Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Pinterest sareng SkySports
Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Pinterest sareng SkySports

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "palatih". Kami Mikel Arteta Childhood Story Ditambah Untold Biografi Fakta nyababkeun anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup naékna Mikel Arteta
Hirup naékna Mikel Arteta. Gambar Kiridit: Pinterest sareng SkySports.

analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung fakta saeutik-dipikawanoh sejenna ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang prospek na pikeun kapasitas managerial. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun versi Mikel Arteta's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Dimimitian pareum, Mikel Arteta Amatriain lahir tanggal 26 Maret 1982 di kota basisir San Sebastián di Spanyol. Anjeunna ngalahir ka kolot anu anjeunna sigana sigana ngungkabkeun ka dunya saatos ngarobah kaunggulan Arsenal saé.

Mikel Arteta ngalahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho.
Mikel Arteta ngalahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho. Gambar Kiridit: PxHere sareng Pinterest.

Étnisasi Spanyol Hispanik sareng sababaraha asal kulawarga anu kawéntar diangkatna di kota kalahiran di San Sebastián dimana anjeunna ngiringan di barengan anggota kulawargana leutik anu katelah. Ngembang di San Sebastián, orok Arteta janten budak leutik nalika anjeunna mendakan kaayaan kasehatan anu jarang dimana haténa henteu kéngingkeun pasokan getih bersih. Balukarna, anjeunna peryogi operasi jantung darurat anu ngan ukur sababaraha dokter di Spanyol anu gaduh pangaweruh praktis.

"Kuring yakin kuring anu munggaran anu aya di Spanyol pikeun ngalaman operasi anu khusus sareng dokter saur teu aya kasempetan anu kuring tiasa ngalakukeun kagiatan olahraga saatosna".

Arteta kéngingkeun sifat langka ngeunaan bedah kahirupan awal na.

Mikel Arteta kéngingkeun operasi jantung anu nyalametkeun nalika murangkalih.
Mikel Arteta kéngingkeun operasi jantung nyalametkeun nalika murangkalih. Potret Gambar: TheSun & GYB.

Padahal, Arteta ngagaduhan karep pikeun maén bal sepuh sahingga sepuhna teu tiasa ngeureunkeun anjeunna tina nikmati olahraga. Ku kituna, bapak sareng ibuna konsultasi para ahli médis pikeun nangtukeun kumaha résiko éta sabab Arteta henteu kantos nyerah markisa bal.

“Aranjeunna sieun yén aya anu goréng meureun aya kajadian kuring dina hiji poé nalika maén di lapangan. Tapi, haté kuring ngan ukur kuat tibatan sababaraha taun dugi ka henteu janten deui masalah ”.

Katingali Arteta.

Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Dina waktos Arteta yuswa 8 taun 1991 anjeunna mimiti ngawangun karir maén bal di klub nonoman amatir anu disebut Antiguoko di San Sebastián. Nalika aya di klub lokal, Arteta ngora nimukeun tujuan di maén bal, diasah anjeunna teknis na finesse sareng nyéépkeun sapatu na pikeun karir anu bakal nyandak anjeunna jauh ka luar Spanyol. Éta ogé di Antiguoko yén Arteta ngasuh silaturahimna sareng Xabi Alonso, hiji peer lokal anjeunna sateuacanna bakal ramah dina dasar persaingan séhat antara aranjeunna. Para nonoman anu teraskeun dina paméran anu teu leres sareng skill sareng bravado janten teu pisah sareng nekad maén pikeun tim maén bal anu sami.

Mikel Arteta sareng Xabi Alonso silih terang antara umur ngora pisan sareng henteu kaisahan di klub nonoman Antiguoko.
Mikel Arteta sareng Xabi Alonso silih terang antara umur ngora pisan sareng teu leupas di klub nonoman Antiguoko. Kiridit Gambar: DreamTeamFc.

Hasilna, kaputusannana 100% katebak nalika duanana nampi uleman pikeun ngawangun karir di klub lokal. Ngadeg sisi-sisi di tengah kota tengah, Arteta sareng Alonso ngarahkeun témpo unggal pertandingan pikeun Antiguoko; jangkauanana sareng akurasi aranjeunna mangrupikeun tetempoan anu pikaresepeun pikeun para peminat sareng lawan sami nalika aranjeunna ngabantosan tim pemuda pikeun meunangna dina turnamén saatos turnamén. Arteta sareng Alonso antukna dipisahkeun nalika tilas narik minat ti Barcelona samentawis éta séda angkat ka Real Sociedad.

Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Siga carita anu paling péngkolan pamaén janten, manajemén Arteta ngiringan karier bal-balan ti mimiti Barcelona dimana anjeunna henteu kantos ngajantenkeun tim pangurus klub. Sanajan kitu, anjeunna mendakan stabilitas dina injeuman di PSG sareng parékam kamajuan anu signifikan sareng Rangers. Dina taun 2004 Arteta ngagabung Real Sociedad dina raraga pikeun nungtut umur na pikeun maénkeun barengan pal lami Xabi Alonso.

Hanjakalna, Alonso parantos angkat ka Liverpool, pamekaran anu ngadamel duo henteu pernah dicoo babarengan salaku profésional. Pikeun ngudag éta sadayana, Arteta gagal netepkeun dirina di Real Sociedad tapi bahagia disaluyuan ku Everton di taun 2005. Perhatosna yén éta kalayan Toffees yén Arteta kagungan putusanna salaku pamuter, anu munggaran ku janten kipas favorit sareng teraskeun ka sababaraha panghargaan.

Mikel Arteta ngagaduhan narabas salaku pamuter bal di Everton.
Mikel Arteta gaduh narabasna salaku pamuter bal di Everton. Kiridit Gambar: HITC.
Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Numpak dina catetan lagu na anu pikaresepeun, Arteta ngagabung sareng Arsenal sareng nyambut damel dugi ka janten kaptén klub. Pamain anu lami dijantenkeun malah digelar "Pelatih" ku kaseueuranana kusabab gangguan na pengkuh dina pembuatan kaputusan ngajantenkeun anjeunna tekad pikeun mindahkeun kana manajemén. Kituna éta teu heran yén Arteta ngagabung Pep Guardiola urang staf tukang kamar di Man City saatos ngagantung sapatu na di 2016.

Mikel Arteta nyebarkeun aspirasi manajeménna ku terus-terusan campur dina ngadamel kaputusan di Arsenal.
Mikel Arteta nerangkeun aspirasi manajeménna ku terus-terusan campur dina pembuatan kaputusan di Arsenal. Kiridit Gambar: Eunteung.

Cukup dicatet yén Gawé sareng Pep Guardiola di Man City nyiapkeun Arteta pikeun kalungguhan manajemén anu pinuh ku tilas tilas anjeunna dina seni gagal anu kejam sareng konsistensi. Kanyataanna, nalika Guardiola dipercayakeun Arteta tugas milih sareng mingpin tim anu bakal maén ngalawan Arsenal dina kaulinan Liga Premier, anu asistén manajer pembantosan dikirimkeun numutkeun pangarep-arep bosna nalika City ngéléhkeun Arsenal 2-1.

Pep Guardiola muji Mikel Arteta pikeun ngatur tim Kota pikeun eleh urut klub Arsenal.
Pep Guardiola muji Mikel Arteta pikeun ngatur tim Kota pikeun eleh urut klub Arsenal. Kiridit Gambar: TheSun.
Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Iraha Arsene Wenger mundur dina taun 2018, Arteta diwawancara salaku kamungkinan pengganti tapi Unai Emery malah dipilih. Teu dugi Désémber 2019 yén kaptén tim hiji waktos diangkat ngalangkungan régional manajemén di Emirates saatos karung Emery.

Teras gancang ka waktos nyerat Arteta tacan tiasa ngajantenkeun manajer debutna sareng Arsenal. Sanajan kitu, anjeunna karasa ku Gunners di sakumna dunya janten manusa anu sanggup mastikeun yén pamaén anu nyababkeun masihan pamaén 120% ka klub anu parantos janten pusat fitnah dunya. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Mikel Arteta parantos dikedalkeun pikeun ngabalikkeun kamulyaan Arsenal FC anu leungit.
Mikel Arteta parantos dikedalkeun pikeun ngabalikkeun kamulyaan Arsenal FC anu leungit. Kiridit Gambar: Eunteung.
Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Di balik unggal manajer anu hébat mangrupikeun istri anu geulis sareng anu paduli sareng Mikel Arteta henteu kirang di jabatan éta. Nyatana, manajer patepang sareng mimiti bobogohan garwa anu luar biasa - Lorena Bernal dina taun 2002.

Mikel Arteta mimiti bobogohan kabogohna janten pamajikan - Lorena Bernal di 2002.
Mikel Arteta mimiti bobogohan kabogohna janten pamajikan - Lorena Bernal di 2002. Kredit Gambar: Instagram.

Lorena mangrupikeun modél Spanyol, aktris sareng presenter TV anu lahir di Argentina tapi digedékeun di kota kalahiran Arteta -San Sebastián. Dina waktos Lorena yuswa 17 taun, anjeunna menangkeun kontes kageulisan "Miss Spain", anu diayakeun di Jaén sareng dilakukeun ka 10 finalis top dina kontes 'Miss World'.

Arteta - anu kasebat teu ngagaduhan kabogoh sateuacanna Lorena - tanggal anjeunna salami 8 taun sateuacan aranjeunna dihijikeun kana cangreud tanggal 17 Juli 2010. Nikahna dikasihkeun ku tilu putra. Éta kalebet Jibril (lahir 2009), Daniel (lahir 2012) sareng sakedik Oliver (lahir 2015).

Mikel Arteta sareng garwa Lorena nikah dina 17 Juli 2010
Mikel Arteta sareng garwa Lorena nikah dina 17 Juli 2010. Gambar Kredit: Instagram.
Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Saban Kulawarga ngagaduhan carita anu tiasa dicaritakeun khususna nalika gugatan séwang-séwangan janten kasohor sapertos Arteta. Kami mawa anjeun kanyataan ngeunaan kasang tukang kulawarga manajer anu dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Keluarga Geura Mikel Arteta: Naha anjeun terang yén Arteta henteu pati ageung ngungkabkeun detail ngeunaan anggota kulawargana? Éta gampang pikeun mendakan hiji jarum dina tumpukan haystack ti ningali poto-komunikasi dina kahirupan kulawarga manajer dina halaman média sosial na. Ngayakeun henteu anjeunna ngobrol ngeunaan ibuna sareng bapakna nalika ngawawancara. Ku kituna, sakedik dipikanyaho perkawis bapa sareng indung kalebet akar kulawargana. Nya kitu, kamungkinan ayana lanceuk atanapi adina mangrupikeun masalah dugaan dina waktos nyerat biografi ieu.

Mikel Arteta digedékeun ku kolot anu sakedik dipikanyaho.
Mikel Arteta digedékeun ku kolot anu sakedik dipikanyaho. Potret Gambar: SkySports sareng ClipArtStudio.

Ngeunaan baraya Mikel Arteta: Ngalihkeun kahirupan kulawarga anu ngalegaan Arteta, henteu aya catetan catetan katurunan na khususna ti nini-nini sepuhna ogé datuk sareng ninina. Sarupa oge, paman, bibi, sepupu, keponakan sareng nieces, henteu dipikanyaho.

Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Tret kapribadian anu ngartikeun Mikel Arteta mangrupikeun tanda-tanda Aries zodiak. Éta kalebet présipitasna pikeun kompetisi anu kejam sareng konsistensi. Salaku tambahan, anjeunna gaduh persona negeskeun sareng boro ngungkabkeun detil ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi.

Ngeunaan minat sareng hobi Arteta, anjeunna gaduh seueur kagiatan pastime anu nyertakeun musik, tetep nganggo kaulinan ténis, nonton pilem ogé ngaluangkeun waktos sareng rerencangan sareng kulawargana.

Mikel Arteta mikanyaah ténis sareng tetep olahraga. Anjeunna digambarkeun di dieu sareng Rafael Nadal di lapangan latihan ténis
Mikel Arteta mikanyaah ténis sareng tetep olahraga. Anjeunna digambarkeun di dieu sareng Rafael Nadal di lapangan latihan ténis. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Naha anjeun terang yén Mikel Arteta gaduh perkiraan bersih $ 13 juta dina waktos nyerat? Kekayaan manajemén naékna anu mantep ngagaduhan sumber anu didamel dina gajih sareng upah anu ditampi pikeun anjeunna salaku manajer bal.

Nanging, Arteta hirup dina gaya hirup kolot anu matak hésé ngalacak kabiasaan belanja-Na. Balukarna, sakedik dipikanyaho ngeunaan imah-bumi anu dipananana. Hal anu sami tiasa nyarios ngeunaan mobil dimana anjeunna nganggo pikeun némbalan jalan di London salaku palatih énggal Arsenal.

Leres Mikel Arteta hirup gaya hirup kolot, anu henteu tiasa dicarioskeun ngeunaan pamajikanana.
Leres, Mikel Arteta hirup gaya hirup kolot, anu henteu tiasa dicarioskeun ngeunaan pamajikanana. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Pikeun ngabungkus carita budak leutik Mikel Arteta sareng biografi kami nunjukkeun fakta anu langkung alit atanapi sakedik dipikanyaho ngeunaan ménéjer pikeun ngabantosan anjeun meunang gambaran lengkep pikeun anjeunna.

Ageman: Arteta henteu gedé dina agama ditilik ku kanyataan yén anjeunna jarang janten agama nalika ngawawancara. Sanés anjeunna dipoto dina kaméra dina fungsional agama. Tapi, teu tiasa sapinuhna ngadegkeun naha anjeunna mangrupikeun mukmin atanapi henteu.

Tato: Palatih milik sakola anu manajemén lami anu manajer anu henteu ngamajukeun tato saatos aranjeunna najis. Pikeun Arteta, jangkungna adil na 5 ft 9 inci cukup pikeun ilham hormat.

Poto buktina yén Mikel Arteta teu ngagaduhan tato dina waktos nyerat.
Poto buktina yén Mikel Arteta teu ngagaduhan tato dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: TheSun.

Nginum sareng Udud: Teu hatur nuhun kana gaya hirup konservatif Mikel Arteta, éta henteu tiasa dinyatakeun sacara konpensi naha anjeunna dirumuskeun ngudud sareng nginum atanapi henteu. Kanggo sakabeh anu urang terang, anjeunna jaga anu séhat dina kaséhatan na sareng moal matak bahaya ku kabiasaan overindulgence.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Urang Mikel Arteta Ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu