ieu teu istimewa abdi, tapi watek abdi. "Ronaldo.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -The Inter Telepon Milan

Duit ieu dimimitian ngobrol di bal dina sataun 1998. sataun anu, Barcelona katampa rékaman nawar dunya lajeng of £ 18 juta ti Inter Milan pikeun Ronaldo.

Pernah hiji deui ka handap ti tangtangan, Ronaldo dijadikeun move ka raksasa Italia. Usum debut éta has naon dunya kungsi datang ka nyangka ti pamuter béntang eta urang - 34 langkung gol dituturkeun, sarta leuwih rékaman anu pegat.

Ronaldo jadi pamuter pangheulana kantos meunang patukang tukang FIFA Dunya Player tina panghargaan Taun, bari ogé scooping nu Ballon D'bergengsi atanapi.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -The final Piala 1998 Dunya

Sajauh final Piala Dunya balik, salah éta dicoo kaluar di 1998 antara Brazil jeung Perancis teu bisa geus kungsi Aksara hadé. Bari Brazil anu pilari pikeun membela makuta aranjeunna meunang di 1994, Perancis anu maén di imah, pilari ka meunang piala Golden pikeun kahiji kalina. Kaulinan oge nempo dua Kujang nyandak kana saling, kalawan Zinedine Zidane overshadowing nu Brasil Ronaldo, saha dirina ieu embroiled dina kontrovérsi hebat nu ditinggalkeun sakabeh fans na bingung.

Mertimbangkeun this- Ronaldo, budak emas Brazil urang, anu dipiharep ngakibatkeun samping nu ngalawan hiji Perancis resurgent murag gering ngan jam saméméh game.

laporan ieu geura-giru diwangun jalan pikeun carita anyar nu striker nu geus nalangsara ti hiji burih kesel. Langkung excuses éta unfolded, mimitian ti karacunan pangan masalah pribadi dina kahirupan cinta-Na. Antukna, kabeneran devestating ieu ogé ngungkabkeun ku dokter tim Brasil Lidio Toledo: Ronaldo geus bergegas ka rumah sakit sanggeus nalangsara sakalor di sare na peuting tadi final.

Anjeunna turun ti tim mimiti na whisked jauh ka rumah sakit ukur sangkan mulang dramatis ka menit tim saméméh kick-off.

Najan kitu aya pulas sejen di dongéng. Gantina heroically ngarah Brazil jeung kamulyaan Piala Dunya, Ronaldo éta bisa ngocok kaluar panyakit na sarta kinerja tara handap ti striker nu diwenangkeun hiji Zinedine Zidane tangtu skor dua kali ngarah Perancis ka kawentar 3-0 meunang leuwih Brazil.

"Urang leungit éta Piala Dunya tapi meunang cangkir sejen - hirup abdi"Ronaldo (ngeunaan Final Piala Dunia 1998).

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -The tatu Story

Loba footballers berpotensi hébat geus miboga tatu karir ngancam. Michael Owen, batur anu sakali takwa pikeun Pace kilat-Na, Nyanghareupan nu tatu sarua salaku Ronaldo sarta anjeunna teu bisa balik deui ka jadi satengah pamuter anjeunna sakali éta. Paul Gascoigne, Lodaya leuweung, Joe Cole, Gary Neville tur beuki loba atlit geus miboga karir tungtung tatu na pernah bisa balik deui ka formulir pangalusna maranéhanana.

Aya hiji garis ipis nu misahkeun hébat, ti sésana. Eta pasti aya tugas teuas jadi anu pangalusna. Naon harder? Pikeun jadi pangalusna, gugur, jadi tulisan kaluar lajeng naek kana jadi pangalusna deui. Ieu Ronaldo Luis Nazario de Lima carita tatu.

1998 Piala Dunya tatu AND comeback-He ieu luka dina tabrakan jeung panangtu Perancis, Barthez dina 1998 cup dunya.

 Anjeunna engké nyandak dendam-Na dina Barthez, nu geus collided kana na luka anjeunna dina 98 dunya final cup, ku topi stunning trik jauh ka Manchester United anu earned anjeunna a ngadeg ovation ti satia Old Trafford.

THE 1999 / 2000 tatu AND comeback- Tanggal 21 Nopémberst 1999, tragedi nyerang deui, nalika Ronaldo pecah urat tuur nalika maén dina paséa Serie A ngalawan Lecce.

Saatos bedah na 5 bulan rehabilitasi, anu Brasil dijieun na balik di Coppa Italia final ngalawan Lazio, tapi sagala harepan nu comeback fairytale anu beulah sanggeus anjeunna ngalaman, tatu beuki serius kadua ka dengkul sarua sanggeus ngan 7 menit dina widang . Anjeunna dibawa kaluar ku stratcher a.

Anjeunna moal bakal maén deui nepi ka ahir usum 2001 / 2002. Ku implication, anjeunna kaluar pikeun sataun. Anjeunna ukur mucunghul pikeun genep belas kaulinan sarta ngahontal ukur 7 gol pikeun Inter usum éta.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Pos Inter Era Milan

Saatos pulih, Ronaldo ngalakukeun usaha anu cekap pikeun ngolo-ngolo manajer Brasil Luiz Felipe Scolari ngasupan anjeunna dina skuadna pikeun Piala Dunia 2002 di Jepang / Korea. Saatos ngembangkeun deui gimna pikeun ngagantikeun katergantunganana kana kagancangan sareng agility, Ronaldo mangrupikeun pamaén anu béda dina waktos pasca-cilaka. Anjeunna ngandelkeun langkung seueur kana kakuatan sareng paningal pikeun tujuan. Ieu anjeunna kaala ngalangkungan pangalaman. Anjeunna ngaluarkeun gaya permainanna anu anyar pikeun pangaruh anu ngancurkeun - nungtun Brasil ka final sakali deui sareng gelut sareng Jérman. Sadaya omongan pra-pertandingan museur ka Ronaldo ngungkulan setanna ti taun 1998 - sareng ngungkulan éta.

 The Brasil diumumkeun gaya anyar na di 2002 cup dunya pikeun éfék dahsyat dimana anjeunna dipandu Brazil arah cup dunya sejen final na ngoleksi gol 2. Anjeunna ngoleksi 8 gol di turnamén tur meunang MVP nu. Anjeunna ogé meunang pamuter Dunya FIFA na Laureus datangna deui tina pangajén taun taun éta.

earned anjeunna fee kinerja na urang sejen catetan dunya mindahkeun, waktos € 39 juta, sabab Real Madrid ditambahkeun anjeunna keur maranéhna kantos tumuwuh garis-up di Galacticos. Sanajan keur sidelined dugi midway ngaliwatan Oktober, fans Real Madrid urang tampi Ronaldo sareng panarimaan pahlawan - chanting ngaranna dina patandingan manehna malah teu hadir sarta megatkeun rékaman keur jualan dagangan. Lakukeun naon anu salawasna anjeunna dipigawé pangalusna, Ronaldo thanked fans kalawan gol 2 on debut. Anjeunna nuluykeun nyumbangkeun gol 30 dina jalan ka unggul La Liga kalawan Madrid.

Sanajan kasuksesan tatu, Ronaldo bakal balik kana nyitak gol 104 dina kaulinan 184 pikeun Madrid ngaliwatan kursus 5 taun di bandung.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Pos Madrid Era (tatu Krisis na comeback)

Ronado murag kaluar tina ni'mat jeung manajer Madrid Fabio Capello di 2006, sarta handap Signing tina Ruud Van Nistelrooy ti Manchester United, poé na di Bernabeu anu wilanganana.

On Januari 27th 2007, Ronaldo ditandatanganan pikeun AC Milan di deal patut € 7.5 juta.

On Pébruari 13th 2008, dina hiji patandingan liga ngalawan Livorno, Ronaldo ieu stretchered kaluar lapangan sanggeus nalangsara hiji papayung dengkul ligament ruptured handap mangrupa usaha innocuous meunang bal.

Ieu katilu kalina Ronaldo sempet ngalaman tatu misalna hiji, sarta henteu malah kawentar Milan Kabugaran Lab diayakeun teuing harepan anjeunna kantos recovering - Milan teu renew borongan nya di ahir musim sanajan nyetak gol 8 dina kaulinan 20.

Numutkeun Ronaldo, "Hirup abdi geus salawasna geus runtuyan tantangan jeung aku psikologis disusun, tapi ieu téh tangtangan pangbadagna tina hirup kuring." - Ronaldo

Kaluar tina aksi pikeun leuwih sataun, Ronaldo vowed ngabuktikeun dulur salah na balik ti tatu karir-ngancam katilu na. A mulang ka tanah air na nempo tanda superstar pikeun Korinta, dimana anjeunna nampi hiji pahlawan ngabagéakeun kana unveiling Na.

Sanaos pasisian salami 13 bulan, Ronaldo ngabantosan dirina kana 30 gol dina 55 penampilan, ngabantosan timna pikeun liga sareng gelas ganda. Aya ogé panggilan anu diperpanjang supaya anjeunna disimpen deui dina skuad Brasil sakali deui pikeun Piala Dunia 2010. Ieu henteu ngaliwat.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Ngatur a Piala Dunya Tukang

 Ronaldo dicoo dina 2006 cup dunya sanajan mamang keur diangkat ngaliwatan kabugaran sarta beurat-Na. Anjeunna réngsé nepi megatkeun catetan Gerd Müller sarta jadi sagala waktos cup dunya scorer luhur kalawan gol 15.

Anjeunna kahontal ngan ieu, kalawan tujuan dagang ngalawan Ghana on June 27th, lawan gawang 15th na dina final turnamen Piala Dunya. Brazil bakal balik kana bisa ngaleungitkeun ku Perancis di final saparapat.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Kaayaan Beurat Masalah

Ronaldo, Cut Nyak Dien kalawan gaining teuing beurat dina bagian engké tina karirna.

Pamariksaan médis ngungkabkeun anjeunna ngagaduhan hypothyroidism - mangrupikeun panyakit anu mangaruhan metabolisme awak.

Numutkeun Ronaldo, "Saatos pamariksaan médis, kuring mendakan kuring kaserang keluhan anu disebat hypothyroidism, anu ngalambatkeun metabolisme anjeun, sareng pikeun ngendalikeun éta kuring kedah nyandak sababaraha hormon anu teu diijinkeun dina maén bal kusabab anti-doping (aturan). Sieun karir kuring parantos caket dina tungtung na. ”

Nanging Ronaldo janji ka fansna pikeun tetep bajoang dina ngirangan beurat awakna. Anjeun, Anjeunna henteu kantos masihan jaminan aranjeunna. Dina sababaraha titik, éta ngagaduhan ka sadayana yén sadaya harepan leungit saatos berjuang pisan.

Anjeunna pernah digawé cukup teuas pikeun meunangkeun kana bentuk deui.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Announcing pangsiun na

Pamaén dunya FIFA tilu kali taun Ronaldo ngumumkeun pangsiun na tina maén bal dina dinten Senén tinangtu dina naon anu disebat konperénsi pers émosional anu nungtun karir 18 taun na. Ronaldo tungtungna ngumumkeun pangsiun na dina Pébruari 2011.

Numutkeun ka Ronaldo- "Karir kuring geulis sareng saé. Kuring parantos seueur éléh tapi kameunangan anu teu aya watesna. Hésé pisan pikeun nyésakeun hal anu ngajantenkeun kuring bagja pisan. Méntalna, kuring hoyong teraskeun, tapi kuring kedah ngaku yén kuring éléh tarung kana awak kuring. ”

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Hiji dunya adil (ngabandingkeun manehna jeung Cristiano Ronaldo)

Hal kahiji anu datang ka pikiran urang lamun batur nyebutkeun nami Ronaldo téh Cristiano Ronaldo, Cr7, Cr9. Luis Nazario De Lima Ronaldo biasana disebut, 'Fat Ronaldo', 'Mota (gajih) Ronaldo', 'Mottai (gundul) Ronaldo', 'aneh bulu motong ronaldo', 'The séjén Ronaldo'.

Loba fans Ronaldo de Lima genuinely ngarasa heartbroken lamun batur sakumaha hébat sakumaha anjeunna diréduksi jadi tingkat low sapertos sarta inget teu keur naon geus anjeunna kahontal, tapi keur sabaraha anjeunna weighs atanapi hairdo Na. Ieu salah sahiji alesan kunaon LifeBogger geus mutuskeun nyandak waktos kaluar jeung nulis ngeunaan pamaén anu ieu meureun nu inspirasi pangbadagna pikeun footballers.

 Ayeuna kami nanya, bakal maneh apal Ronaldo pikeun beurat na, atawa pikeun laju nyetak gol na? Baris nu apal anjeunna keur naon manéhna keur bulu na atawa naon bisa manéhna pigawé kalayan suku-Na?

Dina waktos salajengna basa batur nyebutkeun Ronaldo, bakal mikir tina winger Portugis anu geus meunang FIFA pamuter dunya pangajén sakali atawa Brasil anu geus meunang eta thrice ?. "Leupaskeun koméntar anjeun di handap ngeunaan ieu saatos maca tulisan ieu".

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -rankings LifeBogger

Sanggeus kungsi ditulis kaluar prematurely tilu kali geus aya karirna, ayeuna terang anjeunna nyokot pelesir di ngabuktikeun doubters na salah. Dina Ronaldo, urang boga pamuter anu geus dipaksa pikeun sakabéhna redevelop game na tilu kali sanggeus kungsi luka jumlahna kumulatif leuwih ti 36 bulan. Ieu naon urang mikir manehna di rankings kami di handap.

ngalanggan
ngabéjaan tina
3 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Yh nabil
taun 2 tukang

Cr9 éta hiji suku hébat balle.and bener keur sapotong gadget ieu sareng urang bahagia jeung eta

taun 2 tukang

Yén pisan hebat. Kuring m ngaapresiasi maca carita anjeun. Ronaldo bodo kénéh hébat. Hatur babagi carita na.

Refurbished iPhone 5C
taun 2 tukang

Metoda anjeun sangkan sagalana di sapotong ieu tulisan sabenerna fastidious, sadaya jadi boga kabisa
jiga jadi sadar eta, Hatur nuhun pisan.