Paul Scholes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5772
Paul Scholes budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Jahé Ninja". Paul Scholes budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta kaluar-pitch (saeutik-dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities midfield na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Paul Scholes Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Paul Scholes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Paul Scholes lahir di Rumah Sakit Hope di Pendleton, Greater Manchester, dina 16th Nopémber 1974. Anjeunna ngalahir ka indungna, Marina Scholes jeung bapa, Stewart Scholes. Scholes mangrupakeun hiji asal Irlandia. Paul lahir kalawan asma. Leuwih ti kitu, salaku anak, Paul ngalaman tina panyakit Osgood-Schlatter, hiji kaayaan dengkul.

Paul tumuwuh nepi kalayan adina Na, Joanne Scholes. kulawargana direlokasi ka Langley, Greater Manchester lamun orok Paul yuswa 18 bulan. Aranjeunna netep di imah on Bowness Jalan sarta Talkin Girang. Paul dihadiran RC primér Sakola di St Mary di Langley. Ieu tempat anjeunna diajar maén bal. Tim mimiti anjeunna dicoo pikeun éta Langley Furrows. Salaku Paul tumuwuh kana rumaja, sasaruaan-Na pikeun olahraga sejenna kawas jangkrik janten atra. Ieu oge hiji waktu manehna meunang panggero ti Serikat sanggeus enrollment suksés pikeun karir nonoman telat.

Di 14 umur, manéhna mimitian latihan kalawan Manchester United anu jadi minuhan impian budak leutik na.

Paul Scholes budak Story

Anjeunna engké ngagabung salaku siswa latihan hiji kana ninggalkeun Langley Romawi Katolik HighSchool Cardinal di Middleton salila usum panas tina 1991. Dina istilah final na di sakola, anjeunna dipilih keur ngagambarkeun Sakola Nasional Britania Raya dina maén bal. Sanggeus noticed kamajuan sarta komitmen ka sepakbola di Inggris, Manchester United ditawarkeun anjeunna kontrak senior. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Paul Scholes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Paul nikah sweetheart budak leutik rumaja-Na, Claire (née Froggatt) dina Wrexham di 1999 Pébruari. Manehna geus aya pikeun anjeunna sapanjang karirna, sanajan anjeunna 19 sarta dijadikeun perdana senior-Na pikeun Serikat dina Port Vale on September 21, 1994.

Paul jeung Claire (née Froggatt)

pasangan pikaresep cicing di hiji désa di Greater Manchester. Aranjeunna mibanda tilu barudak, salah putri sarta dua putra. Nu pangkoltna nya éta Arron, adi Alicia sarta saeutik Aiden.

Paul Scholes 'kulawarga

Hanjakal, Paul Scholes 'putra bungsu Aiden miboga autisme. Anjeunna boga kasusah learning rada parna, sahingga anjeunna teu bisa nyokot bagian dina paling olahraga di momen, sanajan anjeunna
teu leres cinta ngojay diangkat jadi gambar di handap ieu.

putra Paul Scholes, Aiden

Arron na Alicia anu hebat jeung Aiden. Ieu teu kaci gampang gaduh adi di situasi na tapi aranjeunna Cope jeung eta brilliantly. putra munggaran Paul urang Arron mangrupakeun masif kipas Manchester United, éta markisa a. Anjeunna mikanyaah olahraga sejenna teuing, hususna Cricket sakumaha gambar di handap ieu.

Paul Scholes putra munggaran, Harun

Alicia nyaeta sejen alam di olahraga, gancang pisan di sabudeureun pangadilan netball tur daék kudu lebet a di praktis nanaon. Manehna boga ogé massively kana tunggang. Manéhna nu keur meunang pony saeutik nice disebut Boston, gambar di handap ieu.

Paul Scholes putri, Alica

Paul Scholes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Di sisi indungna urang, ninina sumping ti Républik Irlandia bari akina éta ti Irlandia Kalér. Padahal anjeunna dicoo jangkrik ogé tapi pikaresep pikeun jadi footballer profésional.

Sakali kana hiji waktu, geng of preman péso-wielding dilaksanakeun-up kolotna terrified tina béntang Manchester United Paul Scholes saméméh maok mobil méwah maranéhanana. Stewart na Marina Scholes éta saré di imah semi-detached maranéhanana dina cul-de-sac sepi di Rhodes nalika opat raiders balaclava-clad smashed jalan di ngaliwatan panto patio.

pasangan anu unhurt tapi parah shaken sarta Nyonya Scholes ngadawuh: "Ieu pikareueuseun".
Hiji tatangga ngadawuh: "Aya opat lads di balaclavas. Abdi nguping bang, sumping kaluar ka hareup jeung ningal aranjeunna ngadeg di unggal panto nu Audi. Maranéhanana pakarang, jadi kuring ngajemput palu. Dua di antarana lumpat kaluar na dua melesat off di mobil. Maranéhanana ngan kids, tapi maranéhna terang kahayang anu aranjeunna datang pikeun -. Sababaraha aranjeunna kapaksa knives na hiji ieu mawa log a "

Paul Scholes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Manéhna ngabogaan kapribadian pisan malu kaluar lapangan jeung prefers hirup hiji hirup basajan biasa.

kapribadian Paul Scholes Di dieu, urang nampilkeun ka anjeun sababaraha atribut tina kapribadian Paul Scholes '.

kaunggulan: Paul nya akalna, macul, gairah, nekad, jeung memang, hiji sobat sajati.

Kalemahan: Paul bisa distrusting, timburu, secretive, telenges

Naon Paul Scholes diaku: Anjeunna mikanyaah ka Kaleresan, nanaon faktual, teasing babaturan longtime sakumaha gambar di handap, sarta tangtu maén bal.

Paul Scholes pribadi Kahirupan

Naon Paul Scholes henteu janten: Dishonesty, ngalaan pikiran Rahasia na urang pasif.

Dina kasimpulan, Paul téh jalma gairah jeung tegas. Aranjeunna ditangtukeun sarta decisive sarta bakal panalungtikan dugi anjeunna manggih kaluar kabeneran tukangeun mitos wae.

Paul Scholes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The rumeuk Visi Man

Paul Scholes éta sakali kaluar ti tim kusabab visi kabur.

visi Paul Scholes rumeukPamikiran Paul Scholes awan pikiran anjeun kalawan visions jalma pas diagonal kawentar jeung tujuan lila-rentang stunning. Scholes, mun kiridit Na, éta kawas hiji elang. bal na bakal naek dina hawa jeung swoop handap ka leg sahiji udagan dimaksudkeun.

Kumaha lamun kuring éta disebutkeun yen hiji lalaki jeung panon misalna hiji éta sakali dina méja dokter pikeun visi kabur? Muhun, éta leres. Dina 2006, satengah kadua usum Paul Scholes kungsi dikembangkeun visi kabur sarta maréntah kaluar pikeun alus opat bulan. Thankfully, anjeunna ngagaduhan tetempoan na deui!

Paul Scholes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -3rd paling kolektor kartu Konéng ti Liga Utama

Hiji kanyataan pisan aneh ngeunaan anjeunna nyaeta yén manéhna nahan rékaman pisan aneh keur 3rd paling panarima Kartu konéng dina sajarah Liga Utama cocog. Kalawan jumlahna aya kartu konéng 99 jeung kartu beureum 4, anjeunna geus salawasna geus dikritik pikeun disiplin Na. Teu dugi ka kieu, dina Jawara Liga cocog anjeunna geus dipesen keur ampir kali 32. Paul geus kitu moal narima kartu beuki konéng ti Wayne Rooney jeung Gareth Barry.

Paul Scholes fakta kartu konéng

Paul Scholes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The comeback boot

Paul Scholes meuli sapatu ti toko lokal pikeun Manchester United comeback. Nalika anjeunna terang anjeunna bade ngadamel comeback pikeun Serikat dina cocok Piala FA, anjeunna kungsi plethora masalah. Bari leuwih leuwih penting kawas kabugaran na anu dumasar kaluar, manehna teu boga sapatu ditunda na maén.

Ku kituna, naon anu bakal a footballer normal geus dipigawé? Anjeunna bakal disebut nepi sponsor sarta dijieun pamundut teh. Scholes, nu geus salawasna dipilih maén handap hal indit nepi ka toko lokal jeung dibeuli a set anyar sapatu pikeun £ 40. Jeung memang, anjeunna ngagem boot kieu bari nyieun na balik ngalawan Manchester Kota di Piala FA. Kiwari, éta Paul Scholes keur anjeun!

Paul Scholes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naon aranjeunna mikir manehna

Tanpa panolakan sagala, Paul Scholes éta hal husus.

Ryan Giggs nyaéta panggero anjeunna Serikat urang "Greatest-kantos pamuter". Zinedine Zidane jeung pep Guardiola duanana dianggap anjeunna teh "Gelandang best of generasi na".

"Salah sahiji regrets greatest abdi nu kasempetan maén barengan anjeunna pernah dibere sorangan salila karir mah.", ceuk Zidane. Ayeuna, nu pasti negeskeun kanyataan yén Paul no pamuter biasa.

Pele jeung Eric Cantona ngancik nepi ka cocok pamitan-Na. Ahir béntang Brasil 1980s Socrates cenah dipikacinta lalajo "Éta budak jeung bulu beureum jeung kaos beureum". Xavi ngomong yén Scholes ieu "Paling lengkep" gelandang anjeunna ngalaman diawaskeun. Lumayan pikeun lad ti Middleton di North Manchester anu ngan tumuwuh nepi 5ft 7in sarta ngalaman asma sakabeh karirna.

Kanyataan parios: Heuheu Paul Scholes budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu