Mil Jedinak budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mil Jedinak budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku genius Sepakbola anu paling dikenal ku nickname; "Janggot Sieun Sieun". Carita Budak Mil Jedinak Kami sareng Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun carita pinuh ku kajadian kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

maca
Andros Townsend budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Analisis Mile Jedinak's Bio ngalibatkeun Story budak leutik na, kahirupan mimiti, kolot, latar kulawarga, Pamajikan (Natalie Peacock), gaya hirup, patut patut sareng kahirupan pribadi.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan atribut Kapamimpinan na tapi sababaraha anu nganggap vérsi kami carita Mile Jedinak's Life anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

maca
Harun Wan-Bissaka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mile Jedinak Childhood Story - Kahirupan Awal sareng Latar Kulawarga:

Ngaran aslina nyaéta Michael John Jedinak. Anjeunna lahir dina 3rd dinten Agustus 1984 di Sydney, Australia. Michael téh tina turunan Kroasia sarta nickname na 'Mil' mangrupa salah sahiji golongan nicknames nu geus jenis jadi ngaran resmi Na.

maca
Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mil digedékeun salaku murangkalih di pinggiran kulon luar anu kasar sareng runtuh di Rooty Hill, Sydney sareng kolotna sareng nini-nini, dulur-dulur.

Saéstuna, Upami anjeun ngartos daérah, jalma-jalma anu lemah, waktos-waktos anu sesah anu dialami, maka anjeun bakal ngartos kumaha Mile Jedinak ngembangkeun kakuatan mental sareng tekad pikeun neraskeun sareng hasil dina salah sahiji anu paling hébat tahapan.

maca
Christian Benteke budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Jedinak sakali recalled. "Nini abdi éta ogé di wewengkon sangkan miboga jaringan kulawarga hébat. Mum na Pa digawé geulis teuas. Éta meureun tumaros bit tangguh, tapi teu bakal ngomong éta ekstrim. Intina, naon anu diala aranjeunna aranjeunna damel pisan pikeun kéngingkeun.

Éta henteu gampang, saur kuring seueur pendidikan abdi didasarkeun kana damel pikeun naon anu anjeun tiasa pikagaduh. Kuring neuteup deui abdi tiasa disebutkeun ngabogaan nilai jelema tumuwuh nepi mangrupa hal Kami hugely bangga tur hugely bersyukur ka kolot kuring keur jalan aranjeunna kuring dibawa nepi ".

Salaku budak, Mile ngahadiran Sakola Menengah Katolik St Augustine di Rooty Hill. Di sakola mangrupikeun tim maén bal. Anjeunna murag asih sareng kaulinan sareng ngajantenkeun karep sareng karir masa depan na ti saprak alit.

maca
Carita Budak Ayew Budak Ditambah Ditambah Fakta Biografi Untold

Nalika di sakola, Mil ilubiung sareng mingpin timna meunang sababaraha lomba. Anu berkesan pikeun anjeunna nyaéta PDSSSC, kompetisi anu diperebutkeun ku sadaya sakola Katolik Australia.

Saatos naékna nonoman, Mil nyandak bal ka tingkat salajengna ku ngadaptar sareng Sydney United pikeun karir nonomanna. Mil terus janten favorit klub nalika anjeunna asup ka sisi seniorna.

maca
Kisah Budak Alexander Sorloth Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Pikeun kéngingkeun seueur pangalaman, anjeunna angkat ka Kroasia (NK Varaždin), sareng Turki (Antalyaspor) dina Pinjaman sateuacan tungtungna angkat ka Éropa sareng dimana anjeunna teras janten kaptén Crystal Palace ogé bangsana. Ngan resep Tandaan Viduka, Captaining nagara na hartina dunya manéhna sarta sésana, sabab nyebutkeun, kiwari jujutan

maca
Tim Cahill budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Saha Natalie Peacock? Pamajikan Mil Jedinak:

Dina 2010, Jedinak nikah Natalie Merak. Maranéhanana dina hubungan pikeun lila sarta ngabogaan beungkeutan hébat saling. sababaraha ieu mindeng nempo dina rupa acara, sarta fungsi.

pamajikanana, Natalie Merak mangrupakeun urut modél ti Sydney. sababaraha ngabogaan putra ngaranna Andre sanggeus nikah maranéhanana di 2010.

maca
Tandaan Viduka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mile Jedinak Kahirupan Pribadi:

Mil boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Mil Jedinak kaunggulan: Anjeunna kreatif, gairah, berehan, haneut-hearted, riang, humoris.

Mil Jedinak kelemahan: Di sawatara titik dina jangka waktu, mil bisa jadi sombong jeung nekad.

Naon mil Jedinak diaku: Pasti, manéhna diaku nyokot cuti na ngabogaan fun sareng rerencangan.

maca
Gareth Southgate budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Naon mil Jedinak henteu janten: Keur dipaliré, nyanghareupan realitas hese, teu keur ngarawat kawas raja atawa kaptén.

Dina kasimpulan, Mile Jedinak mangrupikeun pamimpin lahir alami. Anjeunna dramatis, kréatip, percaya diri sareng dominan.

Anjeunna tiasa ngahontal naon waé anu dipikahoyongna dina sagala bidang kahirupan anu dilakukeun ku dirina. Tanpa ragu, aya kakuatan anu khusus dina Mil sareng status "raja leuweung" na.

maca
Harun Mooy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kahirupan Kulawarga Mile Jedinak:

Michael John asalna ti tukang kulawarga badag sarta tengah-kelas kalawan kavling nadya jeung sadulur. Ieu nini na anu kahiji hijrah ti Kroasia ka Australia dina mangsa Perang payuneun Wétan anu mangrupikeun bagian tina Perang Dunya II. 

Indung sareng bapakna anu warisan Kroasia sumping ka Sydney salaku murangkalih sareng ageung sareng nini-nini anu henteu leres-leres nyarios basa Inggris. Sapertos seueur sateuacan sareng saatos aranjeunna, aranjeunna nikah ka diri, mésér bumi mimiti sareng ningali kulawarga ageung ngalikeun.

maca
Tim Cahill budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mil asalna ti kulawarga anu ngagaduhan nilai inti. Dina tonggong padamelan imigran sareng étik kulawarga, kolotna Mile Jedinak ngabantosan sadayana nilai anu leres pikeun murangkalihna, khususnya Mil.

Kiwari, Miles katémbong salaku jalma anu parantos nampi warisan sapotong nilai kulawargana anu katingali dina cara anjeunna mingpin Socceroos sapertos Tim CahillHarry Kewell jeung Lucas ngantét sempet dipigawé kaliwat.

maca
Carita Budak Ayew Budak Ditambah Ditambah Fakta Biografi Untold

Mile Jedinak Fakta Biografi Untold - Carita Tukangeun Ngaranna:

Mil Jedinak parantos ngungkabkeun yén nami aslina nyaéta Michael - tapi disingget kusabab warisan Kroasia na. Jedinak janten karesep penggemar nalika usum mimiti di Aston Villa sareng jujuluk 'The Beard to be Feared' ku satia Villa Park.

maca
Christian Benteke budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Internasional Australia lahir di Sydney tapi asalna ti kulawarga Kroasia. Anjeunna nganggo singgetan tina namina, Mil - ngucapkeun Me Lay.

Kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Mile Jedinak Childhood Story kami plus fakta biografi anu henteu dibahas. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi ngahubungi kami !.

maca
Tandaan Viduka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar