Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Kaum Kapalur

0
753
Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Kaum Kapalur. Kiridit ka Faisports na foroactivo
Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Kaum Kapalur. Kiridit ka Faisports na foroactivo

LB nyajarkeun Story Séptoran Républik Genius anu paling dipikawanoh kalayan ngaranan éta "Rodri". Story budak leutik Rodrigo Hernandez tambah Dijodorkeun Kanyiaran Biografi ngabangking anjeun katerangan anu penting dina acara anu kasohor ti budak leutik waktos ka tanggal.

Rodrigo Hernandez budak budak carita- Analisis ieu
Rodrigo Hernandez budak budak carita- Analisis ieu. Tulisan ka El Desmarqua, pikeunActivo na Marca.

Analisis ngalibatkeun hirup mimiti, latar kulawarga, carita hirup sateuacan Inohong, naek ka carita Kinérja, hubungan, gaya hirup sareng kahirupan pribadi jsb.

Sumuhun, sadaya terang anjeunna ahli atlet, kotak dina kotak kotak anu katingalina pangganti Sergio Busquets. Sanajan kitu, ukur sawatara nganggap biografi Rodrigo Hernandez anu narik séwang-séwangan. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang dimimitian.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Mimiti, ngaran lengkep na aya; Rodrigo Hernandez Cascante. Rodri, salaku anjeunna katelah sapertos katelah, ngan nickname. Naha anjeun terang… Ngaran "Hernandez" nyaéta ngaran bore by kulawarga bapana, samentawis "Cascante" milik kulawarga indungna.

Numutkeun adat Spanyol, Rodrigo ngasuh nami: Rodrigo Hernandez Cascante. Anjeunna ngalahir di dinten 22nd Juni 1996 di Madrid, Spanyol. Sareng asal kulawargana, Rodri mangrupakeun pribumi murni ti Madrileno. Sacara harfiah ngandung harti hartina anjeunna pituin atanapi nyicingan Madrid.

Kawasa budak lalaki leutik di Spanyol Football City di Madrid, ngan normal pikeun Rodri asih kaulinan éndah. Anjeunna di antara maranéhanana budak leutik anu dibéré hal kana bal maénbal sareng kick sadaya dinten. Méré bal ti mimiti, naon anu anjeunna miharep ku kolotna. Sanajan kitu, éta sumping kalawan jaminan anu ku Rodri henteu badé atikan pikeun latihan maénbal.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Pendidikan dan Karir meta

Rodri kobot di ibukota Spanyol dina rumah tangga akademik. Anjeunna terus diajarkeun pentingna pendidikan tina umur dini, hiji karya anu dituluykeun anjeunna ka dewasa najan nyiptakeun kavling seueur tina soccer.

"Kolotna kuring geus nyoco kuring pentingna pendidikan saprak kuring budak leutik,"

Rodri sakali ngungkabkeun dina wawancara Marca di mana manéhna bukuna dina panangan kenca sareng bal bal di katuhu.

Rodrigo Hernandez- JABAR sareng Spesialis Akademis
Rodrigo Hernandez- JABAR sareng Spesialis Akademis. Kiridit ka Marca.

Indit ka sakola ditawarkeun ka Rodri muda kasempetan pikeun ngaharepkeun maén bal saingan dina période olahraga. Sanggeus jam sakola, anjeunna gaduh waktos gratis na di lapang bal di lingkungan-Na anu ngahuluk sareng ngadidik nyalira, kagiatan anu gumbira kolotna sarta nyababkeunana-tindakan.

Di sawatara titik waktos, éta jelas ka kolot Rodri yén putra sakediknana mangrupakeun investasi alus pikeun maénbal. Asih kitu mayar dividends lengkep salaku Rodri dingaranan Atletico Madrid pikeun uji coba.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Mimiti Karir Kahirupan

Gairah Rodri kanggo maénbal ningal anjeunna dina 2006 taun (dina yuswa 10) ngalirkeun sidang kelir-kelir anu sareng ngaluncurkeun sareng klub lokal Rayo Majadahonda anu ngajabat anjeunna platform pikeun neundeun yayasan karirna.

Rodri ngagabung kana setélan nonoman dina waktos anu sareng Lucas (babaturanana Atletico Madrid) jeung lanceukna, Theo Hernández. Quickta gancang pikeun Rodri sareng baraya Hernandez nyieun gambaran jeung klub teh. Allta sadayana dicoo bareng sareng sababaraha taun séjénna 10 nulungan klubna pikeun meunang liga.

Ngan sataun hiji kana klub, dina yuswa sabelas, Rodri bareng jeung baraya Hernandez ningal diri deui ngalirkeun sidang anu sanés sareng asup kana departemén nonoman Atletico Madrid. Di handap ieu poto hiji Rodri anu senang dina kaos Atletico.

Taun awal ti Rodrigo Hernandez sareng Atletico Madrid. Kiridit ka
Taun awal ti Rodrigo Hernandez sareng Atletico Madrid. Kiridit ka ForActivo

Tilu éta salawasna ngahurungkeun sareng mareuman lapangan, anu ngabalukarkeun nickname tina "kulawarga".

Painfully, samentawis Lucas sareng Theo menak di klub teh, ngembangkeun Rodri urang ngeureunkeun sanajan méré sadaya anu pangalusna.

Rodrigo Hernandez Awal Karir Carita sareng Atletico Madrid
Rodrigo Hernandez Awal Karir Carita sareng Atletico Madrid. Tulisan ka SideHumo.

Hiji tudingan ditujukeun ka manajemén klub nyaéta yén anjeunna lemah teuing. Ngaluarkeun masalah goréng ieu khokokkeun nyababkeun Julian Munoz, kapala akademi éta, pikeun nundung Rodri ka basisir wétan Spanyol dimana manehna miluan dina para nonoman FC Villarreal.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Jalan ka Inohong Story

Ngatur nyeri:
Mimiti, Rodri henteu padahal pikeun Родri ninggalkeun klub di mana anjeunna ngimpi sukses. Kolotna sareng anggota kulawarga sakaligus ngarasa anjeunna dirawat.

Naha anjeun Apal? ... Dina waktos kaluar na, Rodri nyalira teu langkung pondok teuing sareng lemah teuing. Anjeunna jangkung méter 1.84 tapi meureun dina waktos anu ayeuna, anjeunna teu gaduh kakuatan fisik.

THE MENTALITA pernah dibutuhkeun:

Rodri pernah nyerah atletico Madrid, klub anu anu langkung ngabéréskeun. Impianu pikeun ulin di klub Spanyol pernah digaringkeun kawas kismis dina panonpoé atawa mirip kawas nyeri.

Dina jangka waktu ayeuna, solat-Na mimiti ngawaler. Rodri ningkat ka méter 1.91 sareng mirah, anjeunna ogé tumuwuh sacara fisik jeung téknis kukituna nganjak tim kahiji Villarreal dina dua taun na cicing di bandung.

Rodrigo Hernandez Jalan ka Story Fame
Rodrigo Hernandez Jalan ka Story Fame. Kiridit ka Marca.

THE hébat COMEBACK:

Warsih 2015 sabot Rodri mimitian nyieun ngaran pikeun sorangan. Dina taun éta, manéhna ngabantosan sisi Spanyol dina meunang Championship Under-19 UEFA Europeanropa na.

Rodri aya di antara genep pamaén Spanyol kanggo nampilkeun kana Tim Turnamén, kaasup juara Golden Boy kompetisi Asensio.

Rodrigo Hernandez ngéléhkeun Championship Under-19 UEropa UEFA
Rodrigo Hernandez ngéléhkeun Championship Under-19 UEropa UEFA. Kiridit ka DailyMail.

Kompetisi janten bukti pertumbuhan Rodri sabab makuta sipat Spanyol pangleutikna sareng anu paling ngora. Naha anjeun terang?… Kamampuan Rodri dina balna ngajadikeun anjeunna saurang pelangsawan anu paling seru anu kanggé Barudak sampurna nu aya dina dasar midfield nanaon. Samentara di Villarreal, Rodri janten boh lalaki sareng saurang pamaén.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Naek ka Inohong Story

Ku kituna Rodri janten sipatna paling panas sareng bungsu Spanyol Atletico Madrid ngapungkeun kasalahan tina push anjeunna baheula. Klub nu disusun dumasar cara pikeun ngahampura, salah saurang anu ngajantenkeun pamaen na leungit Jelel anu leungit na balik ka klub-impian. Persis Dina 24 Mei 2018, Rodri the Atletico Madrid outcast akademi balik ka klub teh sanggeus ngahontal kasapukan sareng Villarreal pikeun mindahkeun.

Rodrigo Hernandez balik ka Atletico Madrid
Rodrigo Hernandez balik ka Atletico Madrid. Kiridit ka Liga Euro Implengan.

Balik deui ka ibukota anu dibawa seueur ekspektasi kanggo Spaniard ngora. Rodri ngabuktikeun titik pikeun klub heubeul na ku ngabéréskeun karya kuat sarta téknik sababaraha kaulinan. Di handap ieu sababaraha bukti video. Kiridit ka Tralex.

Rodri ngandelkeun kanaékan meteorikna. Sareng sataun ngan kalender na kana stintana kadua, anjeunna parantos ngadegkeun nyalira jadi nami kulawarga. Ieu kajadian dina waktos anjeunna parantos ngabantosan timnya pikeun clinch Super Piala UEFA.

Rodrigo Hernandez naek ka Inohong Story
Rodrigo Hernandez naek ka Inohong Story. Kiridit ka freckles-arelife.

Rodri terus jadi pamuter anu sanggup maénkeun ku dua kaki, anu ningal dirina janten khusus supaya nyalametkeun balna daérah anu aya di tekenan luhur. Di handap ieu sababaraha bukti video.

Sunda ieu narik klub luhur di Europeropah, di antarana anu pep Guardiolas Man Kota. Saatos ngabuktikeun pisan titik, Rodri dina jandéla mindahkeun panas 2018 / 2019 mutuskeun sangkan Atletico Madrid nyaho ngeunaan kaputusan na kaluar klub.

Sakumaha dina waktos nulis, gosip ngeunaan kamungkinan kamungkinan na parantos aya pep Guardiola who wants manéhna ngaganti hiji sepuh Fernandinho. Sesa, sakumaha ceuk fans maén bal, ayeuna sajarah.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol hubungan Kahirupan

Sareng naékna kasohor, patarosan soal lip unggal:
"Saha Kabogoh atanapi Pamajikan di Rodri urang?"
"Anu Rodri Kawin?"
"Naha Rodri gaduh Kacamata?"

Rodrigo Hernandez Girlfriend. Kiridit ka BDFutbol
Rodrigo Hernandez Girlfriend. Kiridit ka BDFutbol

Henteu aya anu nampik kanyataan yén nuhun ganteng na gandeng sareng suku 6 na jangkungna inci 3 moal bakal nyieun anjeunna kebon anggur ka awéwé.

Sanajan kitu, kaleresan kudu bébéja. Saperti dina waktos nulis, aya roman anu tiasa disumputkeun, salah sahiji anu henteu dilindah ku ningali jalma-jalma umum ngan saukur kusabab kahirupan asih Rodri sareng kabogoh anu teu dikenalna téh pribadi sareng kamungkinan bébas tina drama.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Fakta Kahirupan pribadi

Ngaunosan Hirup Pribadi Rodri bakal ngabéréskeun éta gambar lengkep ngeunaan kapribadian leuleuy.

Rodrigo Hernandez Personal Fakta Kahirupan
Rodrigo Hernandez Personal Kahirupan-Kredit kana YouTube

Dimimitian, Rodri nyaéta jalma anu salawasna ngécéskeun yén hirupna henteu ngan ngeunaan maén bal. Sahiji saurang maén bal, Rodri miharep hirup hirup kawas jalma-rata rata. Kanyataanna, Personal Kahirupan Rodrigo Hernandez dijumlahkeun pikeun hiji kecap sareng nu na; “Normality”.

Saha anu bakal mantenkeun anjeunna sareng anjeunna bakal nyurtian Rodri ngan saurang bodo anu normal, anu saurang anu hina kalayan gancang ngumumkeun imah sareng suku-saum.

Jauh ti balok sareng sepak studi, Rodri nyéépkeun waktosna pikeun muterkeun méja ténis na, ngumbah baju na, nonton tipi sareng paling penting, ngalakukeun masak-Na.

Rodrigo Hernandez Personal Kahirupan- Naon anu anjeunna betah
Rodrigo Hernandez Personal Kahirupan- Naon anu anjeunna betah. Kiridit ka Marca.

[Édit] Henteu waé mengohorkeun studi, Rodri sanés saurang murid mahasiswa di Universidad de Castellon, Universitas di Madrid di mana manéhna ngaluluskeun Studi Bisnis sareng Economkonomi.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Fakta Otong

Numutkeun kana TransferMarket, Rodri boga nilai pasar € 80,00 Million anu sacara implikasi hartina anjeunna nyaéta pamaén bal. Kanyataan ieu menghijat paménta fans ka gaya hirup Rodri

Mimiti, ajén pasar Rodri na henteu angkat ka gaya hirup glamorous sabab anjeunna pisan pinter ngeunaan ngatur pangaturanana. Rodri henteu méakkeun jiga sareng gélo atawa hirup hirup langsung. Rodri henteu ngeusian rarancang-mesin dina flashy. Mobil-Na, nepi ka ayeuna, penerangan Opel Corsa anu saé dibeli ti wanoja saatos waktos manéhna meunangkeun lisénsi nyetir-Na.

Rodrigo Hernandez Car- The Opel Corsa. Kiridit ka Tim-BHP
Rodrigo Hernandez Car- The Opel Corsa. Kiridit ka Tim-BHP

Naha anjeun terang?… Sanaos earning seueur monies anu diputer di LaLiga, urang ngajempolan sareng ningali Rodri terus hirup di tinggal Universitas di Madrid.

Rodrigo Hernandez Imah di Madrid
Rodrigo Hernandez Imah di Madrid. Kiridit ka Marca.

Di handap ieu foto Rodri na di panambungan asrama Universitas na najan superstar pikeun Atletico Madrid, klub katilu paling populer di LaLiga.

Rodrigo Hernandez LifeStyle Fakta
Rodrigo Hernandez LifeStyle Fakta. Kiridit ka Marca.

Naha anjeun terang?… Rodri urang agén parantos penting teuing. Samentara agén sanésna milari artos, sadantenna narajang langganan. Pasti Rodri moal ngarobah gaya hirup hina. Anjeunna masih sarua jeung bakal salawasna di-babaturanana.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Kahirupan kulawarga

Bakti Rodri pikeun mastikeun kolotna hirup rata-rata kahirupan sareng tetep aya tina média sarupa sareng komitmen-Na dina pitch. Hiji-hijina waktu manéhna pidangan anggota kulawargana ngan aya dina presentasi sareng Atlético, nu mana nguuhkeun ayeuna.

Nalika ngalebetkeun, Rodri ngiringan sadulur-saurang babaturan sareng anggota kulawarga anu diduga 40 sareng anjeunna anu resmi ditunjuk dina kaos Atlético. Numutkeun ka panongton, ninina nungkulan ku moment anu dipintonkeun dina émoso anu pangintenna ku apal pisan tina ayana impian nya putu.

Najan ngarasakeun kasohoranana, anggota kulawarga Rodri paduli kana hiji hal. Ayeuna hayu ngawartosan naon anu sakaligus lumangsung.

Anggota kulawarga Rodri anu kalibet ku para kolotna sakali anjeunna mamatahan anjeunna henteu ngagésér Opel Corsa anu sanés tapi aya mobil hadé pikeun kasalametan salila sasih sareng lalampahan ka Madrid ka Castellon. Naha anjeun terang?… Superstar Rodri nampik, nyarios yén anjeunna teu ngarti kunaon manehna jéna seueur pisan kana mobil.

"Padahal, hiji waktos anjeunna ka kuring yén sawatara réncang éta 'gélo' kanggo meuli mobil anu saé, yén éta anu penting pisan éta nya éta mobil anu kedah nyandak anjeun ti A nepi ka B, éta kabéh.”

Hiji sumber nutup sakali ngomong.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol Fact Séjén
Fakta Rodrigo Hernandez Untold
Fakta Rodrigo Hernandez Untold. Kiridit ka Daily Mail na Pinterest.

Saperti dina panulis, Rodrigo Hernandez heureut ngagantikeun tempatna di Spanyol mimiti sabelas. Ieu kusabab Sergio Busquets, Saul Níguez jeung Thiago Alcântara kénéh di Puncak kakuatan maranéhanana. Ieu ukur hitungan waktos sateuacan anjeunna outranks aranjeunna.

Rodrigo Hernandez Budak Barak Fakta Biografi Unpol video Ringkesan

Mangga manggihan handap, video Ringkesan YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan, Ngalanggan mun urang Youtube Channel teras klik Ikon Bell pikeun Bewara.

kanyataan parios: Nuhunkeun bacaan urang Story budak leutik Rodrigo Hernandez tambah Untold Facts Biography. Dina LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu