Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

0
493
Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka Arsenal sareng SkySports
Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka Arsenal sareng SkySports

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh kalawan nami "Matakut". Kisah Reiss Nelson Budak Leutik Urang Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Pendak Reiss Nelson
Kahirupan sareng Pendak Reiss Nelson. Kiridit ka SkySports jeung Arsenal FC

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal na & latar kulawarga, pendidikan & pembinaan karir, kahirupan karir awal, carita hirup sateuacan fame, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga sareng gaya hirup jsb.

Leres, sadayana terang, anjeunna mangrupikeun salah sahiji pamuda anu pikaresepeun anu ngagaduhan ti akademi Arsenal. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Reiss Nelson anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Reiss Lukas Nelson. Reiss Nelson lahir dina dinten 10 kaping 10 Désémber 1999 ka kolotna- ramana Zimbabwean sareng indung Inggris di wewengkon London Tengah Gajah sareng Castle, Inggris.

Reiss Nelson wasnt digedékeun tina kasang tukang kulawarga anu beunghar. Ogé anjeunna éta henteu jenis budak anu sepuh anu tiasa ngagayakeun anjeunna koleksi pang anyarna kaulinan kecuali bal.

Reiss Nelson Galuh di sisi samping kolotna sareng lanceukna kokolot di Aylesbury Estate. Ladang sprawling anu digambar di handap mangrupikeun dunya jauh (béda-béda) ti kabupaten kauangan anu mekar anu mendominasi langit langit di London.

Ieu mangrupikeun Aylesbury Estate dimana Reiss Nelson Galuh
Ieu mangrupikeun Aylesbury Estate dimana Reiss Nelson Galuh. Kiridit ka SkySports
Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Dina raraga nangkep kacilakaan geng sareng kajahatan péso, sepuh Reiss parantos mutuskeun anakna ka London Nautical School caket Waterloo. Mimiti, teu kantos ragu-ragu anu Nelson nuju ka arah anu leres. Anjeunna budak cerdas anu tiasa seueur tugas sareng akademisi sareng maén bal saatos sakola.

Sajauh saatos kagiatan sakola, Reiss henteu lengkep upami teu gaduh sahabat na maén bal sareng anjeunna. Babaturan anu pangsaéna nyaéta sanés jalma sanés Jadon Sancho- Oh Leres anjeun nguping pisan !. Sancho anu sepuhna cicing di Gedong Guinness Trust di deukeut Taman Kennington parantos janten réréncangan Reiss saprak jaman budak leutik.

Naha anjeun terang?… Éta dina pengadilan maén balun beton ieu anu Reiss Nelson sareng sobatna anu caket Sancho ngahargaan kaahlian maranéhna salaku budak lalaki. Pangwangunan ieu ningali aranjeunna nuju diondang ka Kompetisi budak London Southwark.

Duanana Reiss Nelson sareng Jadon Sancho mangrupikeun Baturasan anu Hadé Batur
Duanana Reiss Nelson sareng Jadon Sancho mangrupikeun Baturasan anu Hadé Batur. Kiridit ka SkySports

Numutkeun kana SkySports. Dina malem gugur usum gugur di kidul London, duanana budak lalaki (Sancho sareng Reiss Nelson) maén dina kompetisi pikeun kaéran peminat. Holmes-Lewis, palatih sepak bola sareng mentor sakali ngaku ngeunaan anjeunna ningali;

"Nalika kuring angkat ka lapangan, kuring ningal budak ieu ping a 30-yard teras meuntaskeun lapangan ka budak sanés (Jadon Sancho) anu teraskeun langsung ka anjeunna. Dina réaksi, kuring gancang nyekel dua pelatih kuring, Cedric [Kobongo] sareng Ahmet [Akdaj], sareng saurna, 'Naha anjeun terang yén telepathic pamahaman? Nu ieu gélo !!"

Duanana Reiss Nelson sareng Jadon Sancho ngeureunkeun ngabantosan timnya menang kompetisi, lagu anu matak pikaresepeun Holmes-Lewis.

Reiss Nelson sareng Jadon Sancho dina Kompetisi Southwark
Reiss sareng Sancho dina Kompetisi Budak London Southwark. Kiridit ka SkySports
Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Pikeun suksés kalayan maén bal lokal kéngingkeun telepon Reiss Nelson di Moonshot, akademi nonoman lokal di daérahna. Nalika aya, anjeunna ngakap ku Tottenham. Reiss aya di Tottenham salami sasih saatos telepon anu teu pikaresepeun ti Arsenal sumping. Babaturan sobatna Sancho ngagaduhan telepon ti Watford.

Éta sumanget Reiss sareng Sancho kedah maén bal ningali aranjeunna dina taun 2007, ngalangkungan uji coba sareng langsung ka setélan akademi Arsenal sareng Watford masing-masing. Ngawitan hirupna di akademi henteu gampang kanggo Reiss. Deui teras, anjeunna bakal hudang mimiti-teras nampi karéta ka Catford di sisi sisina. Anjeunna ngalakukeun éta tilu kali saminggu.

Teu aya jarak tempatna atanapi lapang waktos tiasa ngirangan silaturahim antara Reiss sareng Sancho. Éta ukur nyababkeun 38 menit ku karéta sareng 52 ku mobil duaan kanggo budak lalaki silih pas. Dina yuswa 14, sakitar Maret 2015, Jadon Sancho dipindahkeun ka Manchester City. Reiss Nelson neraskeun kamajuan sareng Arsenal nalika anjeunna pindah kana jajaran gancang pisan.

Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Sanggeus ngaliwat jajaran akademi, Reiss dilélér ku kontrak profésional kahijina Arsene Wenger dina ulang tahun 17th na. Dina nawar nampi waktos kaulinan, Reiss damel kaputusan kritis ngeunaan karir. Jadon Sancho anu sateuacanna angkat ka Borussia Dortmund di Jerman disarankan pikeun sobat balad na Reiss ngiringan anjeunna dina Bundesliga Jérman.

Reiss Nelson mutuskeun pikeun nuturkeun piaraan réréncangan na ku jalan injeuman pikeun maénkeun sareng 1899 Hoffenheim, hiji klub Jerman dina pamisahan munggaran Jerman. Siga Borussia Dortmund pikeun Jadon Sancho, Hoffenheim ogé masihan platform Reiss Nelson pikeun nunjukkeun bakat na.

Reiss Nelson baheulana dirayakeun salaku pananda Inggris paling luhur dina Éropa kalayan tujuan 6 dina kaulinan 7, nyetak unggal menit 54 rata-rata. Sakumaha anu kataliti di handap, moal Raheem Sterling atawa malah Harry Kane bisa ngéléhkeun éta.

Rees Nelson Jalan mun Fame Story
Rees Nelson Jalan mun Fame Story. Kiridit ka standar
Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Dampak Nelson di Hoffenheim parantos nampi anjeunna promosi ka Inggris U21. Ogé dipenta Unai Emery pikeun nempatkeun awal kenangan pikeun anak muda. Éta sipat anu dipiboga- ari percaya diri, laju kerja sareng tekadna - anu katingali di Hoffenheim parantos seueur ngajantenkeun anjeunna kalayan Arsenal.

Rees Nelson Muncul Dina Inohong Rame
Rees Nelson Muncul Dina Inohong Rame. Kiridit ka SkySports

Reiss Nelson anu janten pamuter 844th pikeun ngawakilan tim kahijina Arsenal tanpa ragu dibuktikeun ka peminat anjeunna mangrupikeun janji anu saé dina generasi Inggris klub. Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah.

Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna anjeunna Kinérja, tiasa waé sababaraha fans Arsenal parantos merhatoskeun status hubungan na dina nanyakeun sual éta; 'Saha Kabogoh Reiss Nelson?'. Leres !, teu aya anu nampik kanyataan yén kasép kasépna gandeng sareng gaya lakonana henteu bakal matak pikaresepeun pikeun peminat famili.

Saha Kabogoh Reiss Nelson
Saha Kabogoh Reiss Nelson. Kiridit ka IG

Saperti dina waktos nyerat, Reiss Nelson masih kénéh bujang sareng rasana difokuskeun kana karirna. Ditilik tina gaya hirupna ayeuna tina pitch, éta muncul Reiss nyaéta siap campur. abditiasa dimungkinkeun yén anjeunna tiasa gaduh kabogoh tapi nolak ngajantenkeun hubungan sareng masarakatna, sahenteuna pikeun ayeuna.

Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Reiss Nelson bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan gambaran jalma anu langkung saé. Ngamimitian, anjeunna mangrupikeun jalma anu asik pisan anu mikaresep ka handap kareueus di tengah-tengah kaén bal bal modern.

Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Reiss Nelson
Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Reiss Nelson. Kiridit ka IG
Reiss Nelson mangrupikeun jalma anu sanggup ngarobih pikirkeun kana tindakan beton sareng bakal ngalakukeun naon waé anu dilakukeun pikeun ngahontal tujuanana.
Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Reiss Nelson, sanaos dilahirkeun di Inggris tetep ngahargaan kana akar Zimbabweana. Tina kumaha sigana, bapakna, indung sareng lanceukna sadayana parantos ngajantenkeun pilihan sadar tina henteu milarian pangakuan umum.

Bapa Reiss Nelson: Saeutik pisan dipikanyaho ngeunaan bapakna Zimbabweana, sanaos naminana. Nanging, numutkeun situs web Arsenal, Reiss masihan sakali masihan bapakna sababaraha sks pikeun ngajaga anjeunna ditubruk.

Basa Reiss Nelson: Ngingali dinten-waktos budak leutik, salah sahiji kenangan anu paling saé nyaéta Reiss nyaéta anu meryogikeun ibuna. Ieu mangrupikeun moment anu anjeunna badé damel badé ngagaleuh Therry Henry urang kaos anu anjeunna ngagem unggal dinten ka sakola, pesta sareng sareng maén di lapangan. Di handap ieu mangrupikeun foto indung sareng putra anu ngagaduhan nangkeup pasisonate.

Reiss Nelson nangkeup Ibu-Na
Reiss Nelson nangkeup Ibu-Na. Kiridit ka IG

Duduluran Reiss Nelson: Numutkeun kana Situs wéb Arsenal, Lanceukna Reiss Nelson dikreditkeun pikeun nyerah hirup sosialna pikeun ngabantosan adina rayi ngahontal impianna. Lanceukna anu sepuh anu masih tetep namina (namina teu dipikanyaho) berkurban seueur pisan pikeun nampi Reiss dimana anjeunna ayeuna.

Nalika kantos Reiss angkat ka pesta dina malem Jumaah, lanceukna bakal mastikeun yén anjeunna sésana parantos ngaso parantos mimiti sabtu minggu mimiti. Lanceukna kokolot ogé bakal nyandak anjeunna ka sareng ti karéta pikeun kuliah akademi, telat sareng dépot di awal.

Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Otong

Reiss Nelson mangrupikeun jalma anu resep-senang anu resep damel, nyéépang-étang moncerna sareng hirupna ka jero. Anjeunna kadang langkung milih jet-lani dina gelombang laut tinimbang gaduh mobilna di jalan. Ieu ngahasilkeun gaya hirup unikna.

Rees Nelson Fakta Otong
Rees Nelson Fakta Otong. Kiridit ka IG
Carita Reiss Nelson Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Babaturan Hadirin Nya: Asides Jadon Sancho, Reiss gaduh dua babaturan paling saé anu nyaéta Eddie sareng Joe. Sadayana budak lalaki ngumbara ka jajaran akademi Arsenal janten suksés dina padaganganna.

Ngenalkeun Babaturan Terbaik Reiss Nelson
Ngenalkeun Babaturan Terbaik Reiss Nelson. Eddie (Kénca) sareng Joe (Katuhu).

Agama: Nami tengah Reiss Nelson “Lukas”Nunjukkeun anjeunna nyaéta Kristen ku agama sareng sigana condong sareng iman katolik. 'Lukas'ieu panulis Kisah Para Rasul sareng nami Injil anu katilu dina Perjangjian Anyar.

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Reiss Nelson urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu