Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
8869
Raheem Sterling budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Whizzkid'. Raheem Sterling budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Raheem Sterling Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Raheem Sterling budak

Raheem Shaquille Sterling lahir dina dinten 8th Désémber, 1994 di Kingston, Jamaika ku bapana rélatif kanyahoan sarta indung, Bu Nadine Sterling. Bapana teu sadia dina mangsa kalahiran-Na. Ngaran akte kalahiran Raheem urang henteu bapa. surname na asalna tina pasangan Nadine urang saméméhna Errol Sterling.

lalampahan ka salah sahiji cauldrons paling fearsome dina maén bal mimiti ampir 5,000 mil jauh dina Kabupaten notoriously bahaya tina Kingston, Jamaika, dimana anjeunna mukim antukna nya budak leutik.

Ieu cara lila ti beginnings di Maverley, Jamaika - komunitas kalayan henteu-balik wewengkon dikawasa ku geng. Ieu 'Salah sahiji wewengkon nu paling dicabut dina sakabeh pulo', Nurutkeun wartawan Betawi. 'Ieu ngandung komunitas ghetto marginalized kurang fasilitas dasar sarta berjuang pikeun ngadalikeun kajahatan gun'. Raheem sakumaha nak a bakal maén nepi ka dalapan jam sapoé, stopping ukur nalika anjeunna hears gunfire - tanda nyieun onar.

Dina umur genep, Sterling hijrah ka Britania sarta netep jeung mum di salah sahiji perkebunan toughest London urang. carita na luar biasa nyaéta conto glorious kumaha kolot, sakola jeung klub maén bal bisa ngagabungkeun ngahurungkeun bakat olahraga kana kasuksésan dina malah kaayaan paling hese.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling 's Mentor, Chris

Numutkeun Chris Beschi, guruna di Vernon House Sakola Special, "Éta surat wasiat keur ngajentrekeun nya ku karakter jeung sistem rojongan sabudeureun anjeunna yén dipingpin anjeunna pikeun minuhan impian na"
Sateuacan attending Veron House Sakola Special, Raheem robah sakola on loba kali. "Anjeunna sumping ka Vernon House lantaran anjeunna gaduh masalah dina sakola primér mainstream jeung kabiasaan-Na," ceuk Beschi. 'Anjeunna pasti nak di sakola anu miboga markisa jenis na polos ngeunaan anjeunna. Anjeunna kagungan sipat senang nu sok bakal kiat leuwih kana anger. '

Beschi ditambahkeun: 'Abdi émut nyarios ka manehna salaku 10 taun heubeul, "Lamun anjeun nyandak kana jalan nu nuju bade, ku waktos nu anjeun 17 anjeun gé boh jadi maén keur Inggris atawa anjeun bakal panjara. Ieu hiji hal anu kasar ngomong jeung kuring teu nyangka ieu moment watesan pikeun anjeunna, tapi Pasti ngarasa ieu leres. Aya teu bade janten taneuh tengah pikeun manéhna. Anjeunna teu bade janten sababaraha bodo gawé salaku montir atawa buruh tani. Anjeunna salawasna bade jadi luar biasa. '

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: karir Mimitian

Sterling ieu budak leutik anu ningal kahareup na malah manéhna cicing jeung Wayang kulit troubled salila keur leutik. Sanajan Beschi éta Allah dikirim ka hirupna. Anjeunna bakal leumpang mil kalawan Sterling unggal minggu, di sakuliah dagang estate, nyandak gambar tina situs wangunan nu engké jadi bal taneuh kawentar di Britania Raya.

Butuh waktu tebih deui ti diantisipasi tapi, saméméh panon Sterling urang, Stadion anyar Wembley ieu réngsé. The iconic Arch jadi backdrop kana karir sepak bola junior-Na, ditingali ti imahna on estate St Raphael di Neasden, kalér-kuloneun London. Sterling dijieun kaputusan badag nu janten titik balik ka mimiti karir. Anjeunna mutuskeun pikeun Shunned geng maén bal jeung babaturan anyar dipikaresep sarupa di maén widang Copland Menengah nu nutup kana Wembley caket dieu.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
The Raheem Sterling Biografi

Nalika anjeunna ngan 10, Sterling dicoo dua jam maén bal hiji poé di sakola. Numutkeun sumber nu, 'Raheem Sterling éta henteu ngan ahli sakumaha nak a. Anjeunna terang kumaha, nalika maot na kumaha balik ka tukang nu, pikeun nak umur Na, éta unbelievable. Anjeunna bakal meunang konsep off pitch bal ogé di dinya. Anjeunna kungsi etos hébat nu kavling kids sejenna henteu. '

Sterling nunjukkeun bakat precocious-Na pikeun Alpha na Omega Pemuda Football Club on soré sarta weekends. Ieu teu nyandak lila saméméh QPR direkrut anjeunna ka Center maranéhanana kaunggulan.

'Aya alus jeung goréng dina tim anu' ceuk sutradara akademi QPR Steve Gallen. 'Alus ieu Raheem jeung goréng ieu sesa pasukan. Hiji patandingan bakal rengse 6-5 na Raheem bakal geus ngoleksi lima gol bari sésana hayu genep dina. ' Steve Gallen ditambahkeun. Anjeunna nampi nickname nu "Raheem Park Rangers", Kusabab pangabisana meunang patandingan on na sorangan.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Liverpool akuisisi

'I perang kawas gélo tetep anjeunna na mah ieu tetep anjeunna teu kamana,' ceuk Gallen, 'Pisan ieu mah nutup ku manehna jeung mum na, anu hiji nona denok. Tapi di sawatara titik dina jangka waktu, dulur takwa anjeunna bakal pas dijual kaluar ka klub badag.

Manchester Kota tur Chelsea, Arsenal na Liverpool kabeh di kurilingan sabudeureun anjeunna kawas hiu. Tapi tungtungna, Liverpool hasil mun securing heubeul taun 15 dina deal £ 1million. Anjeunna ditinggalkeun London nepi NUSA TENGGARA BARAT kalawan kolotna. Bari di Liverpool, tuluy manéhna atikan di Rainhill Sakola di St. Helens. Anjeunna bisa ngagabungkeun duanana bal na studi. Duanana maneh jeung saha atuh manehna excelled di Liverpool.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kumaha Raheem Sterling Mawar mun Inohong

Sesa sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

Kahirupan Raheem Sterling kulawarga hiji ngeusi kanyeri nu nyosok jero, harepan, ketahanan jeung kasuksésan final. Ayeuna kami masihan anjeun rinci ngeunaan anggota kulawarga Raheem Sterling urang.

BAPA: Bapana bolos nya éta ditelasan dina tewak di Jamaika nalika Sterling yuswa salapan taun. Saacan tanggal, Sterling nyaeta saacan tanggal haunted ku tragedi kulawargana. Bapana ieu kapanggih maot di luar imah dad sorangan di Kingston, Jamaika - a kota ravaged ku kekerasan gun gangland. Di handap ieu gambar némbongkeun adegan maotna.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pupusna Raheem Sterling Rama urang - Full Carita

A sobat kulawarga wangsit: "Dad Na dipikacinta anjeunna dearly. maot ninggalkeun Raheem devastated jeung kulawargana Cut Nyak Dien keur lila datang interms kalawan eta. "

Tanpa ragu, pupusna dad nya éta tragedi nu signified episode darkest dina kahirupan budak leutik na.

indung: indung Raheem Sterling éta hiji ex-juru tata rambut anu engké drooped pakasaban dirina sanggeus putra nya dijieun ka ramé. Nadine Clarke Sterling dijieun jelas bangga nya di raising putra nya Sterling ampir single-handedly.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling Mother- Nadine Clarke

Manehna sakali wrote dina kaca Facebook dirina: "Bingah Ari bapa keur kuring sorangan. Abdi a mum na dad a ".

Nadine Clarke Sterling éta instrumental di pindah Raheem ka London pikeun ngawangun kahirupan leuwih hadé pikeun anjeunna sarta karirna. Thou manehna mimiti ditinggalkeun ka Inggris nuhun teu bisa mampuh ngalakukeun Raheem. Manehna diwenangkeun baraya na ngurus anjeunna bari manehna Hustle di Inggris nyiapkeun grounds keur putra nya urang datang.

baraya: Saatos pupusna ramana Raheem Sterling urang, nya heubeul hambalan-adina Lakima ngabawa ka nyumput pikeun bulan jauh ti assailants. Méméh ninggalkeun pikeun Inggris, Raheem panungtungan ari ku adina mum na urang ngaranna Gran Joy Morris anu engké dipindahkeun ka Kanada.

baraya Sterling urang nya teuing goréng mésér anjeunna bal a - kitu kickabouts kahijina di imah maranéhanana éta ku karton jus gaganti bal hiji.

Numutkeun Bibi-Na: "Hirupna teu geus gampang. Ieu tempat tangguh pikeun anjeunna tumuwuh nepi. Manéhna pohara seukeut saperti nak a. Simkuring teu gaduh kavling duit tapi kami hiji kulawarga caket pisan anu mantuan karana kaluar kalawan raising Raheem. cinta na for mabal sumping ti maén di hareupeun imah bapana telat na urang lamun anjeunna tilu. Football éta jelas cinta badag-Na. Ieu naha mum na toiled beurang jeung peuting pikeun mastikeun manéhna meunang anjeunna ka Inggris. "

kulawarga nambahan Raheem urang sadayana kedah iman anjeunna katuhu ti moment anjeunna ditinggalkeun pikeun Inggris. Aranjeunna komunkasi sareng anjeunna kabeh thru sakumaha anjeunna ngembang kalayan karirna. Anjeunna pernah ditinggalkeun aranjeunna. Maranéhanana jadi bungah nalika Brendan Rodgers eweh kasempetan naek ka Kinérja. Ieu jurus nu dibawa imut ka rupa maranéhanana salaku ditempo dina gambar di handap ieu. Raheem geus mantuan unggal salah sahiji kulawarga nambahan na finansial. Éta kabéh geus ditinggalkeun Jamica ka nagara béda tina pilihan maranéhanana. Di handap ieu gambar ti kulawarga nambahan sarta mum na.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Raheem Sterling kulawarga

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: hubungan Kahirupan

Raheem Sterling urang geus bapa dua. mimitina anak na putri-Na, Melody Rose lahir di 2012 sanggeus hubungan ringkes.

Sterling tanggal sweetheart na model na Paige Milian bari tetep dina QPR. Duanana miboga anak kahiji maranéhanana, Melody Rose saméméh move Sterling pikeun Liverpool.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling kabogoh, Paige Milan- The Untold Story

Deui, méméh move pikeun Liverpool, maranéhna miboga pamisah tapi lajeng ngagaduhan deui babarengan nalika ngajempolan Inggris dipindahkeun ka Liverpool.

istilah panjang kabogoh na model Paige Milian oge kagungan putra disebut Thiago anu lahir di Manchester mana dad na muterkeun bal na.

Miara Raheem éta leuwih bulan jeung éta sagala galumbira sakumaha anjeunna disaksian datangna aman tina putra kahijina. Anjeunna kiwari sagala cara ngaliwatan kalahiran jeung mantuan Paige ngaliwatan kuli.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling Putra, Thiago Sterling

salah Taya anu yakin naha orok disebut Thiago - éta lain ngaran kulawarga tapi nurutkeun sumber a, na ngan ngaran eta Raheem na Paige duanana resep sora.

Raheem Sterling alami mikanyaah barudak. Anjeunna mikanyaah méakkeun waktu kualitas sampurna kalawan putri sarta kaponakan awewe anu bener boga beungeutna.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling Putri, Melody (Katuhu) jeung kaponakan awewe (Kénca)

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Denying Woman na

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling Denies kabogoh

Nalika Sterling ngancik 22, Paige dibagikeun hiji pic tina sababaraha linggih dina tahta kalayan caption nu: "Bingah 22nd Birthday mun salaki kuring bogoh ka anjeun jutaan @sterling7".

The Inggris internasional direspon di nanaon, tapi ngusulkeun yén éta bisa ogé geus lulucon pribadi sareng comment na: "Jheeze kuring meunang judulna kiwari Yh cinta u atuh pamajikan".

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Bohong na selingkuh sangkaan

Raheem Sterling sakali ngawartoskeun hiji gadis 18 taun heubeul anjeunna flew kaluar mun £ 1million Betawi imahna éta hubungan na jeung kabogoh nya 'Henteu aya anu serius', Ceuk sumber nu.

Anjeunna whisked Elise Wagstaff jeung adina nya Elene mun hideaway Karibia na bari kabogoh na Paige Hansel éta dina liburan misah di Crete. pasangan nu dipasang gambar nu kaasup tumpukan kas, hiji pesawat swasta, hiji armada of supercars sarta sajumlah nembak bikini némbongkeun aranjeunna lounging gigireun kolam renang bari ngarasakeun cahaya panonpoe teh.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
The Raheem Sterling Dishub

Sterling anu ari jauh tina dirina geus tétéla geus chasing rumaja pikeun bulan saméméh tungtungna meunang nya tanggal anjeunna. Anjeunna splashes 180,000-a-minggu duit £ na dina dirina.

Samentara éta, sakumaha ieu kajadian, Page ieu ditinggalkeun celebrating ultah nya di Yunani nyalira. Numutkeun source- a 'Sedengkeun Raheem éta di LA sarta Jamaika manéhna di Crete on libur. Manehna kudu jadi questioning kahayang manehna hartina Raheem nalika anjeunna tiasa buka jadi loba expense ngingetkeun gadis sejen, ' ceuk sumberna.

sumber éta ogé ngungkabkeun yén aya geus 'kimia'Antara Elise na Sterling pikeun sawatara waktu, tapi manehna geus ngajaga anjeunna dina panangan' panjang. gaya hirup ieu sarupa jeung nu ti Karim Benzema, Ryan Giggs, Edinson Cavani, Cesc Fabregas jeung Aom bela diri. Nyaeta pisan béda ti gaya hirup tina Roberto Firmino, Alex Oxlade Chamberain, raka Rashford jeung Davide Zappacosta.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Fakta tato

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Fakta tato Raheem Sterling

panangan tattoo na mayar upeti ka mum na pikeun peran nya di bringing anjeunna ngaliwatan na
budak leutik troubled. Desain bicep berbunyi: "Hatur nuhun mama keur salapan bulan nu dibawa abdi, ngaliwatan sagala nyeri jeung sangsara."

tattoo sejen nunjukeun gambar tina tercinta na
putri Melody, anu lahir sanggeus fling ringkes jeung kabogoh nya budak leutik.

tattoo sejen inspirasi mintonkeun ti waktu budak leutik na di London kulon.

leungeun Raheem urang boga gambar tina hiji budak 10 taun heubeul staring up di heran dina Arch kawentar Stadion Wembley urang, dipirig ku pernyataan éta: "Ieu impian ningali naon Wembley geus jadi kiwari. I dipaké pikeun nangtung jeung kasampak di edifice na salaku budak saeutik. Kuring geus sok hayang - maén keur Inggris sarta dijadikeun pangalusna abdi tiasa janten sakumaha footballer a ".

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Fakta tato Raheem Sterling

taneuh kawentar ieu Sumber hébat inspirasi pikeun Raheem Sterling.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Anjeunna Leungit ngahubungkeun jeung Jamaika

Sterling kadatangan Jamica ningali na mayar kasatiaan ka budak imahna anu pernah eureun dahar monies Na. Dina kaayaan anu biasa, Raheem splashes kaluar rébuan pon mun pals heubeul-Na. Ieu nya éta babaturan anu terang anjeunna geus kaliwat troubled Na.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling Origin- Nyieun kaluar kalawan Friends Betawi na

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Hal hukum

Dina 8 Agustus 2013, Sterling ditahan pikeun narajang umum disangka on urut kabogoh-Na, modél. Anjeunna kapanggih moal kaliru dina Liverpool Magistrates Pangadilan on 20 September, nalika complainant ieu bisa nawiskeun bukti konsisten.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling Hukum Battle

Sababaraha bulan samemehna, dina 20 Méi 2013, muatan tina narajang umum dina awéwé béda ieu turun sagampil sidang ieu diatur pikeun ngamimitian nalika dua saksi gagal mun muncul tur gugatan nu ditawarkeun euweuh bukti salajengna. waragad légal Sterling urang dina hal tadi anu mayar kanggo ku pangadilan.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: roko Watek

Dina April 2015, Sterling ieu difoto ku Minggu Eunteung disangka udud hiji pipa shisha, sarta disangka inhaling oksida nitrous na keur kaperluan rekreasi.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Raheem Sterling Otong - Kabiasaan Udud

Ieu naon ceuk Manajer Brendan Rodgers manéhna, "Kuring teu nyangka éta hal nu kudu ngalakonan, éta salaku basajan sakumaha anu ... pamaén ngora nyieun kasalahan. Salami maranéhna diajar ti aranjeunna, nyaeta naon anu penting. "

gaya hirup ieu sarupa jeung nu ti mario Balotelli.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: mobil

Manéhna ngabogaan Bentley GTX 700-4 mana anjeunna kaala kanggo £ 500,000. Manéhna acquire mobil keur nyalin boss na anu boga Bentley sarupa.

Raheem Sterling Otong
Raheem Sterling Bentley GTX 700-4

Audi S6 mana anjeunna kaala kanggo £ 55,000. The winger zippy kudu boga euweuh gangguan balap sabudeureun dina mobil kieu nu sanggup 0-62mph di sakumaha saeutik sakumaha 4.4 detik. Ieu mobil sampurna lamun Raheem ieu kantos ngajalankeun telat keur latihan.

Raheem Sterling Otong
Raheem Sterling urang Audi S6

Manéhna ngabogaan Olahraga Bodas Range Rover mana anjeunna kaala kanggo £ 49,500. Dina 2015 anjeunna nempo nyetir ku tikét parkir masih napel windscreen na.

Raheem Sterling Otong
Raheem Sterling urang Range Rover Olahraga

Mercedes C63 mana anjeunna kaala pikeun £ 20,000. mobil speediest Ster urang tanpa ragu a. The Mercedes C63 teu 0-60mph di opat detik.

Raheem Sterling Otong
Raheem Sterling urang Mercedes C63

Manéhna ngabogaan Car Smart anu anjeunna kaala kanggo £ 12k. Ieu mobil na slowest ku nagara mil.

Raheem Sterling Otong
Raheem Sterling urang Smart Car

Numutkeun laporan, Sterling nyaeta gemar ngarobah nepi ka latihan ku mobil anyar unggal poé minggu dina naon kawijakan rotasi geulis serius.

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: imah

Anjeunna sakali geus motong £ 300,000 ti harga sahiji agam anjeunna nyobian ngajual, sabab tinggal na ngaropéa terus gagal dina attracting pembeli.

Raheem Sterling Otong
Raheem Sterling House

home mammoth di diminutive lega-lalaki di Birkdale, NUSA TENGGARA BARAT, boga sababaraha fitur unik kaasup beureum lanté-cahaya di dapur sarta 'Michael Jackson' kamar kumplit jeung minibar.

Sterling, 21, ieu sakali pilari ngajual naon Rightmove ngajelaskeun salaku "Opat-pangkeng imah detached" pikeun £ 1.2million sanggeus mindahkeun tina Liverpool ka Manchester Kota keur £ 49million.

Raheem Sterling Otong
Raheem Sterling Otong (Front Témbongkeun)

Raheem Sterling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kasalahan lalaki Kota

Sanajan kitu, dina pengumuman tina Signing nu teu rada dianggo kaluar jalan éta. Kahiji, aya nu (éksténsif) ageung tina fee £ 49m. Lajeng aya kanyataan website maranéhanana teu bisa nélépon ka tekenan. Lajeng aya clanger mutlak ieu dina resmi feed Twitter maranéhanana. Aranjeunna teu ngejah ngaranna neuleu.

Raheem Sterling Biografi Fact
Lalaki Kota Twitter Kasalahan

Jelas yén tweet ieu dihapus pas kasalahan ieu nunjuk kaluar ku sababaraha miliar ketawa pamaké Twitter. Sanajan kitu, anu henteu ahir madness nu. Aranjeunna lajeng indit kalawan RAHE:

Raheem Sterling Biografi
Lalaki Kota Kasalahan 2
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu