Paul Pogba budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Paul Pogba budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Our Paul Pogba Biography tells you Facts about his Childhood Story, Early Life, Parents, Family, Wife, Child, Lifestyle, Net Worth and Personal Life.

In a nutshell, we give you the history of the United inspired French footballer. This story begins from his early days, to when he became famous. To whet your autobiography appetite on the engaging nature of Paul Pogba’s Bio, here is a pictorial summary of his life.

Yes, everyone knows the central midfielder is powerful, skilful, and creative with an eye for goal and a penchant for the spectacular. Despite this accolade, we realize that not many fans have read a comprehensive article on his Life Story. We have prepared it for the love of the game. Now without further ado, let’s begin.

Carita Budak Leutik Paul Pogba:

Saeutik orok Paul labile Pogba, mum (Yeo Moriba Pogba) jeung Pa (Fassou Antoine Pogba).
Saeutik orok Paul labile Pogba, mum (Yeo Moriba Pogba) jeung Pa (Fassou Antoine Pogba).

Paul Labile Pogba lahir dina 15th Maret 1993 di Lagny-Sur-Marne, Perancis. Anjeunna ngalahir ka indung Kongo na, Yeo Moriba sareng ka bapakna Guinea, Fassou Antoine anu duanana hijrah ka Perancis pikeun milarian susukan anu langkung héjo nalika mimiti taun 1990an.

 

Pogba ngalahirkeun Bulan saatos kolotna hijrah ka Perancis, pamekaran anu ngamankeun tetep permanén di nagara éta. Sateuacan kalahiran Paul Pogba, Yeo (indung Pogba) ngagaduhan sakumpulan kembar namina Florentin sareng Mathias (lanceuk-lanceuk Paul Pogba) anu tetep di Conakry, Guinea (nagara asalna di Afrika) saatos hijrah kolotna ka Perancis sateuacan ngagabung sareng kulawarga di Perancis sababaraha taun ka pengker.

Fakta Kulawarga Paul Pogba:

Paul Pogba asalna ti imah 'Téstostéron', bumi anu didominasi ku lalaki. Fassou Antonie Pogba (Pa Paul Pogba) mangrupikeun jalma anu lemah lembut sareng damai. Anjeunna henteu kalibet pisan kana bisnis putrana (Sepak Bola) sareng Paul Pogba parantos mangtaun-taun gagal ngawangun hubungan anu caket sareng anjeunna. Nanging, Pogba ngabagi hubungan anu langkung kuat sareng indungna.

Kulawarga Jalu Paul Pogba (Jalu Didominasi Bumi).
Kulawarga Jalu Paul Pogba (Jalu Didominasi Bumi).

Ngeunaan Indung Paul Pogba:

Indung Paul Pogba (Yeo Moriba Pogba) mangrupikeun uteuk bisnis anu tukangeun pamaén bal paling mahal di dunya. 'Supermum' reueus ieu (gambar di handap ieu) ngabantosan tilu budakna anu tumuh janten pamaén maén bal profesional.

Mum Paul Pogba urang.
Mum Paul Pogba urang.

Hubunganna sareng putra terakhirna 'Paul Pogba' parantos pas ti mimiti. Anjeunna mastikeun yén anjeunna nampi manpaat tina janten anak terahir na ogé dipuja sareng manja anjeunna. Sacara singget, anjeunna ngubaran anjeunna béda ti putra-putrana anu sanés.

Yeo Moriba Pogba na dirina 3 Sakulawarga (Paul Pogba, Mathias Pogba -Left- na Florentin Pogba -Right-)
Yeo Moriba Pogba na dirina 3 Sakulawarga (Paul Pogba, Mathias Pogba -Left- na Florentin Pogba -Right-)

Ngeunaan Baraya Paul Pogba:

Para sepuh sepak bola sepak (Mathias jeung Florentin) sok 'ngagaduhan tonggongna'. aranjeunna ogé mastikeun yén lanceuk lanceukna (dina waktos éta) nyandak tahapan acara anu jelas sapertos gambar di handap ieu.

Paul Pogba sareng lanceuk-lanceuk sepuh (Dinten Budak).
Paul Pogba sareng lanceuk-lanceuk sepuh (Dinten Budak).

Biografi Paul Pogba- Taun Aula sareng Maén Bal:

Paul Pogba mimiti karir sepak bola na dina yuswa genep maén keur AS Roissy-en-Brie, hiji klub maén bal anu sababaraha mil kiduleun kampung halaman na.

Karir Football Awal Paul Pogba (6 Taun).
Karir Football Awal Paul Pogba (6 Taun).

Anjeunna nyéépkeun tujuh musim di klub sateuacan ngagabung sareng AS Torcy, dimana anjeunna ngajabat salaku kaptén tim di handapeun-13 klub.

Paul Pogba sakumaha kaptén tim handapeun-13 AS Torcy urang.
Paul Pogba salaku kaptén tim Under-13 AS Torcy.

Teu lami sateuacan anjeunna ngagabung ka akademi Le Havre anu kawéntar salaku yuswa 13 taun sareng paméran anu luar biasa anu narik perhatian klub Éropa luhur nalika anjeunna maju ngalangkungan kelompok umur.

Paul Pogba's Biografi- Jalan ka Inohong Carita:

Nalika Pogba ngumumkeun yén anjeunna ngagabung Serikat di 2009, Le Havre kagét sareng nuduh Red Devils tina masihan. "Ageung pisan" jumlah artos - sareng bumi - ka kolot Pogba pikeun ngeureunkeun kontrak anu aya mimiti teuing.

Le Havre dianggap ngembangkeun unbecoming na uncharitable sahiji klub liga Premier ku ngaleupaskeun hiji pernyataan jeung hawa grievances maranéhanana.

"Dina waktos seueur pihak anu nyarios ngalawan 'dagang budak leutik', Manchester United henteu ragu-ragu ngababut budak umur 16 taun."

Sanajan kitu, Manchester United ieu diberesihan tina dosa naon ku FIFA jeung Le Havre opted teu daya tarik tapi kembangan jalur diplomasi ku ngahontal hiji perjangjian jeung Beureum Devils.

Paul Pogba spent nu 2 taun panungtungan karir nonoman-Na jeung Manchester United ti 2009 mun 2011. Ieu di Serikat anu Pogba patepung jeung dijieun Jesse Lingard sahabat-Na. Jesse (gambar handap kalawan Pogba) miboga sakabéh karir nonoman-Na jeung Manchester United ti sataun 2000-2011.

Paul Pogba's Biografi- Naékkeun Kinérja Story:

Pogba spent tilu taun di Serikat saméméh kurangna playtime ngamotivasi move ka Juventus, klub anjeunna mantuan meunang opat judul Serie A padeukeut, kitu ogé sababaraha Coppa Italia sarta Supercoppa Italia judul.

heroics na aman na mulang ka Manchester United pikeun fee klub rékaman £ 89.3 Million Pon di 2016. Dua taun saterusna, manéhna jadi bagian ti lalaki 23 pakuat Perancis anu meunang 2018 Dunya cangkir di Rusia. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Carita Asih Pogba Paul:

Paul Pogba sanés kedah isin tina hubungan sareng awéwé anu geulis, kanyataan anu jelas dina pilihanna pikeun ngagaduhan wag atanapi kabogoh anu éndah anu disebat nami Maria Salaues.

Maria Salaues mangrupikeun modél anu karirna dumasarkeun di Rajana, pamekaran anu nyusahkeun anjeunna pikeun nganjang ka heartthrob na di Manchester. Sanaos hubungan Pogba sareng Bolivia umur 23 taun dijaga dina profil anu handap, duo parantos ngadamel sababaraha acara konci anu nunjukkeun tingkat aranjeunna parantos ngahontal dina kaulinan cinta maranéhanana.

Peluncuran umum anu munggaran dina timeline kencan na nyaéta di 2017 nalika aranjeunna mimiti katingali babarengan. Maju dugi ka Juni 2018 Maria Salaues nembongan ngagem naon siga cincin cingcin nalika nyandak korsi di gigir Indung Pogba di Stadion Luzhniki di Moskow salami pertandingan grup Piala Dunia Perancis ngalawan Denmark.

Paul Pogba Akar Kulawarga- Nu Garis Darah:

Jangkungna buta Paul Pogba mangrupikeun ancaman pikeun unggal pamaén bal oposisi. Kapribadianana numutkeun panaliti ngagaduhan akar karuhun anu disusud kana sipat olahragawan hideung sapertos Amérika Kobe Bryant anu asalna tina garis keturunan kakuatan. Paul Pogba anu kuat, fisika siga raksasa sareng ageung bakat na parantos ngajantenkeun anjeunna diantara batur sapagawean.

komitmen pikeun minuhan poténsi na weruh euweuh bounds sarta henteu a ngembangkeun panganyarna. Anjeunna geus padamelan physiotherapist na dietician sorangan saprak ninggalkeun Perancis dina yuswa 16. physiotherapist na dietician na mastikeun yén manéhna meunang perhatian katuhu sanggeus kaulinan sarta ngajaga kana Kabiasaan ketat dina perioda kaluar-usum.

Paul Pogba Kahirupan Pribadi-Aktivitas Pitch:

Paul Pogba ngalakukeun latihan hardcore ieu pikeun ningkatkeun kakuatan némbak jarak jauh sareng ngabantosan anjeunna dina ningkatkeun kamampuan taktis sareng kasalametan na. Kaahlian kickboxing na ngungkabkeun kumaha anjeunna siap pikeun nyanghareupan ancaman naon waé di jalanna.

Numutkeun Paul;

"Saha waé anu nyobaan kuring atos panginten tiasa kejutan"

Paul Pogba budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-tari ngalir

Pogba geus entertained fans kalawan sababaraha hambalan tarian anu manéhna ngagunakeun pikeun celebrations iraha anjeunna skor. Paul Pogba katempona handap practicing move tarian anyar kalawan teammate na Jesse Lingard.

Lagu anu ditari duo ditembangkeun ku Anjeunna pernah janten seniman lahir Nigeria, Wizkid.

Karir Sepak Bola Paul Pogba's Football:

Naha anjeun terang?… Sadérék-sadérék superstar Perancis Florentin Pogba jeung Mathias Pogba nu duanana footballers na kembar identik.

Baraya Sepuh Paul Pogba (Duanana Kembar) - Florentin Pogba (Kénca) sareng Mathias Pogba (Katuhu)
Baraya Sepuh Paul Pogba (Duanana Kembar) - Florentin Pogba (Kénca) sareng Mathias Pogba (Katuhu).

Duanana lahir di Guinea. Florentin Pogba (gambar kénca nyaéta kaptén Guinéa ayeuna) sapertos dina waktos nyerat.

Ngeunaan Kolot Paul Pogba:

Sakumaha nyatakeun sateuacanna, ramana Pogba nyaéta Guinean sedengkeun indungna asalna Kongo. Duanana ngagaduhan hubungan anu saé sareng putrana. Nanging, indung Paul Pogba's mum parantos sareng anjeunna langkung seueur dina unggal léngkah kasuksésanna. Ayah raoseun sareng tetep profil handap sareng henteu ngalaksanakeun kagiatan putra-putrana.

Paul Pogba's Mummy sareng Bapa.
Paul Pogba's Mummy sareng Bapa.

Sakali waktos, Manchester United nyerah masing-masing £ 85,000 ka kadua kolot pikeun nawar putrana (Paul Pogba) tetep sareng aranjeunna di 2009. Kira Naon?. Duanana nampi artos éta. Ieu ningali mantra kahiji putrana di Manchester United.

Biografi Paul Pogba- Kumaha Indungna mangaruhan Perpindahanna:

Anjeunna sering dicirian 'The Supermum sareng taipan bisnis maén bal anu ngancik putrana Paul Pogba janten untung jutaan dolar dina waktos anu lami.

Ny Yeo Moriba dikabarkan janten agén putrana, manajer sareng panaséhat. Anjeunna ogé maénkeun peran anu sami pikeun putra kembarna anu sanés (Florentin sareng Mathias) duanana ti Guinea internasional.

Anjeunna nangtung di ditu pikeun anjeunna sanaos tekanan ti Alex Ferguson ngayakinkeun dirina supados ngantep putrana cicing di klub. Nalika ditaros perkenalan sareng Ferguson, Yeo Moriba seuri nalika anjeunna nginget-nginget salah sahiji acara gelutna sareng bos Ex-Man U anu pikasieuneun anu parantos anjeunna tanding sareng masa depan putrana Paul Pogba.

Numutkeun dirina,

”Nalika Ferguson sumping ka bumi kuring..Pasti kuring yakin anjeunna ngantunkeun kuciwa. Kuring kantos ngawartosan anjeunna, putra abdi Paul moal asup deui. Salaku hasil tina ieu, Ferguson ngadorong anjeunna, anjeunna henteu maénkeun anjeunna, Orok abdi Paul nyalira. Anjeunna malah nangis di kantor Ferguson perkawis cara anjeunna ngarawated. Paul Pogba ieu ngaganggu nu Paul Scholes sumping deui ti na pangsiun genep bulan di Januari 2012 mun nyalametkeun hiji tempat midfield Serikat anu anjeunna eyed. Ngan 18 wanoh jeung mibanda ngan sababaraha appearances diganti kana ngaranna dina Piala Liga, Pogba ngarasa manehna kudu dibikeun kasempetan Na. ieu dilakukeun anak kuring jadi nekad ninggalkeun klub ”.

Anjeunna Teraskeun…

Sanaos sagala masalah urang, mujijat masih kajantenan. Putra abdi janten pencét instan di Juventus. Ayeuna anjeun bakal nyarios kuring terang sakedik ngeunaan maén bal, kuring panginten janten indung biasa tapi teu aya anu tiasa-ngabobodo kuring dina bisnis ieu, " 

Ny Yeo Moriba Pogba masih nolak salaku kalungguhan resmi salaku manajer anakna. Numutkeun ka dirina;

“Kuring ngan ukur dipénta naséhat, éta waé. Paul ngahargaan kuring, anjeunna ngadangukeun sagala anu kuring béjakeun ka anjeunna. "

Biografi Paul Pogba- Paséa sareng Alex Ferguson

Salila kali frustrating na di Manchester United, Paul Pogba ieu dipikawanoh pikeun kecap lapar;

 'Kuring resep kana maot ti teu Maen Bal'.

Anjeunna henteu sieun. Anjeunna freaks nalika dicabut tina kasempetan anjeunna pantes. Anjeunna salah sahiji ti saeutik pamaén anu henteu sieun anu gaduh bal pikeun leumpang nepi ka palatih Sir Alex Ferguson nyarios;

'' Pak, saur kuring parantos cekap, Maénkeun abdi, sareng kuring bakal nunjukkeun ka kuring upami kuring siap atanapi henteu ".

Dina video di handap ieu, Paul Pogba nuduh Manchester United tina "Teu hormat", nyatakeun yén anjeunna dilakukeun ngalatih nyalira nalika sengketa kontrak na anu sateuacanna ngalih ka Juventus, 'nona sepuh '.

Agama Paul Pogba:

Papan listrik Perancis mangrupikeun prakték muslim ku iman. Anjeunna sering katingal mendakan doa singget sateuacan pertandingan.

Cinta Paul Pogba pikeun Islam.
Cinta Paul Pogba pikeun Islam.

Sanaos janten pamaén bal, Paul Pogba ngagaduhan budaya Islam anu kuat di luar lapangan. Anjeunna nuturkeun sareng ngahargaan budaya Arab.

Julukan Paul Pogba's- Naha anjeunna nanggung 'Gurita':

Pikeun loba anu geus diawaskeun Pogba kabeh jalan, salah bakal nitenan hiji pasangan tambahan keuna suku panjang murni jeung kakuatan alam anu anjeunna masih migunakeun dinten di nyerang tur defending.

suku 6.3 na terjal jeung anggota awak elongated anu admired ku loba fans maén bal. Ieu naha fans nicked ngaranna anjeunna ("Paul the Octopus"). Ngaran ieu sumping salaku hasil tina suku panjang sarta fléksibel Na. Fans yakin suku na meh sarua jeung tentacles tina hiji gurita nalika anjeunna tackle, ngalir, dribbles tur nyerang nembak lila-rentang.

Pogba lanceuk kembaran kembar resep nyebut anjeunna 'Pogboom'berkat usaha jarak jauh na pikeun tujuan. Ieu landihan anu ditulis dina sapatu botna.

Asalna nickname Paul Pogba:

Ngaran 'Paul nu gurita'asalna tina gurita populér anu biasa ngaduga pertandingan nalika Piala Dunia 2010. Paul (Ayeuna Telat sareng Dikabarkan tiwas ku Pamilik Miliarioner Olahraga Global) suksés ngaramal pertandingan maén bal piala dunya. Pikeun Paul, condong kana kotak hartosna nagara bakal meunang pertandingan salajengna.

Biografi Paul Pogba- Ranking LifeBogger

Pantes negeskeun yén pamaén sapertos Paul Pogba ngagambarkeun resep anu gigantic pikeun maén bal dunya. éta sanés ngan ukur potongan rambut sareng raos pakéan anu lucu, tapi gaya maénana ngajantenkeun anjeunna resep ka generasi FIFA-Vine. Milarian di handap, réngking Paul Pogba lifebogger.

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca Paul Pogba Childhood Story plus fakta biografi anu teu dibahas. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi ngahubungi kami !.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar