N'Golo Kante budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Kami Fakta Biografi N'Golo Kante nampilkeun sinyalna pinuh ku Carita Budak Leutik, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan, Kahirupan Pribadi sareng Gaya Hidup. Éta analisa Kisah Hayatna, mimitian ti Kante's Awal Dinten nepi ka nalika anjeunna janten Famous.

Hirup naékna N'Golo Kante. 📷: GiveMeSport & ParisMatch.

Leres sadaya jelema terang ngeunaan kaahlian interpépsi sareng interpéksi hébat. Nanging, henteu seueur anu maca biografi na anu pikaresepeun pisan. Tanpa seueur ado, hayu urang mimitian.

Kisah Budak N'Golo Kante:

N'Golo Kante lahir dina dinten kaping 29 Maret 1991 di Paris, Perancis. Anjeunna ngalahir ka kolot anu kawéntar teu dipikanyaho ti latar kulawarga kelas handap. Kolotna Ngolo Kante hijrah ka Perancis ti Mali (Afrika Kulon) di 1980 kanggo milarian padang rumput hejo di Perancis.

N'golo Kante lahir salaku anak kahiji ti opat duduluran. Bapana maot nalika anjeunna saeutik pisan. Ti keur jaman ngora pisan, rasa tanggung jawab na dipasang anjeunna. Maotna dadna ngantunkeun indungna Ngolo Kante (digambarkeun di handap) kalayan beban sepuhna.
Papanggih Ibu N'Golo Kante. 📷: Youtube.

Tumuwuh nepi Taun:

Mimiti, Kante terang kana nilai kerja keras kusabab anjeunna ningali yén hiji-hijina jalan pikeun ngahontal sesuatu dina Kahirupan. Tumuwuh di Rueil Malmaison, daerah suburban leutik sareng padat penduduk deukeuteun Paris, Kante damel salaku tukang sampah / sampah bari indungna damel salaku tukang bersih supados ngabantosan ngadukung kulawarga.

Henteu seueur fans anu terang yén N'Golo Kante mangrupikeun hiji tukang sampah. 📷: LB.

Salaku tukang sampah, Kante bakal milarian kilométer sakitar Suburbs di wétan Paris milarian sagala jinis runtah anu berharga pikeun ngempelkeun sareng nganteurkeun kana daur ulang perusahaan leutik dina nami 'tunai gancang'. Nyaho sacara leres Pemicu Sampah, tetep waé ngagulingkeun kulawargana, Kante milari alternatif pikeun kabebasan finansial sareng masa depan anu ngajamin pikeun dirina sareng kulawargana.

Biografi N'Golo Kante - Jalan Pikeun Bal Bérés:

Nalika piala dunya 1998 teras dilaksanakeun pikeun kamulyaan Perancis, Kante makmur kaunggulan finansial ku kéngingkeun langkung seueur dana ngumpulkeun Runtah diturunkeun ku peminat maén bal di stadion. Anjeunna nutupan lapangan utama anu dianggo pikeun turnamen caket ka bumina, kalebet alun-alun hotél anu dijantenkeun salaku pusat ningali. N'Golo Kante nungtut sadayana ieu kanggo ngadamel duit dimana anjeunna investasi dina hal anu berharga.

Poto anu jarang anu ningali fans World Cup 1998 di Perancis. 📷: LB.

Saatos Piala Dunia 98 Piala, Kante ningali anu béda-béda Perancis. Anjeunna ningali hiji nagara anu diisi kasempetan anu kamulyaan maén bal sareng masa depan didaptarkeun dina taktak para pendatang. Ieu mangrupikeun waktos anjeunna janten familiarized sareng nami-nami imigran Afrika anu ngabantosan Perancis dina Perancis cup dunya FIFA 1998.

Anjeunna ningali masa depan pikeun dirina maén bal saatos ningali Perancis angkat Piala Dunya taun 1998. 📷: LB.

béntang migran kasohor diwangun ku pamaén kawas Thierry Henry, Zinedine Zidane, Patrick Viera, Lilian Thuram, sarta Nicolas Anelka. Ieu nya ngaran somah populér dina waktu éta. Akibatna, meunangna Perancis Piala Dunya di 1998 dibawa ngeunaan titik balik dina watesan partisipasi migran di Perancis Football.

Awal Taun N'Golo Kante dina Karir Football:

Teu lila sanggeus éta 1998 Dunya Piala, Kante (yuswa 8) dicita nyandak bal sakumaha karir sanggeus noticed nu kavling academies bal sempet popped up deukeut imahna. Teu lila saméméh aspirasi na janten kanyataanana a sakumaha manéhna mimitian karir di JS Suresnes dina sub urban kulon Paris.

Naha anjeun tiasa ningali anjeunna diantara anak muda anu nyoba nasibna dina akademisi maén bal? 📷: LB.

Nalika ngadaptar sareng klub, Kante langsung di tag ku kaseueuran salaku béntang ngora anu pangleutikna sareng paling museur di bandung. Dina awalna, ukuranana leutik na katingali tetep seueur seueur réncang tim na anu timana timana ti mana anjeunna asalna sareng upami anjeunna tiasa salami lila dina lapangan. Mimiti dina karirna, Kante nunjukkeun kualitas anu nunjukkeun permulaanna anu hina. Numutkeun asisten manajer Kante na Pierre Ville;

"Kanté tetep di luar radar tim badag kusabab penampilan stature leutik na. Mulang teras, anjeunna bakal nedunan tackle sadayana dinten, nyandak bal ti hiji tungtung pitch jeung bakal mawa eta ka panjangna séjén lapangan. Anu latihan rutin swasta na diajarkeun ku saurang. "

Biografi N'Golo Kante - Caritana Pikeun Inohong:

Aya jalan pikeun Kinérja antara kajambaran sareng Kinérja téa. 📷: LB.

Ieu humility sarta gawé teuas diajar di nonoman troubled nya éta mantuan nu gelandang miniatur ngahontal hebat pisan mimiti kalawan klub nonoman-Na. Salah sahiji pals heubeul Kante urang Francois Lemoine ditambahkeun yén;

"Kante éta 3 taun ngora ti urang acan anjeunna geus maén kalawan kami. Kami maén ngalawan hiji tim lokal sarta anjeunna sumping dina sapuluh menit ti tungtungna. Anjeunna leuwih leutik batan dulur acan saurang bisa meunang kaliwat anjeunna.

Dina ahir pertandingan urang indit kana kamar ngarobah, abdi melong salah sahiji abdi tim-mates na ceuk kuring ka manehna, 'Tingali, anjeunna leuwih leutik batan kami jeung di sapuluh menit manéhna geus ditémbongkeun kami kumaha atuh eta'. Ieu palajaran nyata dina humility ".

Ieu dampak Kante urang nu dijieun timnya ngamimitian unggul piala. Naha anjeun terang?… Bari teammates na sohor, Kante bakal ditinggalkeun kaluar sabab anjeunna dipikawanoh janten isin. Anjeunna batur anu bakal rada lalajo celebrations ti kajauhan.

Anjeunna mangrupikeun budak alit anu rada séhat anu ningali karaoskeun mitra ku ngagungkeun. 📷: LB.

Malah jadi waktu kaliwat, Kante tetep stunted dina pertumbuhan tapi ieu dianggap salaku (leutik tapi perkasa) gaya midfield anu bakal nutupan unggal agul jukut di sawah. stature leutik na Sigana ampir katingali kawas ukuran tina nak saeutik ngadatangan staring di anjeunna di gambar di handap ieu.

Leutik tapi perkasa mangrupikeun nickna dina waktos éta. 📷: LB.

N'Golo Kante mimiti ngembang saatos nyéépkeun sakitar 4 taun di bandung. Ieu mangrupikeun waktos kapribadian sareng jalur karirna anu atra. Dina sababaraha waktos, popularitas Kante ningali anjeunna janten abdi anu paling dipikaresep sareng abdi anu satia. Palatih nonoman na Voktyna saurang mikeun tugas nalika anjeunna émut;

"Mulang teras, Kante éta hiji pamaén anu bakal ngadangukeun tur ngalakukeun pancen sagalana ditanya di anjeunna. Sacara literatur, sagalana. Kuring sakali joked kalawan Kante saméméh liburan. Kuring bébéja N'Golo, Kuring mere Anjeun dua bulan ka juggle bola 50 kali kalayan suku kénca anjeun, 50 kalawan suku katuhu anjeun sarta 50 kalawan sirah anjeun '. Dua bulan saterusna, anjeunna tumaros! Kuring ieu ngajempolan. Ti momen ieu, Kuring pernah ka manéhna naon nu kudu. Kuring ninggalkeun anjeunna pikeun alam mutuskeun hal na "

kematangan Kante urang engké earned anjeunna proyek malah jadi hiji pamuter akademi. Anjeunna ngagabung hiji tim béntang nonoman dipilih anu ngawasa jam tambahan pikeun ngalatih budak ngora.

Tingali anu dianggap kalungguhan kapamimpinan sanajan salaku pamuter akademi. 📷: LB.

Biografi N'Golo Kante - Kangkung Saeutikna Kisah:

Sababaraha taun saatos, karya Kante gandeng ku paripolah anu pikaresepeun nya meunang anjeunna ngalih ka Boulogne dimana anjeunna maén antara 2010–2012. Pagelaran na anu dicaritakeun ku sadayana kaasup palatih Boulogne na Durand anu sakali dikucapkeun;

"Kante éta hébat, anjeunna dicoo langsung, kotak-to-kotak sarta jarak anjeunna katutupan éta aya pikeun sakabéh ningali.

Di Boulogne aya kaahlian panutup na anu pikaresepeun mimiti mimiti janten rada hésé teu malire. 📷: LB.

gawé teuas Kante urang salaku pamuter senior earned anjeunna move ka Inggris maén kalawan Leicester. Bari di bandung, anjeunna earned teuing puji pikeun mintonkeun konsistén impressive Na. Kante ieu dianggap faktor utama dina bentuk klub urang alus teuing sakumaha maranéhna nuluykeun ka meunang 2015-16 Premier League.

Ayeuna aya di Leicester anu munggaran anjeunna naékkeun gelar Liga Premier Na. 📷: Tujuan.

tackle konsisten Kante sarta interceptions katarik Chelsea FC anu kaala anjeunna di 2016. Kalawan klub, manéhna nuluykeun meunang sejen judul Premier League. Anjeunna ogé ngaranna di Tim PFA tina Taun keur usum padeukeut kadua.

Maestro midfield menang Liga Premier sareng Chelsea dina usum munggaran. 📷: Tujuan

Puncak sukses Kante urang éta kasampak lamun gawé teuas na earned anjeunna trophy Piala Dunya 2018. Dina waktu ieu, Kante nempo dirina imitating urut pahlawan Piala Dunya 1998 na anu teu ngan meunang cangkir dunya tapi dipangaruhan anjeunna jadi footballer a.

Naon anu langkung ageung tibatan piala Piala Dunia dina maén bal? 📷: Tujuan.

Diomongkeun ngeunaan meunangna Piala Dunya Na, Kante sakali Blok eta kalawan impian budak leutik na. Anjeunna sakali ngomong nurutkeun TalkSport ngalaporkeun;

"Kuring yuswa 7 taun nalika Perancis munggaran meunang eta pikeun nagara [di 1998] sarta kuring ieu jadi bungah, ceuk kuring ka babaturan abdi: '. Hiji poe kuring bakal meunang deui'"

Tanpa ragu a, Kante geus dibuktikeun ka dunya yén manéhna téh jangji geulis saterusna generasi Afrika-Perancis-Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Ngeunaan Kahirupan Asih N'Golo Kante:

Kalayan rengking Kante pikeun katelah Kinérja, patarosan dina lip saréréa nyaéta… saha éta kabogoh Istri Ngolo Kante atanapi wag ?. Teu aya anu nyangking kanyataan yén Kante gaduh sifat-sifat anu kagem kaasup kasatiaan, kerja keras sareng hina anu ngajantenkeun seueur awéwé yakin anjeunna bakal ngadamel kabogoh atanapi salaki anu langkung saé. Tapi, Kante masih tunggal sareng katingalina fokus kana karirna.
Anjeunna kamungkinan tunggal tunggal dina waktos nyerat bio ieu. 📷: LB & Instagram.

Aya gosip anu aya Ngolo Kante anu bobogohan Jude Littler nyaéta Djibril Cissé urang urut pamajikan. Ieu engké dipercaya jadi bohong.

Kahirupan Pribadi N'Golo Kante:

Ngauningaan hirup pribadi N'Golo Kante bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna.

Anjeunna gaduh persona anu hadé boh sareng mareuman pitch maén. 📷: Instagram.

Kante mangrupikeun manusa anu hina pisan. Anjeunna jalma anu henteu resep maksakeun nyalira ka tim sareng réncang na babaturan, khususna dina perayaan éta. Salami perayaan Perancis dina Piala Dunia 2018, N'Golo Kante isin teuing nahan piala Piala Dunia sanggeus Perancis ngéléhkeun Kroasia.

"Anjeunna jadi isin ngomong 'péngkolan abdi na nyekel cangkir, ku kituna anjeunna ngan nangtung sarta melong piala ti kajauhan. Kadang-kadang jalma sumping di hareupeun manehna. Di sawatara titik, dulur nyandak eta sarta masihan ka anjeunna nyarios 'Hayu, Candak Piala, éta Hormat'."

ceuk Giroud. Babagan réncangnya kedah nyérédkeun pikeun ngantepkeun gelandang hina anu ngarawat. Kante mang parantos ngajarkeun dunya yén Shyness mang teu janten halangan pikeun suksés dina kahirupan.

Naha anjeun ngarasa isin na? 📷: TheSun.

kapribadian Ngolo Kante urang ngajadikeun anjeunna jadi dipikacinta. Manéhna nyaéta salah diantara béntang bal saeutik pisan anu fans rival atanapi fans Chelsea manggihan susah hate. Di handap ieu hiji video ti patepungan Kante urang ku kipas bikang Chelsea. Kiridit ka ChelseaTV.

Kahirupan Kulawarga N'Golo Kante:

Carita kulawarga N'Golo Kante urang ngalambangkeun hiji naékna tina kamiskinan nepi riches. Tanpa ragu a, Ngolo Kante asalna tina paling hina tina beginnings sarta asal kulawarga. Kurban kulawargana geus diideuan loba anu ngalatih sarta maénkeun barefooted dina loba taman berdebu dotted sakuliah Afrika akar kulawargana.

Kalawan naékna Kante pikeun Kinérja, anjeunna téh kiwari bisa ngalereskeun adi ngora dina sistem nonoman bal bikangna di Suresnes, suburbs kulon Paris.

Minuhan anggota kulawarga N'Golo Kante 📷: Youtube.

Kante ogé geus disadiakeun bantuan keuangan mun lanceukna jeung Saka Sunda pikeun ngamimitian usaha maranéhanana. Di handap ieu hiji video ti kulawarga ngabogaan Ngolo Kante urang senang ngan sanggeus di Piala Dunya.

Gaya hirup N'Golo Kante:

N'Golo Kante sanajan keur hargana di 100 juta pon geus pernah ngalaman hiji mobil flashy atawa baju mahal. Salaku dina waktu tulisan, anjeunna dipikanyaho pasuliwer mun latihan kalawan na Mini Cooper.
Poto anu jarang aya dina jajaran kapal pesiar di Mini Cooper na. 📷: Instagram.

Numutkeun reporter BBC Olahraga urang, Paul Fletcher;

"Kante nyaeta uninterested dina mintonkeun kabeungharan na sanajan narima £ 120,000 per minggu"

Naha anjeunna henteu supir serius? 📷: Pinterest.

Fakta Asyik N'Golo Kante:

Pikeun ngabungkus biografi N'Golo Kante, didieu mangrupikeun fakta anu lucu ngeunaan maestro midfield.

Fact Fun # 1 - Bumi Bumi:

Aya gambaran dina média sosial anu negeskeun yén 71% bumi katutupan ku cai sedengkeun sésana ditutupan ku N'Golo Kante.
Kumaha saé. 📷: Facebook.

Fact Fun # 2 - buuk Antonio Conte:

Para peminat maén bal pernah sakali muji N'golo Kante salaku tanggung jawab meunang deui Antonio Conte urang bulu.
Kami condong satuju. 📷: Facebook.

Fact Fun # 3 - Serius Gaze:

Football Fans nya sakali ngajempolan ningali gazes serius Kante urang di kulawarga urut palatih na urang. Pikeun sababaraha fans, éta Sigana mah anjeunna ngeunaan risiko eta kabeh ku intercepting Antonio Conte urang pamajikan jeung anak.

Anjeunna memang merenjang pelindung. 📷: Facebook.

Fact Fun # 4 - Gula Gula:

Bulan sanggeus turnamén Piala Dunya 2018 salila Media Sosial 10 konteks taun tantangan, hiji gambar ngareureuwas of Ngolo Kante ngajual sugarcane surfaced dina internét nu dibandingkeun ngembangkeun na antara taun 2009 na 2019.
Naon kasaruaan! 📷: Facebook.

gambar ieu ditinggalkeun fans mesmerized ku beginnings hina-Na. gambar nu ieu kumaha engké observasi bisa photoshopped.

Fact Fun # 5 - Tukang Lumayan:

Anjeunna memang tukang cukur. 📷: DailyMail.

mapag N'Golo Kante urang, Naji Nagy sakali nampik motong dasi jeung manehna sanggeus Kante ditinggalkeun Leicester pikeun Chelsea. Ngalaan pikiran hubungan nu eksis antara anjeunna jeung Kante, Naji sakali recalled:

"Kuring geus motong bulu Kante urang saprak anjeunna sumping ka Leicester. Anjeunna geus jadi leuwih ti customer, manéhna téh sobat, leuwih ti nu malah. Kami hanjelu anjeunna parantos dijieun pindah ka Chelsea tapi senang anjeunna ngirimkeun kuring monies diperlukeun keur indit 130 mil datang motong bulu-Na.

The juru tata rambut anu ngalir salon di Leicester ogé ngungkabkeun rencana na keur mangsa nu bakal datang kalayan Wasalam ka sustaining hubungan maranéhanana.

"Kuring geus dianggap nampanan kulawarga kuring ka London tur jadi kipas Chelsea didaptarkeun sadaya berkat klien abdi."

ceuk hiji senang Naji Nagy.

Anjeunna kedah janten saé naon anu anjeunna laksanakeun. 📷: DailyMail.

Fact Fun # 5 - Preferensi pikeun Lassana Diarra alih Makelele:

koran régional Perancis La Voix du Nord Samalah Kanté ka Claude Makélélé dina poé mimiti na di Nantes. Ieu alatan gaya maén sarupa maranéhanana. Sanggeus nanyakeun pamuter lamun anjeunna dianggap Makélélé panutan Na, respon Kanté éta négatip.
N'Golo Kante ngangkat Lassana Diarra tinimbang Makélélé salaku panutan. Kana dédéngéan ieu, Makélélé direspon yén:

"Kanté kedah difokuskeun striving deui jadi pamuter luar biasa dina dadasar kapamimpinan na mah ngan dina énérgi sarta alus teuing abilities bola-unggul".

Anjeunna langkung resep Lassana Diarra ka Makelele. 📷: Youtube.

Fact Fun # 6 - Alesan Balikna Nickname:

N'Golo Kante ieu di 2016 nicknamed "The Rat"Ku Teammate Chelsea na Eden Hazard alesan teu tebih ti tilas urang abilities pertahanan taktis sarta pangabisana cageur bal ti lawan.

Katingalina gelandang ngayakeun naon anu pangsaenana - intercepts & recovering. 📷: ESPN.

Ringkesan Video dina Biografi Ngolo Kante:

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur nawaran reureuh di buka na ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

Wiki:

N'Golo Kante Biografi - Data WikiJawaban Wiki
Nami lengkepN'Golo Kante
Tanggal lahir29th poe 1991 Maret
umur29 (kaping Méi 2020)
kolotN / A
DuduluranN / A
kabogohN / A
luhur5 suku, 6 inci
beurat70kg
zodiakGemini
Posisi maénMidfield.

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca panulisan anu wawasan ieu dina biografi N'Golo Kante. At Lifebogger, urang gaduh paméran anu terang kana kanyataan sareng kaadilan dina nganteurkeun carita budak leutik sareng fakta biografi. Naha anjeun ningali naon waé anu henteu katingali leres dina tulisan ieu? punten wartosan kami atanapi tinggalkeun koméntar di kotak di handap.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu