Paul Pogba budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
21311
Paul Pogba budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu; 'Pogboom'. Paul Pogba budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan jeung loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan cukuran endah sarta abilities karasa kuat tapi ukur sababaraha mertimbangkeun Paul Pogba urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Mimiti budak Kahirupan

Paul Labile Pogba lahir dina 15th Maret 1993 di Lagny-Sur-Marne, Prancis. Anjeunna ngalahir ka indung Congolese Na, Yeo Moriba jeung ka bapana Guinean Na, Fassou Antoine anu duanana hijrah ka Perancis dina pilarian tina pastures greener salila 1990s mimiti.Saeutik orok Paul labile Pogba, mum (Yeo Moriba Pogba) jeung Pa (Fassou Antoine Pogba).

Pogba dibéré kalahiran pikeun Bulan sanggeus kolotna hijrah ka Perancis, mangrupa ngembangkeun nu aman maranéhna tetep permanén di nagara éta. Saacanna kalahiran Paul Pogba urang, Yeo (indung Pogba urang) miboga sakumpulan kembar ngaranna Florentin na Mathias (baraya kokolot Paul Pogba urang) nu tetep dina Conakry, Guinea (Nagara imah maranéhanana di Afrika) sanggeus hijrah kolotna 'pikeun Perancis saméméh ngagabung kulawarga di Perancis taun engké.

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Paul Pogba asalna ti imah 'Téstostéron', hiji imah didominasi ku jalu. Fassou Antonie Pogba (dad Paul Pogba urang) nyaéta lalaki asih hina tur damai. Anjeunna teu kalibet teuing dina bisnis putrana urang (Football) jeung Paul Pogba boga leuwih taun gagal pikeun ngadegkeun hubungan deukeut jeung manehna. Sanajan kitu, Pogba babagi beungkeut kuat ku indungna.

Paul Pogba urang kulawarga di Jalu (pameget ngadominasi Imah)

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -super Ibu

indung Paul Pogba urang (Yeo Moriba Pogba) nyaeta otak bisnis balik footballer paling mahal di dunya. Ieu reueus 'supermum' (gambar handap) mantuan diangkat nya tilu budak anu tumuwuh nepi ka jadi pamaén bal profésional.

Paul Pogba urang mum

Hubungan dirina kalawan putra panungtungan dirina 'Paul Pogba' geus katuhu husus ti awal anu. Manehna ensured anjeunna ngarasakeun mangpaat keur anak tukang nya dilahirkeun sakumaha ogé dipuja na pampered anjeunna. Dina nutshell hiji, manehna ngarawat anjeunna béda ti putra nya lianna.

Yeo Moriba Pogba na dirina 3 Sakulawarga (Paul Pogba, Mathias Pogba -Left- na Florentin Pogba -Right-)

nadya kokolot Paul Pogba urang (Mathias jeung Florentin) gaduh salawasna 'ngagaduhan deui na'. aranjeunna ogé mastikeun yén lanceukna nak maranéhanana (wanoh) nyokot panggung puseur acara sakumaha dibuktikeun dina gambar di handap ieu.

Paul Pogba jeung baraya kokolot (poé budak)

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-meta karir

Paul Pogba mimiti karir sepak bola na dina yuswa genep maén keur AS Roissy-en-Brie, hiji klub maén bal anu sababaraha mil kiduleun kampung halaman na.

Paul Pogba Awal Football Karir (6 Taun Old)

Anjeunna spent tujuh musim di bandung sateuacan gabung AS Torcy, dimana anjeunna dilayanan salaku kaptén tim handapeun-13 klub urang.

Paul Pogba sakumaha kaptén tim handapeun-13 AS Torcy urang.

Teu lila saméméh anjeunna ngagabung di akademi Le Havre kawentar salaku 13 taun heubeul na exhibited pintonan impressive nu nyanggap perhatian klub luhur Éropa salaku anjeunna ngembang ngaliwatan Grup umur. Nalika Pogba ngumumkeun yén anjeunna ngagabung Serikat dina 2009, Le Havre éta ngabéwarakeun tur nuduh nu Beureum Devils tina kurban "Anu kacida gedéna" sums duit - sarta imah a - ka kolot Pogba urang nepi ka ahir mangrupa kontrak aya teuing mimiti.

Paul Pogba taun mimiti di Manchester United

Le Havre dianggap ngembangkeun unbecoming na uncharitable sahiji klub liga Premier ku ngaleupaskeun hiji pernyataan jeung hawa grievances maranéhanana.

"Dina waktu nalika sababaraha pihak anu diomongkeun kaluar ngalawan 'dagang tina minors', Manchester United henteu ragu uproot a nak 16 taun heubeul".

mimiti Manchester United ccareer Paul Pogba urang

Sanajan kitu, Manchester United ieu diberesihan tina dosa naon ku FIFA jeung Le Havre opted teu daya tarik tapi kembangan jalur diplomasi ku ngahontal hiji perjangjian jeung Beureum Devils.

Paul Pogba spent nu 2 taun panungtungan karir nonoman-Na jeung Manchester United ti 2009 mun 2011. Ieu di Serikat anu Pogba patepung jeung dijieun Jesse Lingard sahabat-Na. Jesse (gambar handap kalawan Pogba) miboga sakabéh karir nonoman-Na jeung Manchester United ti sataun 2000-2011.

Hubungan Paul Pogba urang kalawan Jesse Lingard

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Naek Pikeun Inohong

Pogba spent tilu taun di Serikat saméméh kurangna playtime ngamotivasi move ka Juventus, klub anjeunna mantuan meunang opat judul Serie A padeukeut, kitu ogé sababaraha Coppa Italia sarta Supercoppa Italia judul.

Paul Pogba Jalan Ka Inohong

heroics na aman na mulang ka Manchester United pikeun fee klub rékaman £ 89.3 Million Pon di 2016. Dua taun saterusna, manéhna jadi bagian ti lalaki 23 pakuat Perancis anu meunang 2018 Dunya cangkir di Rusia. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Paul Pogba naékna Inohong

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Paul Pogba teu salah mun isin jauh ti hooking up kalawan Ladies anca, hiji kanyataan yén dibuktikeun dina pilihan-Na possessing a wag geulis atawa kabogoh nu mana ku ngaran Maria Salaues.

Kabogoh Paul Pogba urang atanapi Wag Maria Salaues

Maria Salaues nyaeta model anu karir anu dumasar dina Rajana, a ngembangkeun nu ngajadikeun hésé keur dirina nganjang heartthrob nya di Manchester. Sanajan hubungan Pogba urang jeung Bolivian-lami 23-taun geus diteundeun dina profil low, duo teh geus dijieun sababaraha outings konci nu nyarankeun tingkat aranjeunna geus attained di buruan cinta maranéhanana.

Gariswanci Hubungan Paul Pogba urang jeung Maria Salaues

The outing publik mimiti on dating Kala maranéhanana éta di 2017 lamun maranéhanana mimiti nempo babarengan. Gancang maju ka Juni 2018 Maria Salaues mucunghul mun teu ngagem naon Sigana mah hiji cingcin Dursasana salaku manehna nyandak korsi gigireun Pogba urang ibu di Stadion di Moscow urang Luzhniki salila Piala Dunya game group Perancis urang ngalawan Dénmark.

Paul Pogba urang Akad Nikah Mungkin keur Maria Salaues

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-The Bloodline of Kakuatan

stature buta Paul Pogba urang mangrupakeun ancaman pikeun unggal footballer oposisi. individuality na nurutkeun peneliti boga akar ancestral disusud ka Tret of sportsmen hideung kayaning Amérika Kobe Bryant anu datangna ti bloodline kakuatan. kuat, buta kawas physic na enormity bakat na Paul Pogba urang geus nyieun anjeunna tepi kaluar diantara peers.

komitmen pikeun minuhan poténsi na weruh euweuh bounds sarta henteu a ngembangkeun panganyarna. Anjeunna geus padamelan physiotherapist na dietician sorangan saprak ninggalkeun Perancis dina yuswa 16. physiotherapist na dietician na mastikeun yén manéhna meunang perhatian katuhu sanggeus kaulinan sarta ngajaga kana Kabiasaan ketat dina perioda kaluar-usum.

Paul Pogba (A Bloodline of Kakuatan)

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Pelatihan Footwork

Paul Pogba teu latihan hardcore ieu pikeun ngaronjatkeun kakuatan shooting lila-rentang sarta ngabantu anjeunna dina perbaikan kaahlian taktis na survival Na. skill kickboxing na mangka kumaha siap anjeunna téh nungkulan sagala ancaman kana jalan-Na.

Numutkeun Paul;

"Saha baé nyoba kasar kuring nepi bisa jadi dina keur kejutan nasty"

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-tari ngalir

Pogba geus entertained fans kalawan sababaraha hambalan tarian anu manéhna ngagunakeun pikeun celebrations iraha anjeunna skor. Paul Pogba katempona handap practicing move tarian anyar kalawan teammate na Jesse Lingard.

Lagu nu duo teh menari kana ieu ditembangkeun ku Anjeunna sakali hiji artis Nigerian dilahirkeun, Wizkid.

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Mimiti Football Karir pikeun Nagara

Pogba teu peupeus kana tim senior Perancis ti nowhere. Manéhna mimitian appearances-Na pikeun Les Bleus ti tingkat U16 ka sing sakuat U20 'Espoirs'.

Paul Pogba urang mimiti Perancis Karir

jam finest na sumping di 2013 sabot dipingpin Perancis pikeun kamulyaan dina Piala Dunya U20. posisi gelandang captained sisi, dirobah pinalti a di adu final ngalawan Uruguay jeung ieu ngaranna pamuter of turnamen.

Paul Pogba ogé meunang pangajén Addidas Golden Ball salila U-20 Dunya Piala Final FIFA antara Perancis jeung Uruguay di Ali Sami Yen sarena on July 13, 2013, dina Istanbul, Turki.

Paul Pogba budak Story

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Dadang kokolot

nadya kokolot Paul Pogba Florentin Pogba jeung Mathias Pogba nu duanana footballers na kembar identik.

Paul Pogba budak Story
Dadang Paul Pogba urang Sepuh (Boh kembar) - Florentin Pogba (Kénca) jeung Mathias Pogba (Katuhu)

Tembok duanana dilahirkeun di Guinéa. Florentin Pogba (gambar kénca teh kaptén ayeuna Guinéa) sakumaha dina waktu tulisan.

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Hubungan jeung Kolot

Salaku nyatakeun saméméhna rama Pogba urang téh Guinean bari indungna téh asalna Congolese. Aranjeunna duanana mibanda hubungan cordial kalawan putra maranéhanana. Sanajan kitu, mum Paul Pogba urang geus mibanda anjeunna leuwih dina unggal hambalan sukses Na. Pa karasaeun teu nyaman jeung ngajaga hiji profil lemah sareng henteu kalibet dina kagiatan putra-Na.

Paul Pogba budak Story
Paul Pogba urang mummy sarta Daddy

Sakali kana hiji waktu, Manchester United dibikeun £ 85,000 tiap mun kadua kolotna dina nawar ka Woo bin maranéhanana (Paul Pogba) tetep mibanda aranjeunna dina 2009. Tebak cing?. Aranjeunna duanana katampa tunai di. Ieu nempo mantra mimiti putra maranéhanana sacara di Manchester United.

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Mummy urang JABAR Usaha

Manehna teh mindeng tagged 'The Supermum sarta bisnis sepakbola tycoon anu ngancik putra nya Paul Pogba kana multi-juta dollar pakaya dina jangka waktu nu moal.

Paul Pogba urang Super mum

Bu Yeo Moriba ieu dikabarkan jadi agén putra nya urang, manajer sarta panaséhat. Manehna oge muterkeun peran sarua keur putra nya séjén kembar (Florentin na Mathias) duanana internationals Guinéa.

Paul Pogba urang Agen, Manajer jeung panaséhat (Super mum)

Manehna nangtung aya pikeun manehna sanajan tekanan ti Alex Ferguson keur ngayakin nya hayu putra nya cicing di bandung. Waktu ditanya ngeunaan patepungan dirina kalawan Ferguson, Yeo Moriba laughed sakumaha manehna recalled salah sahiji loba showdowns dirina jeung fearsome EX-Man U boss saha manehna geus miboga confrontations kalawan leuwih masa depan putra nya Paul Pogba.

Numutkeun dirina,

"Lamun Ferguson datang ka house..I abdi pastikeun anjeunna daun kuciwa. Kuring salawasna ngawartoskeun anjeunna, putra abdi Paul moal deui-tanda. Salaku hasil ieu, Ferguson kadorong anjeunna, anjeunna henteu maén anjeunna, orok abdi Paul éta sorangan. Anjeunna sanajan ngajerit di kantor Ferguson urang leuwih cara anjeunna saréated. Paul Pogba ieu ngaganggu nu Paul Scholes sumping deui ti na pangsiun genep bulan di Januari 2012 mun nyalametkeun hiji tempat midfield Serikat anu anjeunna eyed. Ngan 18 wanoh jeung mibanda ngan sababaraha appearances diganti kana ngaranna dina Piala Liga, Pogba ngarasa manehna kudu dibikeun kasempetan Na. ieu dilakukeun putra abdi jadi ditangtukeun ninggalkeun klub ".

Manehna Terus ...

Sanajan kabeh troubles urang, mujijat anu masih lumangsung. putra abdi janten hiji instan pencét di Juventus. Kiwari anjeun kukituna kudu ngomong kuring nyaho saeutik ngeunaan maén bal, abdi bisa jadi hiji indung biasa tapi taya sahijieun can't-fool kuring dina bisnis ieu, "

Bu Yeo Moriba Pogba masih denies keur peran resmi ngarah salaku manajer putra nya urang. Numutkeun dirina;

"Kuring ukur dipénta naséhat, éta kabéh. Paul ngahormat abdi, anjeunna listens mun sagalana i ngabejaan manehna ".

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hanjelu Paul Pogba urang jeung Alex Ferguson

Salila kali frustrating na di Manchester United, Paul Pogba ieu dipikawanoh pikeun kecap lapar;

'Kuring resep kana maot ti teu Maen Bal'.

Anjeunna henteu sieun. Anjeunna freaks kaluar nalika dicabut tina hiji kasempetan anjeunna pantes. Anjeunna salah sahiji sababaraha pamaén henteu sieun anu kagungan bal leumpang nepi ka palatih Sir Alex Ferguson ngomong;

'' Pak, Jigana mah geus miboga cukup, Play kuring, sarta kuring baris némbongkeun Anjeun upami Abdi siap atawa henteu ''.

Dina video di handap, Paul Pogba accuses Manchester United tina "Disrespect", Meunangkeun anjeunna digawe pikeun ngalatih nyalira nalika sengketa borongan nya éta dimimitian move ka Juventus, 'nu nona heubeul '.

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-agama

Paul Pogba mangrupakeun Muslim practicing ku iman. Anjeunna sering katempo nyebutkeun solat ringkes saméméh patandingan.

Paul Pogba budak Story
Cinta Paul Pogba pikeun Islam.

Najan sabenerna footballer a, Paul Pogba ngabogaan budaya Islam kuat kaluar pitch nu. Anjeunna nuturkeun sarta ngahormat budaya arab.

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Sajarah balik Ngaran Nick 'Paul nu gurita'

Pikeun loba anu geus diawaskeun Pogba kabeh jalan, salah bakal nitenan hiji pasangan tambahan keuna suku panjang murni jeung kakuatan alam anu anjeunna masih migunakeun dinten di nyerang tur defending.

suku 6.3 na terjal jeung anggota awak elongated anu admired ku loba fans maén bal. Ieu naha fans nicked ngaranna anjeunna ( "Paul nu gurita"). Ngaran ieu sumping salaku hasil tina suku panjang sarta fléksibel Na. Fans yakin suku na meh sarua jeung tentacles tina hiji gurita nalika anjeunna tackle, ngalir, dribbles tur nyerang nembak lila-rentang.

nadya kokolot kembar Pogba urang resep kana nelepon anjeunna 'Pogboom'Berkat usahana lila-rentang-Na dina gawang. Ieu nickname ditulis dina sapatu-Na.

Sajarah di tukangeun nami nami 'Paul the Octopus'

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ngeunaan nickname 'Paul nu gurita'

Ngaran 'Paul nu gurita'Asalna ti gurita populér anu dipaké pikeun ngaduga kaulinan mangsa Piala Dunya 2010. Paul (Ayeuna Ahir na isukan geus ditelasan ku Olahraga Global tohan boga billionaire) hasil diprediksi dunya kaulinan cup maén bal. Pikeun Paul, condong kana kotak nu ngandung harti yén nagara bakal meunang cocok hareup na.

Paul nu gurita

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-rankings LifeBogger

Éta pantes mun ngeceskeun yen pamaén kawas Paul Pogba ngagambarkeun resep gigantic for mabal dunya. éta moal ngan nu haircuts na snappy rasa pakéan, tapi gaya na maén ngajadikeun anjeunna a Darling ka generasi FIFA-Vine. Teangan di handap, rankings Paul Pogba lifebogger urang.

Index Popularitas Paul Pogba Lifebogger

Kanyataan parios: Heuheu Paul Pogba budak Story tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu