Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
7247
Nwankwo Kanu Keur budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Nigerian JABAR Katerangan pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Papilo". Nwankwo Kanu Keur budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara ti waktu budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities ahli na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi Kanu urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Nwankwo Kanu lahir dina dinten 1st Agustus 1976 di Owerri, Imo, Nigeria. surname Na, Nwankwo, hartosna 'Anak dilahirkeun dina Nkwo dinten pasar' dina basa Igbo. Anjeunna ngalahir ka Bu Susan, indung jeung bapana, Bapak Iheme Kanu saha pituin tina Okija di Ihiala LGA of Anambra State, Nigeria.

Kanu tumuwuh nepi di Owerri, Nigeria barengan baraya na; (Christopher jeung Ogbonna Kanu) jeung stepbrothers; Anderson Gabolalmo Kanu jeung Henry Ishak. Manéhna mimitian karir di Nigerian liga klub Federation Works, saméméh pindah ka Iwuanyanwu Nationale.

Super garuda footballer legendaris, Kanu Nwankwo éta kénéh rumaja nalika anjeunna jadi selebritis sanggeus nyetir bangsa pikeun meunang Piala Dunya FIFA Dina-17 jeung Golden Eaglets; dina bulan, anjeunna aya kénéh ngimpi, ngagabung AFC AJAX di 1993 pikeun € 207,047.
sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Olimpiade Maha Suci

Kanu sakali captained nu tim Nigerian nu meunang emas di Olimpiade. Peharps kénéh dina mémori tina Nigerians, Kanu ngoleksi dua gol telat dina semi-final ngalawan powerhouses Brazil jeung ngagulingkeun hiji scoreline 2-3 kana 4-3 meunang dina jangka waktu tambahan.

Kanu ieu ogé ngaranna Afrika Footballer tina Taun keur taun anu sagala berkat involvement di meunangna 1996 bangsa na urang.

Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Kanu geus happily nikah ka Amarachi. Kawas Nigeria urang Omotola Ekeinde, Amara Nwankwo meunang nikah di teens nya (dina yuswa 18). Nurutkeun kana pamajikan selebritis, manéhna jadi asih jeung urut Arsenal pamuter ka titik nu umur janten ngan jumlahna ka dirina. Kanu geus 10 taun heubeul ti Amara.

Amarachi ngora di Cinta
Amarachi ngora di Cinta

Dina kecap nya ..."Kuring teu sieun. Kuring ngarasa kawas éta hal pangalusna anu bisa geus kajadian ka kuring. Ieu mah di cinta; jadi aya euweuh waktu pikeun rarasaan négatip kawas sieun datang nepi.
Thou, abdi teu siap jadi dorong kana ramé. Kuring teu sanajan teu terang naon ieu kuring meunang sorangan kana di sawatara titik. Kuring éta lain kipas bal na I terang nanaon tentang talkless Premiership di ninggalkeun shores of Nigeria. Ayeuna kuring geus ngumbara tebih tur lega sarta geus jadi kipas bal " ceuk Amarachi.

Kanu na Amarachukwu (Kawinan Poto)
Kanu na Amarachukwu (Kawinan Poto)

Saatos nikah nya, ngalahirkeun dituturkeun tanpa runtah waktu. Aranjeunna ayeuna dikaruniai tilu barudak; dua budak (Iyang Onyekachi Kanu), (Sean Chukwudi Kanu) jeung gadis (Pinky Amarachi Kanu).

Kanu Nwankwo urang Barudak (Kredit mun BuzzNigeria)
Kanu Nwankwo urang Barudak (Kredit mun BuzzNigeria)

Di handap ieu poto pinuh ku Kanu tur pikaresepeun pamajikan jeung anak na.

poto kulawarga kanu Nwankwo urang
poto kulawarga kanu Nwankwo urang

pamajikan kanu urang, Amara dijieun yakin manehna réngsé pangajaran nya sanggeus nikah nya. Manehna nuluykeun ka boga gelar kahiji di Arsitéktur. Manehna oge nampa diploma samemeh kalahiran putri nya. Paling anyar, manehna ngagaduhan ambà nya.

Sean saha putra mimiti urut nu Nigerian internasional geus dituturkeun footsteps bapana salaku footballer a. Sean (nu tallest) sakali ngoleksi opat gol dina hiji game pikeun timnya.

Kanu Nwankwo urang Son- The pangbadagna sarta pangalusna di timnya
Kanu Nwankwo urang Son- The pangbadagna sarta pangalusna di timnya

Salaku dina waktu tulisan, anjeunna ayeuna muterkeun keur tim Dina-11 tina sisi basa Inggris, Watford.

pamajikan kanu urang kana dédéngéan warta alus nyandak ka Instagram babagi tulisan kabagjaan dirina:

"Enfield Winners !!! Whoop Whoop. Congrats ka abdi Darling budak na timnya pikeun unggul dina Enfield bal cup keur sakola Anjeun. Abdi Sean budak. Abdi scorer luhur. gawé teuas anjeun, kumawula jeung asih teu balik unnoticed. Anjeun nyieun kuring jadi Reueus janten Anjeun mum. Langkung gajih. berkah langkung. Anjeun pantes éta, "

Ibu reueus wrote on Instagram.

Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Linda Ikeji Dasi

Naon kajadian nalika adina sahiji blogger pangbadagna Nigeria urang marries lanceukna ti salah sahiji footballers paling sohor Nigeria urang?

Adina ngora ti Linda Ikeji, Laura Ikeji Kanu sakali meunang nikah ka adi ngora Kanu Nwankwo urang, Ogbonna Kanu, di Désa Nkwerre, dina kaayaan Imo, Nigeria.

nikah Ogbonna Kanu urang ka Laura Ikeji
nikah Ogbonna Kanu urang ka Laura Ikeji

Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Nwankwo Kanu boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan kanu urang: Anjeunna Kreatif, gairah, berehan, haneut-hearted, riang sarta pikaseurieun.

Kelemahan kanu urang: Anjeunna bisa jadi teu puguh tur inflexible.

Naon Kanu diaku: Téater, nyandak cuti, keur admired, hal mahal, kelir caang jeung ngabogaan fun sareng rerencangan.

Naon Kanu henteu janten: Keur dipaliré, nyanghareupan realitas hese, teu keur ngarawat kawas raja.

Dina panggih, Kanu mangrupakeun pamimpin dilahirkeun alam sanggeus watekna kaptén tim Nasional Nigerian pikeun 14 taun. Aya salawasna "raja leuweung" status di anjeunna. Ieu naha anjeunna milih nikah gadis saha 10 taun ngora ti manehna.

Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Otomatis

Kanu mangrupakeun lover mobil Ferrari. Di handap ieu nu Katerangan sarta putra na posing di salah sahiji Ferraris Na.

posses kanu mibanda putra na
posses kanu mibanda putra na

Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -haté cacad

Sanajan kitu, geura-giru sanggeus balik ti Olimpiade, Kanu underwent a ujian médis di Inter nu wangsit a serius jajantung cacad.

Anjeunna underwent bedah di 1996 Nopémber nepi ngaganti hiji klep aortic tur teu balik deui ka klub na dugi April 1997. Dina wawancara, Kanu remen CITES iman na salaku Christian sarta geus mindeng disebutkeun ieu waktos nyobian karirna salaku hiji kasempetan nalika anjeunna ngado'a ka Allah.

pangalaman kanu urang ogé ngarah ka na ngadegna kanu Heart Wikimedia, hiji organisasi nu mantuan barudak Afrika utamana ngora anu sangsara defects jantung sarta anu gawé ieu dimekarkeun nyadiakeun bantuan pikeun barudak homeless di 2008.

Nwankwo Kanu Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Records

Kanu ayeuna dina buku sajarah maén bal di Afrika.

Anjeunna geus meunang medali Liga Champions League, medali Piala UEFA, tilu medali FA Piala Winners na dua Afrika Player tina panghargaan Taun antarana batur. Anjeunna oge mangrupakeun salah sahiji sababaraha pamaén geus meunang Liga Utama, Piala FA, Liga Champions, Piala UEFA na hiji Olimpiade Emas Medali.[5] Anjeunna dijadikeun appearances katilu-paling diganti dina sajarah Premier League, muncul tina kali bangku 118.

Kanyataan parios: Heuheu Nwankwo Kanu Keur budak Story tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu