Carita Budak Pierre-Emile Hojbjerg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Pierre-Emile Hojbjerg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi Piér-Emile Hojbjerg urang ngagambarkeun Fakta dina Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Pamajikan, Barudak, Gaya hirup, Kahirupan Pribadi sareng Net Worth.

Dina istilah anu logis, kami nampilkeun anjeun perjalanan hirupna, ti saprak mimiti na, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, ieu mangrupikeun galéri na galéri naék - kasimpulan sampurna Pierre-Emile Hojbjerg's Bio.

Carita Kahirupan Piér-Emile Hojbjerg.
Carita Kahirupan Dane.

Leres, sadayana nerangkeun Pierre-Emile Højbjerg salaku jalma konci anu sampurna keur Jose Mourinho. Sanaos pujian, kami sadar ngan ukur sababaraha penggemar anu terang carita hirupna, anu ngungkabkeun seueur perkawis anjeunna. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang teraskeun sareng carita yuswa anomna.

Carita Budak Piér-Emile Hojbjerg:

Pikeun ngamimitian biografi na, nami lengkep gelandangna nyaéta Piér-Emile Kordt Hojbjerg. Anjeunna lahir dina dinten kaping 5 Agustus 1995 ka indung Perancis sareng Bapa Denmark, Christian Højbjerg di kota Kopenhagen, Dénmark.

Pierre-Emile Hojbjerg mangrupikeun salah sahiji diantara tilu budak (justru anak kadua) lahir tina persatuan antara kolotna. Lah, si Dane alit ngaraos haneuteun indung Perancis na.

Naha anjeun ningali poto budak leutik ieu Pierre-Emile Hojbjerg sareng indungna.
Naha anjeun ningali poto budak leutik ieu orok Hojbjerg sareng indungna?

Ngembang taun-taun:

Salaku anak anu henteu ati-ati, sakedik Hojbjerg ageung handapeun perawatan indung sareng bapakna, di distrik Osterbro Kopenhagen.

Bapana na, Christian Højbjerg ngagedékeun anjeunna sareng dua sadérék- hiji langkung sepuh sareng langkung ngora. Sadaya budak ngagaduhan kenangan anu saé pikeun budak leutik anu diisi ku senang, tumuh di kota dimana kahirupan ngamimitian pikeun aranjeunna.

Latar Kulawarga Pierre-Emile Hojbjerg:

Sapertos seueur jalma anu dilahirkeun di ibu kota Denmark (Kopenhagen), Hojbjerg asalna ti latar kulawarga kelas menengah. Nyatana, salah saurang kolot Pierre-Emile Hojbjerg - khususna bapakna mangrupikeun akademisi. Sapertos kitu, sakumna kulawarga ogé kedah dilakukeun.

Asal Kulawarga Pierre-Emile Hojbjerg:

Mimiti sareng pangutamana, gelandang mangrupikeun warga negara Denmark kalayan ngambah garis keturunan na dikaitkeun ka Perancis berkat indungna. Analisis hasil anu dicandak pikeun nangtoskeun asal usul kulawarga Pierre-Emile Hojbjerg ngungkabkeun yén anjeunna mangrupikeun etnik Denmark Amager. Urang tiasa mendakan kelompok étnis di kota Kopenhagen.

Kamungkinan nyaéta Pierre-Emile Hojbjerg nyaéta grup étnis Amager di Copenhagen.
Kamungkinan nyaéta Pierre-Emile Hojbjerg nyaéta grup étnis Amager di Copenhagen.

Carita Bal Pierre-Emile Hojbjerg:

Jenius maén bal yuswa lima taun nalika lanceukna anu langkung ngajarkeun anjeunna kumaha maén kaulinan. Mangrupikeun yuswa anu sami nalika anjeunna mimiti ngiringan sési latihan anu lanceukna - anu umurna langkung sataun - ogé ngiringan ngiringan.

Numutkeun midfielder, pangalaman kahijina kalayan maén bal nyaéta baptisan seuneu. Teu dugi saatos sababaraha potongan latihan anu anjeunna mimiti mikaresep olahraga sareng ngagaduhan impian pikeun ngadamel karir kaluar ti dinya.

Taun Karir Awal:

Dina umur 14 taun, nonoman éta teras henteu asing deui kana kinétik sareng dinamika maén bal. Nyatana, anjeunna parantos gaduh latihan pangalaman ngawangun genep taun sareng dua klub Denmark. Éta kalebet BK Skjold (2003-2007) sareng FC Copenhagen (2007-2009).

Poto langka gelandang ngora di BK Skjold.
Poto langka gelandang ngora di BK Skjold.

Dina puncak karirna sareng FC Copenhagen, Hojbjerg ngantunkeun klub kéngingkeun pikeun saingan Brondby IF. Berita ngeunaan perpindahan ieu teu ditampi ogé ku réréncangan anu nganggap éta tindakan minangka pengkhianatan. Cara anu nonoman ningali éta, éta kasempetan pikeun anjeunna ngabuktikeun dirina di klub énggal dimana anjeunna henteu bakal dianggap salaku pilihan.

Biografi Piér-Emile Hojbjerg - Carita ka Jalan Kinérja:

Brondby mangrupikeun klub anu langkung suksés upami dibandingkeun sareng FC Copenhagen. Hatur nuhun kana dampak Hojbjerg, klub kéngingkeun gelar liga dina usum kadua sarengna. Teu lami sateuacan penampilanana narik perhatian pramuka ti Bayern Munich.

Narikna, Hojbjerg ditingali ku pramuka dina kameunangan 5-2 Brondby ngalawan Copenhagen. Anjeunna ngoleksi dua kali salami pertandingan sareng malah masihan pinjaman. Leres, gelandangna pindah ka Brondby mangrupikeun kaputusan ngarobah karir anu bakal salamina hirupna kedah dipiara.

Pierre-Emile Hojbjerg Bio - carita naék pikeun Kinérja:

Saatos ngagabung di Bayern Munich di 2012, karir bakat maén bal ngalangkungan jalur gancang. Anjeunna debut pikeun tim Reds munggaran di 2013 nalika pertandingan Bundesliga ngalawan 1. FC Nurnberg. Kalayan panémbongna, gelandang damel sajarah janten pamuter bungsu bandung di Bundesliga dina yuswa 17 taun sareng 251 dinten.

Dua taun saatosna, Hojbjerg umur 19 taun parantos kéngingkeun seueur medali sareng Munich. Aranjeunna kalebet Liga Juara Juara, dua judul Bundesliga, Piala Dunya Fifa Club sareng dua DFB-Pokals. Anjeunna neraskeun nempatkeun outings anu saé dina mantra pinjaman di FC Augsburg sareng Schalke 04 sareng janten kaptén Southampton mung dua taun saatos gabung dina klub taun 2016.

Anjeunna meunang seueur judul sareng Reds dina waktu anu pondok.
Anjeunna meunang seueur judul sareng Reds dina waktu anu pondok.

Kipas of Tottenham parantos bungah gaduh Hojbjerg salaku bagian tina Jose Mourinho urang regu payun usum 2020/2021 Rékaman lagu na nyarios ogé pikeun ngeureunkeun repot gelandang tengah klub, sareng Mourinho moal ragu mamawa anu pangsaéna di anjeunna.

Ngeunaan Pamajikan Pierre-Emile Hojbjerg:

Taun 2017 aya berita ngeunaan gelandang ngabagéakeun hiji putri. Pengumuman kasebut dikirimkeun basa-basa anu henteu aya, sareng seueur anu ngaduga naha ibuna istri Pierre-Emile Hojbjerg atanapi mung kabogoh.

Lifebogger tiasa ngawartosan ngalaporkeun yén gelandang kawin. Kanyataanna, Pamajikan Pierre-Emile Hojbjerg nyaéta Josephine. Hubungan anjeunna sareng Hojbjerg langkung umur 5 taun. Aranjeunna nikah dina bulan Désémber 7 2019 sareng gaduh dua murangkalih babarengan Rosa (lahir 2017) sareng Theo (lahir 2020).

Pierre-Emile Hojbjerg bareng garwa sareng putrina.
Pierre-Emile Hojbjerg bareng garwa sareng putrina.

Kahirupan Kulawarga Pierre-Emile Hojbjerg:

Rumah tangga nuklir henteu ngan ukur penting pikeun gelandang, éta sadayana pikeun anjeunna. Di dieu, kami bakal masihan anjeun fakta ngeunaan kolot, dulur-dulur sareng dulur-dulur Pierre-Emile Hojbjerg. Ayeuna hayu urang teraskeun sareng mummy sareng bapakna.

Ngeunaan Kolot Kolot Pierre-Emile Hojbjerg:

Mimiti sareng paling penting, gelandang ngagaduhan bapak Denmark sareng indung Perancis anu kirang dikenal. Naha anjeun terang?… Bapana Pierre-Emile Hojbjerg mangrupikeun profésor antropologis sareng universitas. Anjeunna janten panyakit kanker lambung nalika jaman mimiti Hojbjerg di Bayern, pamekaran anu ampir nyarioskeun kinerja pamaén bal.

Ngaharepkeun pikeun nyalametkeun kahirupan ramana, Hojbjerg ngagaduhan Bayern ngalayangkeun ramana anjeun ka Jerman pikeun nengetan médis intensif. Sanaos Kristen ngagaduhan tumor na dikaluarkeun tina beuteungna, anjeunna teu cicing pisan lila. pep Guardiola ieu mangrupikeun jalma anu ngaudagan gelandang tengah anjeunna salaku anjeunna ceurik sareng anjeunna kusabab kanker bapakna.

Éta tanpa nyarios yén kolotna Pierre-Emile Hojbjerg pisan ngadukung pisan tina upaya na, pangwangunan anu ngécéskeun naon sababna anjeunna gaduh kapentingan anu paling alus.

Ngeunaan dulur-dulur Pierre-Emile Hojbjerg:

Leres, gelandang Denmark ngagaduhan saderek anu sadayana lalaki. Diantara dulurna, Pierre-Emile Hojbjerg dianggap juara-roti kulawarga.

Ngeunaan Baraya Pierre-Emile Hojbjerg sareng Eyang:

Di sakuliah papan, aya hubungan sareng kulawargana panjang, sakumna dokuméntasi ayeuna tos aya. Ieu aya hubunganana sareng nini-nini. Pamiangna, misan sareng sepupu Hojbjerg teu dipikanyaho bari budakna sareng mieces anu acan dikenalkeun. Pikiran anjeun, Dane téh ngan saukur populér jeung urang ningali baraya na moal aya waktuna.

Kahirupan Pribadi:

Ngeunaan persona pamuter di luar maén bal, seueur anu terang anjeunna salaku jalma ambisius, tenang sareng ramah. Golongan tengah ngabantah argumen sareng kahirupan ku mantra ngiringan katenangan sareng sadayana lalaki.

Anjeunna mikanyaah masak dina waktos éta kasempetan nyalira nalika maca sareng iinditan mangrupikeun bagian tina daptar hobi sareng kapentingan. Hojbjerg ogé nyiptakeun waktos anu kualitas pikeun kulawarga sareng ngajaga babaturan na.

Net Worth sareng Gaya hirup:

Di dieu, urang bahaskeun bersih bersih Midfielder tina 14.7 Million Euro dina taun 2020 sareng kumaha anjeunna ngadamel artos. Rincian ngeunaan kontrak tengah gelandang sareng Tottenham parantos sketsa nalika nyerat. Tapi, gajihna kedah langkung ti 3 jutaan Euro pendapatan taunan di Southampton.

Pemain tengah ogé gaduh artos artos anu artos tina panyumputan salaku sumber panghasilan sekundér na. Éta cekap pikeun ngaluarkeun mobil (anu anjeunna henteu nganggo jalan) sareng mayar ogé nyewa / ngajaga bumi atanapi apartemen anjeunna cicing.

Piér-Emile Hojbjerg Fakta Henteu:

Pikeun ngabungkus bio pikaresepeun kami ngeunaan gelandang, di dieu aya sababaraha fakta anu teu dipikanyaho atanapi henteu dipikanyaho ngeunaan anjeunna.

Kanyataan # 1 - Kasempetan Rumah Sakit:

Putri gelandang Rosa dilahirkeun di rumah sakit anu sami dimana anjeunna kaleungitan bapakna. Naha henteu kabeneran sacara terang yén Hojbjerg janten bapakna persis dimana anjeunna kaleungitan bapakna?

Kanyataan # 2 - Peringkat FIFA 2020:

Pamain bal kasebut gaduh rating FIFA 2020 sacara umum tina 79 poin anu henteu méh ngagambarkeun realitas. Jose Mourinho moal bakal ditéang anjeunna upami anjeunna henteu téknis alus. Kasus nambahan ka daptar henteuna ahli genius bal-balan anu henteu ngagaduhan rating FIFA.

Anjeunna pasti pantes langkung henteu.
Anjeunna pasti pantes langkung, henteu?.

Kanyataan # 3 - Alesan Tukangeun Hojbjerg's Ambisi Tanpa Wates:

Hojbjerg yakin yén ukuran tina saurang pamaén maén bal henteu mangrupikeun kakuatan karakterna, tapi judulna meunang. Numutkeun anjeunna: "Dina tungtung buntut karir bal, patarosan moal janten ngeunaan naha pamuter éta saé atanapi goréng, tapi ngeunaan jumlah piala meunang."

Kanyataan # 4 - Ageman:

Kami parantos terang yén nami bapak Hojbjerg urang Kristen. Ngaranna nyarioskeun volume sistem kapercayaan anu mungkin dijalankeun di kulawarga. Kituna, éta aman pikeun disimpulkeun yén pamuter pamuter paling dipikaresep Kristen.

Kanyataan # 5 - Pecahan Gaji Piér-Emile Hojbjerg:

KEJOHANAN / JABATANHasil dina Pounds (£)Earning di Euros (€)Pendapatan dina Dolar ($)
Per Taun£ 5,200,000€ 5,770,700$6,806,540
per Bulan£ 433,333€ 480,891$567,211
Per Minggu£ 100,000€ 110,975$130,895
Per Poé£ 14,246€ 15,810$18,648
Per Jam£ 593€ 659$777
Per Menit£ 9.89€ 11$13
Per Kadua Kadua£ 0.16€ 0.18$0.21

Kusabab anjeun mimiti ningali Piér-Emile Hojbjerg'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

£ 0

Dina stats gaji Tottenham di luhur, rata-rata warga Denmark kedah damel sahenteuna 12 taun sareng 2 bulan kanggo ngadamel Pierre-Emile Hojbjerg di bumi tiap taunan.

Wiki:

Pikeun nangkep propil lengkep Pierre-Emile Højbjerg, ieu mangrupikeun tabel anu parantos kami siapkeun.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkepPierre-Emile Kordt Hojbjerg
nicknameN / A
Tanggal lahir5th 1995
kolot Copenhagen di Dénmark
DuduluranN / A
pamajikan Josephine
barudakRosa sareng Theo
zodiakLeo
hobiMasak, maca, ngumbara sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga & babaturan
Worth net14.7 Juta Euro
luhur6 suku 1 inci
maén PosisiMidfield
DuduluranN / A

Jumlahna:

Anjeun sareng kuring panginten henteu terang kamampuanna dugi ka janten deg-degan tengah gelandang Spurs. Kabeneran aya, anjeunna 'Kaptén Mourinho sacara tanpa panjagaan.' Biografi Pierre-Emile Hojbjerg parantos masihan kami palajaran ngeunaan kabutuhan pikeun nyandak kasempetan nalika éta penting.

Naha anjeun mendakan kalimat anu teu adil dina nalika ningali tina Piér-Emile's Bio? Upami leres, punten leres-leres kéngingkeun koméntar dina kotak di handap. Upami teu kitu, bejakeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan gelandang ti Kopenhagen.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar