Romawi Abramovich budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Elite Football anu pangalusna dipikawanoh salaku "The Rusia billionaire". Romawi Abramovich budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan jeung loba OFF na tombol bal fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan kasang tukang na guiding gaya di tercinta Chelsea Football Club Na. Sanajan kitu, ngan saeutik loba ngeunaan Abramovich Bio nu rada istiméwa nyaho. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Dimimitian off, ngaran lengkep na anu Romawi Arkadyevich Abramovich. Abramovich lahir dina 24th Oktober 1966 di Saratov, Rusia. Anjeunna ngalahir ka bapana, Arkady Abramovich (a manajer kantor kaayaan) Jeung indungna, Irina Michalenko (pembantu rumah tangga mangrupa).

Sanajan Abramovich kungsi mimiti wajar mun hirup sakumaha anjeunna keur dilahirkeun ka-kelas menengah tukang kulawarga Yahudi. waktos budak leutik na nyandak downturn a handap pupusna indungna yuswa mung 18 bulan. Bulan sanggeus, Abramovich leungit dad-Na, a ngembangkeun nu dijieun manehna yatim saméméh anjeunna umur 3.

Naon anak anu geus mukim ngaliwatan kaleungitan kadua kolotna baris nyaho ngan teuing ogé nu nyeri emosi jero bisa ngabalukarkeun. konsékuansi psikologi ngaruksak sumping jeung leungitna kolotna Abramovich urang. Balukar jelas ngalaman hiji dampak dina ngembangkeun manéhna endured mangsa poé PAUD Na.

Untungna, Mamang sipat siga bapa na, Leib dianggap tanggung jawab pikeun upbringing Abramovich sarta ngabawa ka Ukhta, hiji kota industri penting dina Komi Républik Rusia.

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pendidikan

Young Abramovich éta kawas paling kids umur sarta kasang tukang, enrolled di Sakola Public Ukhta urang (gambar handap). Teu kawas peers Na, manéhna hiji rasa inborn tina bisnis, a tret nu ngajadikeun anjeunna ngakuan pentingna duit na kauntungan accrued ti nyimpen eta.

Akibatna, acan lila saméméh anjeunna diasupkeun kana dunya bisnis ngajual Toys jeung ban mobil cukup dipaké bari furthering atikan di kuliah teknis Ukhta sarta salajengna, Moscow urang Gubkin Institute bergengsi di Minyak sarta Gas.

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Service militér

Abramovich kungsi nempatkeun hiji tungtung nepi ngungudag akademik sanggeus anjeunna drafted pikeun layanan wajib militer Service Militér di 1974.

Bari ngalaman latihan, Abramovich teu nganggap karir militer patut pursuing. Gantina, anjeunna devised sarana putting naluri bisnis pikeun pamakéan alus ku mawa kaluar hiji diobral diidinan tina béngsin keur aparat.

Ajip Rosidi sangkan anjeunna diangkat tur simpen deui duit endeavors hareup. Ogé ditandaan kahiji diantara schemes ilegal anu bakal jadi engké attributed ka pakaya-Na.

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Company munggaran

Bari Abramovich bisa geus Isro rogue kalawan loba schemes haram, anjeunna geulis tuh loba pikeun mastikeun yén parusahaan kahijina, Kanyamanan Co-op (Produsén of Toys plastik) diadegkeun dina dasar hukum.

Kasuksésan parusahaan kaulinan na sangkan manéhna Modal kana endeavors séjén kaasup dimimitian up bisnis minyak kahijina di wilayah Omsk.

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek Pikeun Inohong

Konon Kasuksesan kajadian nalika preparedness meets kasempetan, a Maxim nu dimaénkeun kaluar sampurna ogé lamun Mikhail Gorbachov urang (Urut presiden Uni Soviét) dibuka panto pikeun privatisasi dina 1980s. Abramovich cashed di palih kasempetan ku nyieun loba usaha na légal alesan kauntungan.

Sababaraha engké, anjeunna kapanggih ni'mat ku Berezovsky - a pangusaha kalayan Tumbu deukeut urut Presiden Rusia Boris Yeltsin.

Aranjeunna duanana dilakukeun loba bisnis jeung politik outings penting. silaturahim Abramovich urang kalawan Berezovsky disadiakeun dina Launchpad nu ngajadikeun anjeunna dine kalayan lalaki kawasa, aman manehna hiji apartemen jero Kremlin na sangkan manéhna usaha tambahan nu ranged tina produk minyak kana peternakan babi komo rekrutmen pangawal. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Hubungan Kahirupan Jeung cerai Mahal

Abramovich hiji anu ngajadikeun kauntungan bisnis tina hubungan na jeung batur kaasup nikah. Anjeunna mimiti nikah ka Olga. kawin nyumbang ka kasuksésan sukses parusahaan kaulinan diangkat jadi hadir kawinan nya ku rubles 2,000 ieu nempatkeun ka pamakéan alus ku billionaire Rusia dina ngembangna stock-Na.

Hanjakal, pasangan cerai di 1990 (tilu taun sanggeus nikah maranéhanana). Abramovich hubungan hareup teu ngabuktikeun jadi nguntungkeun. Anjeunna patepung jeung meunang nikah ka awewe nu boga imah hawa, Irina (gambar kalawan anjeunna handap).

Kahiji, sadaya seemed ogé bari saméméh maranéhna cerai alatan disangka selingkuhan na kalawan modél Rusia 23- taun heubeul, Dasha Zhukova. separation mahal maranéhanana (patut £ 155million) ningal Abramovich leungit hak asuh barudak 5 diangkat jadi ogé ceding mansions manéhna di Britania Raya jeung na urut pamajikan. Sajaba ti éta, anjeunna leungit jumlah badag ibukota na ka dirina. Memang hirup teu Nintendo salaku salah teu meunang untung sepanjang waktos.

Eta kitu, sigana kawas Oligarch ngabogaan knack pikeun cerai mahal sakumaha anjeunna di 2017 réngsé hubungan na sareng Dasha Zhukova (nu nona jawab nu kacilakaan perkawinan kadua). Biaya separation maranéhna nu hargana di $ 9B ieu nurutkeun loba, Britania urang pangbadagna kantos. Hubungan anutan kitu, ngarah ka kalahiran lalaki.

Dina waktu pos ieu. saeutik geus dipikawanoh ngeunaan Abramovich hubungan salajengna.

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -involvement Pulitik

nutup dasi Abramovich urang jeung lalaki anu kuat di Rusia teu kausal. involvement pulitik maranéhanana digosok kaluar dina oligarch ngora anu dijieunna foray na kana pulitik salaku wawakil pikeun Chukotka Otonom Okrug, hiji wilayah impoverished di Wétan Jauh Rusia.

Bari porsi salaku wawakil a, Abramovich embarked on hasilna disetir zakat ka alleviate kamiskinan di wewengkon, mangrupa alpukah anu diantara hal séjén, nyumbang ka pamilihan diangkat jadi Gubernur Chukotka di 2000.

Nya kitu, pasrah jadi Gubernur di 2008 guna difokuskeun akuisisi utama na Chelsea FC di Inggris.

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Hubungan Sareng Putin

Abramovich éta jelema kahiji anu asalna nyarankeun Vladimir Putin salaku panerusna dina lajeng Presiden, mun Boris Yeltsin. Dua tos kantos saprak kapanggih taneuh biasa di ngarasakeun kakuatan tur kauntungan dimaksudkeun na.

duo teh nya kitu nutup nu Putin tadi Abramovich diwawancara calon shortlisted pikeun posisi kabinét di 1999, a ngembangkeun nu diangkat patarosan ngeunaan tingkat pangaruh Abrahamovich urang on Putin.

Linggih dina zat, hakim Pangadilan tinggi Elizabeth Gloster maréntah yén Abramovich urang boga saeutik pangaruh kana Putin. Numutkeun dirina;

"Aya teu aya dadasar evidential ngarojong contention anu Bapak Abramovich éta dina posisi pikeun ngamanipulasi, atawa lamun heunteu pangaruh, Présidén Putin, atawa pajabat dina administrasi-Na, nepi ka laksana kakuatan maranéhanana dina cara kayaning ngaktipkeun Bapak Abramovich pikeun ngahontal komérsial sorangan gol ".

Romawi Abramovich budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Chelsea Meuli

Abramovich meuli Chelsea di 2003 bari anjeunna masih gubernur propinsi Chukotka. Nurutkeun manéhna, meuli klub lajeng-bangkrut nu ieu situated di London (imah kadua na) éta hiji kabur ti boredom tapi loba yakin manéhna motif ulterior dibikeun disposition secretive Na.

Nu nganyahokeun nu dikirimkeun Chelsea kana leungeun oligarch ieu menyimpulkan di 15 menit, waktu anu singget anu masihan pangakuan internasional Romawi signifikan luar popularitas lokal di Rusia.

Teruskeun gancang saacan tanggal, latar guiding gaya Romawi di klub geus robah kana salah sahiji klub pangbadagna di dunya. Sajaba ti éta, anjeunna sigana geus paruk kapanggih hiji ngewa ti boredom yen diantara alesan sejen ngarah anjeunna mésér bandung.

Kanyataan parios: Heuheu kami Romawi Abramovich Carita budak leutik tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu