Moises Caicedo Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Moises Caicedo Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi kami ngeunaan Moises Caicedo nyaritakeun anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, kami ngagambarkeun sajarah pamaén bal Ékuador. Lifebogger dimimitian ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kasohor salaku target transfer pikeun tim. Pikeun masihan anjeun rasa tina sipat Moises Moises anu dipasihkeun Bio, ieu mangrupikeun ringkesan gambar hirupna.

Kisah Kahirupan Moises Caicedo
Kisah Kahirupan Moises Caicedo.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna an Superstar Ékuador dina pembuatan. Nanging, ngan sababaraha jalmi anu maca biografi Moises Caicedo, anu cukup pikaresepeun. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Moises Childhood Childhood Story:

Pikeun ngamimitian bio, julukan na 'Moi'. Moises Isaac Caicedo Corozo lahir dina dinten ka 2 Nopémber 2001 di kota Santo Domingo di Ékuador. Anjeunna ngalahir ka kolot anu katingalina parantos langkung ti 60 taun.

Kolotna Moises Caicedo.
Pendakan kolotna Moises Caicedo.

Asal Kulawarga Moises Caicedo:

Moi mangrupikeun Ékuador anu bonafide. Nyatana, ku ngan saukur ningali budak urang, anjeunna langkung Afrika tibatan basa Spanyol Kidul-Amérika. Dupi anjeun moal satuju? Kami ngabagéakeun argumen pikeun atanapi ngalawan dalil ieu dina kotak koméntar.

Moises Caicedo Ngembang Taun:

Gelandang éta dibesarkan di kota kalahiran na. Lingkungan anu anjeunna tumuh di tempatna rada bahaya kusabab ayana seueur geng. Nanging, kulawargana henteu ngagaduhan pilihan tapi cicing di dinya.

Tumuh di kota, Moi resep maén bal sareng biasa maén di lapangan tanpa jukut. Impian budakna nyaéta ngagem Independiente del Valle Jersey. Ku alatan éta, anjeunna sering angkat tuur di Peuting ngadoa yén Gusti ngabantosan anjeunna ngalaksanakeun impianana.

Moises Caicedo digedékeun di Santo Domingo di Ékuador.
Moises Caicedo digedékeun di Santo Domingo di Ékuador.

Latar Kulawarga Moises Caicedo:

Naha urang nyebatkeun yén gelandang éta henteu ngagaduhan budak leutik anu gampang? Pangwangunan éta henteu aya hubunganana sareng kanyataan yén anjeunna asalna ti kulawarga kelas handap. Kolot Caicedo ngan ukur mampu nambut sapatu bal tapi ngagaduhan seueur cinta pikeun anjeunna.

Kumaha Sepak Bola Karir Mimiti pikeun Moises Caicedo:

Sabalikna tina salah inpormasi anu parantos sumebar, karir budak urang henteu dimimitian di Independiente del Valle. Anjeunna sareng Espoli sareng lapisan Colorados SC sateuacan ngagabung ka Los Negriazules nalika anjeunna umur 13.

Moises Caicedo Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Dinten mimiti Moi sareng hideung sareng biru nangtang. Nyatana, anjeunna sacara harfiah berjuang pikeun ngatasi. Dina sababaraha waktos, anjeunna nyauran indungna pikeun intim sareng niat na pikeun balik ka bumi.

Untungna, anjeunna nampi naséhat anu saé tina koordinator latihan Miguel ángel Ramírez anu ngawartoskeun yén normal gagal tapi kegigihan nalukkeun sadayana. Naséhat anu dilakukeun Caicingo seueur kasaéan nalika anjeunna angkat ngalangkungan jajaran kalayan panonna janten versi anu pangsaéna pikeun dirina.

Moises Caicedo salami taun mimiti di Independiente del Valle.
Moises Caicedo salami taun mimiti di Independiente del Valle.

Moises Caicedo Biografi - Jalan Ka Fame Carita:

Naha anjeun terang yén pamaén anu naék gancang sareng réncang timna meunang Copa Mitad del Mundo sareng ngéléhkeun Real Madrid dina final Piala Generasi Adidas? Anjeunna ogé kaptén sisi na pikeun kameunangan ngalawan Walungan Lempeng di Under-20 Libertadores final.

Nalika Caicedo ngadamel debutna pikeun Los Negriazules dina Oktober 2019, sakedik anjeunna terang yén anjeunna badé janten terkenal. Dina sababaraha bulan ka hareup, anjeunna narik perhatian sareng dijulukan Ékuador bagian-Kante, bagéan-Pogba ku pers na admirers.

Anu matak, anjeunna modél gim na saatos Paul Pogba sareng N'Golo Kante.
Narikna, anjeunna modél kaulinan na saatos Paul Pogba na N'Golo Kante.

Moises Caicedo Biografi - Bangkit Pikeun Ngadoa Carita:

Star soccer mangrupikeun inci caket kana kawéntar nalika anjeunna debut pikeun timnas senior Ekuador dina éléh kualifikasi Piala Dunia FIFA 1-0 2022 ka Argéntina dina 9 Oktober. Dina pertandingan kualifikasi anu kadua, Caicedo nyetak gul anu munggaran dina kameunangan 4-2 di bumi Uruguay dina 13 Oktober 2020.

Sareng Gol, Moi ngasupkeun buku sajarah salaku pamaén pangheulana lahir di milénium katilu anu kantos nyitak dina Kualifikasi Piala Dunia CONMEBOL. Dina nyerat tulisan ieu ngeunaan Moises Childhood Story sareng biografi, judul berita parantos aya - Manchester United 'ngahontal perjanjian' pikeun nandatanganan Moises Caicedo.

Fans of the Red Devils parantos ngabagéakeun anjeunna ka Old Trafford.
Fans of the Red Devils parantos ngabagéakeun anjeunna ka Old Trafford.

The Reds ngagaduhan kapercayaan kana kamampuanna pikeun ngagentos Paul Pogba anu di ambang ninggalkeun Old Trafford. Kami yakin Caicedo ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun janten Liga Liga Premier sareng bakal ngalakukeun keajaiban sareng Sisi Inggris.

Sesa sabab nyebutkeun aya sajarah.

Saha Kabogoh Moises Caicedo?

Budak urang kabagjaan ku jalma anu bener. Kabogoh nganggo nami Paolita. Anjeunna bodas sareng Caicedo nganggap dirina salaku salah sahiji hal anu paling alus anu kajantenan ka anjeunna. Numutkeun ka anjeunna:

“Abdi saé pisan sareng kabogoh. Anjeunna bogoh sareng ngahargaan kuring. "

Pikeun ngartos kumaha seueur Caicingo mikanyaah kabogohna, aya tulisan lovebirds dina gagang Instagram na. Poto na aya tulisan - Gusti ngaberkahan hubungan urang. Anjeunna untung parantos mendakan jalma anu pas pikeun anjeunna sareng urang ngarepkeun anu pangsaéna.

Moises Caicedo sareng kabogohna Paolita.
Moises Caicedo sareng kabogohna, Paolita.

Hirup Kulawarga Musa Caicedo:

Saperti sajumlah jenius maén bal anu saé, naékna sareng ambisi Moi dina olahraga éta kaiket kana tujuan anu langkung ageung. Urang nyebatna kulawarga. Katingali fakta ngeunaan kulawarga gelandang. Ogé, kami ogé bakal nyayogikeun kanyataan ngeunaan duduluranna sareng baraya di dieu.

Ngeunaan Moises Caicedo Kolot:

Kolot Moi henteu acan dikenal ku namina. Nanging, reputasi aranjeunna sateuacanna. Tilu taun ka pengker, pamaén ngajanjikeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna bangga ku anjeunna. Sacara umum, anjeunna parantos ngalaksanakeun jangji.

Moises Caicedo sareng kolotna.
Moises Caicedo sareng kolotna.

Upami henteu lumayan sacara finansial, kolot Moi beunghar nawiskeun dukungan moral ka budak ngora sareng ngajantenkeun anjeunna sukses. Hasil tina pangrojongna anu teu karasa ayeuna ngahasilkeun buah.

Ngeunaan Duduluran Moises Caicedo:

Maestro bal mangrupikeun anu terakhir tina 10 murangkalih anu dilahirkeun ku kolotna. Anjeunna nyebatkeun yén salah sahiji lanceukna anu langkung tiheula ngagaduhan jajaran Independiente del Valle. Jelas, anjeunna pasti gagal janten profesional. Sanaos kitu, duduluran sadayana kedah bangga sareng Moises pikeun nyayogikeun nami kulawarga.

Moises Caicedo sareng kolotna sareng dulur-dulurna.
Moises Caicedo sareng kolotna sareng dulur-dulurna.

Ngeunaan Baraya Moises:

Neruskeun kahirupan kulawarga nambahan béntang soccer, urang masih teu acan dibekelan inpormasi anu aya hubunganana sareng kahirupan kulawargana anu lega. Kusabab kitu, kami henteu ngagaduhan nami nini-nini, paman, bibi, bibi, sareng dulur misan na sareng hubungan anu aya diantara aranjeunna.

Moises Caicedo Kahirupan Pribadi:

Aya seueur anu henteu anjeun terang ngeunaan jenius maén bal salaku gaya énergi tinggi sareng gaya mencétan agrésif na. Anjeunna budak anu jempé, tapi henteu sepi teuing pikeun dianggap kusam atanapi recluse.

Caicedo henteu resep nginum sareng henteu resep ngariung sareng awéwé. Anjeunna rutin teraskeun liburan sakali-kali sareng kedah ngagaduhan hobi sareng minat anu sanés anu ngajaga anjeunna sacara fisik sareng mental dina bentuk.

Moises Caicedo nalika liburan ka New York.
Moises Caicedo nalika liburan ka New York.

Gaya Hidup Moises Caicedo:

Hayu urang bahas kumaha pamaén bal na nyiptakeun sareng nyéépkeun artosna dimimitian ku nilai bersihna. Sedih, nilai bersihna masih dina tinjauan. Nanging, bayaran mingguan na € 500 henteu aya anu nyerat di bumi.

Henteu seueur anu tiasa dilakukeun anjeunna ku gajih sapertos kitu. Mudah-mudahan, nalika anjeunna akhirna sumping di Old Trafford, anjeunna bakal ngasilkeun langkung seueur tibatan anjeunna tiasa nyéépkeun sareng gaduh aset sapertos mobil sareng bumi pikeun katingalkeun dina bagian tina bintang penerbangan luhur.

Fakta Ngeunaan Moises Caicedo:

Bungkus tulisan ieu, ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah terang Bentang Terobosan Ékuador. Aranjeunna mangrupikeun kanyataan Henteu sampurna ngeunaan anjeunna.

Fakta # 1 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPanghasilan dina ($)
Per Taun:$ 26,071.
Per Wulan:$ 2,172.
Per Minggu:$ 500.
Per Dinten:$ 71.
Per Jam:$ 2.96.
Per Menit:$0.05
Per Kadua:$0.0008

Kusabab anjeun mimiti ningali Moises Caicedo Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun.

€ 0

Naha anjeun terang?… Rata-rata Ékuador anu ngahasilkeun 466.63 USD per bulan kedah damel salami opat bulan sareng dua minggu kanggo kéngingkeun gaji Moises di Independiente del Valle.

Kanyataan # 2 - Agama:

Moises mangrupikeun jinis tina nami Musa. Gelandangna Kristen. Anu matak, anjeunna parantos katénjo ngado'a sababaraha kali sateuacan napak kana lapangan. Langkung seueur, anjeunna rutin nyebatkeun Gusti Allah dina Instagram na pikeun solat sareng sukur.

Naha anjeun tiasa ningali gelandang solat?
Naha anjeun tiasa ningali gelandang solat?

Kanyataan # 3 - Peringkat FIFA:

Caicedo ngagaduhan peunteun sacara umum 62 kalayan poténsi 77. Sedengkeun rating anu ngaganggu pisan, éta nunjukkeun sabaraha padamelan anu diperyogikeun Caicedo pikeun dijantenkeun kipas favorit. Anjeunna pasti bakal hirup dugi ka diarepkeun.

Catetan End: 

Hatur nuhun pikeun maca ieu inpormasi dina carita budak leutik Moises Caicedo sareng biografi na. Kami arepkeun éta parantos ngailhamkeun anjeun pikeun yakin yén kegigihan nalukkeun sadayana. Sami-sami Caicedo henteu kantos nyerah nyobian janten anu pangsaéna dugi ka anjeunna ngahontal Kinérja.

Kedah urang ayeuna muji kolotna gelandang pikeun pangrojong pikeun karirna ku nyarios sareng ngalakukeun. Di lifebogger, kami bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi kalayan akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu saé, kedahna ngahubungi kami atanapi tinggaleun pesen di handap.

Wiki:

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Moises Isaac Caicedo Corozo.
Landihan:Kuring.
Jaman:19 taun sareng 3 bulan.
Tanggal lahir:Poé ka 2 Nopémber 2001.
Tempat kalahiran:Kota Santo Domingo di Ékuador.
Jangkungna di Kaki:5 Suku, 10 Inci
Jangkungna dina Cm:178cm.
Maén Posisi:Gelandang tengah.
Kolot:N / A
duduluran:N / A
Kabogoh:N / A
Zodiak:Scorpio.
Hobi:Liburan sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan.
Worth Net:Dina tinjauan.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar