Rigobert Song budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4634
Rigobert Story Song budak

Sedengkeun presents a Story Pinuh ku hiji Katerangan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Kapala Big". Rigobert Song budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara ti waktu budak leutik pikeun titimangsa. Analisis ngawengku carita hirupna saméméh Kinérja, kulawarga, pati deukeut jeung loba fakta kaluar-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan leuwih dominan di garis mertahankeun timnas Cameronian. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Rigobert Song urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Rigobert Song budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Rigobert Song Bahanag lahir dina dinten 1st Juli 1976 di Nkenglicock, hiji kota di Kamerun kidul mana emptiness ends lamun aya bal di unggal di suku hiji urang.

Anjeunna ngalahir ka indungna, Bernadette Song jeung telat bapana, Paul Song. Bapana lagu urang, Paul lagu, pupus dina yuswa ngora. Salaku misalna, anjeunna pernah bener terang dad na tapi Tapi dedicates sadayana sukses ka anjeunna. Tanpa ragu a, henteuna bapana hirupna éta kakuatan motivational kuat pikeun manéhna.

Salila taun rumaja-Na, Song ieu dianggap minangka hiji nonoman alfa, Batur anu dianggap peran domineering dina unggal kaayaan bal-maén di kampung halaman asli na. Mulang teras, anjeunna kasurupan hiji tekad steely sakumaha anjeunna dicoo pikeun klub lokal sarta ngalawan pamaén tebih luhur umur na.

Hiji jurus leres sumping pikeun Rigobert Song, dinten ngimpi na sumping ka maot. Nyandak ngajemput ku pramuka Perancis pikeun klub callup Perancis (metZ) éta momen Rigobert sadar anjeunna tungtungna bakal jadi euyeub. Dina waktu panggero-up ieu, ambisi Song urang maén keur timnas na ayeuna mucunghul teu janten implengan lulus.

Lagu kana approaching Perancis dimimitian karir professional na di metZ. Manehna nyieun sababaraha appearances kuat yén earned anjeunna Pilihan pikeun The Singa Indomitable pikeun Piala Dunya di 1994 dimana anjeunna jadi wadah catetan dunya (Nu footballer bungsu pikeun meunangkeun kartu beureum dina sajarah hiji turnamen Piala Dunya).

Rigobert Song Biografi Story: Ti Pemuda ka Ayeuna Times

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Rigobert Song budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Tanpa ragu a, Rigobert mangrupa ikon sajauh bal Afrika keur prihatin. pangabisa maén sarta poténsi, hususna gaya hirup na kaluar pitch nu ngawangun nepi gambar lengkep him.The bebeneran nyaeta; Rigobert nyaéta lalaki kulawarga lengkep. Asih hirupna, Gabrielle Esther Nnomo Mballa geus kalawan Song katuhu ti poé maén Na.

Rigobert Song jeung pamajikan, Gabrielle Esther Nnomo Mballa

Duanana Song sarta Esther gaduh opat barudak (dua putra sareng dua putri). Ngaran barudak maranéhanana urang téh; Ronny, Bryan, Yohanna Bernadette na Hillary Veronique Liliane. Rigobert Song geus ensured yén kulawargana (pamajikan na kids) tetep di Liverpool bari anjeunna dipindahkeun ka nagara sejen maén bal na.

Rigobert Song budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gering jeung Pupusna Deukeut

Eta sadayana kajadian dina dinten fateful, 3rd Oktober 2016 nalika dokter Cameroonian sarta Perancis Cut Nyak Dien pikeun poé ka ngahemat kahirupan Rigobert Song anu ngalaman serangan cerebral nu sumping ngaliwatan stroke a.

Rigobert Song Untold Pupusna Story

Urut pamaén Kamerun Rigobert Song kungsi stroke di imahna di Yaoundé nu ningal anjeunna digolongkeun kana koma hiji. Numutkeun laporan, upami éta henteu keur dog na anjeunna bakal geus maot. Sanajan kitu, eta ieu lega dilaporkeun dina média sosial sarta sababaraha situs web warta yén anjeunna geus maot.

Rigobert, nalika dibales hiji wawancara sanggeus recovery masihan hiji akun dina naon sabenerna kajadian. Dina kecap na ...

"Kuring kungsi ditinggalkeun panto kabuka alatan kuring ieu ngantosan nganjang a, tadi kuring ditinggalkeun deui ditutup bakal jadi mayit. Kuring teu nyaho naon ieu lumangsung nepi ka kuring. Kuring éta sagemblengna polos. Kuring teu sanajan teu terang abdi ieu berbenturan antara hirup jeung pati. Salaku II murag na ngarasa daya teu upaya, abdi ningal anjing kuring mimiti Bark loudly nu alerted tuan tanah kuring anu disebut ambulan.

Ieu memang mujijat a !!. Nalika kuring bangun ti koma nu kuring ditimbang ukur 60 kilo, luar biasa pikeun bodo sakumaha badag saperti kuring éta, "

Di handap ieu jam Rigobert Song sanggeus anjeunna bangun ti na dua poé koma.

Nalika Rigobert Song wokeup ti Koma

Bari anjeunna di koma, nu urut pamaén Liverpool cenah éta yakin manéhna nempo bapana maot na. Dina kecap na ...

"Gelap mimiti na bari mah di koma hiji, kuring nempo bapa anu geus maot nalika kuring éta teuing saeutik pikeun nginget. Kana ningali kuring, cenah; Rigobert !!, naon anu anjeun lakukeun aya ?? Kita Hayu !!! Cenah mun kuring. Ieu memang kaayaan hésé.

Abdi bungah ayeuna Kuring keur hirup di jaman kiwari, sarta henteu leuwih nu geus kaliwat. Naon penting nyaéta tangka simkuring ngaraos di kaséhatan alus, Aku ok "

Maranéhanana éta kecap Rigobert ngawartoskeun BBC urang Dunya Maén Bal. Rigobert dipercaya ieu fans-Na, kulawarga / baraya tur utamana, Présidén nagara na urang, Paul Biya anu dibayar $ 78,000 pikeun tagihan médis nya éta disimpen anjeunna. Anjeunna ogé bersyukur pikeun kecap jenis Liverpool via twitter sakumaha katingal di handap.

Liverpool solidaritas Pesen keur Rigobert Song

Anjeunna salajengna ceuk ...

"Sadaya fans utamana kulawarga kuring tadi geus nempatkeun Allah kasulitan. Éta sakabéh terang kumaha goréng kaayaan mah jeung mimiti neneda. Dulur di anggota kulawarga kuring ieu sholat, nanyakeun 'Allah mangga ulah ngalakukeun anu, teu butuh Rigobert'. Kuring nyebutkeun hatur-anjeun sarerea pikeun nyieun kuring datang deui ".

Rigobert Song budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta kulawarga

Pamikiran kaleungitan bapana, Paul Song dina umur lembut komo teu gaduh gambar manéhna dina mémori na brings nyeri teu kaampeuh ka Rigobert Song. Bari tumuwuh nepi, indungna, Bernadette Song meunang bantuan baraya-Na. Ogé kaasup nyaéta satengah lanceukna saha bapa urut footballer Arsenal jeung Kamerun gelandang pertahanan, Alexandre Dimitri Song Billong, alias Alex Song.

Alex Song anu salamina bersyukur ka pamanna Rigobert Song anu geus kawas bapana kadua jeung pangaruh utama di anjeunna milih bal sakumaha karir. Di handap ieu Alex jeung kulawargana. Naon Anjeun teu nyaho ngeunaan Kulawarga Rigobert Song kulawarga

kumisan ti Zinedine Zidane, Rigobert Song anu hijina pamuter mun geus dikaluarkeun dina dua Cups Dunya béda, hiji ngalawan Brazil di 1994 sarta séjén ngalawan Chile di 1998. Anjeunna oge nyepeng catetan salaku pamuter bungsu kantos bisa dikaluarkeun dina Piala Dunya, 17 yuswa.

Tina Manglé sejen, Rigobert Song disebut jadi hijina pamuter maén di boh 1994 na turnamén Piala Dunya 2010 FIFA. Anjeunna diulas dina 1994, 1998, 2002 jeung Piala Dunya 2010 FIFA turnamén.

Rigobert Song jeung Piala Dunya Roger Gedang Fakta

Tungtungna, fakta ngareureuwas kungsi sakali wangsit a 24 taun sarta 42 umur poé gap antara Roger Milla (42 taun sarta poé 35) gambar di luhur sarta 17 taun heubeul Rigobert Song (17 taun sarta poé 358) salila 1994 cup dunya. gap umur ieu tetep panggedena antara dua teammates dina sajarah Piala Dunya.

Éta pertinent ka dicatet yén striker ageless Roger Milla mingpin Singa Indomitable ka Piala Dunya saparapat-ahir dina 1900 sataun.

Rigobert Song budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ulah Bandingkeun kuring ka Rio Ferdinand

Rio Ferdinand na Kontroversi Rigobert Song

Nalika Rigobert Song ditandatanganan pikeun West Ham Serikat pikeun £ 2.5 juta dina 2000 sataun, klub The dicirikeun anjeunna salaku gaganti mungkin pikeun Rio Ferdinand, Anu kasebut dibikeun ka Leeds Serikat. Kanyataan ieu angered nu bek urut Cameronian.

perdana Rigobert Song urang ieu digambarkeun ku BBC as "Bagja". Dina poé kahijina, Song hanacaraka anu anjeunna teu hoyong jadi dibandingkeun Ferdinand, sakumaha anjeunna dipercaya ieu derogatory mun bakat na sorangan.

Rigobert Song budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Fakta Rigobert Song Personal

Rigobert nyaeta deeply intuitif jeung tangkurak. Anjeunna pisan emosi, sénsitip, sarta jaga deeply ngeunaan urusan kulawarga sarta imahna. Rigobert nyaeta simpatik tur napel jalma anjeunna ngajaga nutup. Anjeunna batur anu bakal empathize kalayan pain and sangsara jalma séjén urang. Basa dina premis luhur, urang ayeuna nyadiakeun Anjeun nyimpulkeun atribut tina kapribadian Na.

kaunggulan: Anjeunna ulet, kacida imajinatif, emosi, karunya tur pisan persuasif.

Kalemahan: Anjeunna bisa jadi Moody, pesimis, curiga jeung manipulatif.

Naon Rigobert Song diaku: Seni, hobi (tipe imah basis), sayah deukeut atanapi di cai, nulungan kulawargana / baraya jeung ngabogaan tepung alus kalawan babaturan.

Naon Rigobert henteu janten: Strangers, sagala kritik Ibu denok Na, ngalaan pikiran tina fakta pribadi ngeunaan pamajikanana tur kabogoh (s) jsb

Rigobert Song budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -amoy Managerial

Dina ahir 2015, Song éta dikabarkan deukeut jadi manajer timnas Chad tapi hiji perjangjian ieu pernah diadopsi alesan kanyahoan. Dina 2016 Pébruari, Song diangkat jadi manajer di Kamerun "A" timnas. nu "A" Tim nyaéta timnas diwangun ku pamaén dumasar di Kamerun. Salaku dina April 2018, Rigobert janten éta salah sahiji Ngalamar 77 keur lowong Kamerun timnas pakasaban.

Kanyataan parios: Heuheu Rigobert Song budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu