Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
9428
Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu 'pep'. Josep pep Guardiola budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Taya ragu, pep henteu ngan dipikawanoh salaku salah sahiji pamaén pangalusna ti generasi-Na. Anjeunna lega dianggap salaku salah sahiji manajer bal paling sohor di jaman modern ieu.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan mimiti

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola budak Story

Josep "pep" Guardiola Sala lahir di Santpedor, Spanyol on January 18th, 1971 ka bapana Valentí Guardiola, lapisan bata pensiunan jeung indung Dolors Sala Guardiola, hiji jalma jualan. Thou anjeunna henteu duanana kana riches sakumaha sababaraha contemporaries Na. Ieu bal nu dikonsumsi anjeunna ti awal mimiti.

Geus ti hiji umur dini, Guardiola ngawangun watek poéan ninggalkeun imah najong bal pikeun jam dina widang bal kuadrat-kawas gigireun imah bapana.

Salaku dad na nyimpen éta, 'Aya salawasna cara yakin-seuneu sangkan anjeunna bahagia di Christmas jeung anu méré anjeunna a football salaku hadir. Anjeunna salawasna kalawan bal di suku-Na. Madhab manéhna indit, manéhna indit jeung bal anu nyebutkeun Sir Valentí Guardiola. '

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-kolot

kolotna Guardiola urang, Valenti na Dolors, masih cicing di Santpedor. Aranjeunna vowed pernah ninggalkeun kampung tunduh nu mantuan anak maranéhanana 'pep' di dimimitian karirna.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
kolotna pep Guardiola urang Bapak Valenti sarta Nyonya Dolors Guardiola

Duanana pihak anu salawasna katempo leumpang babarengan di county urang leutik Municipality yén titik-titik di padesaan Barcelona. Saacan tanggal, Santpedor masih boga pangakuan dunya anu bestowed kana putra kawentar na 'pep'. Teu kawas indungna, dad pep urang mikanyaah ka meunang perhatian media urang.

Bapak jeung Ibu Guardiola geus ditempatkeun bangga maranéhanana di prestasi putra maranéhanana sacara nu dibuktikeun dina foto na mementos nu ngahias imah kulawarga rapih.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Valenti Guardiola showcasing monumen putrana urang.

dad-Na, henteu ngan dipikawanoh janten pisan vokal lamun datang ka defending putrana. Anjeunna enjoys keu pintonan kontroversial dina urusan maén bal.

Ngan poé sanggeus Pep Guardiola urang move badag ka Liga Utama ieu dikonfirmasi, dad na sakali membanting bal Inggris salaku mahluk "Boring". Valenti Guardiola, ceuk ieu saeutik leuwih ti konstan "Bal panjang tur ngajalankeun".

Valenti ogé ngomong: "Kuring kudu ngaku yen bal Inggris henteu cup kuring tèh. Ieu loba bal panjang tur jalan. Kuring resep maén bal putra abdi diaku prakna - kavling lulus lajeng serangan heran lamun liang loop muka up ".

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Bapak Valenti Guardiola (pep urang Pa)

Pensiunan tukang tembok Valenti Guardiola éta sakali workaholic a. Anjeunna diteundeun digawé 10 jam sapoé ti umur 14 on situs gedong sarta teu eureun nepi ka kuring éta 66. Anjeunna pernah ngalaman waktos maén bal salaku putrana 'pep' tuh.

pep Guardiola Budak leutik Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Dulur

Pep boga dua sadulur heubeul sarta lanceukna ngora, Pere, anu dipikawanoh lega minangka salah sahiji agén bal pangalusna di dunya.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola na Kid lanceukna, Pere

Pere Guardiola urang geus nyieun ngaran keur dirina dina bisnis agén maén bal. Na boga Luis Suarez sakumaha na angka hiji klien. Pep ogé mibanda dua sadulur ngaranna Olga na Francesca.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Pep ayeuna nikah ka Cristina Serra. Pep tadi barudak ieu ngaranna Marius, Maria na Valentine saméméh anjeunna tungtungna capé di cangreud perkawinan di 2014.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep na Pamajikan, Cristina Serra

Aranjeunna wedded éta upacara wijaksana dilaksanakeun di Katalonia. Ieu ieu dihadiran ku ukur pangalusna tina babaturan.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Hiji kulawarga bahagia tina pep Guardiola.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Dimimitian Football Karir jadi Ballboy a

Pep Guardiola mimiti jalur pikeun hebat pisan bal salaku ballboy master Nou Camp.

Anjeunna bagian struktur nonoman barca urang nalika Venables anjog salaku manajer deui di 1984, sarta sempet geus ditémbongkeun tanda ngamekarkeun pangaweruh nya ku game.

gambar nu napel handap nembongkeun sataun 14 pep ngora heubeul celebrating kalayan urut boss Inggris sanggeus anjeunna ngalaman steered klub ka judul Spanyol di
1985.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Dimimitian Football Karir jadi Ballboy a

Babaturan ti budak leutik na geus kaungkap malah dina umur ngora kitu, Guardiola ieu ngamekarkeun single-mindedness jeung drive nu geus ngancik anjeunna kana manajer bal nu kawentar di dunya. Ieu nyaéta taun ka sanggeus anjeunna dimimitian karir sepak bola na di akademi nonoman Barcelona.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti Football Karir

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola Awal Football Karir

Loba tingal anjeunna salaku master bola budak anu ngancik ka footballer profésional sarta manajer bal hébat. Pep Guardiola turun tugas budak bola na sataun sanggeus dimimitian karir sepak bola na di akademi nonoman Barcelona.

Anjeunna ngamimitian maén karir di akademi nonoman Barcelona dina yuswa 13. Maén salaku bek a, Guardiola ieu noticed ku palatih kapala tim mimiti Johan Cruyff sarta diwanohkeun kana pakuat senior dina umur 20. Manéhna jadi bek pivotal di tim Catalan Dream tina 1990s nu ngaku judul 6 La Liga, 4 Spanyol Super cangkir, 1 Éropa Piala, 1 UEFA Piala Piala Winner jeung 2 UEFA Super Cups. Gemblengna anjeunna muncul di 479 cocog pikeun tim di 12 musim na ieu ditanggap salaku salah sahiji pamaén tengah pertahanan paling dipercaya tina waktos na.

Anjeunna maén kalawan ngaran badag kayaning Ronaldo Luís Nazário de Lima, Xavi Hernández, Carles Puyol, Rivaldo Vitor Borba Ferreira jeung éta Luis Enrique kawentar saha arus Barcelona Palatih sakumaha dina waktos tulisan.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
mates urut tim pep Guardiola di Barcelona poé maén

Anjeunna kagungan hubungan alus jeung manajer Ex- na Jose Mourinho nalika anjeunna masih pamaén di FC Barcelona. A nunjuk ka Catetan: Jose Mournho anu éta urut asisten palatih ti Barcelona coached anjeunna.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola - Balik dina poé kalayan Jose Mourinho salaku palatih na

Éta ogé pertinent ka dicatet yén Pep Guardiola na Luis Enrique éta teammates di barca keur lima taun ti 1996 mun 2001. Napel ieu mangrupa bukti handap;

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola na Luis Enrique di Barcelona

Pep Guardiola pensiunan salaku pamuter lamun borongan nya kalayan klub Qatari Al-Ahli réngsé dina bulan Juni 2005. Manéhna mimitian ngalakonan kursus asah bulan sarua sanggeus pangsiun.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Na Kaluar Mimiti barca éta lain hiji senang

Nalika Guardiola daun Bayern anjeunna bakal dibere pujian anjeunna pantes, ngan sakumaha anjeunna nalika anjeunna ninggalkeun Barcelona dina 2012. bandung ampir ngayakeun bulan tunggara lamun palatih éta hayu aranjeunna terang anjeunna akang, kalayan sakabéh pakuat tambah présidén, diréktur olahraga sarta anggota dewan attending konferensi pers-Na. Ieu ieu dituturkeun nepi ku host tina pidio upeti sarta ucapan pamitan di hareupeun a dipak Camp Nou riungan. Cara kudu nalika legenda daun, anjeun bisa ngajawab.

Teu salawasna jalan éta. Nalika Guardiola ditinggalkeun barca salaku pamuter di 2001, anjeunna tumaros ngaliwatan panto deui, rusiah. Hiji April soré manéhna ngayakeun rapat kalayan lajeng-Presiden Joan Gaspart ngabejaan anjeunna anjeunna nyingkah. "Iraha? Ayeuna?!" éta respon ngajempolan. Guardiola dikonfirmasi, teras ngawartoskeun Gaspart anjeunna dimaksudkeun pikeun tahan hiji konferensi pers poé saterusna, nanyakeun Presiden pikeun marengan manehna.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
bagja munggaran kaluar pep Guardiola urang di Bercelona

Salaku tétéla, Gaspart sempet geus dipesen liburan ka Swiss nu anjeunna dianggap teu mungkin mun ngajadwalkeun deui, sahingga teu hadir. Guardiola, Tien Juara genep judul liga na munggaran-kantos Piala Éropa Barcelona urang, peupeus kana warta jeung média nyalira.

A unfitting pamitan tina pamaén anu sempet dipigawé pisan pikeun lembaga, ieu sabalikna pasti tina jenis anjeun bakal nempo di Inggris, hiji pep nagara admired malah lajeng. "Kuring henteu weruh di mana kuring gé maén acan, tapi kuring boga gairah pikeun tim Inggris," Guardiola ngawartoskeun pencét dinten anu dina 2001. "Éta keur jujur. Abdi émut kahiji waktos maénkeun dina Old Trafford. Ieu luar biasa ".

ngimpi na maén keur Manchester United ieu motong pondok ku robah ngadadak pikiran. Pep Guardiola dijieun move ka Italia samping klub leutik, Brescia Calcio.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Club panungtungan salaku pamuter

Percanten atawa henteu, tapi klub panungtungan Guardiola dicoo pikeun éta Méksiko samping Club Sosial y Deportivo Dorados de Sinaloa. Pep ngagabung ka outfit Méksiko dina yuswa 34 sarta dicoo aya pikeun ngan kira satengah taun samemeh retiring ti maén bal profésional salaku pamuter.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola klub panungtungan sakumaha footballer a

Guardiola ieu direkrut keur klub ku palatih Spanyol Juanma Lillo, move yén jenis dijieun rasa saprak anjeunna di sakola managerial di Mexico wanoh.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Managerial Karir Mimitian

karir Guardiola urang salaku manajer a resmi dimimitian dina barca B di 2007, tapi kanyataanana anjeunna geus ngalaman sababaraha pangalaman ngeunaan asah hiji tim profésional. karir managerial-Na jeung tim senior Barcelona dimimitian dina 2008.

Salila na stint 4-musim di barca, Guardiola teu ukur ngumpulkeun judul 14, tapi ogé dimekarkeun gaya maén tinangtu nu amazed fans bal di sakuliah dunya. Salah sahiji gaya eta ngalibatkeun anjeunna henteu ngalaksanakeun hiji-on-hiji wawancara, tapi ngan pencét konferensi.

Sanggeus usum 2011 / 2012 Guardiola pasrah ti Barcelona sarta ngaku manehna bakal boga sataun sabbatical di New York City. Engké ka dinya ieu wangsit anjeunna bakal nyokot reigns di Bayern Munchen dimimitian ti 2013 usum panas.

Guardiola meunang judul Bundesliga, DFBjudulna -Pokal, kitu ogé UEFA Super Piala jeung Piala Dunya Club judul di musim pisan kahijina kalayan Bayern.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cinta Pikeun Pantun sarta Seni

Dina sideline nu, Guardiola dipikanyaho pikeun ngagem sampurna motong cocog langsing. (Kadangkala teuing langsing). salah No geus kantos bisa manggihan dimana Guardiola meunang cocog ti, jadi lamun nuju maca ieu, pep, mangga meunang di kabaran.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Cinta pep pikeun Pantun

Anjeunna pernah sieun a pop tina warna. Sedengkeun kaos-na-dasi-handapeun-a-caang-beureum-V-beuheung ensemble mangrupakeun pokok tina manajer bal Éropa (ie, Arsène Wenger, urut manajer Aston Villa Tim Sherwood), Guardiola nyimpen kabeh ka éra.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
outfits unmatched pep Guardiola urang

pakean na kawas hiji handap ieu geus dijieun headline kaliwat. Pep Guardiola ieu sakali dilabélan salaku lalaki paling fashionable dina maén bal nurutkeun media Spanyol. pamajikanana Christina geus credited salaku pangaruh konci balik gaya hirup fashionable Na.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
rasa pakéan sampurna pep Guardiola urang

Diomongkeun baju, hubungan Guardiola urang jeung pamajikan Cristina Serra tumuwuh sabudeureun warung baju kulawarga dimungkinkeun di Manresa, dina Spanyol urang kalér-wétan.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Attending festival Beer Jerman

Salah sahiji hobi greatest pep urang geus attending festival bir. The Oktoberfest bir festival anu favorit-Na. Ieu dua-minggu bir festival diayakeun unggal taun di Munich, Jérman dina mangsa telat September jeung mimiti Oktober.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola na Beer festival

Hal ieu dihadiran ku genep juta jalma unggal taun sarta geus diideuan sababaraha acara sarupa ngagunakeun nami Oktoberfest di Jerman sarta sakuliah dunya, loba anu anu diadegkeun ku imigran Jerman atawa turunan maranéhanana.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
The pep Guardiola Beer Advert komérsial

cinta-Na pikeun festival bir dijieun anjeunna approve a bir advert tangtu pikeun urut tim Persib Bayern Munchen Na.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Hiji Author of Loba Buku

Pep Guardiola geus pangarang angka alus buku dijual di Amazon diantara nu aya "The naraka kaluar tina tiki-Taka sarta evolusi". evolusi Talks About tantangan di bal asah careers sarta ngagambarkeun ka pamiarsa dina sabaraha anjeunna surmounted ka jadi palatih sepakbola dunya suksés.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Bukti yén pep Guardiola mangrupa panulis

Sajumlah buku unggulan dina Guardiola geus dirilis dina taun panganyarna, mimitian ti biografi hiji akun jero waktu na di Bayern penned ku ngarti Perarnau. Tapi anjeun nyaho yén pep dirina oge hiji pangarang?

Dina 2001, anjeunna dikaluarkeun kitab La meva gent, el meu futbol (Jalma kuring, maén bal mah) ditéang jeung Lu Martin tur Miguel Rico, dua wartawan paling terhormat Spanyol urang maén bal. Bagian biografi, bagian pituduh pikeun kaulinan pep urang, lempeng tina sungut kuda urang: hiji kudu mutlak upami anjeun hoyong ngartos Guardiola.

Aya ngan dua masalah. Kahiji nyaeta nu éta ngan sadia dina Catalan, sarta anu kadua nyaéta yén teu aya, lengkep eureun. Panjang saprak kaluar tina citak, Guardiola boga minat ningali eta ulang diterbitkeun, sanajan potensi atra nyieun hiji Penny geulis.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -autos

Pep Guardiola boga dahar peuting rasa dina pilihan tutumpakan-Na. Anjeunna drive S8, hiji mobil dijieun ku Audi nu harga anu ayeuna nempatkeun dina $ 170, 000. Kenop ka 382-kW (520-hp) phantom-hideung Audi S8 anu pribadi dibere ka anjeunna ku CEO Audi urang Rupert Stadler.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola urang Audi Car

mobil Hal ieu ngajadikeun manehna ngarasa betah di jalan.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -kapercayaan

Pep Guardiola mangrupa non-religius. Anjeunna mangrupa Atheis jeung teu percaya kana ayana Allah. Jalma ekspektasi Guardiola janten sahenteuna mildly Katolik, saperti nu diharapkeun ti paling Spaniards.

Pep nyaeta diantara nu saparapat ti populasi Spanyol nu ngemutan sorangan non-religius.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cinta keur Golf

Hiji cinta baju pinter alami ditarjamahkeun ka cinta golf.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pep Guardiola mikanyaah Golf

Guardiola ngahadiran 2012 'Babah di Medinah' dina uleman Éropa urang kaptén Piala Ryder na compatriot Jose Maria Olazabal. Kumisan ti karir maén di Eropa, Guardiola spent waktos sareng Al Ahly Qatar lajeng Dorados de Sinaloa of Mexico, mana dibuktikeun swansong Na.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cinta keur Peter Crouch

Dina 2006, Guardiola wrote runtuyan kolom keur El Pais salila Piala Dunya Jerman, eusi nu nyadiakeun wawasan matak kana pikiran footballing Na. Salah sahiji anu pang intriguing jalma ngalibatkeun anjeunna gushing leuwih hiji striker favorit ti turnamén, anu ngaran bisa datangna saperti kejutan: Peter Crouch.

Pep Guardiola budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
reueus pribadi pep pikeun Peter Crouch.
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu