N'Golo Kante budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
14170
Ngolo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku LifeBogger
Ngolo Kante Story budak Ditambah Untold Fakta Biografi ku LifeBogger.

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "The Rat". N'Golo Kante budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan tackling na interception kaahlian hébat, tapi ukur sababaraha mertimbangkeun kami N'Golo Kante urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

N'Golo Kante lahir dina dinten 29th Maret 1991 di Paris, Prancis. Anjeunna ngalahir ka kolotna rélatif kanyahoan ti handap tukang kelas kulawarga. kolotna Ngolo Kante urang hijrah ka Perancis ti Mali (Afrika Kulon) dina 1980 neangan pastures greener di Perancis.

N'golo Kante lahir salaku anak kahiji ti opat sadulur jeung sadulur. dad maot nalika anjeunna 11. Ti umur ngora pisan, anu rasa tanggung jawab befell anjeunna. Pupusna dad na ditinggalkeun indung Ngolo Kante urang (gambar handap) kalawan beungbeurat saddling of parenting.
N'golo Kante kalawan ibu
N'golo Kante kalawan ibu

The Hustle:

Mimiti on, Kante terang nilai digawé teuas kusabab manéhna nempo yén salaku hijina cara anjeunna bisa ngahontal hal di Kahirupan. Tumuwuh nepi di Rueil Malmaison, wewengkon sub-urban leutik tur densely populated nutup ka Paris, Kante digawé salaku jarian picker / sampah bari indungna digawé minangka cleaner di urutan pikeun mantuan ngadukung kulawarga.
Kumaha N'Golo Kante digawé Salaku kolektor ingkar

Salaku collector ingkar, Kante bakal leumpang keur kilométer sabudeureun sub urban ti wétan Paris pilari sadayana diurutkeun runtah berharga pikeun ngumpulkeun sarta nganteurkeun ka firms daur ulang leutik kabeh dina nami 'cash rusuh'.

Nyaho pinuh ogé petik sampah bakal terus nyieun kulawargana goréng, Kante soughed kaluar alternatif keur kabebasan finansial sarta hiji mangsa nu bakal datang assured keur dirina jeung kulawargana.

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti meta Karir

Pos 1998 Piala Dunya Hustle:

Sedengkeun 1998 cup dunya éta lumangsung pikeun kamulyaan Perancis, Kante prospered finansial ku nyieun leuwih duit ngumpulkeun Jarian turun ku fans bal di sakuliah stadion.

Perancis Salila The 1998 Piala Dunya

Anjeunna katutup taneuh utama dipaké pikeun turnamén deukeut imahna, kaasup kuadrat Bulan nu dilayanan salaku puseur nempoan. N'golo Kante tuh sakabeh ieu sangkan monies mana anjeunna invested di hal worthwhile.

Sanggeus Piala Dunya Perancis 98, Kante nempo Perancis mangrupa béda. Manéhna nempo hiji nagara kasempetan kaeusi anu maén bal kamulyaan jeung engke rested dina pundak migran. Ieu hiji waktos anjeunna meunang familiarized jeung ngaran tina migran Afrika anu mantuan Perancis clinch nu 1998 FIFA cup dunya.

Ngolo Kante Jalan mun Inohong Story
Ngolo Kante- fascinated ku Performance Perancis di maranéhna 1998 Dunya Piala meunangna

béntang migran kasohor diwangun ku pamaén kawas Thierry Henry, Zinedine Zidane, Patrick Viera, Lilian Thuram, sarta Nicolas Anelka. Ieu nya ngaran somah populér dina waktu éta. Akibatna, meunangna Perancis Piala Dunya di 1998 dibawa ngeunaan titik balik dina watesan partisipasi migran di Perancis Football.

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Teu lila sanggeus éta 1998 Dunya Piala, Kante (yuswa 8) dicita nyandak bal sakumaha karir sanggeus noticed nu kavling academies bal sempet popped up deukeut imahna. Teu lila saméméh aspirasi na janten kanyataanana a sakumaha manéhna mimitian karir di JS Suresnes dina sub urban kulon Paris.

N'Golo Kante budak Story
N'Golo Kante budak Photo- Story Untold na Fakta

Kana pendaptaran kalawan klub teh, Kante ieu geuwat tagged ku teammates salaku béntang ngora pangleutikna tur paling difokuskeun di bandung. Awalna, stature leutik na tambah nuhun diteundeun loba teammates na wondering dimana anjeunna sumping ti na lamun manehna bisa lepas pikeun panjang dina pitch nu.

Mimiti on dina karirna, Kante exhibited qualities nu ditembongkeun beginnings hina-Na. Numutkeun asisten manajer Kante urang Piér Ville;

"Kanté tetep di luar radar tim badag kusabab penampilan stature leutik na. Mulang teras, anjeunna bakal nedunan tackle sadayana dinten, nyandak bal ti hiji tungtung pitch jeung bakal mawa eta ka panjangna séjén lapangan. Anu latihan rutin swasta na diajarkeun ku saurang. "

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan Ka Inohong

N'Golo Kante budak Story

Ieu humility sarta gawé teuas diajar di nonoman troubled nya éta mantuan nu gelandang miniatur ngahontal hebat pisan mimiti kalawan klub nonoman-Na. Salah sahiji pals heubeul Kante urang Francois Lemoine ditambahkeun yén;

"Kante éta 3 taun ngora ti urang acan anjeunna geus maén kalawan kami. Kami maén ngalawan hiji tim lokal sarta anjeunna sumping dina sapuluh menit ti tungtungna. Anjeunna leuwih leutik batan dulur acan saurang bisa meunang kaliwat anjeunna.

Dina ahir pertandingan urang indit kana kamar ngarobah, abdi melong salah sahiji abdi tim-mates na ceuk kuring ka manehna, 'Tingali, anjeunna leuwih leutik batan kami jeung di sapuluh menit manéhna geus ditémbongkeun kami kumaha atuh eta'. Ieu palajaran nyata dina humility ".

Ieu dampak Kante urang nu dijieun timnya ngamimitian unggul piala. Naha anjeun terang?… Bari teammates na sohor, Kante bakal ditinggalkeun kaluar sabab anjeunna dipikawanoh janten isin. Anjeunna batur anu bakal rada lalajo celebrations ti kajauhan.

N'Golo Kante budak Story
N'Golo Kante budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Malah jadi waktu kaliwat, Kante tetep stunted dina pertumbuhan tapi ieu dianggap salaku (leutik tapi perkasa) gaya midfield anu bakal nutupan unggal agul jukut di sawah. stature leutik na Sigana ampir katingali kawas ukuran tina nak saeutik ngadatangan staring di anjeunna di gambar di handap ieu.

N'Golo Kante budak Story
Fakta N'Golo Kante budak

N'Golo Kante mimiti tumuwuh sanggeus belanja ngeunaan 4 taun di bandung. Ieu hiji waktos na kapribadian sarta karir jalur janten atra. Di sawatara titik dina jangka waktu, popularitas Kante urang nempo manehna jadi hamba favorit tur paling satia klub urang. palatih nonoman na Voktyna salah eweh tugas sakumaha anjeunna recalled;

"Mulang teras, Kante éta hiji pamaén anu bakal ngadangukeun tur ngalakukeun pancen sagalana ditanya di anjeunna. Sacara literatur, sagalana. Kuring sakali joked kalawan Kante saméméh liburan. Kuring bébéja N'Golo, Kuring mere Anjeun dua bulan ka juggle bola 50 kali kalayan suku kénca anjeun, 50 kalawan suku katuhu anjeun sarta 50 kalawan sirah anjeun '. Dua bulan saterusna, anjeunna tumaros! Kuring ieu ngajempolan. Ti momen ieu, Kuring pernah ka manéhna naon nu kudu. Kuring ninggalkeun anjeunna pikeun alam mutuskeun hal na "

kematangan Kante urang engké earned anjeunna proyek malah jadi hiji pamuter akademi. Anjeunna ngagabung hiji tim béntang nonoman dipilih anu ngawasa jam tambahan pikeun ngalatih budak ngora.

N'Golo Kante budak Story
N'Golo Kante Pemuda Karir Story

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek Pikeun Inohong

Sababaraha taun sanggeus, gawé teuas Kante urang gandeng ku qualities na endearing earned anjeunna move mun Boulogne dimana anjeunna dicoo antara 2010-2012. pintonan impressive na anu dicaritakeun ku sadayana kaasup palatih Boulogne na Durand anu kungsi ngomong dina kecap na;

"Kante éta hébat, anjeunna dicoo langsung, kotak-to-kotak sarta jarak anjeunna katutupan éta aya pikeun sakabéh ningali.

N'Golo Kante budak Story
N'Golo Kante karya tackle

gawé teuas Kante urang salaku pamuter senior earned anjeunna move ka Inggris maén kalawan Leicester. Bari di bandung, anjeunna earned teuing puji pikeun mintonkeun konsistén impressive Na. Kante ieu dianggap faktor utama dina bentuk klub urang alus teuing sakumaha maranéhna nuluykeun ka meunang 2015-16 Premier League.

Nglol Kante Leicester Maha Suci
Nglol Kante Leicester Maha Suci

tackle konsisten Kante sarta interceptions katarik Chelsea FC anu kaala anjeunna di 2016. Kalawan klub, manéhna nuluykeun meunang sejen judul Premier League. Anjeunna ogé ngaranna di Tim PFA tina Taun keur usum padeukeut kadua.

Nglol Kante Chelsea FC Maha Suci
Nglol Kante Chelsea FC Maha Suci.

Puncak sukses Kante urang éta kasampak lamun gawé teuas na earned anjeunna trophy Piala Dunya 2018. Dina waktu ieu, Kante nempo dirina imitating urut pahlawan Piala Dunya 1998 na anu teu ngan meunang cangkir dunya tapi dipangaruhan anjeunna jadi footballer a.

Nglol Kante Dunya Piala Maha Suci
Nglol Kante Dunya Piala Maha Suci

Diomongkeun ngeunaan meunangna Piala Dunya Na, Kante sakali Blok eta kalawan impian budak leutik na. Anjeunna sakali ngomong nurutkeun TalkSport ngalaporkeun;

"Kuring yuswa 11 taun nalika Perancis munggaran meunang eta pikeun nagara [di 1998] sarta kuring ieu jadi bungah, ceuk kuring ka babaturan abdi: '. Hiji poe kuring bakal meunang deui'"

Tanpa ragu a, Kante geus dibuktikeun ka dunya yén manéhna téh jangji geulis saterusna generasi Afrika-Perancis-Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Kalawan naékna Kante pikeun Kinérja, patarosan dina lip dulur urang geus ... Saha anu pamajikan kabogoh Ngolo Kante urang atanapi wag ?.

Euweuh denying kanyataan yén Kante boga qualities endearing kaasup kasatiaan, gawé teuas tur humility nu nyieun loba Ladies yakin anjeunna bakal ngadamel kabogoh hadé atawa salaki. Sanajan kitu, Kante masih single sarta bisa hirup kalawan difokuskeun kana karirna.

N'golo Kante Hubungan Kahirupan

Aya eksis rumor yén Ngolo Kante sih bobogohan Jude Littler saha Djibril Cissé urang urut pamajikan. Ieu engké dipercaya jadi bohong.

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi N'Golo Kante bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna.

Kahirupan Ngolo Kante Personal
Kahirupan Ngolo Kante Personal

Kante mangrupa lalaki pisan hina. Anjeunna batur anu teu resep maksa diri on na tim-mates jeung babaturan utamana dina mangsa celebrations. Salila hajatan Perancis di Piala Dunya 2018, N'Golo Kante teuing isin nyekel piala Piala Dunya sanggeus Perancis ngéléhkeun Kroasia.

"Anjeunna jadi isin ngomong 'péngkolan abdi na nyekel cangkir, ku kituna anjeunna ngan nangtung sarta melong piala ti kajauhan. Kadang-kadang jalma sumping di hareupeun manehna. Di sawatara titik, dulur nyandak eta sarta masihan ka anjeunna nyarios 'Hayu, Candak Piala, éta Hormat'."

ceuk Giroud. teammates na kapaksa nangtung kumisan jeung ngidinan gelandang hina tahan piala éta. Kante memang geus diajar dunya nu kaéra memang teu hiji halangan sukses dina kahirupan.

Personality malu Ngolo Kante urang
Personality malu Ngolo Kante urang. Kiridit ka TalkSport

kapribadian Ngolo Kante urang ngajadikeun anjeunna jadi dipikacinta. Manéhna nyaéta salah diantara béntang bal saeutik pisan anu fans rival atanapi fans Chelsea manggihan susah hate. Di handap ieu hiji video ti patepungan Kante urang ku kipas bikang Chelsea. Kiridit ka ChelseaTV.

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga hadir

Carita kulawarga N'Golo Kante urang ngalambangkeun hiji naékna tina kamiskinan nepi riches. Tanpa ragu a, Ngolo Kante asalna tina paling hina tina beginnings sarta asal kulawarga. Kurban kulawargana geus diideuan loba anu ngalatih sarta maénkeun barefooted dina loba taman berdebu dotted sakuliah Afrika akar kulawargana.

Kalawan naékna Kante pikeun Kinérja, anjeunna téh kiwari bisa ngalereskeun adi ngora dina sistem nonoman bal bikangna di Suresnes, suburbs kulon Paris.

Kahirupan N'Golo Kante kulawarga
Poto N'Golo Kante Anggota kulawarga

Kante ogé geus disadiakeun bantuan keuangan mun lanceukna jeung Saka Sunda pikeun ngamimitian usaha maranéhanana. Di handap ieu hiji video ti kulawarga ngabogaan Ngolo Kante urang senang ngan sanggeus di Piala Dunya.

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong na

N'Golo Kante sanajan keur hargana di 100 juta pon geus pernah ngalaman hiji mobil flashy atawa baju mahal. Salaku dina waktu tulisan, anjeunna dipikanyaho pasuliwer mun latihan kalawan na Mini Cooper.
Fakta N'Golo Kante
N'Golo Kante Car - Fakta Otong

Numutkeun reporter BBC Olahraga urang, Paul Fletcher;

"Kante nyaeta uninterested dina mintonkeun kabeungharan na sanajan narima £ 120,000 per minggu"

N'Golo Kante budak Story
Fakta N'Golo Kante
N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold
The N'Golo Kante Fun Fact:
Aya Gambaran dina média sosial nu stresses nu 71 persen bumi katutupan ku cai bari sésana katutupan ku N'Golo Kante.
N'Golo Kante budak Story
Kadua Fact Kante Fun: fans Football geus sakali dituduh N'golo Kante salaku mahluk jawab unggul deui Antonio Conte urang bulu.
N'Golo Kante budak Story

Katilu Fact Fun: Football Fans nya sakali ngajempolan ningali gazes serius Kante urang di kulawarga urut palatih na urang. Pikeun sababaraha fans, éta Sigana mah anjeunna ngeunaan risiko eta kabeh ku intercepting Antonio Conte urang pamajikan jeung anak.

N'Golo Kante budak Story

Fakta Sugarcane:

Bulan sanggeus turnamén Piala Dunya 2018 salila Media Sosial 10 konteks taun tantangan, hiji gambar ngareureuwas of Ngolo Kante ngajual sugarcane surfaced dina internét nu dibandingkeun ngembangkeun na antara taun 2009 na 2019.
Fakta Ngolo Kante ngajual Sugarcane
Fakta Ngolo Kante ngajual Sugarcane

gambar ieu ditinggalkeun fans mesmerized ku beginnings hina-Na. gambar nu ieu kumaha engké observasi bisa photoshopped.

N'Golo Kante urang Lucky Barber:

N'Golo Kante budak Story

mapag N'Golo Kante urang, Naji Nagy sakali nampik motong dasi jeung manehna sanggeus Kante ditinggalkeun Leicester pikeun Chelsea. Ngalaan pikiran hubungan nu eksis antara anjeunna jeung Kante, Naji sakali recalled:

"Kuring geus motong bulu Kante urang saprak anjeunna sumping ka Leicester. Anjeunna geus jadi leuwih ti customer, manéhna téh sobat, leuwih ti nu malah. Kami hanjelu anjeunna parantos dijieun pindah ka Chelsea tapi senang anjeunna ngirimkeun kuring monies diperlukeun keur indit 130 mil datang motong bulu-Na.

The juru tata rambut anu ngalir salon di Leicester ogé ngungkabkeun rencana na keur mangsa nu bakal datang kalayan Wasalam ka sustaining hubungan maranéhanana.

"Kuring geus dianggap nampanan kulawarga kuring ka London tur jadi kipas Chelsea didaptarkeun sadaya berkat klien abdi."

ceuk hiji senang Naji Nagy.

N'Golo Kante budak Story

Prefers Lassana Diarra mun Makelele:

koran régional Perancis La Voix du Nord Samalah Kanté ka Claude Makélélé dina poé mimiti na di Nantes. Ieu alatan gaya maén sarupa maranéhanana. Sanggeus nanyakeun pamuter lamun anjeunna dianggap Makélélé panutan Na, respon Kanté éta négatip.
N'Golo Kante ngangkat Lassana Diarra tinimbang Makélélé salaku panutan. Kana dédéngéan ieu, Makélélé direspon yén:

"Kanté kedah difokuskeun striving deui jadi pamuter luar biasa dina dadasar kapamimpinan na mah ngan dina énérgi sarta alus teuing abilities bola-unggul".

N'Golo Kante budak Story
Naha N'Golo Kante Emulates Lassana Diarra ti Makalele

Alesan Tukangeun nickname:

N'Golo Kante ieu di 2016 nicknamed "The Rat"Ku Teammate Chelsea na Eden Hazard alesan teu tebih ti tilas urang abilities pertahanan taktis sarta pangabisana cageur bal ti lawan.

N'Golo Kante nickname - Rat The

N'Golo Kante budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur nawaran reureuh di buka na ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu N'Golo Kante budak Story tambah untold biografi fakta urang. At LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu