Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
11311
Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Kid Wonder'. Ousmane Dembele budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta dipikawanoh saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan muter na nyieun abilities tapi ukur sababaraha fans ngemutan Ousmane Dembele biografi carita nu ngalibatkeun diajar ngeunaan kolotna, lanceukna, adina, sarta gaya hirup jeung sajabana Hirupna luar pitch anu cukup metot. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Ousmane Dembele lahir dina dinten 15th Méi, 1997 di Vernon, Northern Perancis ku Ousmane SNR (bapana) jeung Fatimata Dembele (Ibu).

Kadua kolotna éta migran ti Mauritania (Afrika Kulon) anu dipaksa jalan kana Perancis earn hiji hirup hadé.

Salaku anak, Ousmane éta hiji extrovert anu jumeneng obsessed ngeunaan bal na ngan bakal mikir maén deui tinimbang diajar. Kanyataanna, anjeunna hijina anggota kulawargana anu nampik atikan. Sanggeus noticed bakat na prospek Na, kolotna diwenangkeun Ousmane mawa on kalawan impian Na.

Kawas lanceukna jeung adina na Ousmane Dembele urang bakal maju pangajaran maranéhanana, Anjeunna nyalira ngarasa anjeunna diperlukeun hiji push lega dina karirna. Di 6 umur, manehna nyieun kaputusan badag keur indit kalawan mum na, sadaya cara ti tempat kalahiran na Vernon (Northern Perancis), mun Rennes (Sulawesi Tenggara Perancis) papanggih pamanna Sambagué anu kajadian janten footballer sarta model pikeun manéhna. Aya, anjeunna narima pelajaran ti manehna tur ngagaduhan mimiti formal keur karier nonoman na di klub maén bal Madeleine Évreux di 2004.

mum na (Fatimata Dembele) éta pangaruh di dipandu anjeunna kana karir dibédakeun Na.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

Mush henteu dipikawanoh ngeunaan bapana alatan kaéra ti média. Anjeunna ukur némbongkeun dirina nalika putrana ditandatanganan pikeun Borussia Dortmund. (Poto handap).

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
kolotna Dembele urang - Ousmane SNR (bapana) jeung Fatimata Dembele (Ibu).

kawas Paul Pogba, Kahirupan Ousmane Dembele ieu dipuseurkeun di sabudeureun indungna, Fatimata Dembele anu dianggap boga pangaruh greatest dina karir putra nya urang.

Klub anu éta serius ngeunaan prizing anjeunna jauh ti Rennes kabéh indit ngaliwatan indungna Fatimata.

Numutkeun kana nu Guardian, "Fatimata nyaeta hiji anu bakal megatkeun hareup Ousmane urang, teu negiotations sarta pasatujuan kontrak."

Manehna teh dibantu ku agén Dembele urang, Badou Sambague anu mangrupakeun anggota kulawarga ka genius maén bal. Hiji nu eweh hiji kabisat karir. poto di handap nembongkeun Ousmane Dembélé accompaned ku indungna jeung antibaktéri Fatimata sarta asisten.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
mum na bantuan Dembele urang

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan Sateuacan Inohong

Sateuacan anjeunna ngagaduhan kawentar, Ousmane Dembele dicoo pikeun Madeline Évreux sarta tim nonoman Évreux urang saméméh ngagabung Rennes II di 2010. Anjeunna lami mung 13 taun lajeng. Anjeunna maén keur klub pikeun 5 taun saméméh pindah ka division luhureun maranéhna dina usum 2015 / 2016. Bari aya, anjeunna janten Liga 1 sipat hottest. Anjeunna pamuter bungsu ngahontal 10 tanda gawang di liga nu ngéléhkeun éta likes tina Thierry Henry jeung Aom bela diri.

Dina 12 Méi 2016, Dembele lajeng nandatanganan kontrak lima taun kalawan klub Jerman Borussia Dortmund. Di dieu, anjeunna henteu ngan jadi pangalusna di bandung. Manéhna jadi milik hottest bal urang.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Ngaluarkeun kalawan Dortmond

Borussia Dortmund sakali dilaporkeun FC Barcelona mun UEFA pikeun leuwih stressing butuh superstar maranéhna Ousmane Dembélé. Ousmane Dembélé kana dédéngéan ieu nampik ngalatih kalawan lajeng. Manéhna indit awol jeung ngadéklarasikeun dirina aya. Ieu naon ngarah ka move kapaksa klub tina impian Na.

Barcelona dibayar loba monies pikeun manéhna. Dina tungtungna, dulur éta senang.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: The Barcelona Dream

Anjeunna jadi footballer dunya paling coveted dina 2017 sataun. Ieu ngakibatkeun ngaran badag chasing anjeunna kawas hiu. Dina 25 Agustus 2017, samping La Liga FC Barcelona ngumumkeun yén maranéhna kungsi ngahontal hiji perjangjian pikeun asup Dembélé pikeun € 105 juta tambah nambahkeun-ons, matuh ka médis on 28 Agustus.

Anjeunna bakal asup kontrak lima taun na klausa buyout na diatur dina € 400 juta. deal Hal ieu nyababkeun manehna jadi nu gabungan detik pamuter paling mahal (dina euro), ngan kadua pikeun urut pamaén Barcelona Neymar.

Rennes baris nampa hiji dilaporkeun € 20 juta ti Borussia Dortmund salaku hasil tina jual. Ieu Hatur nuhun duit Rennes pikeun peletakan pondasi béntang super. Hiji proyek dipigawé ogé.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Idol na

boh Seydou Keita jeung Frédéric Kanouté anu berhala lokal pikeun Ousmane Dembele.

Ti tempoan beuki profésional, anjeunna batang pikeun Radamel Falcao na Lionel Messi. kaputusan pikeun milih Barcelona sumping ti duanana sudut pandang nya ku maén barengan Lionel Messi sarta honoring klub anu masihan Seydou Keita impian karir.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Ousmane Dembele Cinta keur Radamel Falcao

Ousmane Dembélé geus sakali némbongkeun ngahormat-Na pikeun Radamel Falcao ku nulis ngaranna dina dada na bari ngabogaan waktu kualitas di pantai a.

Ieu nembongkeun ngahormat-Na pikeun anjeunna.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:gaya hirup

sahabat na di waktu-Na jeung Borussia Dortmund nyaeta Pierre-Emerick Aubameyang.

Duanana drive mobil sarua. Ousmane Dembele imah na anu di Auba oge tina pola sarua. Sateuacan na badag duit move, manéhna ngarencanakeun pikeun dimekarkeun cukuran ka nu sahiji na sobat dalit.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Ousmane Dembele Otong

Kavling gaya hirup na geus robah saprak na badag duit move ka buta Spanyol. Di FC Barcelona, ​​sobat na Hadé pisan Samuel Umtiti (puseur-balik pikeun klub Spanyol FC Barcelona).

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:FIFA Peunteun

rating FIFA 17 nembongkeun inohong periode saméméh bursting pikeun Kinérja.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
prediksi Ousmane Dembele FIFA 18

rating FIFA 18 pikeun Ousmane Dembele ngaharepkeun janten sabudeureun 89.

Ousmane Dembele budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Fakta profil

inquiries ratings
Ousmane Dembélé urang Gaji na upah mingguan di Barcelona (NETWORTH) £ 150,000 saminggu. £ 7.8 juta per annum.
Saha Agen Ousmane Dembélé urang?Kulawarga na (Indung jeung Paman).
Naon posisi maén favorit Ousmane Dembélé urang?Jangjang kenca. positions- séjén (narajang Midfield, Katuhu Wing)
nagara Ousmane Dembélé urang asalnaMauritania. (Kulawarga hijrah ka Perancis neangan hirup hadé).
release klausa Ousmane Dembélé urang di Barcelona. £ 368m (Ieu ku tebih luhur batan fee Neymar urang)
Jumlah kaos Ousmane Dembélé urang di Barcelona.Taya 11
Naon jangkungna Ousmane Dembélé urang?1.78m
Naon Beurat Ousmane Dembélé urang? 67kg
Naon Otong Ousmane Dembélé urang?Asides maén bal, manehna mikanyaah ngabogaan fun dina pantai.
Saha sahabat Ousmane Dembélé urang (s)?Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) jeung Samuel Umtiti (Barcelona)
Popularitas globalposisi 144th on baé nu pang populerna di dunya.
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu