Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

3
18256
Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan bal anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Fenomeno'. Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Nyanggakeun Dimimitian.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Poto Ronaldo Luis Nazario de Lima budak

Ronaldo Luis Nazario de Lima lahir dina 18th September 1976 di Rio de Janeiro, Brazil ku bapana, Nelio Nazario de Lima, SNR jeung indung, Sonia dos Santos Barata. Anjeunna anak katilu ti pasangan.

Ronaldo Luis Nazario de Lima sumping ti kulawarga miskin anu Cut Nyak Dien ngirim anjeunna ka sakola. Anjeunna dipikawanoh salaku prodigy anak dina taun na tumuwuh lolobana di wewengkon akademisi. kamajuan sarta kinerja alus di sakola ngahontal klimaks na saacan umur 11 nalika terduga lumangsung. kolotna, Nélio Nazário de Lima jeung Sonia dos Santos Barata, dipisahkeun jeung nyebut sagala rupa cara maranéhna nalika anjeunna ukur 11. Teu mibanda hiji ngurus anjeunna, Ronaldo Luis Nazario de Lima kapaksa leupaskeun kaluar sakola. Salaku dina wayah éta, hiji-hijina jalan pikeun earn monies saeutik éta maén kompetisi soccer jalan. Anjeunna kapanggih cinta dina maén bal di quest salamet.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Hubungan jeung Kahirupan kulawarga

hirup hubungan Ronaldo Luis Nazario de Lima urang indit publik dina 1997 taun nalika anjeunna patepung model Brasil sarta aktris Susana Werner saha manehna admired ti televisi Brasil opera sabun populér disebut 'Malhacao'.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Hubungan Ronaldo urang jeung Susana Werner

pamundut na bisa diulas dina tilu episode ieu disatujuan. Aranjeunna duanana murag asih nalika aranjeunna papanggih. Ieu ditanya hubungan jangka panjang nu lumangsung nepi ka awal 1999.

Hiji tungtung hiji hubungan dimaksudkan a awal sejen keur striker anu manggih dirina di luhur lalaki daptar kahayang unggal Ladies '. Engké taun éta, Ronaldo murag asih jeung urut footballer Brasil bikang Milene Domingues.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Hubungan Ronaldo urang kalawan Milene Domingues

Eta teu nyandak waktos sateuacan manehna ngagaduhan reuneuh. Kana observasi manéhna hamil, Ronaldo nyandak nya ka Ngarobah. Aranjeunna duanana meunang nikah dina April, 1999. Dina 6th April 1999, Milene ngababarkeun putra munggaran Ronaldo urang, Ronald di Milan.

Ronaldo Luis Nazario de Lima Story budak Ditambah Untold Biografi Fact
Ronaldo jeung Milene, welcoming anak maranéhanana

nikah maranéhanana lumangsung 4 taun satutasna aranjeunna dipisahkeun.

Dina 2005, Ronaldo jadi kalibet kana modél Brasil sarta MTV Star Daniela Cicarelli anu jumeneng hamil tapi ngalaman kaluron.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Ronaldo jeung Daniela

hubungan maranéhanana ieu shortest. Ieu lumangsung ngan tilu bulan sanggeus upacara kawinan luxirious maranéhanana anu waragad ngeunaan £ 700,000.

Nu taun 2005 sarua, Ronaldo dipigawé hiji test kabapakan sarta anjeunna dikonfirmasi dirina janten bapa budak ngaranna Alexander.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Ronaldo jeung Alexandra

budak nu lahir sanggeus hubungan ringkes antara Ronaldo jeung Michele Umezu, palayan Brasil saha Ronaldo munggaran patepung di Tokyo, dina 2002.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Ronaldo jeung Michele

skandal: Dina April 2008, Ronaldo ieu aub dina skandal a ngalibetkeun tilu travesti PSK saha anjeunna patepung dina nightclub ayana di kota Rio de Janeiro. Kana Ngajalajah yén maranéhanana éta jum'atan jalu, Ronaldo ditawarkeun aranjeunna $ 600 ninggalkeun. Salah sahiji tilu, ayeuna almarhum Andréia Albertini nungtut $ 30,000. Anjeunna engké kakeunaan kasus kana média. nikahna ka Maria Beatriz ieu dibolaykeun langsung saatos skandal anu. Sanggeus loba clarifications on masalah, hubungan maranéhanana dihanca. waktos ieu, cinta dihakan aranjeunna.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Ronaldo jeung Maria

Anjeunna mana kaluar jeung nya masarakat awam na ngagaduhan sakabeh dunya uninga anjeunna bakal jadi néangan deui.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Ronaldo jeung Maria (Love of Kahirupan na)

Dina 24 2008th Désémber Maria Beatriz Antony ngababarkeun putri kahiji maranéhanana, Maria Sophia, di Rio de Janeiro.

Dina April 2009, sakabeh kulawarga dipindahkeun KA URANG SUNDA penthouse di São Paulo. Dina 6 April 2010, Maria Beatriz Antony ngababarkeun putri kadua maranéhanana, Maria Alice dina São Paulo. Coincidentally, Maria Alice lahir dinten anu sami, persis 10 taun sanggeus adi nya heubeul Ronald lahir.

Sanggeus konfirmasi anak kaopat-Na, Ronaldo nyatakeun on 6 Désémber 2010 yén anjeunna ngalaman kungsi vasectomy, Mun "tutup pabrik", perasaan yén ngabogaan opat barudak éta cukup.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Ronaldo Nazario de Lima sarta kulawarga

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Hubungan jeung Mimiti Putra, Ronald.

Aranjeunna best of babaturan. Aya aya aya uncertainties ngeunaan masculinity maranéhanana. Aya aya aya Asép Sunandar Sunarya ti émosi untapped antara Ronaldo (bapana) jeung Ronald (Putra).

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
Kawas Rama kawas Son- Ronaldo jeung Ronald

Ronald meunang pisan ti dad na utamana dina kerangka nyadiakeun, nurturing tur hidayah.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Mimiti Mimitian pikeun Football

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi
mimiti mimiti Ronaldo pikeun maén bal

Bieu salah 6 bulan sanggeus Anjeunna nyandak kana maén bal, Ronaldo Luis Nazario de Lima jadi anggota biasa tina sagala patandingan maén bal nya éta dikelompokeun di wewengkon lokal na. Anjeunna nampi rojongan lengkep ti babaturan jeung tatanggana anu terang predicaments sarta miharep manehna keur kamajuan gancang-Na. mimiti mimiti ieu bal mimiti di jalan tina Bento Ribeiro, hiji suburb of Rio de Janeiro. Ieu oge hiji tempat dimana naékna fenomenal na ka pisan luhureun bal dunya mimiti.

Ronaldo garapan sagala kasempetan anu dibikeun ka manehna ka showcase kaahlian jalan revolusioner-Na dina lapangan. hardwork na dibayar kaluar salaku anjeunna spoted ku legenda Brasil Jairzinho anu dina waktu anu duanana mangrupa palatih sepakbola na pramuka. Kana witnessing poténsi-Na, Jairzino dianjurkeun teh lajeng heubeul 16 taun urut klub na Cruzeiro.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Dina musim debut kalawan klub teh, Ronaldo peupeus catetan ku nyetak hiji gol 44 pikaheraneun dina kaulinan 44. akselerasi na blistering, kasaimbangan badan kuat sarta control nutup tambah téhnik wowed sadayana pundits bal na fans. pagelaran na terus mantuan klub pikeun jawara Piala Brazil kahijina di 1993. Di sawatara titik, dulur dimimitian nelepon manéhna 'Anyar Pele ' berkat pola maén bal na anu nyarupaan yén sahiji Pele nalika anjeunna dimimitian di umur pisan sarua di 1958. Butuh waktu saeutik waktu saméméh Ronaldo massana pangakuan nasional badag di hiji umur lembut tina 17.

Moreso, kinerja na eweh hiji tikét otomatis ka cangkir dunya 1994 nu dilaksanakeun di Amérika Serikat. Padahal anjeunna diawaskeun kompetisi tina bangku sakumaha countrymen na meunang Piala.

cukup pas, kecap bakat sumebar hébat Ronaldo pikeun shores nuhun Éropa nepi citakan di Piala Dunya 1994 Brazil urang unggul pakuat, sarta anjeunna pamustunganana scouted ku hébat Piet De Visser, regaded salaku salah sahiji pramuka lajeng pangalusna dina maén bal sanggeus saméméhna unearthed Ronaldo urang compatriot Romário.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

pagelaran na di tingkat lokal meunang anjeunna transfer ka PSV Eindhoven sanggeus dunya Piala.

Ronaldo katampa sabab éta tradisi pikeun pamaén ti Brazil biasana buka Holland atanapi Perancis pikeun neuleuman kaulinan Éropa saméméh move badag maranéhanana. Ronaldo pencét taneuh ngajalankeun lamun borongan nya ieu dijual ka PSV Eindhoven di Walanda di 1994, averaging ampir hiji gol per patandingan ngalawan kompetisi Éropa luhur-kiyeu.

Anjeunna spent dua musim di PSV Eindhoven nyetak gol 54 dina kaulinan 57.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -The memorable Taun 1996

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold BiografiIeu usum panas tina 1996. Sataun mana kavling mahluk kajadian. Sataun Michael Adang meunang emas ganda dina Olimpiade Atlanta. Sataun Inggris sempet hosted sarta ampir ngahontal final ti Championships Éropa. Sataun lima bundles tina gangguan disebut The Spice Girls anu unleashed sangkan urang naon maranéhna hayang, naon maranéhna bener bener hayang. Sataun Hotmail kungsi ngan geus jadian. Sataun nu Fugees ditelasan kami mang kalayan lagu éta. Sataun Nelson Mandela ieu stepping handap sakumaha perdana menteri di Afrika Kidul. Sataun Pangeran Charles jeung Putri Diana anu Signing tulak cerai.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografiluhureun sadaya,
ieu taun nami Ronaldo Luis Nazario de Lima jadi ngaran somah dina perhatian global ngagaduhan. Ieu taun Barcelona snatched a nak 19 taun heubeul goofy (Ronaldo Luis Nazario de Lima) ti PSV Eindhoven anu bisa nyitak gol pikeun senang.

Ieu antukna éta Sir Dadan Robson na Jose Mourinho digawé kalayan Ronaldo salaku manajer Barcelona sarta asisten manajer.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Thou Ronaldo ngan bakal tetep mibanda Barcelona pikeun usum tunggal, tapi miboga dampak nétélakeun dina jangka waktu-Na jeung bandung.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Ronaldo ngakibatkeun klub keur UEFA Piala Winners 'kamulyaan Piala jeung Copa del Rey.

Thou anjeunna ngan bakal tetep mibanda Barcelona pikeun usum tunggal, tapi miboga dampak nétélakeun dina jangka waktu-Na jeung bandung. Anjeunna ngoleksi gol 47 dina kaulinan 49 sarta ogé jadi pamuter bungsu keur kantos meunang FIFA pamuter dunya tina pangajén sataun, rékaman anu nangtung kana titimangsa.

Dina heubeul 20 taun, Ronaldo ieu mintonkeun hiji baku tina pagawean dunya ngalaman kungsi katempo sateuacan.

Dina kecap na ... "Abdi bogoh kana skor gol sanggeus ngaliwatan sagala pembela ogé panangtu dina. Ieu teu istimewa abdi, tapi watek abdi. " - Ronaldo.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -The Inter Telepon Milan

Duit ieu dimimitian ngobrol di bal dina sataun 1998. sataun anu, Barcelona katampa rékaman nawar dunya lajeng of £ 18 juta ti Inter Milan pikeun Ronaldo.

Pernah hiji deui ka handap ti tangtangan, Ronaldo dijadikeun move ka raksasa Italia. Usum debut éta has naon dunya kungsi datang ka nyangka ti pamuter béntang eta urang - 34 langkung gol dituturkeun, sarta leuwih rékaman anu pegat.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Ronaldo jadi pamuter pangheulana kantos meunang patukang tukang FIFA Dunya Player tina panghargaan Taun, bari ogé scooping nu Ballon D'bergengsi atanapi.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -The final Piala 1998 Dunya

Sajauh final Piala Dunya balik, salah éta dicoo kaluar di 1998 antara Brazil jeung Perancis teu bisa geus kungsi Aksara hadé. Bari Brazil anu pilari pikeun membela makuta aranjeunna meunang di 1994, Perancis anu maén di imah, pilari ka meunang piala Golden pikeun kahiji kalina. Kaulinan oge nempo dua Kujang nyandak kana saling, kalawan Zinedine Zidane overshadowing nu Brasil Ronaldo, saha dirina ieu embroiled dina kontrovérsi hebat nu ditinggalkeun sakabeh fans na bingung.

Mertimbangkeun this- Ronaldo, budak emas Brazil urang, anu dipiharep ngakibatkeun samping nu ngalawan hiji Perancis resurgent murag gering ngan jam saméméh game.

laporan ieu geura-giru diwangun jalan pikeun carita anyar nu striker nu geus nalangsara ti hiji burih kesel. Langkung excuses éta unfolded, mimitian ti karacunan pangan masalah pribadi dina kahirupan cinta-Na. Antukna, kabeneran devestating ieu ogé ngungkabkeun ku dokter tim Brasil Lidio Toledo: Ronaldo geus bergegas ka rumah sakit sanggeus nalangsara sakalor di sare na peuting tadi final.

Anjeunna turun ti tim mimiti na whisked jauh ka rumah sakit ukur sangkan mulang dramatis ka menit tim saméméh kick-off.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Najan kitu aya pulas sejen di dongéng. Gantina heroically ngarah Brazil jeung kamulyaan Piala Dunya, Ronaldo éta bisa ngocok kaluar panyakit na sarta kinerja tara handap ti striker nu diwenangkeun hiji Zinedine Zidane tangtu skor dua kali ngarah Perancis ka kawentar 3-0 meunang leuwih Brazil.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

"Urang leungit éta Piala Dunya tapi meunang cangkir sejen - hirup abdi" - Ronaldo (Ngeunaan Final Piala Dunya 1998)

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -The tatu Story

Loba footballers berpotensi hébat geus miboga tatu karir ngancam. Michael Owen, batur anu sakali takwa pikeun Pace kilat-Na, Nyanghareupan nu tatu sarua salaku Ronaldo sarta anjeunna teu bisa balik deui ka jadi satengah pamuter anjeunna sakali éta. Paul Gascoigne, Lodaya leuweung, Joe Cole, Gary Neville tur beuki loba atlit geus miboga karir tungtung tatu na pernah bisa balik deui ka formulir pangalusna maranéhanana.

Aya hiji garis ipis nu misahkeun hébat, ti sésana. Eta pasti aya tugas teuas jadi anu pangalusna. Naon harder? Pikeun jadi pangalusna, gugur, jadi tulisan kaluar lajeng naek kana jadi pangalusna deui. Ieu Ronaldo Luis Nazario de Lima carita tatu.

1998 Piala Dunya tatu AND comeback-He ieu luka dina tabrakan jeung panangtu Perancis, Barthez dina 1998 cup dunya.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Anjeunna engké nyandak dendam-Na dina Barthez, nu geus collided kana na luka anjeunna dina 98 dunya final cup, ku topi stunning trik jauh ka Manchester United anu earned anjeunna a ngadeg ovation ti satia Old Trafford.

THE 1999 / 2000 tatu AND comeback- Di 21 Nopémberst 1999, tragedi struck deui, sakumaha Ronaldo ruptured a urat dengkul bari maén dina Serie A clash ngalawan Lecce.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Saatos bedah na 5 bulan rehabilitasi, anu Brasil dijieun na balik di Coppa Italia final ngalawan Lazio, tapi sagala harepan nu comeback fairytale anu beulah sanggeus anjeunna ngalaman, tatu beuki serius kadua ka dengkul sarua sanggeus ngan 7 menit dina widang . Anjeunna dibawa kaluar ku stratcher a.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Anjeunna moal bakal maén deui nepi ka ahir usum 2001 / 2002. Ku implication, anjeunna kaluar pikeun sataun. Anjeunna ukur mucunghul pikeun genep belas kaulinan sarta ngahontal ukur 7 gol pikeun Inter usum éta.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Pos Inter Era Milan

Saatos recovering, Ronaldo dijieun cukup usaha pikeun ngolo-ngolo manajer Brazil Luiz Cijulang Scolari ngawengku anjeunna dina pakuat-Na pikeun Piala Dunya 2002 di Jepang / Korea. Sanggeus redeveloped kaulinan pikeun ngaganti reliance-Na dina speed na agility, Ronaldo éta saurang pamaén béda di pos-tatu waktu-Na. Anjeunna relied langkung lengkep ihwal putus jeung hiji panon ningkat pikeun gawang. Ieu anjeunna kaala ngaliwatan pangalaman. Anjeunna diumumkeun gaya anyar na maén keur efek dahsyat - guiding Brazil jeung final sakali deui sarta showdown kalawan Jerman. Sagala pre-cocok Obrolan fokus kana Ronaldo overcoming setan ti 1998 - sarta nungkulan éta manéhna.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

The Brasil diumumkeun gaya anyar na di 2002 cup dunya pikeun éfék dahsyat dimana anjeunna dipandu Brazil arah cup dunya sejen final na ngoleksi gol 2. Anjeunna ngoleksi 8 gol di turnamén tur meunang MVP nu. Anjeunna ogé meunang pamuter Dunya FIFA na Laureus datangna deui tina pangajén taun taun éta.

earned anjeunna fee kinerja na urang sejen catetan dunya mindahkeun, waktos € 39 juta, sabab Real Madrid ditambahkeun anjeunna keur maranéhna kantos tumuwuh garis-up di Galacticos. Sanajan keur sidelined dugi midway ngaliwatan Oktober, fans Real Madrid urang tampi Ronaldo sareng panarimaan pahlawan - chanting ngaranna dina patandingan manehna malah teu hadir sarta megatkeun rékaman keur jualan dagangan. Lakukeun naon anu salawasna anjeunna dipigawé pangalusna, Ronaldo thanked fans kalawan gol 2 on debut. Anjeunna nuluykeun nyumbangkeun gol 30 dina jalan ka unggul La Liga kalawan Madrid.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Sanajan kasuksesan tatu, Ronaldo bakal balik kana nyitak gol 104 dina kaulinan 184 pikeun Madrid ngaliwatan kursus 5 taun di bandung.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Pos Madrid Era (tatu Krisis na comeback)

Ronado murag kaluar tina ni'mat jeung manajer Madrid Fabio Capello di 2006, sarta handap Signing tina Ruud Van Nistelrooy ti Manchester United, poé na di Bernabeu anu wilanganana.

On Januari 27th 2007, Ronaldo ditandatanganan pikeun AC Milan di deal patut € 7.5 juta.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

On Pébruari 13th 2008, dina hiji patandingan liga ngalawan Livorno, Ronaldo ieu stretchered kaluar lapangan sanggeus nalangsara hiji papayung dengkul ligament ruptured handap mangrupa usaha innocuous meunang bal.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold BiografiIeu katilu kalina Ronaldo sempet ngalaman tatu misalna hiji, sarta henteu malah kawentar Milan Kabugaran Lab diayakeun teuing harepan anjeunna kantos recovering - Milan teu renew borongan nya di ahir musim sanajan nyetak gol 8 dina kaulinan 20.

Numutkeun Ronaldo, "Hirup abdi geus salawasna geus runtuyan tantangan jeung aku psikologis disusun, tapi ieu téh tangtangan pangbadagna tina hirup kuring." - Ronaldo

Kaluar tina aksi pikeun leuwih sataun, Ronaldo vowed ngabuktikeun dulur salah na balik ti tatu karir-ngancam katilu na. A mulang ka tanah air na nempo tanda superstar pikeun Korinta, dimana anjeunna nampi hiji pahlawan ngabagéakeun kana unveiling Na.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Najan sabenerna sela pikeun 13 bulan, Ronaldo mantuan diri ka 30 gol di appearances 55, nulungan timnya ka liga na cangkir ganda. Aya ogé renewed nelepon pikeun anjeunna bisa dibalikeun kana pakuat Brazil sakali deui pikeun Piala Dunya 2010. Ieu teu ngaliwat.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Ngatur a Piala Dunya Tukang

Ronaldo dicoo dina 2006 cup dunya sanajan mamang keur diangkat ngaliwatan kabugaran sarta beurat-Na. Anjeunna réngsé nepi megatkeun catetan Gerd Müller sarta jadi sagala waktos cup dunya scorer luhur kalawan gol 15.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Anjeunna kahontal ngan ieu, kalawan tujuan dagang ngalawan Ghana on June 27th, lawan gawang 15th na dina final turnamen Piala Dunya. Brazil bakal balik kana bisa ngaleungitkeun ku Perancis di final saparapat.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Kaayaan Beurat Masalah

Ronaldo, Cut Nyak Dien kalawan gaining teuing beurat dina bagian engké tina karirna.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

ujian médis wangsit anjeunna boga hypothyroidism - hiji geringna nu bakal mangaruhan métabolisme awak.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Numutkeun Ronaldo, "Kana ujian médis, abdi kapanggih mah nalangsara ti keluhan disebut hypothyroidism nu slows turun métabolisme anjeun, sarta ngadalikeun eta bakal mibanda nyandak sabagian hormon nu teu diijinkeun dina maén bal kusabab anti nambahkeun atawa doping (aturan). Kami sieun karir mah geus neared tungtung na. "

Tapi Ronaldo jangji fans na tetep tarung dina leungitna beurat-Na. Thou, Anjeunna pernah masihan aranjeunna jaminan nanaon. Di sawatara titik, éta ngagaduhan ka dulur anu sagala harepan ieu leungit saatos teuing berjuang.

Anjeunna pernah digawé cukup teuas pikeun meunangkeun kana bentuk deui.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Announcing pangsiun na

Tilu-waktos FIFA pamuter dunya tina sataun Ronaldo ngumumkeun pangsiun ti maén bal dina Senén tangtu dina naon ieu disebut konferensi pers emosi nu dibawa mangrupa tungtung ka karir 18-taun-Na. Ronaldo tungtungna ngumumkeun pangsiun di Pébruari 2011.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Numutkeun Ronaldo- "karir mah éta geulis jeung alus pisan. Kuring geus kungsi loba ngéléhkeun tapi victories wates. Ieu pisan teuas ninggalkeun hiji hal anu dijieun kuring jadi senang. Mental, abdi hayang neruskeun, tapi kuring kudu ngaku yen kuring leungit tarung pikeun awak kuring. "

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -Hiji dunya adil (ngabandingkeun manehna jeung Cristiano Ronaldo)

Hal kahiji anu datang ka pikiran urang lamun batur nyebutkeun nami Ronaldo téh Cristiano Ronaldo, Cr7, Cr9. Luis Nazario De Lima Ronaldo biasana disebut, 'Fat Ronaldo', 'Mota (gajih) Ronaldo', 'Mottai (gundul) Ronaldo', 'aneh bulu motong ronaldo', 'The séjén Ronaldo'.

Loba fans Ronaldo de Lima genuinely ngarasa heartbroken lamun batur sakumaha hébat sakumaha anjeunna diréduksi jadi tingkat low sapertos sarta inget teu keur naon geus anjeunna kahontal, tapi keur sabaraha anjeunna weighs atanapi hairdo Na. Ieu salah sahiji alesan kunaon LifeBogger geus mutuskeun nyandak waktos kaluar jeung nulis ngeunaan pamaén anu ieu meureun nu inspirasi pangbadagna pikeun footballers.

Ayeuna kami nanya, bakal maneh apal Ronaldo pikeun beurat na, atawa pikeun laju nyetak gol na? Baris nu apal anjeunna keur naon manéhna keur bulu na atawa naon bisa manéhna pigawé kalayan suku-Na?

Dina waktos salajengna basa batur nyebutkeun Ronaldo, bakal mikir tina winger Portugis anu geus meunang FIFA pamuter dunya pangajén sakali atawa Brasil anu geus meunang eta thrice ?. "Tempatkeun comment anjeun di handap dina ieu sanggeus maca artikel kieu".

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi -rankings LifeBogger

Sanggeus kungsi ditulis kaluar prematurely tilu kali geus aya karirna, ayeuna terang anjeunna nyokot pelesir di ngabuktikeun doubters na salah. Dina Ronaldo, urang boga pamuter anu geus dipaksa pikeun sakabéhna redevelop game na tilu kali sanggeus kungsi luka jumlahna kumulatif leuwih ti 36 bulan. Ieu naon urang mikir manehna di rankings kami di handap.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima budak Story Ditambah Untold Biografi

Loading ...

komentar 3

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu