Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
9945
Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Full Kahirupan Story of a Star Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Dadan'. Roberto Firmino budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta dipikawanoh saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities gawang nyetak na tapi ukur sababaraha ngemutan Roberto Firmino biografi fakta anu ngalibatkeun diajar ngeunaan kahirupan kulawargana jeung gaya hirup. hirupna di luar pitch anu cukup metot. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Mimiti Kahirupan Sateuacan Inohong

Roberto Firmino Barbosa de Oliveira lahir dina dinten 2nd Oktober, 1991 di Maceio Alagoas, Brazil, ku kolot, José Roberto Cordeiro (bapana) jeung Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Ibu).

Salaku anak saeutik, tumuwuh nepi éta sadayana ngeunaan panangtayungan ti kolotna. Anjeunna shielded ti geng jeung kajahatan gun aréa infested of Maceio. siga DailyMail nyimpen éta, indung Roberto Firmino urang mangka manehna ngalarang putra nya ti ninggalkeun imahna jadi anak alatan manehna takwa anjeunna bakal meunang aub kalawan geng notorious di wewengkon-Na. Manehna takwa jalan éta bahaya.

Manehna ngomong: "Kuring teu hayang Roberto rék kaluar sarta maénkeun sabab éta pisan bahaya di jalan.

Anjeunna ukur diwenangkeun marengan bapana sarta tetep deukeut ka anjeunna bari ngalakonan usaha cai-Na. José Roberto Cordeiro dijual botol cai di jalan tina Maceio. monies saeutik earned éta naon kulawarga gumantung kana pikeun dahar sarta survival. putrana éta teu kabetot dina bisnis tapi maén bal.

Young Roberto kapanggih hiji cara pikeun meunangkeun fix bal na, sneaking kaluar ti imah fenced ku cara ngagunakeun konci husus sorangan mun meunang lulus Gerbang.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

indungna, Mariana ditambahkeun: "Anjeunna bakal meunang nepi pisan mimiti bari I ieu saré maén bal, sangkan jadi saeutik noise sabisa na luncat leuwih témbok".

Ideally, Firmino éta hiji produk tina kanyeri. Dina umur lembut tina 8, anjeunna ngalaman acan panginten cara keur meunang kaluar tina kamiskinan. kolotna terang caging anjeunna betah bakal ngurangan kasempetan anjeunna bakal meunang janten suksés. Aranjeunna ditawarkeun anjeunna kabebasan maén ngan bal di jalan, berkat tatanggana anu ceuk ..."Hayu anjeunna balik, ceuk urang dilahirkeun ku bakat, kasuksésan na mangrupa kasempetan pikeun urang neangan kaluar tina kamiskinan jeung kasangsaraan"

dina DailyMail wawancara jeung indung Firmino urang-Na, Mariana mangka putra nya geuwat ngalakukeunana 'Digolongkeun saré hugging bal na' sanggeus unggal perangna sanajan di lapangan.

Firmino diajar ngeunaan kahirupan cara teuas. Mulang teras, anjeunna dipaké pikeun injeuman duit ngan nepi ka latihan.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Ninggalkeun Street

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiKalayan bantuan Luiz, hiji palatih di CRB klub lokal-Na, Roberto Firmino lolos ka kumuh yuswa 14.

Luiz ngadawuh: "Kulawarga Roberto urang éta miskin pisan jeung hina. Anjeunna bakal maén di suku bulistir Na. Nalika anjeunna munggaran sumping ka bandung, bapana éta pangangguran. Anjeunna ukur diurus bisnis leutik pikeun eupan kulawargana. Ku kituna kuring dibayar perjalanan jeung expenses budak urang, mantuan kalawan kit sarta ngabawa ka kaulinan. Anjeunna hiji nak lanky tur sepi jangkung tapi streetwise. Kuring geus katempo Wayang kulit digambar kana trafficking ubar jeung mobil robbing. Kuring terang manehna teu ngalakukeun salah sahiji ieu.

Luiz terus ..."Dina sawatara menit mimiti anjeunna keur di sawah, abdi terang anjeunna bade jadi béntang a. Kuring ngajerit nalika kuring uninga anjeunna geus disebut maén keur Brazil. Kuring geus ngarasa jadi bangga anjeunna, ningali yén manéhna geus kaeusi naon atuh ngimpi na naon anjeunna ngimpi. Anjeunna sok nyarios ka abdi yén ieu impian pikeun jadi salah sahiji footballers pangalusna Brazil urang ".

Di 16, Roberto ditandatanganan pikeun Tombense, 1,600 mil ti imah. Manéhna tuluy dikirim kaluar dina pinjaman ka kadua division samping Figueirense, 1,000 mil salajengna kidul. mum na ceuk Roberto ieu riddled kalawan homesickness - anu ngabalukarkeun kavling marabahaya keur kulawargana

Manehna ngomong: "Anjeunna disebut kuring sababaraha kali nekat datangna imah. 'Mum, datangna jeung meunang atuh kuring teu bisa nyandak ieu sagala beuki! .All kulawarga ngajerit na anjeunna ngajerit tapi urang teu boga duit pikeun mawa anjeunna imah. Firmino ukur bisa kudu ngadagoan bulan dugi anjeunna ngalaman earned teuing monies nganjang ka imah. Anjeunna spent nu saeutik manéhna dina akomodasi sarta dahar '

Firmino dicoo haténa kaluar pikeun klub division kadua, Figueirense. Anjeunna ekspektasi hiji kaajaiban anu eta tungtungna sumping. Ieu dibahas dihandap.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:putusanana

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiRoberto Firmino ieu meunang ku pramuka Jerman sanggeus runtuyan pagelaran impressive pikeun klub Brasil Na. Ieu ditinggalkeun kulawargana di kabagjaan hébat. Anjeunna dipindahkeun rébuan mil ti imahna ka Jerman dina yuswa 16 neruskeun karirna di Jerman. Pas anjeunna meunang warta alus, cenah; 'Kulawarga abdi moal boga gawe deui.'

Roberto dijieunna kabeh hmangrupa anggota kulawarga nuturkeun manehna ka Jerman. rasa fashion saendeng na mimiti muncul urut klub Jerman Hoffenheim.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan kulawarga

Anjeunna sakabeh aranjeunna kantos ngalaman. José Roberto Cordeiro (bapana) jeung Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Ibu) nu kolotna Roberto Firmino. Aranjeunna sakali sumping ti tukang kulawarga miskin pisan.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Roberto Firmino Kolot: José Roberto Cordeiro (bapana) jeung Mariana Cícera Barbosa de Oliveira (Ibu)

Ibu pamuter nu, nyebutkeun manehna bangun mimiti Minggu jeung nyebut demi Massa jeung kaos dipaké ku Firmino di debut pikeun nagara.

Ieu carita nya.

"Lamun kuring meunang ka Massa, dulur diteundeun nempo kuring kusabab w kuringCeuli. Kuring dikelompokeun sesi doa keur anjeunna saméméh kaulinan nasional na. Nalika mass meunang rengse, Kuring gancang indit lalajo anjeunna dina TV. Nalika anak kuring diasupkeun satengah kadua jeung ngoleksi, abdi ampir maot tina haté ningali nu jadi tujuan jeung perayaan-Na. Kuring dikaitkeun kana anjeunna dina telepon sanggeus pertandingan ngalawan Perancis. Cenah, 'nuhun zat, mum?' jeung kuring ngomong, 'putra abdi, anjeun teuing ".

anjeunna indung tina lawan teh, Cícera Barbosa de Oliveira, boga mamang ngeunaan kasuksésan putra nya urang jeung warns yén dunya téh masih acan ningali pangalusna Na. Manehna ngawartoskeun Brazil urang SporTV News.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

Béntang Brazil dipikanyaho némbongkeun kaluar bakat na duanana on na AND kaluar pitch nu.

Modél Brasil Larissa Pereira, nyaéta gadis untung anu meunang haté Roberto Firmino urang. Anjeunna minuhan dirina dina hiji nightclub Brasil populér di 2013. Pasangan cinta flamboyant geus severally dipasang gambar dina média sosial tina diri kissing, gawe kaluar sarta ngagem outfits cocog.

blunder THE: Roberto Firmino sakali némbongkeun kaluar leuwih ti dimaksudkeun nalika anjeunna dipasang a snap satengah taranjang of Larissa on Instagram marengan seratan nu ditinggalkeun loba percanten gambar dicandak sanggeus maranéhna sempet ngan dijieun cinta.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiRoberto beamed pikeun kaméra bari maranéhna ngayakeun up gelas anggur na Larissa dicium manehna. Anjeunna wrote: "Wengi mewah jeung cinta hirup abdi".

Larissa ngawaler: "Anjeun bau anu pangalusna di dunya. wengi sampurna. Abdi bogoh pisan ka anjeun".

Tapi tinggi-berjiwa Roberto poho mariksa anjeunna ngalaman potong nu snap ka motong kaluar handap awak Larissa urang sateuacan ngeposkeun eta. Ratusan rébu tina pengikut nempo gambar nu sateuacan anjeunna nyandak deui ka handap.

palatih kahijina, Luiz Guilherme Gomes de Farias, 57, ngawartoskeun The Sun dina Minggu: "Anjeunna geus sagampil ogé dipikawanoh di Brazil pikeun rasa fashion sarta pamajikan geulis saperti bakat cemerlang Na. Rahayat Liverpool bakal cinta anjeunna. Anjeunna jeung pamajikanana mawa kakuatan keur narik ati madhab maranéhna balik ".

Manuk cinta dihijikeun dina knots di 2015 teu rada lila sanggeus kadatangan na di Liverpool FC. nikah lumangsung di kampung halaman Firmino ngeunaan Maceio, Brazil.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Roberto Firmino exchanging Vows kalawan Pamajikan

Dinten sateuacan acara Larissa dipasang pesen noel ka salaki hareup nya nu manehna wrote: "Kuring milih nu na bakal milih anjeun sarébu kali leuwih".

Firmino ieu dipirig kana altar ku indungna, Mariana Cícera.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Roberto Firmino ibu walks anjeunna turun ka Ngarobah

jeung Liverpool Tim-mates Philippe Coutinho, Lucas Leiva jeung Allan Souza kabéh dina hadir pikeun saksi na ngadahar jukut kasempetan senang.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Roberto Firmino Best Lalaki

Ieu Philippe coutinho anu dipigawé tugas lalaki pangalusna.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Roberto Poto Firmino Kawinan

Saatos sababaraha ngawasa vows maranéhanana, béntang pop Brasil Jibril Diniz disadiakeun hiburan keur loba tamu. Anjeunna dijieun ku band na Nyieun pinuh panyanyi, anu kacabut Kabiasaan tarian choreographed. Sanggeus kawinan, nyatu tamu nyandak ka média sosial pikeun unggah poto sareng video Anjeun di acara.

Dina ramatloka dirancang husus mésér presents pikeun panganten awewe jeung panganten lalaki, maranéhna ménta sémah maranéhna pikeun nyumbangkeun finansial ka banding médis pikeun Miguel Enrique, anak dua taun heubeul ti Santa Catarina anu nalangsara ti atrophy muscular tulang tonggong, kasakit degenerative .

Sanggeus akad nikah di newlyweds diayakeun hiji pihak sadaya-wengi kalayan hiburan tina sababaraha ngaran pangbadagna di industri musik Brazil urang kaasup Wesley Safadão na Thiaguinho.

Eta teu nyandak lila méméh berkah tina sababaraha nikah came.Both disaksian lahir anak kahiji maranéhanana saha aranjeunna ngaranna Valentina Firmino.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Roberto Firmino Putri, Valentina

Engké on, sababaraha miboga putri sejen saha aranjeunna ngaranna Bella.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kulawarga Roberto Firmino

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:tato na

Sababaraha footballers téh sagemblengna asih seni awak [tato]. Kami geus katempo pamaén tangtu kawas Arturo Vidal, Marcos Rojo, Daniel Agger, Raul Meireles, Memphis Depay, Martin Skrtel diantarana. inohong ditulis lianna kawas béladiri, Drinkwater, Mikhitaryan, Osmane Dembele, Rashford, Chamberlain jeung Jibril Yesus kénéh acan janten lover mutlak tato.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Firmino geus beurat tattooed tur bakti ka kulawargana anu ditulis di sakuliah awakna inked sabudeureun awakna. Anjeunna ngagaduhan runtuyan tato, kaasup salah sahiji di Jerman anu berbunyi: "Kulawarga, pernah tungtung cinta". Firmino spent waktu di Jerman nalika maén keur Hoffenheim - kitu deui kamungkinan yén anjeunna ngagaduhan tattoo nu antukna na dinya. Anjeunna kagungan sejen, dina Yunani, dina dada taat Christian urang maos: "Gusti téh satia".

The Brasil henteu ragu boga best of tattoo na ditulis dina dada Na. Ieu nami putri-Na, Valentina Firmino.

panangan katuhu na boga gambar tina kolotna sarta anggota kulawarga tapi anjeunna ngaku mun nu eunteung ramatloka nyebutkeun 'The tato dina panangan kenca teu bener boga harti ditangtoskeun, tapi Kuring pilari hal. '

Ogé kana panangan katuhu, manéhna boga beureum a rose pikeun asih, hiji samanggi opat-daun minangka tanda tuah, simbol katengtreman dina leungeun na jeung taun 1991 on Puhu curuk na - ngalambangkeun sataun anjeunna dilahirkeun. Ogé, kecap cinta geus tattooed dina Puhu curuk leungeun kénca-Na.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Fakta tato Roberto Firmino Hand

Firmino geus ngaku yén tato dina panangan kénca na boga teu boga harti ditangtoskeun, tapi nyebutkeun yen anjeunna pilari gagasan anu tungtungna datang.

The Brazil internasional nembe parantos nyandak ka Instagram pamer pamanggih panganyarna tattoo newest na nu bisa jadi hiji gambar tina pamajikanana - Larissa Pereira- kalayan kecap 'Cinta' etched handapeun. Firmino captioned gambar kalawan 'Seguimos rabiscando'Nu ditarjamahkeun sacara harfiah salaku 'Kami nuturkeun doodling'.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Fakta tato Roberto Firmino

Teu hilap, kana beuheung manéhna ogé boga "Deus" tattooed on beuheung-Na, nu Portugis Allah

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harti Roberto Firmino beuheung tato

awak Brasil urang geus dihias ku Jumlah tato kaasup ieu salah anu hartina 'Allah' di Portugis

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Gaya bulu

Maju Brasil nyampurnakeun hiji trio sahiji kontributor Liverpool ka 'awon bulu' XI. karir cukuran Firmino urang di Liverpool dimimitian hormat kana datangna 2015-Na dina NUSA TENGGARA BARAT, sareng pondok-balik sleek jeung sisi.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Fakta Roberto Firmino Style Rambut

Sanajan kitu, sakumaha kalayan sababaraha mates timnya, bulu Firmino urang geus pasti nganut rezim Jürgen Klopp chaotically maverick.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Car na

Roberto Firmino ngabogaan £ 180,000 caang beureum Ferrari 458 Italia. The Brasil, anu outfit loyog roda na, dibagikeun gambar dirina rék luncat balik kabayang tina supercar Italia, sanggup ngahontal 202 mph sareng waktos 0-60 tina ngan 3.4 detik.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Roberto Firmino Car

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Pantun Rasa

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiRoberto FIRMINO jeung pamajikanana Larissa Pereira gaduh naon nu diperlukeun pikeun jadi fixture teguh di dieu. Dihareupeun kadatangan na on NUSA TENGGARA BARAT, aranjeunna geus ngalaman loba atribut diperlukeun bersaing jeung bal urang finest.

Ayeuna anjeunna sarta Larissa anu dipikawanoh pikeun gambar maranéhna posing di outfits flashy. Hiji anggota kulawarga, anu teu hayang bisa ngaranna, ngomong: "Roberto sarta Larissa anu sarupa - aranjeunna cinta kahirupan alus, mobil gancang tur imah nyaman. Aranjeunna kawas Daud jeung Victoria Beckham. Manehna pisan awakna-sadar jeung diaku ngajaga fit. Aranjeunna estu senang babarengan jeung nyaluyukeun unggal lianna. Manehna ngajaga anjeunna grounded jeung manehna pisan satia ".

Salaku anak, Roberto Firmino sakali wandered sabudeureun puseur dayeuh jandela-balanja na sangkan kolotna yén hiji poé anjeunna bakal jadi ngagem sadayana ieu baju fashionable na jewelery.

Dinten, anjeunna dipikawanoh cinta balanja jeung ngagem merek panganyarna na tren. mamang teu, anjeunna bisa nanggung éta, anjeunna spoils dirina. Anjeunna aya kénéh kahirupan alus pisan. Anjeun tiasa ningali kumaha bahagia anjeunna téh. Anjeunna mikanyaah ka gaduh senang. Anjeunna mikanyaah ka video dirina nyanyi sarta putting eta on Instagram. Ayeuna anjeunna tiasa ngalakukeun naon anjeunna hayang. Anjeunna diaku ngarobih warna bulu na iraha anjeunna fancies. Anjeunna aya kénéh jenis kahirupan anjeunna pernah panginten anjeunna bisa mibanda.

Diomongkeun dina Januari sunda nya ku méwah, Roberto ngadawuh: "Kuring resep coba hal anyar. Meureun Kami saeutik hawa. Kuring boga hiji papakéan aheng. gaya abdi flamboyant tur kandel nalika datang ka milih naon mun teu ngagem. Kuring neangan crazes béda di internet na boh nyalin aranjeunna atanapi nyandak naon Abdi hoyong na nyieun gaya kuring sorangan. Abdi bogoh baju edgy. Kuring keur nyobaan nyieun gaya signature kuring sorangan sarta Kuring geus ngaronjatkeun kana eta unggal poe. Ieu ngeunaan keu saha Kami sarta nyungsi kaluar naon cocog kuring na kumaha atuh resep ".

Ayeuna Roberto, anu gajih di Reds nu bisa disebutkeun £ 90,000 saminggu, bakal mawa kulawarga ngora pikeun NUSA TENGGARA BARAT. Anjeunna geus dibagikeun kabeungharan Na, meuli mum na hiji merk imah méwah anyar dina Maceio.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Gaya nya ku Play

Roberto Firmino budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Roberto Firmino utamina muterkeun salaku hiji gelandang narajang, tapi anjeunna oge bisa maénkeun salaku hareup, winger atanapi gelandang sentral. Anjeunna boga kamampuh ngagunakeun speed-Na, kontrol deukeut jeung visi dimana wae anjeunna deployed.

Ryan Babel, a teammate of Firmino urang di Hoffenheim, digambarkeun anjeunna salaku "A pamuter tricky". Numutkeun Walanda, 'Firmino tiasa dribble na némbak. Anjeunna boga shot hébat. anjeunna tiasa maén loba ngaliwatan bal na assists na anu pohara alus. pangabisa judul nya tricky ogé. " Babel ogé nyatakeun yén Firmino kungsi méntalitas hina tur euweuh masalah sareng sikap.

Roberto Firmino budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Biografi séjén fakta

fakta Roberto Firmino Biografi urang geus nyampurnakeun jeung kasimpulan tabel di handap;

inquiries eupan balik
Brasil réngking Popularitas33rd footballer pang populerna di Sajarah Brasil
Réngking Popularitas global579th jalma pang populerna di dunya
Birthday popularitas réngking7th jalma pang populerna dilahirkeun dina tanggal 20th
réngking Liverpool15th Liverpool pamuter pang populerna sadaya waktos
Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu