Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Chapman'. Mikel Obi budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Nyanggakeun Dimimitian.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

John Michael Nchekwube Obinna katelah John Obi Mikel, John Mikel Obi atanapi Mikel John Obi lahir dina 22nd April 1987 di Jos ku Pa Michael Obi, PNS pensiunan jeung indung, Bu Irosu Obi, hiji awéwé bisnis.

Mikey sakumaha kawentar mangsa poé budak leutik nya éta hiji nak Linggarjati pikeun hebat pisan lila saméméh anjeunna pencét stardom. Salaku putra PNS SMP, manehna netep pikeun kahirupan leutik keur paling bagian tina nonoman-Na. Anjeunna kagungan bakat, sikep jeung endurance.This éta naon nyorong anjeunna kana hebat pisan.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kumaha perjalanan bal mimiti

Ieu kabeh dimimitian nalika bakat na ieu munggaran kapanggih dina pitch maén bal berdebu of Jos Metropolis Township primér Sakola anu anjeunna dihadiran. Anjeunna munggaran sighted ku Alhaji Babawo Mohammed Adamu, a euyeub lalaki jeung bal agén anu cicing katutup pikeun pitch nu.

Dina hiji wawancara ekslusif, ieu téh naon ceuk Alhaji Babawo Mohammed Adamu;

"Kuring bisa nyebutkeun tanpa kontradiksi wae nu ieu mah jalma anu kapanggih anjeunna (Yohanes Mikel Obi) nalika anjeunna ngan nak a. Kuring dirojong anjeunna dina kitu loba cara pikeun jadi naon anjeunna téh kiwari. Anjeunna maén di jalan deukeut ka aréa abdi dimana kuring ngangkat tur mantuan anjeunna. Kuring inget dinten munggaran kuring nempo manehna, abdi disebut anjeunna jeung ka manéhna ku naon geus I katingal dina anjeunna. Kuring mutuskeun pikeun mantuan manehna salaku kulawargana teu buoyant ka sponsor anjeunna, anjeunna ngungkabkeun.

sks teuing geus kungsi dibikeun pikeun peran pivotal Adamu dicoo dina karir fledgling of Obi. Sanajan anjeunna pernah perturbed, sakumaha anjeunna salawasna nyebutkeun manéhna ngabogaan pamahaman telepathic mahluk.

Numutkeun Alhaji Babawo Mohammed Adamu

"Mikel ilaharna nyaéta panggero pikeun neangan keur nasihat, sarta kuring mamatahan anjeunna dina naon atuh nyaho bakal alus keur anjeunna duanana dina karirna sarta isu sejenna. Yakin, manéhna ogé geus dibahas predicament na di Chelsea na teu kaget of move-Na dina Cina. Tangtu, seueur urang kudu beda pendapat tapi Mikel mangrupakeun bodo pisan alus; anjeunna téh jalma wengkuan, isin sakapeung sarta pohara friendly. Sarta anjeunna geus hijina pamuter yen kuring nyaho saha ngahormat babaturan heubeul sarta geus tetep sareng maranehna saacan tanggal. Anjeunna batur anu diaku nulungan nu kirang-bencong sarta ogé babaturanana, paling utamana babaturan heubeul na ".

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Mikel tur kageulisan Rusia, Olga Diyachenko geus bobogohan ti 2013 sanggeus aranjeunna papanggih anjeunna di London.

Kana pasamoan maranéhanana, Mikel éta gancang murag asih jeung Olga Diyachenko Alegra anu dad is a billionaire Rusia kalayan rantay usaha di London. Anjeunna boasts ratu Rusia nya alus dina nyieun hidangan Nigerian.

Mikel Obi, Pamajikan / kabogoh jeung bapa, Inlaws lanceukna

Hubungan-Na jeung dirina dimimitian lila sanggeus anjeunna réngsé hubungan jangka panjang na jeung populér ex Nigerian Delta Sabun kageulisan Ratu, Sandra Okagbue.

Modél Nigerian, aktris sarta pengusaha anu hails tina kaayaan Anambra teh kokolot genep barudak jeung putri ti Obi telat (Raja) tina Onitsha, Nigeria Ofala Okechukwu Okagbue.

Biasana ieu sakali éta Miss Delta Sabun kageulisan pageant pikeun 2010 diayakeun ku Oranyeu Narkoba.

"Dua manuk cinta anu geus bobogohan for nyak 3 taun sakali mutuskeun pikeun ngégél hubungan maranéhanana. roman maranéhna geus dipelak kuat ku sapoe Sandra kapaksa nampanan ka gelandang Chelsea di imah UK-Na.

Tilldate, salah henteu nyaho naon nu salah antara dua manuk cinta. Ngayakeun teu saha nyaho anu peupeus anu Éta haté na naha Mikel mutuskeun pikeun settle pikeun nona bodas euyeub. langsung saatos direcahna maranéhanana, Sandra éta gancang nyebarkeun sapotong lila denying hubungan dirina jeung béntang maén bal.

Numutkeun dirina, "Ieu pikeun nginpokeun umum nu masarakat yén carita ayeuna foretelling hiji pernikahan diusulkeun antara kuring, Sandra Okagbue, sarta Mikel Obi, nyaeta sagemblengna lepat. Aya geus pernah geus proposal sapertos antara boh urang sumawona hiji perjangjian, atawa malah hiji tanggal pernikahan sakumaha dikabarkan. "Teu aya bebeneran dina laporan nu Mikel Obi na I nu lalaki nikah".

"Aya geus loba teuing carita palsu ngeunaan kuring di tulak, Sarta sababaraha blog. Ngaran kuring geus dikaitkeun jeung sababaraha urang saha Kuring keur konon akrab dikaitkeun jeung. Sababaraha ieu laporan palsu malah indit sajauh meunangkeun éta imah kulawarga kuring ieu meuli ku ieu babandingan suitors. Ieu disheartening. Kuring datangna ti reputable kulawarga karajaan na, kami mangrupa jalma hardworking. Kami geus kahontal sagala kami kudu ngaliwatan iman ka Allah sarta gawé teuas ".

"Kuring bakal resep implore nu terhormat Ladies jeung gentlemen of pencét mangga salawasna resmina pariksa naon inpormasi aranjeunna hoyong nyebarkeun ngeunaan kuring sateuacan medarkeun ".

"Hatur nuhun pikeun rojongan dawam Anjeun."

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Settling kalawan Olga

Mikel sanggeus direcahna na meunang eupan nepi ka bobogohan katresna Nigerian dina hubungan muka. Anjeunna kapaksa settle kalawan batur manéhna karasaeun bakal masihan anjeunna karapihan tina pikiran jeung worries Lesser lolobana sakumaha Wasalam tungtutan finansial ti nagara imahna. Ieu lamun billionaire putri Olga sumping kana hirupna.

Numutkeun Mikel."Jiwa abdi seuri ngaliwatan haté kuring sarta haté kuring seuri ngaliwatan haté kuring. Kuring geus tungtungna sumebar imut beunghar haté hanjelu kuring ". Loba Nigerians utamana Ladies anu panjang boga anjeunna di salaku lalaki maranéhanana ngarasa kuciwa kana loosing Mikel ka nona bodas. Sanajan kitu, sababaraha stills understands naha manehna nyieun kaputusan misalna.

Saloba Nigerians rata bakal nempatkeun éta, - eta anu dipikaharti yén lamun urang meunang euyeub, sadaya maranéhna rék nyaeta mun akumulasi kabeungharan tinimbang distribusi kabeungharan. Aranjeunna condong balik salila salaki richer pikeun ngurangan kacenderungan pikeun aranjeunna dikabaran kabeungharan maranéhna pikeun kulawarga miskin di-hukum. Ieu kasus Mikel saloba bakal nyebutkeun.

Mikel sarta Olga geus dipelak babarengan salaku sababaraha kantos saprak maranéhna patepung di London. Aranjeunna geus diajarkeun sorangan kumaha diajar tina saling na kumaha pernah nyerah kana diri.

Duanana pihak mutuskeun pikeun mibanda anak dina nawar nyieun beungkeut langgeng. Saluareun ekspektasi maranéhna sumping putri kembar.

Sanggeus nyangking mum balik ti rumah sakit jeung geus ditanya ku babaturan ngeunaan kumaha anjeunna karasaeun ngabogaan putri kembar, Mikel peletakan handap, istirahat lontar-Na dina éta kecap di handap;

"Gaduhan putri kembar, ngajadikeun nu katingali hirup dina cara béda. Na kawas ragrag asih deui ".

Mia na Ava geus dipelak nepi ka jadi thee permata dina panon indungna maranéhanana sacara.

Mikel Obi awéwé, Ava na Mia

Ningali éta tumuwuh nepi mangrupakeun hoshosan. Kanyataanna, Kalimah henteu cukup pikeun nganyatakeun ka cinta saratna Mikel boga keur kulawargana.

Mikel Obi urang kulawarga

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Pa urang Kidnap

dad Mikel urang, Pa Obi geus sakali geus diculik ku dua serdadu Nigerian anu nungtut £ 2.4 miliar Mekah ka aman ngaleupaskeun manehna.

Serdadu belonged ka gaya tugas ditugaskeun ka hansip Jos, hiji kota populér troubled ku kekerasan étnis jeung religi. Tapi tinimbang ngajaga karapihan, nu prajurit dipake wahana militér eureun Michael Obi sakumaha anjeunna drove imah tina karya jeung whisked anjeunna jauh.

Ieu kumaha kajadian kajadian nurutkeun lulugu Pulisi, ceuk Bapak Ayeni;. - Serdadu ngawartoskeun Bapak Obi komandan maranéhanana hayang ningali manehna. Tanpa sieun, manéhna indit ka minuhan komandan militér di van nu. Aranjeunna gancang drove anjeunna jauh ka rungkun kandel dimana anjeunna parah keok. Ngéléhkeun anjeunna nepi éta nempatkeun sieun di anjeunna nu aranjeunna sangka bakal nyieun negiotiations balik ogé. The kidnappers ngawartoskeun Bapak Obi "pikeun masihan aranjeunna $ 4bn (£ 2.4bn), nu aranjeunna didadarkeun salaku 'robah hayam' pikeun Mikel, klub Chelsea sarta paling importantly, boga anak Romawi Abrahimovic. Kuring yakin Chelsea FC éta pisan euyeub periode, Ayeni ceuk .. lalaki abdi raided nu hideout Kano mana kidnappers diayakeun bapana Mikel urang, freeing anjeunna jeung néwak genep disangka kidnappers nu kaasup salah sahiji prajurit awewe.

kidnappers Mikel Obi bapa urang

Mikel ceuk nyulik nu ngajempolan anjeunna alatan kulawargana pernah ngalaman masalah sagala aya saméméh.

Pa Obi ka wartawan:

"Aya lima aranjeunna sarta maranéhanana diasah di baju seragam militér. Kana approaching aranjeunna pikeun némbongkeun tulak kandaraan kuring, maranéhna langsung kadorong kuring kana kandaraan maranéhanana dicét dina kelir militér sarta mimiti ngajalankeun pisan gancang.

Kuring pernah terang kandaraan hiji bisa ngapung kawas that.This ieu lamun eta sumping ka pikiran kuring nu ieu mah diculik. Langsung abdi terang ieu Kidnap a, i dimimitian begging aranjeunna pikeun rahmat, tapi maranéhna diteundeun slapping jeung ngéléhkeun kuring mercilessly. Aranjeunna diteundeun kuring di hiji tempat dahsyat. Kuring masih teu nyaho kumaha abdi endured ".

Salila waktu leungit bapana, Mikel éta cukup kuat neruskeun maén keur Chelsea - dimimitian patandingan ngalawan duanana Stoke Kota tur West Bromwich Albion. Kana observasi dad na geus dileupaskeun, anjeunna gancang indit online hatur dulur di Nigeria, kulawarga jeung babaturanana, Chelsea FC jeung fans maranéhanana sarta agén-Na pikeun rojongan total maranéhanana salila waktu dahsyat ieu.

manajer Chelsea Andre Villas-irfani hailed nu "Kateguhan méntal endah" ditémbongkeun ku gelandang di hudang nyulik bapana.

A Chelsea dina pernyataan ogé ngomong: "Mikel geus ditémbongkeun komitmen beredar sarta profesionalisme salila ieu paling hese kali, sarta klub bakal neruskeun nawarkeun rojongan lengkep -na pikeun anjeunna jeung kulawargana."

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Hubungan jeung Ladies Nigerian

Mikel ieu dugaan bisa romantically dikaitkeun jeung sababaraha Jumlah salingkuh jeung kanyahoan Ladies geulis ti Nigeria.

Mikel Obi na Genevieve- The Untold Story

Mikel Obi na Geneviève Nnaji mimiti hubungan kerja maranéhna lamun maranéhanana duanana disaluyuan ku Amstel Malta salaku duta. Mikel spoke ngeunaan Diva layar mupus rumor dating mangsa hiji acara diayakeun kanggo brand Nigerian Breweries di Lagos.

Cenah:

"Urang gawé bareng, éta hubungan gawé". "Urang endorsed Amstel Malta babarengan, manehna mangrupa jalma pisan nice; Kuring spoke ka dirina sababaraha kali manehna hiji jalma pisan denok ".

Mikel Obi ieu sakali isukan karamat Rita Dominic.
Numutkeun loba anu ningal pics maranéhanana, aranjeunna sigana jadi leuwih ti babaturan ngan normal.

Anjeunna sakali flew nyalira mun Abuja langsung saatos kaulinan Minggu tangtu di Calabar ningali dirina. Duanana geus sighted dua kali afterwards. Dua sakali ngawarah pikeun photograph, anu disababkeun sababaraha ibu ka wag yén dua béntang kasampak lucu babarengan jeung nu maranéhna bisa jadi hiji patandingan pohara alus, ditilik ku sapotong photograph.

Kanggo sabagéan ageung Nigerians, mustahil keur dua mun ngan ngahaja ngajalankeun kana silih mahluk nu loba selebriti Nollywood Nigerian geus di London tanpa ngajalankeun kana saha sumawona Mikel anu salawasna mibanda jadwal ketang.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Instagram serangan ku cemburu Nigerian Girls

Timburu Nigerian Girls anu pamakéan pikeun ngahina kabogoh Mikel urang (Olga) on Instagram. Mikel nyaéta roti bakar badag tina loba Ladies Nigerian sarta maranéhanana bener dont kawas kanyataan yén manéhna indit pikeun nona bodas.

Deui jadi pamajikanana dipasang anjeunna dahar spaghetti jeung salah sahiji putri kembar Na, katresna Nigerian nyandak ka Instagram pikeun serangan sejen. tingali kahandap;

serangan Olga Instagram

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cicingeun Fathering Dua Barudak

Eta geus ngalaporkeun yén Mikel Obi geus bapa rusiah dua barudak sanggeus hubungan pondok dua awéwé. Laporan nyebutkeun manéhna ngabogaan putra teuing heubeul na putri ngora nu anjeunna hides ti sorotan umum. Moreso, anjeunna sakali meuli £ 500,000 detached harta di London pikeun putrana jeung indung budak urang.

Ogé, anak rusiah sejen na, hiji putri sarta nya indung 23 taun heubeul nu nyarios ka cicing di Selatan Inggris. Sanajan kitu éta dua awéwé dikabarkan henteu weruh ngeunaan unggal lianna.

The Sun dina Minggu sakali dicutat yén Mikel patepung indung putrana urang di pihak di London. Sanggeus manéhna ngababarkeun, sumber nyebatkeun, Mikel 'Sapuk pikeun masihan puluhan dirina rébu taun di upkeep' sarta 'sapuk pikeun masihan dirina hiji mobil anyar unggal tilu nepi ka lima taun.'

'Cenah manéhna hayang maénkeun peran dina kahirupan maranéhanana. Anjeunna jeung mum di aya di istilah ramah tur manehna teu Harbour sagala parasaan goréng ka arah manehna, sugan sabab ceuk urang nyawang sanggeus dirina jadi ogé. '

A sobat deukeut mama orok na sakali ngadawuh: 'Manehna teh teu ti kulawarga ogé-off na teu ayeuna earn teuing, tapi manehna drive sakitar dina mobil anyar. Manehna sigana geus datang kana duit saprak ngabogaan budak orok. Simkuring di lingkungan nu weruh manehna geus ngajaga hiji profil low. '

Sanajan kitu, hiji juru carios footballer ieu dicutat ku Sun dina Minggu sakumaha ngadawuh: 'Ieu mangrupa zat sagemblengna swasta. John nyadiakeun keur tur paduli keur barudak sarta baris nuluykeun pikeun ngalakukeunana. Anjeunna miwarang yen privasi maranéhna jadi dimangfaatkeun. '

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Disrespecting Wartawan Nigerian

Di anjeunna geus "sombong, cucungah jeung snobbish '

Mikel Obi: "Kami moal ambek dina Media Nigerian nalika maranéhna sok nulis naon salahna, éta kawas aranjeunna nu ngan lakukeun pakasaban maranéhanana. Éta rék ngajual tulak maranéhanana. Kuring keur teu nyebutkeun Mikel nanaon tapi lamun urang tingali Mikel dina kaca hareup tulak, maranéhna balik na dibeuli na Jigana maranéhna anu nyieun rada loba duit tina éta.

"Abdi bogoh kana nyarita kalawan pencét tapi Abdi bogoh eta nalika hal anu dipidamel leres, Abdi bogoh ka nyarita ka pencét tapi Kami anu jalma sibuk ogé anu geus ngagaduhan jadwal ogé, anjeun moal bisa ngan datang ka kuring terus ucapkeun Mikel abdi hoyong wawancara anjeun, hal anu henteu dipigawé ku cara éta, lamun hal anu dipidamel leres, abdi baris hormat urang, abdi moal ngalakukeun wawancara, tapi lamun hirup teu ditata bener, moal bisa ngan papanggih kuring di lobi of a hotél , anjeun papanggih kuring di jalan terus ucapkeun abdi hoyong nyarita ka anjeun, teu dianggo jalan nu".

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Isu kalawan owning 5 Bentleys

"Hiji hal anu Nyaan teu balik kana tulak Nigerian, teu siga kuring teu paduli tapi anjeunna disebut abdi, Agen kuring disebut abdi, anjeunna di Nigeria sarta cenah kuring aya rumor nu kuring gaduh lima Bentley urang, Kami kawas naon, lima Bentley urang, naon keur akang I ngalakonan jeung lima Bentley urang sipatna sagala mobil sarua atawa nu aranjeunna nyarios I bisa mibanda lima kelir béda lajeng.

"Jigana eta bisul handap pikeun nalika anjeun lakukeun bener oge, lamun hal bade ogé pikeun anjeun, anjeun jadi naon urang ulah ngaharepkeun nu jadi, naon jalma ulah ngaharepkeun nu ngahontal, anjeun nyaho aya nu salawasna bade jadi rumor ngalayang di ditu di dieu., éta sadayana gumantung kana kumaha ogé anjeun ngatur diri sanajan, anjeun curtail diri ti hal anu teu bener pikeun anjeun, abdi hoyong maén game ieu waktu anu pohara lila, Abdi bogoh Chelsea, abdi bakal resep nepi ka rengse Karir abdi didieu di Chelsea tapi gumantung kana naon kajadian, anu asalna na mana, éta bal, urang wajib ningali naon hareup nahan ".

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Snubbing selebritis Nigerian

Mikel geus sakali geus dituduh keur snubbing populér Nigerian Musik Katerangan, 2face ku nampik hiji ngocok leungeun dina klub anu di bogor. Numutkeun sumber koran Nigerian.

Mikel Obi Vs 2Face- The Untold Story

"2face patepung Mikel dina hiji wengi klub London, sarta proceeded mun némbongkeun footballer nu sababaraha cinta, tapi mikel spurns anjeunna. Ieu ngagaduhan anjeunna angered. 2face ngarasa jadi ngadek, angkat ka studio jeung nyimpen humandeu-Na dina lilin ".

Ikon Musik nuluykeun rék dipegatkeun hiji lagu judulna "Ngan kuring" nu kagungan dina lirik na di PIDGIN Nigerian basa nyebutkeun (Euweuh jadi everybody sabi muter bal). It boga harti Inggris; (Teu everybody weruh kumaha carana maén bal).

Sababaraha taun ka handap jalur, 2Face, dina wawancara panganyarna kalawan Brila FM, quashed rumor kajadian sapertos hiji kantos nyokot tempat na hanacaraka anu lagu ieu pernah hiji lagu diss atawa ngeunaan Mikel. 2Baba ogé ngungkabkeun yén nalika anjeunna Nu Uninga Ngeunaan rumor waktu eta, anjeunna nempatkeun nelepon ngaliwatan ka maestro midfield sarta aranjeunna réngsé nepi gaduh seuri leuwih rumor.

Cenah: "Dina waktu atuh lagu, Mikel tadi isu kalawan henteu mampuh pikeun némbongkeun up for kaulinan Super garuda tangtu, lajeng sababaraha gosip monger pohara alus ngangkat hiji garis tina lagu abdi salaku Wasalam patriotisme nuju ngawakilan tim football Nasional lumpat kalawan carita tina hiji Rift antara urang, abdi spoke kalawan Mikel on telepon jeung urang kungsi seuri alus ngeunaan eta. "

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mabok nyetir Ngaluarkeun

Mikel éta henteu alatan maén di buruan sakumaha anjeunna porsi gantung a. Anjeunna mutuskeun pikeun balik kaluar mun dinner mana dihakan antara opat jeung lima gelas anggur sanggeus ningali antrian timnya di Stamford Bridge.

Anjeunna kapanggih janten ampir dua kali wates nalika dieureunkeun ku pulisi dina Range hideung na Roger di Fulham Jalan, kuloneun London. Hakim Kabupaten Jeremy Coleman ngalarang anjeunna ti nyetir pikeun 15 bulan sarta maréntahkeun anjeunna mayar £ 1,580 di Pangadilan West London Magistrates '.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -The Michael / Mikel kasalahan

Salila olahan keur FIFA Dina-2003 Championships Dunya 17, The Football Association Nigerian salah dikintunkeun "Michael" salaku "Mikel" pikeun turnamén di Finlandia.

Anjeunna mutuskeun tetep nami anyar, nyebutkeun yen eta kungsi ring husus ka eta. Dina 31 Juli 2006, anjeunna nyatakeun yén anjeunna prefers disebut Mikel John Obi gaganti Jajang Obi Mikel, sakumaha anjeunna ngalaman ilahar geus disebut. campuran ieu nepi boga anu bisa dipilih dina paspor na.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -mimiti Karir

Anjeunna ngamimitian karir sepak bola resmi na dina yuswa 12 nalika anjeunna ngangkat salaku footballer Sarbini ti leuwih 3000 bakat ngora maén di napsi Football Akademi nu renowned.

The napsi bal akademi éta hiji tim anu di éta waktu nu tangtu ieu ogé dipikawanoh for kamana sabudeureun Nigeria milarian pangalusna aya ti béntang hareup upcoming, bakat ngora mun engké ngaléngkah ka bal rada leuwih profésional. Geus lajeng Obi ngadeg kaluar ka sadaya pramuka. Anjeunna meunang ngangkat maén dina tim luhur-hiber Plateau Serikat ogé dipikawanoh pikeun nyieun béntang ti pamaén kawas Celestine Babayaro, Koswara Obinna, Chris Obodo jeung loba deui nu dipindahkeun dina keur diputerkeun dina tim Éropa sarta ngalambangkeun nagara maranéhanana engké on di careers maranéhanana. Engké katelah John Obi Mikel, anjeunna gaining headline pikeun nagara na di handapeun-17 Championships Dunya FIFA diayakeun di Finlandia. Salajengna anjeunna nuluykeun sidang pikeun Afrika Kidul klub AJAX Cape Town, Lyn di Norwégia saméméh ngagabung Chelsea FC. sésana nyaéta sajarah.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Naek ka Inohong

Dina usum panas tina 2005, Mikel dicoo pikeun Nigeria di Championships Pemuda Dunya FIFA diayakeun di Walanda. Anjeunna kagungan hiji turnamén unggulan dugi Nigeria ngahontal final, dimana maranéhna leungit 2-1 ka Argentina. Anjeunna meunang Silver Ball sanggeus diundi pamuter pangalusna kadua pasanggiri urang.

Mikel meunang U-20 Silver Football sanggeus diundi pamuter kadua pangalusna turnamén di 2005. Anjeunna ogé dilélér jeung Ngora Player Afrika tina pangajén Taun di 2005 na 2006. Ieu Lionel Messi anu meunang pamuter pangalusna sarta luhur scorer pangajén.

Mikel Obi- Kumaha eta kabeh dimimitian

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Transfer Controversal ka Inggris

Dina 29 April 2005, sababaraha poé sanggeus Mikel ngancik 18, klub Premier League Manchester United ngumumkeun yén nagara éta sempet struck deal jeung klub Norwegia Lyn Oslo mun asup pamaén. ramatloka Serikat urang ogé ngaku yén maranéhna sempet dipigawé deal hiji langsung kalayan rumaja jeung yén anjeunna ngalaman nandatanganan kontrak jeung ngiluan maranéhna.

agen Mikel urang anu bypassed sakumaha klub nu persuaded nu youngster mun asup kontrak opat taun tanpa ngagambarkeun. Lyn Oslo disangka dikirim fax ka agén na mancanagara, meunangkeun layanan maranéhanana anu henteu panjang diperlukeun ku Mikel. Laporan ngomong deal éta mimitina patut £ 4 juta, sarta bakal ningali pamuter nu sumping di Old Trafford dina Januari 2006.

Rival samping Premier League, Chelsea, engké ngaluarkeun counter-ngaku suggesting yén maranéhna geus ngalaman hiji perjangjian jeung Mikel sarta agén-Na, tapi Lyn Oslo nampik ngaku ieu. Sanajan kitu, laporan saterusna dituduhkeun yén Chelsea ngaku geus kalibet dina nyusun move aslina pamuter urang ka Éropa ku pintonan pikeun Signing anjeunna dina tanggal engké. Zat salajengna ieu ditambahkeun kana ngaku ieu sanggeus eta ieu kaungkap pamuter miboga impressed manajer Chelsea Jose Mourinho bari latihan kalawan pakuat mimitina-tim klub urang salila usum panas tina 2004.
Mikel dikedalkeun delight na di gabung Serikat dina konferensi pers hastily disusun, dimana anjeunna gambar nyekel up a kaos Manchester United, anu bore jumlah pakuat 21.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Nalika bade meunang tangguh

Handap Signing na tina kontrak kana gabung Manchester United, aya klaim ti Norwégia yén anjeunna ngalaman narima sababaraha Telepon ngancam ti sumber nu teu dikenal. Mikel ieu ditugaskeun satpam na dipindahkeun ka hotél aman. Sanajan kitu, dina bulan Méi 11, 2005, gelandang indit leungit salila kaulinan Norwegia Piala ngalawan Klemetsrud; anjeunna ngalaman teu acan dipilih pikeun pertandingan tapi geus ningali ti lapak. Whilst pamuter ieu dipercaya geus ditinggalkeun ku salah sahiji ajen-Na, John Shittu, anu tadi ku kiwari flown ka minuhan Mikel, leungit na sparked sinyalna média masif di Norwégia jeung ogé provoked hiji panalungtikan pulisi sanggeus sutradara Lyn Oslo Morgan Andersen dijieun klaim dina média Norwegia nu Mikel geus 'diculik' '. klaim ieu anu engké ulangan ku asisten manajer Manchester United urang Carlos Queiroz, anu dituduh Chelsea keur aub dina dugaan 'nyulik'.
Ieu salajengna mecenghul éta Mikel kungsi ngumbara ka London jeung agén na John Shittu. manajer Manchester United Alex Ferguson dianggap iinditan ka Oslo nganjang Mikel, tapi mutuskeun ngalawan ieu sanggeus Mikel ieu dilaporkeun geus ditinggalkeun nagara. Tinggal dina hotél London, sarta sababaraha salapan poé sanggeus ngiles, Mikel nyatakeun on Langit Olahraga News yén anjeunna ngalaman kungsi pressurized kana Signing kontrak kalayan Serikat, klaim furiously rebuffed ku duanana Manchester United na Lyn Oslo. Mikel ogé ngaku yén anjeunna ngalaman nanya ka klub keur minggu ka pikir ngeunaan eta, tapi anu pamundut ieu nolak jeung klub pressured anjeunna kana Signing tanpa Advisors na keur hadir. klaim Mikel urang, upami leres, bakal hartosna yén Manchester United sempet acted di breach of FIFA na FA aturan. Mikel ngawartoskeun media Britania nu Chelsea éta klub anjeunna genuinely hayang asup pikeun. Dina respon kana acara ieu, Serikat dijieun keluhan resmi ka FIFA ngeunaan paripolah duanana Chelsea sarta agén pamuter urang, John Shittu na Rune Haunge, geus hina pikeun peran na di George Graham bungs skandal. FIFA mecat klaim ieu dina bulan Agustus 2005 nyarios aya bukti cukup pikeun nyangking hal ngalawan Chelsea.
Saatos pasanggiri, Mikel gagal uih deui ka Lyn Oslo, sareng klub na badé ngalaksanakeun keluhan sareng FIFA. Tanggal 12 Agustus 2005, FIFA maréntahkeun yén Mikel kedah uih deui ka Lyn Oslo ningali kontrak na ka klub Norwegia, sedengkeun aranjeunna bakal mutuskeun dina tanggal engké naha kontrak anjeunna ditandatanganan sareng Serikat kedah dijunjung atanapi dibatalkeun. Saatos reureuh langkung sasasih, Mikel tunduk kana kaputusan FIFA sareng wangsul ka Lyn Oslo dina awal Séptémber 2005 saatos tilu bulan henteuna. Tinimbang ngantunkeun FIFA pikeun nangtoskeun validitas kontrak anu ditandatanganan sareng Manchester United, Chelsea campur tangan ku tanaga pikeun ngalereskeun saga transfer ngaliwatan rundingan sareng Lyn Oslo sareng Manchester United.
On June 2, 2006, Chelsea, Manchester United na Lyn Oslo ngahontal hiji pakampungan pikeun ngabéréskeun masa depan pamaén. pendaptaran Mikel urang éta bisa ditransfer ti Lyn ka Chelsea; Manchester United sapuk pikeun nungtungan perjangjian pilihan maranéhanana jeung Mikel. Dina watesan perjangjian ieu Chelsea sapuk mayar Manchester United £ 12 juta, satengah mayar kana finalisasi tina kontrak sarta séjén satengah Juni 2007, sarta Lyn £ 4 juta, satengah payable geuwat na satengah Juni 2007. Salaku hasil tina pakampungan ieu, sadayana klaim dina urusan ieu anu ditarik. Dina tanggal 19, 2006, Chelsea anu dibales hiji diturutan ngerjakeun posisi gelandang sanggeus aranjeunna réngsé £ 16 juta Signing Juni 2006.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Rékam ngalirkeun

Anjeunna kagungan laju parantosan lolos tina 89.93% leuwih na 3 taun munggaran di Chelsea. Ieu leuwih luhur batan saha di liga Premier leuwih jaman éta.

Pikeun tilu taun ieu, anjeunna teh pamuter pangalusna di liga Premier anu pernah leungit loba bal. Anjeunna nu pangalusna dina pas pondok alus.

Mikel Obi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -LifeBogger rankings

Chapman mangrupakeun genius di jabatanna. Thou anjeunna teu meunang teuing kiridit keur usaha manéhna teu keur timnya. Urang masihan anjeun Ngarecah rankings na di handap.

Heuheu Mikel budak Story Ditambah Untold Biografi fakta. Mangga parios sabudeureun pikeun artikel langkung nu bisa Anjeun pikaresep.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu