Miralem Pjanic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents carita pinuh ku mangrupa genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu "The pelukis". Miralem kami Pjanic budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina akurat-Na, ngalipet gratis-najong, kitu ogé pangiriman ti kaayaan maot-bola tapi ukur sababaraha mertimbangkeun Miralem Pjanić urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Miralem Pjanic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Miralem Pjanić lahir dina dinten 2nd April 1990 di Tuzla, SFR Yugoslavia kiwari dipikawanoh sakumaha Bosnia jeung Hérzégovina. Anjeunna ngalahir ka bapana, Fahrudin Pjanić (a footballer nagara golongan katilu anu digarap hiji proyék tambahan) jeung ka indungna, Fatimah Pjanić (ibu rumah tangga dina waktu kalahiran Miralem urang).

Bulan sanggeus Miralem ngalahir, kulawargana pindah ka Luksemburg dina pilarian tina pastures greener, move mana engké tétéla jadi kaputusan konci nu disimpen hirup kulawarga urang salaku lahirna nya éta bulan sanggeus cuti maranéhanana, bray up dina perang nu nempo leungitna kahirupan sarta karuksakan sipat.

Settling di abode kapanggih anyar maranéhanana di Luxembourg, Fahrudin Pjanić terus Maen Bal na ngajemput hiji sisi Proyék salaku worker pabrik. Anjeunna ogé dijieun ngora Miralem marengan manehna ka trainings dina raraga neangan manehna acquainted jeung bal, percanten yén putrana bisa ongkos leuwih hadé dina olahraga.

kapercayaan Fahrudin urang teu ditanggung kaluar iman buta tapi hiji acara anjeunna disaksian mangsa salah sahiji lalampahan libur rutin maranéhanana ti Luksemburg kana Bosnia. Taun engké Fahrudi bakal ngelingan yen:

Young Miralem pernah bakal sono kasempetan tina Maen Bal, utamana salila perjalanan libur urang ti Luksemburg kana Bosnia nalika anjeunna boga kirang salempang ngeunaan sarakola. Anjeunna sering spends jam maén sarta juggling maén bal.

Diomongkeun salajengna, anjeunna dibagikeun kumaha bakal anjeunna hirup pikeun nginget salaku kapanggihna startling ngeunaan jangkung markisa Miralem urang keur maén bal

Aya lalampahan husus dina ieu anu urang anjog telat dina Peuting na i ekspektasi anjeunna janten gancang saré ukur bisa startled ku whacking disada tina garasi. Angkatan sareng bapa urang indit ka garasi expecting mun ngarti burglars. Tapi kami suprisingly kapanggih ieu Mirlem practicing.

Teu lila saméméh Miralem (yuswa 7) enrolled dina hiji tim divisi munggaran di Luxembourg, FC Schifflange 95 dimana anjeunna dibuktikeun dirina minangka hiji amalgam tina bakat jeung gawé teuas, hiji ceurik sampurna jarang exhibited ku bal mimiti-up.

Miralem Pjanic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -meta karir

Ieu di FC Schifflange yén Miralem nempatkeun up pintonan impressive yén Drew perhatian pramuka ti sababaraha klub Belgian, Walanda sarta Jerman. Dipandu ku bapana kalayan mentorship tina urut Luksemburg internasional, Guy Hellers. Miralem netep pikeun klub Perancis, FC metZ.

Miralem, saha éta di teens mimiti na di FC metZ dianggap klub pikeun janten Pad peluncuran nepi Kinérja. Hasilna, manéhna digawé naek ngaliwatan tim klub nonoman dugi anjeunna aman promotion ka tim mimiti klub sarta dijieun debut bari anjeunna umur tujuh.

Miralem Pjanic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek Pikeun Inohong

Sanggeus ngadegkeun nyalira di FC metZ tim mimiti Miralem dipindahkeun ka Lyon dimana anjeunna ngoleksi hiji gol pikeun klub anu ningal Real Madrid knocked kaluar tina 2009 / 2010 Liga Champions di Bernabeu.

Anjeunna oge mantuan samping na ngahontal semi-final ti kampanye sarua. Saterusna manehna dipindahkeun ka Roma di 2011 dimana anjeunna ngadegkeun dirina minangka hiji gelandang luar biasa di Italia urang Serie A. Méméh anjog Juventus sésana The, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Miralem Pjanic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Miralem Pjanic geus kalawan kabogoh longtime Na, Josepha saha ti nice, Perancis. hubungan maranéhanana ngahasilkeun anak, Edin anu lahir di 2014.

Sometime di 2013, aya rumor ngeunaan anjeunna ninggalkeun Josepha pikeun reporter seksi, Giorgia Rossi anu manéhna mimitian bobogohan di Milan. Sanajan kitu, éta rumor teu diadegkeun dina otoritas alus sakumaha Miralem rekindled on na sareng mareuman hubungan kalayan Josepha.

Salaku dina waktu pos ieu, saeutik geus dipikawanoh ngeunaan hubungan Miralem urang kalawan wag anyar na Francesca.

Miralem Pjanic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ageman sarta Atikan

Lamun datang ka ageman, Miralem Pyanich nangtukeun salaku Muslim. disposition agama nya wilujeng sumping ku fans Italia na anu sanajan keur sakitu legana Katolik anu ogé dipikawanoh pikeun toleransi agama maranéhanana.

Pantes nyebut mangrupa kanyataan yén Miralem geus nyieun usaha ngamekarkeun dirina kamampuan intelek ku diajar olahraga jeung atikan fisik di Universitas Sarajevo. Hiji jalan arang treaded ku geniuses maén bal.

Miralem Pjanic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta kapribadian

Miralem Pjanić geus dijelaskeun ku saloba hardworking a tret nu di andalan sukses karirna.

Dina physique, anjeunna boga jangkungna 1.78m, panon Hazel na geus salawasna nempo ngagem janggot mimitian ti tunggul nepi formulir pinuh.

Pikeun cap eta kabeh, anu Bosnia mangrupakeun polyglot anu speaks sahenteuna lima basa: basa Inggris, Italia, Jerman, Perancis sarta Luxembourgish, tapi heran teu nyarita basa Bosnia asli na.

Miralem Pjanic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Alesan Tukangeun nickname

Pjanic alatan kreativitas jeung kontrol jeung bal nya éta nicknamed "The pelukis". Gelandang ngabogaan istimewa dina nyieun assists nu nempo manehna jadi luhur nu mantuan panyadia di Serie A keur dua musim kaliwat.

Kanyataanna, urut béntang Brasil Juninho digambarkeun anjeunna, dina 2015, salaku taker tajongan bébas greatest di dunya.

"2Mire boga kualitas luar biasa. Anjeunna meureun pangalusna tajongan bébas taker di dunya kiwari. Taya Kuring yakin eta - anjeunna teh pangalusna ".

Miralem Pjanic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Socia Media Kagiatan

Miralem Pjanić ngabogaan hirup média sosial cageur sakumaha dibuktikeun ku kagiatan boisterous on handles média sosial-Na. Dimimitian kaluar kalawan Twitter, Béntang bal boga leuwih 371 pengikut ku tweets na sakitu legana karir dumasar.

Sami tiasa nyarios ngeunaan na kaca facebook dimana anjeunna boga nutup hiji juta pengikut ogé Instagram dimana anjeunna boga leuwih 2 juta pengikut.

kanyataan parios: Heuheu Miralem Pjanić budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu