Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3821
Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh salaku Kimpembe. Presnel Kimpembe budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna bagian tina lalaki 23 pakuat Perancis anu meunang 2018 Dunya cangkir di Rusia. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Presnel Kimpembe Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Presnel Kimpembe lahir dina 13th Agustus 1995 di Beaumont-sur-Oise, Prancis. Anjeunna ngalahir ka bapana Isaac Kimpembe sarta ka Haitian indung saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan.

Tumuwuh nepi di Perancis, Young Kimpembe (gambar di tengah dua sadulur na kokolot) ieu endeared ka kolotna anu indulged sababaraha cravings sarta salawasna ensured yén manéhna sababaraha pakean favorit na overalls BIB-na-panahan di pembuangan Na.

Presnel Kimpembe duduluran jeung Dadang Sepuh

Sajaba ti éta, maranéhna teu dibales anjeunna rein bébas ngudag markisa na keur maén bal ku enrolling anjeunna di AS Eragny di 2002 nalika anjeunna umur 7. Akibatna, Kimpembe kawas béntang bal paling dimimitian karir sepak bola na ku maén keur tim nonoman.

Young Presnel Kimpembe

Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -meta karir

Kimpembe spent tilu taun di AS Eragny saméméh nyieun move kana jangjang nonoman of French klub hiber luhur, Paris Saint-Jerman di 2005 (on uleman ku pramuka PSG).

Kumaha Presnel Kimpembe ngamimitian karirna dina PSG Tim Pemuda

Ieu di akademi nonoman Paris Saint Germain yén genius bal rising kabukti janten pilihan jangka panjang giat pikeun PSG sanggeus anjeunna dimekarkeun hadir poé na bal atribut kayaning; kasabaran, bacaan tina kaulinan sareng athleticism.

Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek Pikeun Inohong

Dalapan taun sanggeusna, Kimpembe ieu diwanohkeun ka tim senior PSG di 2013 sarta dijadikeun perdana panarjamah-Na pikeun klub dina Oktober 2014. paméran pengkuh nya ku formulir alus dina kaulinan klub na adaptability kana kalungguhan ngarobah massana anjeunna admirers anu dianggap anjeunna pantes keur starter biasa.

Kasohor diantara admirers Kimpembe éta urut Perancis jeung bek Arsenal William Gallas, anu dubbed anjeunna salaku "masa depan bal Perancis". Gancang maju ka tanggal Kimpembe geus memang kabuktian jadi masa depan Perancis Football ku amassing sababaraha judul ngéléhkeun pikeun klub na padesaan kaasup Ligue 1, Coupe de France, Coupe de la Ligue, Trophee des Champions jeung Piala Dunya 2018 di Rusia. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Presnel Kimpembe naékna Inohong

Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal Player Perancis mangrupakeun wag geulis atawa kabogoh na hal Kimpembe teu iwal. Pamuter ngajangjikeun ngabogaan wag anca anu mana ku ngaran Sarah.

Presnel Kimpembe na Wag-Na atawa kabogoh Sarah

Sanajan saeutik geus dipikawanoh ti hubungan maranéhanana nunjukkeun yen Kimpembe ogé mikanyaah tetep hirup pribadi na swasta. Sanajan kitu, Sarah asalna kaluar salaku wag éndah tangka bakal hoyong Kimpembe tetep pisan ongkos.

Presnel Kimpembe Wag atawa kabogoh Sarah

hubungan maranéhanana ngahasilkeun anak anu Kimpembe téh bangga na pernah ceases mun némbongkeun anjeunna kaluar dina média sosial kalayan saeutik lega komik. Anjeunna captions hiji ieu "Singa Raja" ngagambarkeun cara singa bikang mawa cub maranéhanana.

Kimpembe seep Jeung Putra-Na

Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kolot Rojongan

Kimpembe ngabogaan kulawarga asih anu ngarojong karirna sarta pernah ceases nawarkeun anjeunna rojongan moral.

Pa na mangrupakeun spectator biasa anu jam tangan anjeunna maén ti lapak. datangna fungsi pikeun ngingetkeun béntang ti kudu jadi on luhureun game na.

Presnel Kimpembe Rama Isaac Kimpembe

Sami tiasa nyarios basa Kimpembe urang saha manehna ngajelaskeun salaku:

Hijina hiji anu moal ngalepatkeun abdi, nu ngan hiji kuring henteu ragu ngalakukeun, nu ngan hiji anu teu ngantep abdi ka handap sarta yén saprak léngkah munggaran kuring ❤️ Mama ❤️

Presnel Kimpembe jeung ibu

Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pastime Kagiatan

Kimpembe hiji anu weruh kumaha carana ngagunakeun pastime-Na jeung kagiatan simulating méntal. Anjeunna achieves ku maén video kaulinan sarta aya kalana jam tangan pilem mun meunang kasabaran na dihareupeun kaulinan penting.

Naon Presnel Kimpembe Teu Kalawan pastime Na

Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta kapribadian

  • Loba mertimbangkeun anjeunna salaku ngayakeun pamuter classiest, atawa hiji paling teknis, tapi everybody satuju kana gawé teuas sarta tekad
  • Kimpembe mikanyaah konsep kreatif, saeutik heran Adidas dipasang anjeunna salaku nyanghareupan Adidas Glitch (hiji Shoe Batin dua Outer kulit, éta nyandak hiji nyampur up gaya) di Paris

Kimpembe Cinta Pikeun Konsép Kreatif

  • urut palatih Reserve na ngalaman sakali dina wawancara dicatet yén naékna Kimpembe pikeun Kinérja bisa attributed ka humility Na, yayasan sadaya virtues.

Presnel Kimpembe budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pets

Kimpembe ngabogaan karesep keur dua anjing ngaranna Neng Geulis na Nala di tinggal-Na.

Presnel Kimpembe Cinta keur Pets

Kumisan ti nyandak poto indoor of pets na (atawa babaturan satia) Kimpembe ogé nyokot poto outdoor tina duo anu anjeunna oge tulisan dina média sosial.

Presnel Kimpembe Cinta Pikeun Pets outdoor

kanyataan parios: Heuheu kami Presnel Kimpembe Carita budak leutik tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu