Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Kahirupan Pinuh tina Star Football anu paling dikenal ku nickname; 'Bobby'. Roberto Firmino budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta dipikawanoh saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities gawang nyetak na tapi ukur sababaraha ngemutan Roberto Firmino biografi fakta anu ngalibatkeun diajar ngeunaan kahirupan kulawargana jeung gaya hirup. hirupna di luar pitch anu cukup metot. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Mimiti Kahirupan Sateuacan Inohong

Roberto Firmino Barbosa de Oliveira lahir dina dinten ka-2 Oktober 1991 di Maceio Alagoas, Brazil, ku kolot, José Roberto Cordeiro (bapa) sareng Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Indung).

Salaku anak saeutik, tumuwuh nepi éta sadayana ngeunaan panangtayungan ti kolotna. Anjeunna shielded ti geng jeung kajahatan gun aréa infested of Maceio. siga DailyMail nempatkeun, indung Roberto Firmino ngungkabkeun yén anjeunna ngalarang putrana ti imahna nalika budak sabab sieun anjeunna bakal aub sareng geng anu terkenal di daérah na. Anjeunna kasieunan jalanan bahaya.

Manehna ngomong: "Kuring teu hayang Roberto rék kaluar sarta maénkeun sabab éta pisan bahaya di jalan.

Anjeunna ngan ukur diidinan ngiringan bapakna sareng tetep caket sareng anjeunna nalika ngalakukeun usaha cai na. José Roberto Cordeiro ngajual botol cai di jalan-jalan Maceio. Artos sakedik artos anu dipiharep ku kulawarga pikeun tuang sareng salamet. Putrana henteu resep kana bisnis tapi maén bal.

Young Roberto kapanggih hiji cara pikeun meunangkeun fix bal na, sneaking kaluar ti imah fenced ku cara ngagunakeun konci husus sorangan mun meunang lulus Gerbang.

indungna, Mariana ditambahkeun: "Anjeunna bakal meunang nepi pisan mimiti bari I ieu saré maén bal, sangkan jadi saeutik noise sabisa na luncat leuwih témbok".

Idealna, Firmino mangrupikeun produk tina kasusah. Dina yuswa 8 taun, anjeunna parantos mikirkeun cara pikeun kaluar tina kamiskinan. Kolotna terang caging anjeunna di bumi bakal ngirangan kasempetan anu bakal anjeunna hasil. Aranjeunna nawiskeun kabébasan ngan ukur maén bal di jalan, berkat tatangga anu nyarios ..."Hayu anjeunna angkat, anjeunna lahir sareng bakat, kasuksésanna mangrupikeun kasempetan pikeun urang kaluar tina kamiskinan sareng kasangsaraan"

dina DailyMail wawancara sareng indung Firmino na, Mariana ngungkabkeun putrana bakal langsung 'tunduh ngarangkul maén balna'  sanggeus unggal perangna sanajan di lapangan.

Firmino diajar ngeunaan kahirupan ku cara sesah. Jaman harita, anjeunna biasa nginjeum artos pikeun latihan.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Ninggalkeun Street

Kalayan bantuan Luiz, hiji palatih di CRB klub lokal-Na, Roberto Firmino lolos ka kumuh yuswa 14.

Luiz ngadawuh: "Kulawarga Roberto kalintang miskin sareng rendah haté. Anjeunna bakal maén dina dampal suku. Nalika anjeunna mimiti sumping ka klub, bapakna nganggur. Anjeunna ngan ukur ngatur usaha alit na kanggo tuang kulawargana. Janten kuring mayar perjalanan sareng biaya budak, ngabantosan iket sareng nyandak anjeunna ka buruan. Anjeunna murangkalih jangkung tur sepi tapi di sisi jalan. Kuring kantos ningali budak ngora ditarik kana perdagangan obat-obatan sareng ngarampok mobil. Kuring terang anjeunna henteu ngalakukeun salah sahiji ieu. 

Luiz teraskeun…"Dina sababaraha menit mimiti anjeunna aya di lapangan, kuring terang anjeunna bakal janten bintang. Kuring ceurik nalika ngadéngé anjeunna dipanggil pikeun ulin ka Brasil. Kuring ngarasa reueus pisan ka anjeunna, ningali yén anjeunna parantos ngalaksanakeun naon anu kuring impikeun sareng naon anu diimpikeun. Anjeunna sering nyarios ka kuring yén éta impianna pikeun janten salah sahiji pamaén bal anu pangsaéna di Brazil. ”

Di 16, Roberto ditandatanganan pikeun Tombense, 1,600 mil ti imah. Manéhna tuluy dikirim kaluar dina pinjaman ka kadua division samping Figueirense, 1,000 mil salajengna kidul. mum na ceuk Roberto ieu riddled kalawan homesickness - anu ngabalukarkeun kavling marabahaya keur kulawargana

Manehna ngomong: "Anjeunna nyauran kuring sababaraha kali nekat ka bumi. 'Mum, sumping sareng kéngingkeun kuring, kuring moal tiasa nyandak deui ieu!. Sadayana kulawarga nangis sareng anjeunna nangis tapi kami henteu gaduh artos kanggo nganteur anjeunna ka bumi. Firmino ngan ukur kedah ngantosan sababaraha sasih dugi ka anjeunna kéngingkeun seueur artos kanggo nganjang ka bumi. Anjeunna nyéépkeun sakedik kagungan kanggo akomodasi sareng tuang '

Firmino dicoo haténa kaluar pikeun klub division kadua, Figueirense. Anjeunna ekspektasi hiji kaajaiban anu eta tungtungna sumping. Ieu dibahas dihandap.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:putusanana

Roberto Firmino ieu meunang ku pramuka Jerman sanggeus runtuyan pagelaran impressive pikeun klub Brasil Na. Ieu ditinggalkeun kulawargana di kabagjaan hébat. Anjeunna dipindahkeun rébuan mil ti imahna ka Jerman dina yuswa 16 neruskeun karirna di Jerman. Pas anjeunna meunang warta alus, cenah;  'Kulawarga kuring moal kedah damel deui.'

Roberto dijieunna kabeh hmangrupa anggota kulawarga nuturkeun manehna ka Jerman. rasa fashion saendeng na mimiti muncul urut klub Jerman Hoffenheim.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan kulawarga

Anjeunna anu aranjeunna kantos kagungan. José Roberto Cordeiro (bapa) sareng Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Indung) nyaéta kolotna Roberto Firmino. Aranjeunna pernah sumping ti latar kulawarga anu miskin pisan.

Kolot Roberto Firmino: José Roberto Cordeiro (bapa) sareng Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Indung).
Kolot Roberto Firmino: José Roberto Cordeiro (bapa) sareng Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Indung).

Indung pamaén éta, nyatakeun anjeunna hudang dinten Minggu sareng angkat ka Massa nganggo kaos anu dianggo Firmino dina debutna pikeun nagara.

Ieu carita nya.

"Nalika kuring dugi ka Massa, sadaya jelema tetep ningali kuring kusabab wCeuli. Kuring dikelompokeun sesi doa keur anjeunna saméméh kaulinan nasional na. Nalika mass meunang rengse, Kuring gancang indit lalajo anjeunna dina TV. Nalika anak kuring diasupkeun satengah kadua jeung ngoleksi, abdi ampir maot tina haté ningali nu jadi tujuan jeung perayaan-Na. Kuring ngobrol sareng anjeunna dina telepon saatos pertandingan ngalawan Perancis. Anjeunna nyarios, 'aya naon, cik?' sareng kuring nyarios, 'Anaking, anjeun seueur teuing. ”

anjeunna indung panyerang, Cícera Barbosa de Oliveira, teu gaduh mamang ngeunaan kasuksesan putrana sareng ngingetkeun yén dunya masih teu acan ningali anu pangsaéna. Anjeunna nyarios ka urang Brazil SporTV News.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

Béntang Brazil dipikanyaho némbongkeun kaluar bakat na duanana on na  AND kaluar pitch nu.

Model Brasil Larissa Pereira, nyaéta mojang untung anu meunang haté Roberto Firmino. Anjeunna pendak sareng anjeunna di klub wengi Brasil anu populér di 2013. Pasangan cinta anu flamboyan parantos sacara umum nyebarkeun gambar dina média sosial ngeunaan diri aranjeunna anu nyium, damel sareng ngagem baju cocog.

blunder THE: Roberto Firmino sakali némbongkeun kaluar leuwih ti dimaksudkeun nalika anjeunna dipasang a snap satengah taranjang of Larissa on Instagram marengan seratan nu ditinggalkeun loba percanten gambar dicandak sanggeus maranéhna sempet ngan dijieun cinta.

Roberto beamed pikeun kaméra bari maranéhna ngayakeun up gelas anggur na Larissa dicium manehna. Anjeunna wrote: "Wengi mewah jeung cinta hirup abdi".

Larissa ngawaler: "Anjeun bau anu pangalusna di dunya. wengi sampurna. Abdi bogoh pisan ka anjeun".

Tapi tinggi-berjiwa Roberto poho mariksa anjeunna ngalaman potong nu snap ka motong kaluar handap awak Larissa urang sateuacan ngeposkeun eta. Ratusan rébu tina pengikut nempo gambar nu sateuacan anjeunna nyandak deui ka handap.

palatih kahijina, Luiz Guilherme Gomes de Farias, 57, ngawartoskeun The Sun dina Minggu: "Anjeunna geus sagampil ogé dipikawanoh di Brazil pikeun rasa fashion sarta pamajikan geulis saperti bakat cemerlang Na. Rahayat Liverpool bakal cinta anjeunna. Anjeunna jeung pamajikanana mawa kakuatan keur narik ati madhab maranéhna balik ".

Manuk bandung dihijikeun cangreud dina 2015 teu lami saatos sumping ka Liverpool FC. Perkawinan éta lumangsung di kampung halaman Firmino di Maceio, Brazil.

Roberto Firmino Tukeur Sumpah sareng Pamajikan.
Roberto Firmino Tukeur Sumpah sareng Pamajikan.

Dinten sateuacan acara Larissa dipasang pesen noel ka salaki hareup nya nu manehna wrote: "Kuring milih anjeun sareng bakal milih anjeun sarébu kali langkung."

Firmino ieu dipirig kana altar ku indungna, Mariana Cícera.

Roberto Firmino Indung leumpang anjeunna turun ka robahan.
Roberto Firmino Indung leumpang anjeunna turun ka robahan.

Sareng réncang Liverpool Philippe Coutinho, Lucas Leiva jeung Allan Souza kabéh dina hadir pikeun saksi na ngadahar jukut kasempetan senang.

Roberto Firmino Lalaki Pangalusna sareng Lalaki anu Di jas.
Roberto Firmino Lalaki Pangalusna sareng Lalaki anu Di jas.

Ieu Philippe coutinho anu dipigawé tugas lalaki pangalusna.

Roberto Poto Firmino Kawinan
Roberto Poto Firmino Kawinan

Saatos pasangan nyandak sumpah, bintang pop Brasil Gabriel Diniz nyayogikeun hiburan pikeun seueur tamu. Anjeunna didukung ku penyanyi band lengkep sareng pendukung, anu narik rutinitas jogét choreographed. Saatos kawinan, seueur tamu sumping kana média sosial pikeun unggah poto sareng pidéo acara éta.

Dina ramatloka dirancang husus mésér presents pikeun panganten awewe jeung panganten lalaki, maranéhna ménta sémah maranéhna pikeun nyumbangkeun finansial ka banding médis pikeun Miguel Enrique, anak dua taun heubeul ti Santa Catarina anu nalangsara ti atrophy muscular tulang tonggong, kasakit degenerative .

Sanggeus akad nikah di newlyweds diayakeun hiji pihak sadaya-wengi kalayan hiburan tina sababaraha ngaran pangbadagna di industri musik Brazil urang kaasup Wesley Safadão na Thiaguinho.

Teu lami sateuacan berkah perkawinan sumping. Duanana pasangan nyaksian kalahiran anak kahiji anu aranjeunna namina Valentina Firmino.

Roberto Firmino Putri, Valentina.
Roberto Firmino Putri, Valentina.

Engké on, sababaraha miboga putri sejen saha aranjeunna ngaranna Bella.

Kulawarga Roberto Firmino.
Kulawarga Roberto Firmino.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:tato na

Sababaraha footballers téh sagemblengna asih seni awak [tato]. Kami geus katempo pamaén tangtu kawas Arturo Vidal, Marcos Rojo, Daniel Agger, Raul Meireles, Memphis Depay, Martin Skrtel diantarana. inohong ditulis lianna kawas béladiri, Drinkwater, Mikhitaryan, Osmane Dembele, Rashford, Chamberlain jeung Jibril Yesus masih kénéh resep pisan kana tato.

Firmino geus beurat tattooed tur bakti ka kulawargana anu ditulis di sakuliah awakna inked sabudeureun awakna. Anjeunna ngagaduhan runtuyan tato, kaasup salah sahiji di Jerman anu berbunyi: "Kulawarga, pernah tungtung cinta". Firmino spent waktu di Jerman nalika maén keur Hoffenheim - kitu deui kamungkinan yén anjeunna ngagaduhan tattoo nu antukna na dinya. Anjeunna kagungan sejen, dina Yunani, dina dada taat Christian urang maos: "Gusti téh satia".

Urang Brasil henteu ragu ngagaduhan anu hadé tina rajah na anu ditulis dina dada. Ieu nami putrina, Valentina Firmino.

Panangan katuhu na gaduh gambar kolot sareng anggota kulawargana tapi anjeunna ngaku kana halaman wéb Eunteung 'Tato dina panangan kénca henteu ngagaduhan hartos anu pas, tapi kuring milari hal. '

Ogé kana panangan katuhu, manéhna boga beureum a rose pikeun asih, hiji samanggi opat-daun minangka tanda tuah, simbol katengtreman dina leungeun na jeung taun 1991 on Puhu curuk na - ngalambangkeun sataun anjeunna dilahirkeun. Ogé, kecap cinta geus tattooed dina Puhu curuk leungeun kénca-Na.

Fakta tato Roberto Firmino Hand
Fakta tato Roberto Firmino Hand

Firmino geus ngaku yén tato dina panangan kénca na boga teu boga harti ditangtoskeun, tapi nyebutkeun yen anjeunna pilari gagasan anu tungtungna datang.

Internasional Brasil nembé nyandak Instagram pikeun paméran ideu pang anyarna rajah pang anyarna anu tiasa janten gambar pamajikanana - Larissa Pereira- kalayan kecap 'cinta' etched handapeun. Firmino captioned gambar kalawan 'seguimos rabiscando'Nu ditarjamahkeun sacara harfiah salaku 'urang nuturkeun corétan'.

Fakta Tato Roberto Firmino.
Fakta Tato Roberto Firmino.

Teu hilap, kana beuheung manéhna ogé boga "Deus" ditato dina beuheung na, anu Portugis pikeun Gusti.

Roberto Firmino Beuheung Tato Hartosna.
Roberto Firmino Beuheung Tato Hartosna.

Awakna urang Brasil dihias ku sababaraha tato kaasup ieu anu hartosna 'Dewa' dina basa Portugis

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Gaya bulu

Maju Brasil nyayogikeun trio panyumbang Liverpool kana 'bulu awon' XI. Karir gaya rambut Firmino di Liverpool dimimitian hormat kana kadatangan 2015 na di Merseyside, sareng langsing pondok-sisi sareng sisi.

Fakta Gaya Rambut Roberto Firmino.
Fakta Gaya Rambut Roberto Firmino.

Nanging, sakumaha sareng sababaraha réncang timna, rambut Firmino tangtosna nganut rézim Jurgen Klopp anu kacau.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Car na

Roberto Firmino ngagaduhan Ferrari 180,000 Italia beureum beureum caang. Urang Brasil, anu papakéanana cocog sareng roda na, ngabagi gambar dirina tentang anu bakal luncat ka tukangeun supercar Italia, sanggup ngahontal 458 mph ku waktos 202-0 ngan 60 detik.

Mobil Roberto Firmino.
Mobil Roberto Firmino.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Pantun Rasa 

Roberto FIRMINO jeung pamajikanana Larissa Pereira gaduh naon nu diperlukeun pikeun jadi fixture teguh di dieu. Dihareupeun kadatangan na on NUSA TENGGARA BARAT, aranjeunna geus ngalaman loba atribut diperlukeun bersaing jeung bal urang finest.

Ayeuna anjeunna sarta Larissa anu dipikawanoh pikeun gambar maranéhna posing di outfits flashy. Hiji anggota kulawarga, anu teu hayang bisa ngaranna, ngomong: "Roberto sareng Larissa sami - aranjeunna resep kahirupan anu saé, mobil gancang sareng bumi anu raoseun. Aranjeunna sapertos David sareng Victoria Beckham. Anjeunna sadar pisan awak sareng resep ngajaga awak. Aranjeunna leres-leres bahagia babarengan sareng silih cocog. Anjeunna ngajaga anjeunna tetep lemah sareng anjeunna satia pisan. "

Salaku anak, Roberto Firmino sakali wandered sabudeureun puseur dayeuh jandela-balanja na sangkan kolotna yén hiji poé anjeunna bakal jadi ngagem sadayana ieu baju fashionable na jewelery.

Dinten, anjeunna dipikawanoh cinta balanja jeung ngagem merek panganyarna na tren. mamang teu, anjeunna bisa nanggung éta, anjeunna spoils dirina. Anjeunna aya kénéh kahirupan alus pisan. Anjeun tiasa ningali kumaha bahagia anjeunna téh. Anjeunna mikanyaah ka gaduh senang. Anjeunna mikanyaah ka video dirina nyanyi sarta putting eta on Instagram. Ayeuna anjeunna tiasa ngalakukeun naon anjeunna hayang. Anjeunna diaku ngarobih warna bulu na iraha anjeunna fancies. Anjeunna aya kénéh jenis kahirupan anjeunna pernah panginten anjeunna bisa mibanda.

Diomongkeun dina Januari sunda nya ku méwah, Roberto ngadawuh: "Kuring resep coba hal anyar. Meureun Kami saeutik hawa. Kuring boga hiji papakéan aheng. gaya abdi flamboyant tur kandel nalika datang ka milih naon mun teu ngagem. Kuring neangan crazes béda di internet na boh nyalin aranjeunna atanapi nyandak naon Abdi hoyong na nyieun gaya kuring sorangan. Abdi bogoh baju edgy. Kuring keur nyobaan nyieun gaya signature kuring sorangan sarta Kuring geus ngaronjatkeun kana eta unggal poe. Ieu ngeunaan keu saha Kami sarta nyungsi kaluar naon cocog kuring na kumaha atuh resep ".

Ayeuna Roberto, anu gajih di Reds nu bisa disebutkeun £ 90,000 saminggu, bakal mawa kulawarga ngora pikeun NUSA TENGGARA BARAT. Anjeunna geus dibagikeun kabeungharan Na, meuli mum na hiji merk imah méwah anyar dina Maceio.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Gaya nya ku Play

Roberto Firmino utami maén salaku gelandang nyerang, tapi anjeunna ogé tiasa maénkeun salaku pamaén tengah, sayap atanapi gelandang tengah. Anjeunna ngagaduhan kamampuan ngagunakeun kagancangan, kontrol caket sareng visi dimana waé anjeunna dikerahkan.

Ryan Babel, babaturan sakelas Firmino's di Hoffenheim, ngajelaskeun anjeunna salaku "Pamuter rumit". Numutkeun Walanda, 'Firmino tiasa nyerep sareng némbak. Anjeunna ngagaduhan tembakan anu saé. anjeunna tiasa sering maén ngaliwatan bal sareng bantosanna saé pisan. Kamampuan pos na rumit ogé. ” Babel ogé nyatakeun yén Firmino kungsi méntalitas hina tur euweuh masalah sareng sikap.

ngalanggan
ngabéjaan tina
1 komentar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Kevin ongara
taun 2 tukang

lalaki Ieu luar biasa! Kuring cicing Bobbg firmino