Naha Fakta Biografi Untold

Pikeun peminat Football, maca ngeunaan Biografi maén bal sering pangaruh, motivasi, sareng masihan dorongan. Ieu naha fakta Football Untold Biografi kami aya !!

Maén bal sakumaha urang terang sigana moal pernah kapusan. Padahal cara kaulinan anu dimaénkeun parantos berkembang ku mangtaun-taun, carita-carita pikaseurieun anu henteu kantos kantos ngahasilkeun ngahasilkeun deui kenangan bal-balan aficionados pikeun turun-tumurun.

Carita-carita anu seueur berkisar ku pamaén, manajer sareng golongan olahraga anu pikasieuneun, ngarampa, mindblowing sareng tangtosna, naon waé kecap sipat positip anu maos, pamiarsa sareng pamirsa tiasa konpigurasikeun pikeun ngajelaskeun perasaan évokatif anu carita sapertos kitu aya dina pikiran.

Lifebogger nampilkeun carita anu nyengekeun ngeunaan pamaén bal, manajer sareng élit. Potret Gambar: LB.

Faktor penting anu ngajantenkeun caritaan ngagugurkeun kanyataanna yén aranjeunna henteu leueur ngalangkungan perhatian platform digital profesional sapertos Lifebogger anu jurusan seni sastra sareng anu mulya nyerat maén bal berpusat.

At Lifebogger, kami bangga diri salaku sumber digital profésional carita maén bal anu leres sareng teu jelas anu mangrupakeun bagian integral tina biografi anu pikaresepeun anu urang kéngingkeun ngeunaan manajer genius bal-balan sareng elit di saluareun dunya.

Lifebogger mangrupikeun sumber digital anu eureun tina carita bal anu leres. Kiridit Gambar: LB.

Summarily, tulisan ieu tujuanna pikeun masihan pamiarsa pikeun pamiarsa pamiarsa ngeunaan naon anu urang laksanakeun ku cara ngémutan fakta-fakta biografi anu henteu dipikabutuh atanapi langkung terang, anu manajer sareng elit dina judul-judul anu gaduh makrés anu hadé.

Kunaon Carita Budak - Manajer Sepak Bola Anu Henteu Maén Bal Maénbal

Maén Bal henteu pernah lirén nyingkiran pengecualian kana kapercayaan sareng anggapan anu populér. Salah sahiji anggapan sapertos kitu nuduhkeun yén jalma anu henteu pernah maén bal profésional henteu tiasa - langkung parah - janten manajer maén bal atanapi - paling saé - pasna ogé dina kapasitas manajemén.

Ngan sakumaha kapercayaan anu kasebat kasebat katingalna janten kanyataan ilmiah. Maurizio Sarri muncul tina blues pikeun ngamimitian karir pelatih na dina 1990s sareng Liga Club AC Sansovino langkung handap Andre Villas-Boas dimimitian salaku asistén palatih di Porto di akhir taun 1990an.

Andre Villas-Boas sareng Maurizio Sarri henteu maén bal di tingkat profésional sateuacan aranjeunna mimiti ngalatih. Potret Gambar: WAGNH.
Kunaon Fakta Biografi Anu Teu Biasa - Pamaén Maén Bal Anu Saha Kareuuhan sareng Pengurus

Musuhan ampir teu mungkin dina olahraga tim hususna maén bal dimana tindakan pamaén dipangaruhan ku "panasna momen". Sedengkeun perhatosan sesekali atanapi tingkah polah agrésip anu dipamerkeun pamaén ngalawan lawanna ditolak salaku taktik "kalakuan profesional", hal anu sami henteu tiasa nyarios nalika genius maén bal nyandak panas ka manajerna.

Fans Barcelona moal gancang mopohokeun perselisihan anu panjang antara mantan manajer klub pep Guardiola sareng neraskeun Zlatan Ibrahimovich kalayan dimungkinkeun nyarios yén Guardiola ngan nyarios anjeunna ka dua kali dina bulan 6. Dina peristiwa anu langkung rumit, fans Real Madrid dibagi antara ngadukung Iker Casillas or Jose Mourinho nalika duo ngagaduhan masalah ngeunaan palatih anu ditanggap janten ngahianatan ku kiper Spanyol.

Zlatan Ibrahimovich sareng Iker Casillas duanana gaduh pésta pait anu lami sareng manajer sakali-na. Potret Gambar: LB.

Salaku tambahan, henteu seueur anu émut David Beckham's dangong anu langkung seueur di Manchester United sakali janten pamimpin palatih éta Alex Furgeson nepi ka Kick boot di superstar. Kasut sapatu kasebut langsung pencét Beckham dina raray, hiji kajadian anu ngatalkeun pamaluruhan ahirna ka Real Madrid dina 2003.

Kunaon Fakta Biografi Anu Teu Biasa - Pamaén Maén Kalolobaan Kartu Beureum

Culprits dina kategori ieu kisaran ti pédah anu ngabantosan para paréktor midfield ogé pamaén anu elegan anu gaduh propensity ka arah kekerasan sareng nunjukkeun kekerasan dina provokasi saeutikna. Hasilna, aranjeunna gaduh catetan disiplin pikasieuneun anu disertakeun ku litanies kartu beureum.

Ngamimitian ku pembela tackle keras, Sergio Ramos puncak bagan sapertos anjeunna ngagaduhan anu paling ngirim dina sajarah La Liga. Padahal pensiunan, Steven Gerrad jajaran diantara gelandang paling beureum kartu anu leumpang dina torowongan Anfield kanggo mandi awal.

Steven Gerrard sareng Sergio Ramos pangkat langkung luhur dina daptar pangirimna pamaén. Potret Gambar: LB.

Kolébat ka payun kami Diego Kosta gaya maén anu agrésif henteu pernah lirén ngagempur anjeunna dina kasulitan ku wasit dimana waé anjeunna angkat. Nyatana, anjeunna karasa kacilakaan ngantosan kajantenan nalika anjeunna ngusahakeun meunangkeun deui tina pembela.

Kunaon Fakta Biografi Anu Teu Biasa - Pamaén Maén Saha Poliglots 

Jauh ti investasi jauh di pelatihan pikeun ngawasa seni midangkeun anu éndah, sababaraha pamaén parantos ngaluarkeun milap alit pikeun mangga fans ku diajar basa komunitas komunitas host maranéhna. Usaha ieu henteu ngan ukur nyieun jenius maén bal langkung saé pikeun ngahimpunna di masarakatna tapi ngalaksanakeunana janten paporit kanggo peran administrasi pensiunan.

Tanpa seueur ado, pamaén anu terang seueur basa kalebet kiper Peter Cech anu ngabantuan pribumi na Czech nyarioskeun Spanyol, Jerman, Perancis sareng Inggris. Dina bagian na, Henrikh Mkhitaryan béntés nganggo basa Arménia, Portugis, Perancis, Italia, Rusia, Inggris sareng Jerman.

Panungtungan tapi pasti moal teh sahenteuna geus Romelu Lukaku anu ngabuktikeun janten perwujudan anu sampurna tina "hyperpolyglot nalika anjeunna nyarios henteu kirang ti 8 bahasa. Éta kalebet basa Perancis, Lingala, Belanda, Bélgia, Kongo, Swahili, Spanyol, Inggris, Portugis sareng Jérman.

Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan sareng Peter Cech mangrupikeun poligét anu pikaresepeun dina maén bal. Potret Gambar: LB.
Kunaon Fakta Biografi Anu Teu Biasa - Pamaén Maén sareng Pengurus Anu Angsal Gelar Pangajaran Tinggi

Cara sababaraha tokoh genius maén bal, partisipasi aktif maén bal henteu ngahambat kana jangkung akademik anu hébat, ideologi anu produktif anu ningali aranjeunna asup pikeun gelar sarjana kuliah sareng lulusan parantos réngsé programna.

Pamuter Italia Giorgio Chiellini daptar daptar lulusan Universitas Turin sareng gelar Sarjana Administrasi Bisnis. Kanggo Juan Mata, gaduh dua gelar - hiji dina pamasaran sareng anu sanés dina élmu olahraga - henteu ngan cekap. Anjeunna ngagaduhan minat pikeun diajar Psikologi nalika nyerat.

Dina manajer kategori, naha anjeun terang éta Frank Lampard ngagaduhan gelar Latin dina Vincent Kompany gaduh gelar master dina administrasi bisnis ti Alliance Manchester Business School? Memang pamaén sepak bola sanés moal ngagaduhan reputasi kanggo intelijen, tapi para pamaén sareng manajer anu disebut tadi parantos nyumbang pisan pikeun ngarobih narasi.

Bakuna sareng bakat. Ti LR Giorgio Chiellini, Vincent Kompany, Frank Lampard sareng Juan Mata, Credits Gambar: LB.
Kunaon Fakta Biografi Anu Teu Biasa - Pamilik Club pangsaéna

Liga Perdana Inggris parantos janten tempat kaulinan pikeun miliar jutawan anu mésér klub sareng kasir semprot di kénca, katuhu sareng pusat. Sajauh Éropa mangrupikeun perhatian, pamilik klub pangayaan salaku dina waktos nyerat nyaéta Sheikh Monsour, jalma anu mésér kota Man.

Papanggih Sheikh Monsour- Anu gaduh klub pangbeungkeut di Inggris. Kiridit ka wali & ABDInd

Asides janten pamilik klub, Sheikh ogé karajaan Emirati anu janten wakil perdana menteri Uni Émirat Arab, menteri urusan presiden sareng anggota kulawarga karajaan Abu Dhabi. Anjeunna mangrupikeun satengah lanceuk Presiden Présidén UAE, Khalifa bin Zayed Al Nahyan.

Saatos lalaki paling sugih di bal maén Joseph sumping Joe Lewis miliar jutawan Inggris anu henteu kasohor anu ngagaduhan Spurs.

Joe Lewis (kénca), boga Spurs mangrupikeun salah sahiji jalma paling terkenal di Inggris

Anjeun parantos nguping ngeunaan Danial Levy, tapi Joe Lewis mangrupikeun jalma tukang Spurs sareng anu nunjuk Levy salaku ketua klub.

Tungtungna mah Romawi Abramovich, anu paling dikenal di luar Rusia salaku pamilik Chelsea FC Anjeunna mangrupikeun jalma anu ngarubah Chelsea tina sisi Premier League ka raksasa Éropa.

Kanggo sabagéan ageung peminat Chelsea di Inggris sareng di sakumna dunya, Abramovich parantos kabuktosan aya kamungkinan mésér kabagjaan.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Fakta Naha Untold Biografi. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.