Perr Schuurs budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Perr Schuurs budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Perr Schuurs Kami nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, Patut sareng Kahirupan Pribadi.

Pikeun ngajantenkeun hal-hal anu jelas, urang aya di dieu - ngarobih Carita Kahirupan na, ti saprak mimiti na dugi ka anjeunna janten terkenal. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, ieu budakna nepi ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna Perr Schuurs Bio.

Sugan anjeun mimiti nguping namina dina waktos éta Liverpool mimiti ngawaskeun bek Ajax pikeun ngeusian sapatu tina luka Virgil van Dijk - (nalika ngamimitian usum EPL 2020/2021). Tapi meureun anjeun teu acan maca carita hirupna. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Perr Schuurs budak Story:

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan 'The New Virgil van Dijk'. Perr Schuurs lahir dina dinten 26th Nopémber 1999 ka ramana, Lambert Schuurs sareng indungna, Monique Schuurs di kota alit Nieuwstadt, Walanda.

Pamaén bal Walanda mangrupikeun hiji-hijina putra ti tilu murangkalih (budak lalaki sareng dua mojang) lahir ka kolotna. Monique, indungna, katingalina parantos telat 40an bari Lambert, ramana, dina 50an.

Tumuwuh Taun:

Perr Schuurs nyéépkeun waktos budakna di kampung asalna di Nieuwstadt, sareng dua sadulurna - Demi sareng Fleau. Salaku anak anu pangpayunna atanapi orok kulawargana, Perr ageung ningali unggal anggota anakna hirup dina gaya hirup anu séhat, anu ngajantenkeun kalebetkeun olahraga. Gaya hirup sapertos kitu mangrupikeun tanda anu pangpayunna anu ngahudangkeun nasibna.

Latar kulawarga Perr Schuurs:

Naon rumah tangga anu hébat anu dipulangkeun ku Pusat! Siga Eden Hazard urang kulawarga, saha waé di rumah tangga Perr ngagaduhan riwayat atanapi ngalibetkeun diri ku olahraga top. Ayahna (Lambert), ti mimiti, mangrupikeun legenda bola bal sareng sakali jarak jauh pisan. Ibuna Monique ogé janten olahraga - Maze.

Lambert sareng istrina Monique henteu pernah maksa profési kana budakna. Aranjeunna ngantep Fleau, Demi sareng Perr pikeun nganut olahraga pilihan aranjeunna. Nalika Perr milih maén bal, adina pangageungna Demi angkat ka Tenis. Panungtung tapi teu saeutik (Fleau Schuurs) nyandak profési bapakna.

Kulawarga olahraga naon. Demi (kénca) maénkeun Tenis, Perr (tengah) maen bal sareng Fleau (katuhu) maén bal.
Kulawarga olahraga naon. Demi (kénca) asup kana Tenis, Perr (tengah) nyaéta maén bal sareng Fleau (katuhu) ngalakukeun bola bal.

Perr Schuurs Kulawarga Asal:

Pusat deui hujan es ti Nieuwstadt, kota alit kalayan kirang ti 3088 jalma. Di dusun ieu, rumah tangga nyebut dirina salaku hiji kulawarga lega. Anu matak, dimana kulawarga Perr Schuurs asalna (Nieuwstadt) ngajantenkeun pameuntasan antara Belanda sareng wétaneun Jérman.

Perr Schuurs Football Story - Penemuan Karir:

Mimiti, kapala kulawarga (Lambert Schuurs) nyusun rencana anu bakal ngakibatkeun murangkalihna tetep hirup impian kulawarga nalika anjeunna sareng istrina (Monique) pensiunan tina olahraga.

Hiji dinten anu berkah, Lambert nyandak Perr sareng saderekna (nalika aranjeunna anom pisan) ka aula olahraga di Sittard, kota di Walanda.

Perr yuswa dua taun - Lambert nginget-nginget. Anjeunna bieu tiasa jalan tapi terang kumaha ngungkulan bal. Anjeunna sacara alami ngembangkeun bakat olahraga.

Nyatana, pamanggihan bakat henteu ngan ukur kajadian ka Perr. Di pengadilan, Fleau ngagaduhan kencan sareng takdir nalika anjeunna (momen anu diberkahan) murag asih sareng bola bal sareng teu satuju nuturkeun tatak bapakna - janten pamuter bola bal. Demi ogé nangkeup Ténis ogé.

Nalika Peer alit tumuh ka balita, anjeunna ningali dirina nyéépkeun mentalitas kulawargana. Malah anjeuna nyandak jalan olahraga anu sanés, budak anu hina éta diajar seueur ti adi-adina sareng ramana anu anjeunna anggap idola na.

Kahirupan Karir Dini - Kéngingkeun Pangakuan Publik dina umur dini:

Dina umur opat taun, budak anu sumanget ngagaduhan dirina dina daptar akademi nonoman FC Ria, hiji tim Sepak Bola anu lami di kampungna. Di dinya anjeunna ngamimitian salaku panarajang, saatos anjeunna dijemput ku tim anu langkung ageung, Fortuna Sittard, dina 10 taun.

Perr bal sareng kualitas non-maén bal Perr jarang pisan janten budak. Anjeunna budak anu nunjukkeun kualitas kapamimpinan anu luar biasa dina nyarios umum.

Kami gaduh buktina kawani budak leutik na. Pikeun ngamimitian, ieu mangrupikeun sapotong buktina pidéo - nalika anjeunna nyarioskeun ngeunaan pikahareupeunna pikeun pemirsa anu ageung. Perr nyarios payuneun kolotna sareng anggota kulawargana.

Ti waktos biantara Perr na, unggal kulawarga anu ngiringan dina acara éta terang anjeunna badé ngajantenkeun ageung dina kahirupan karirna.

Perr Schuurs Biografi - Jalan ka Inohong Carita:

Satuluyna, béntang naék nempo dirina nyieun kamajuan anu tenang ku kelompok umur Fortuna Sittard. Nalika aya, Perr ngarobih jabatan, mimitina gelandang pertahanan. Saatos palatihna niténan cara anjeunna tumuh gancang pisan sareng jangkung (6ft jangkungna 3 inci), budak ngora éta teras dikirim ka pusat pertahanan- sateuacan kalulusan akademi na.

Salami genep musim, Perr ngabantosan aranjeunna janten juara dina opat waktos. Dina yuswa 17, anjeunna dijantenkeun kaptén Fortuna Sittard ku palatih sareng palatihna, Minggu Oliseh (urut palatih Nigeria sareng maén bal). Dina waktos éta, anjeunna nyulik game ku pendidikanana - nyandak ujian akhir na di Dacapo College di Born - kota di Walanda.

Fokus kana pendidikan sareng maén bal henteu kantos ngahambat prestasina dina dua sisi. Salaku kaptén, Perr nungtun timnya dina ngangkat piala kaopatna. Pangajen promosikeun aranjeunna ka tingkat sepakbola kadua pangluhurna di Walanda.

Kaulinan terakhir anu berkesan sareng Fortuna Sittard:

Saatos terobosan anu luar biasa sareng hiji, jaman émosional sumping nalika Perr kedah ucapkeun pamitan. Ieu bakal datang nalika aya minat ti klub top Éropa (Ajax, Bayern, Dortmund jsb) anu ngudag tandatanganana.

Kaleresan aya, teu aya tempat anu langkung saé kanggo pamitan dibanding di kampung tempat anjeunna déwasa. Naha anjeun terang?… Pertandingan akhir Perr sareng Fortuna Sittard mangrupikeun pertandingan tandang ngalawan FC RIA (akademi budakna). Pikeun timnya, pertandingan dipungkas ku skor final dina 0-10 (dimeunangkeun ku Fortuna).

Saatos pertandingan, sareng ku ayana sepuh Perr Schuurs na, anggota kulawarga sareng urang kampung, budak émosional éta ninggalkeun sawah kalayan kembang dina pananganana sareng cimata dina panonna. Naon cara pikeun pamitan ka Fortuna. Sanaos ngéléhkeun akademi kampung halamanna - FC RIA (0 - 10), para penggemarna masih ngurilingan anjeunna pikeun kéngingkeun otograpi na.

Perr Schuurs Kasuksésan Carita:

Saatos negosiasi gagal sareng Liverpool, budak ngora (dina 2018) milih klub impianana Ajax - sering ditingali ku seueur salaku tempat beternak pikeun bakat lokal sareng internasional. Dina kirang ti sataun,  Perr Schuurs janten ditingali salaku 'De Ligt' anyar Ajax. Anjeunna dilabélan salaku jinis CB anu dikarang nalika hiji-hiji sareng panyerang, raoseun dina bal, maos gimna ogé.

Saperti nalika nyerat Biografi Perr's Schuurs na, kamahéran pertahanan na parantos kéngingkeun anjeunna a Pilihan pikeun Tim Nasional Belanda. Salaku tambahan, anjeunna ayeuna (deui) diudag ku palatih top dina maén bal Éropa.




 

Liverpool urang Jürgen Klopp bakal, mamang teu, bakal boga perang di leungeun-Na pikeun meunang Perr. Ieu sumping saatos kleub parantos ngadiskusikeun kolotna pikeun ngantep putrana ngeusian rohangan anu ditingalkeun ku anu cilaka Virgil van Dijk. Naon waé anu kajantenan, Perr pasti bakal ngagaduhan berkah Ajax. Sésana, sakumaha urang carioskeun, ayeuna mah sajarah.

Saha Kabogoh Perr Schuurs?

Balik pamaén bal anu suksés, aya WAG anu glamorous - saha pamajikanana pikeun dijantenkeun. Roos Wijnands nyaéta kabogoh Perr Schuurs.

Duanana silih asih sareng silih tebak naon?… Aranjeunna mimiti bobogohan ti saprak budak. Katingali, Roos Wijnands sareng Perr Schuurs salami yuswa rumaja na (umur 12). Numutkeun ka Perr, ieu mangrupikeun lokasi anu aranjeunna pendakan sareng rapatna nyaéta cinta anu mimiti ditingali.

Naon ari pamajikan Perr Schuurs '(Roos) pikeun hirup?

Numutkeun profil Facebook na, anjeunna damel di Wijnands Bouwmaterialen. Kuring milarian kecap 'Wijnands Bouwmaterialen' dina google sareng mendakan éta mangrupikeun perusahaan bahan bangunan. Éta perusahaan kulawarga milik kolotna.

Sapertos Perr, pamajikanana janten - Roos ogé pirang. Anjeunna ngagaduhan tampilan anu amis, soca herang sareng tumuh janten geulis pisan.

Dina Agustus 2017, Kabogoh Perr Schuurs 'ngagungkeun duanana ulang taun ka tujuh belas na dina gaya hébat. Roos Wijnands nyaéta 20 taun nalika urang nyerat Bio kabogohna. Ieu nunjukkeun yén Perr nyaéta sababaraha bulan (kirang ti sataun) langkung lami tibatan kabogohna. Anjeunna sigana bakal ngalamar sareng nikah gancang-gancang.

Perr Schuurs Kahirupan Pribadi:

Ngenalkeun kagiatanana di luar lapangan bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar anu langkung saé tina Long Shot Taker. Maka patarosan ... Saha Perr Schuurs?

Mimiti, nalika anjeunna jauh tina maén bal, anjeunna fokus kana diajar. Siga Kai Havertz, Per serius pisan ngeunaan Pergaulan karirna sareng pendidikan. Deui, anjeunna resep ngalakukeun hal anu senang sareng pamajikanna janten, babaturan sareng kulawarga. Perr nyaéta saurang nonoman anu sopan, rapih sareng ramah sareng sikep anu soméah pisan. Hatur nuhun ka Roos Wijnands, anjeunna janten lemah sareng resep aya di bumi sareng anjeunna.

Perr Schuurs Gaya hirup:

Bek ngabudidaya sabisa-bisa nyingkahan majalah-majalah herang anu katingali ku sakedik bumi anu mahal (mansions), mobil sareng sajabana Perr Schuurs kolot sareng kabogoh mastikeun yén anjeunna ngajaga sikap anti-flash.

Sanaos tetep dijaga taneuh, duanana pameget tetep mendakan waktos pikeun ngararasakeun kahirupan di seaside sareng tujuan wisata anu populér. Ditilik tina penghasilanana, Perr Schuurs gaduh nilai bersih sakitar 3.5 juta Euro.

Kahirupan Kulawarga Perr Schuurs:

Kalayan rumah tangga dimana sadayana aya dina kaayaan unggul, gampang ditebak kumaha caketna rajutan aranjeunna. Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun langkung seueur bebeneran ngeunaan kolot Perr Schuurs sareng sésana anggota kulawargana.

Fakta ngeunaan Indung Perr Schuurs:

Sakumaha putrina (Demi) kantos nyarios, indungna (Monique) mangrupikeun kakuatan panggerak kulawarga. Anjeunna mangrupikeun spesialis labirin pensiunan anu kantos unggul dina olahraga puzzle. Ayeuna, Monique bangga janten diantara sababaraha ibu anu ngasuh murangkalih olahraga (Demi, Fleu sareng Perr).

Ngajaga Maze olahraga na asides, anjeunna museurkeun langkung fokus kana nyusun sagala rupa pikeun saha waé sapertos binatu sareng bentuk bumi anu sanésna. Pikeun pamajikan Lambert, kahirupan ayeuna sadayana ngajaga hubungan kulawarga.

Fakta ngeunaan Perr Schuurs 'Rama:

Dilahirkeun dina dinten 15th Oktober 1962, Lambert Schuurs mangrupikeun pensiunan pelari jarak jauh sareng pro handball kalayan 312 cap internasional namina. Anjeunna, ayeuna janten asistén palatih Limburg Lions, hiji tim bola bal di Walanda. Di handap ieu aya bapa anu bangga tina tilu salami waktos maénna.

Salaku panaratas olahraga di kulawarga, Lambert tanggel waler pikeun nyayogikeun cinta olahraga ka murangkalihna - masihan aranjeunna kabébasan pikeun milih nasibna.

Salaku bapa sareng tilas atlit luhur, anjeunna caket nuturkeun kagiatan olahraga sadaya murangkalihna dugi ka ayeuna. Lambert resep ngatur karir putrana ku cara saderhana, sareng anjeunna ati-ati henteu masihan koméntar kana média.

Lambert mangrupikeun jenis bapak anu ngamungkinkeun murangkalihna ngatur sababaraha aspek karirna nyalira tanpa kéngingkeun bantosan ti agén. Dina kecap na ...

"Nalika Perr aya di akademi, kuring ngantep anjeunna kénging nyalira sabisa-bisa sareng anjeunna henteu linggih di méja sareng agén dina unggal dinten. Kuring nyobian mariksa éta, ogé pikeun mastikeun yén anjeunna gaduh kadua suku dina taneuh. "

Ngeunaan Suster Perr Schuurs:

Pikeun pamaén bal Walanda, gaduh Demi sareng Fleu ibarat ngagaduhan dua sahabat anu teu anjeun tiasa leupas. Duduluran, gambar di handap ieu, nyaéta dua adi awéwéna olahraga. Aranjeunna sadayana ngagaduhan getih olahraga anu sami anu ngalir dina manah.

Papanggih Suster Perr Schuurs, Demi (kénca) sareng Fleau (katuhu)
Pendakan Perr Schuurs 'Sisters, Demi (kénca) sareng Fleau (katuhu).

Adina Perr Schuurs 'Fleau aya kana bola tangan dina tingkat propésional di Sittard. Demi, di sisi anu sanésna, mangrupikeun pamaén ténis anu sakali nempatan peringkat No12 di dunya ngalangkungan dobel (statistik Maret 2020). Anjeunna ngagaduhan tilu turnamén WTA di kabinétna sareng hirup langkung jauh ti kulawargana kusabab padamelanna, anu ngalibatkeun perjalanan sering.

Perr Schuurs Fakta Untold:

Fakta # 1: Carita Liverpool Awal:

Dina usum 2018/2019, Perr angkat ka nagara adikuasa Inggris pikeun ngalaman cobaan. Ieu bahkan sateuacan anjeunna asup ka Ajax. Naha anjeun terang?… Liverpool nyiapkeun sidang kaku pikeun anjeunna ku nelepon Steven Gerrard kaluar tina pangsiun jadi Perr tiasa nyanghareupan anjeunna pikeun nangtoskeun nasibna.

Saatos anjeunna meunang perang ngalawan Steve-G, Liverpool nawiskeun £ 900,000-sataun gaji na. Sedih, negosiasi salajengna sareng sepuh Perr Schuurs 'rusak. Ieu sateuacan Lambert sareng Monique mutuskeun putrana kedah maén pikeun Ajax.

Fakta # 2: Stat FIFA:

Pikeun umur ngora, Perr ngagaduhan stats FIFA anu pantes. Anjeunna aya dua poin di luhur Ryan gravenberch, sabangsana sabangsa sareng réncang tim. Ditilik tina poténsina, Perr mangrupikeun FIFA anu hadé dina unggal manajer Mode Karir kedah mésér.

Fakta # 3: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan per detik:

UlayatGaji dina Euro (€).
Per Taun€ 2,519,838
per Bulan€ 209,987
Per Minggu€ 48,384
Per Poé€ 6,912
Per Jam€ 288
Per Menit€ 4.8
Per Kadua Kadua€ 0.08

Naha anjeun terang?… Rata-rata warga nagara di Belanda kedah damel salami 1 taun sareng 3 bulan kanggo ngajantenkeun gaji mingguan na € 48,384.

Kusabab anjeun mimiti ningali Perr Schuurs'Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun.

€ 0

Fakta # 4: Agama - Kristen?

Saatos panilitian urang, urang sadar nami kulawarga Per Schuurs 'teu acan aya dina Injil, Torah sareng Quran. Maka, kami parantos nolak kamungkinan anjeunna diangkat janten urang Kristen sareng teu aya tanda aya kapercayaan agama.

kacindekan:

Ti saprak mimiti, kolot Perr Schuurs parantos ngarencanakeun ngagaduhan kulawarga olahraga anu séhat sareng suksés. Rutinitas rumah tangga henteu pernah robih sareng ayeuna, Lambert sareng Monique bangga terang yén Perr, Demi sareng Fleu hirup impianana.

Biografi Perr Schuurs ngajarkeun urang ngartos yén fokus, tekad sareng konsistén mangrupikeun konci anu nahan kasuksesan. Ieu sadayana dibuktikeun dina karirna anu luhur sareng ayeuna parantos ngahasilkeun klub Éropa top (antar sareng Milan) nandingan Liverpool pikeun Ajax Defender.

Hatur nuhun parantos tetep sareng kami salami ieu dina Memoir Perr. Punten dugi ka kami upami aya perhatosan anu henteu saé dina tulisan kami. Upami teu kitu, nempatkeun koméntar kana naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan pamaén bal. Pikeun pandangan gancang kana Perr Schuurs Bio, anggo tabel wiki kami.

Inquiries WikiFakta Biografi
Nami lengkep:Perr Schuurs.
Jaman:21 taun sareng 1 bulan.
Tanggal lahir: 26 Nopémber 1999.
Tempat kalahiran:Nieuwstadt, Walanda.
Landihan:The New Matthijs de Ligt.
Kolot:Lambert Schuurs (Bapa) sareng Monique Schuurs (Indung)
duduluran:Fleau Schuurs (Adina sepuh) sareng Demi (Adina kokolot).
lanceukna:lanceukna:
Posisi dina Kulawarga:Posisi dina Kulawarga:
Jangkungna dina suku sareng inci:6 suku 3 inci
Jangkungna meter:1.91 m.
penjajahan:Pamaén bal:
Pendudukan Bapa:Pensiunan Handballer.
Pagawean cik urang:Pensiunan Maze propésional.
Pendudukan sadulur:Fleau maénkeun bola bal sareng Demi maénkeun ténis.
Posisi maén:Puseur-tukang.
Zodiak:Sagittarius
Ageman:Kristen.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar