Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

3
11911
Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The Jerman Zidane'. Mesut Ozil budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan Mesut Ozil urang mantuan rékaman sarta maénkeun nyieun abilities tapi sababaraha mertimbangkeun hirupna luar pitch nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Mesut Özil lahir dina Oktober 15, 1988, dina Gelsenkirchen, Jerman nepi ka Mustafa Özil (bapana) jeung Gulizar Özil (indung). Anjeunna ngalahir anak tukang diantara opat anak. Langkung importantly, tuluy ngalahir Muslim practicing asal Turki. Dina panggih, anjeunna mangrupakeun Muslim Jerman Turk anu kolotna anu imigran. grand kolotna Mesut urang hijrah ngaliwatan lemahna na sagara ti Bekasi ka Jerman pikeun meunangkeun hirup hadé dina Ruhr heartland industri nu Jerman urang.

Mesut Ozil dimimitian kaluar hirupna salaku anak ti imah pisan goréng. Anjeunna ngalahir salila periode ti turunna industri Jerman mana tingkat pangangguran pikeun migran éta leuwih 70%. kolotna sahingga Cut Nyak Dien tina hiji low Mayar pakasaban ka nu sejen dina nawar tetep kulawarga pindah. lingkungan migran nya éta dicirikeun ku mobilitas sosial kawates sarta sababaraha blok susun forsaken mana éta hiji indikasi kamiskinan.

Sanajan tantangan ieu, Mesut éta ditangtukeun sukses. Sadaya hal anjeunna diteundeun leungeun-Na dina indit ogé .. Mulai ti akademisi pikeun quest pikeun mimiti muterkeun maén bal. Sacara literatur, Mesut dipaké maén bal minangka rute kabur ti kamiskinan.

cinta na for mabal dimimitian nalika anjeunna dimimitian maén deui dina tempat kaulinan favorit na deukeut ka imahna. Mesut Ozil di hiji umur dini janten kitu obsessed jeung najong bal hiji. Nalika diusahakeun, anjeunna bakal nyandak eta imah jeung bobo wit eta dina ranjang-Na. Anjeunna oge spent loba waktu ningali lanceukna kokolot na nedunan dribbles pikeun manéhna.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Mesut Ozil budak

Tumuwuh nepi, Anjeunna nyandak kavling palajaran kadali balna tina adi kokolot na Mutlu anu ngan dipikacinta bal pikeun fun maén éta. Mutlu pernah yakin batur tina status migran na bisa nyieun dina maén bal. Ideally, lingkungan imigrasi Mesut Ozil urang (hiji suburb scruffy tina sabudeureun 16,000 pangeusi) ieu kungsi katempo salaku taneuh beternak pikeun footballers berbakat.

tekad na sukses geus ngarah ka carita kasuksésan anu geus diideuan bangsa Jerman. Anjeunna dianggap salaku pamuter nasional munggaran tina hiji tukang imigran geus dijieun sacara internasional.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: The Mimitian pikeun JABAR

Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiMesut Ozil mutuskeun pikeun masihan soccer ditembak pas anjeunna observasi ieu cara pastikeun meunang kaluar tina kamiskinan. Anjeunna ngamimitian kaluar ku milu dina maén bal sakola na urang dituturkeun ku ngamekarkeun kaahlian soccer na barengan babaturan di "Monyet Cage," (A pitch lokal dikurilingan ku pager) ayana di lingkungan migran-Na.

Mimitina mah ieu 'Monyét kandang' yen kaahlian radar lulus Ozil urang anu mimiti maju. Ieu kajadian di Distrik Jerman Bismarck of Gelsenkirchen. Mesut Ozil bakal aya dina pitch nu 'Unggal dintenna naha éta jadi sun, salju atawa hujan', Nurutkeun lanceukna heubeul Mutlu.

Pangalaman massana ti "Monyet Cage bal" ngaronjat Chances nya ku sia percobaan suksés pikeun tim badag di luar lingkungan migran-Na. Kahiji, anjeunna enrolled resmina kana tim football dasar sakola na urang.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mesut ngembang ti tingkat nonoman -na pikeun sawawa semi nu ngalambangkeun tingkat kuliah maén bal. sakola sekundér nya éta anu pangbadagna di Jerman sareng leuwih ti 1,400 siswa. Anjeunna kacida favored na ieu masih dipilih keur ngagambarkeun sakola.

Joachen Herrmann, timbalan sirah di sakola sekundér Ozil urang, ngajelaskeun karesep budak ngora urang jeung bal salaku 'Saeutik saeutik autistic', Nambahan: 'Kuring sok ngalaman rarasaan manehna malah nyandak balna ka ranjang.'

Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Ti jandéla kelas kuliah na, Ozil bisa ningali Veltins-sarena, stadion home Schalke urang. The rumaja ngimpi tadi unggal alesan mun ngantep drift pikiran na. Kitu ogé bakat precocious Na, sakola boga tumbu nutup ku samping Bundesliga.

The schoolboy Ozil ieu obsessed jeung maén bal. Sanajan eta, anjeunna oge calakan di sakola. Manuel Neuer, anu kiper Bayern Munchen oge di sakola. Anjeunna sababaraha taun luhureun Ozil, bari Julian Draxler éta handap. Benedikt Howedes na Joel Matip oge lulusan sakola. sakola ieu maju dina watesan istilah bal. Maranehna kavling kagiatan latihan, tilu sesi dina isuk-isuk, tilu di malem na lima kali salila weekends.

Ozil ieu dipikawanoh salaku murid wengkuan tapi latihan jeung kana poé cocok kapribadian na robah. 'Lamun kuring nempo Mesut pikeun kahiji kalina, kuring kungsi pariksa umur na,' nyebutkeun Krabbe, guru sakola. 'Anjeunna pisan leutik, sepi, introverted kaluar pitch nu. Tapi dina widang bal anjeunna teh extrovert, pamuter pisan pangbadagna. Anjeunna puffs kaluar dada-Na pikeun éfék. "Anjeunna nu superstar di tim urang.". '

Ieu di Gelsenkirchen College yén Ozil dipikawanoh anjeunna bakal suksés ngaliwatan maén bal. Anjeunna perang loba isu kapribadian na pas anjeunna dimimitian lalaki teuing pangakuan. Manéhna dipikawanoh jadi nak pisan malu kaluar pitch nu.

guruna sakali nempatkeun eta "Mesut ieu mah murid anu bisa nyanghareupan riungan a. Anjeunna salawasna pisan malu. Tapi lamun nempo manehna dina pitch nu anjeunna jalma sejen, sabab aya anjeunna exploded. Masihan anjeunna bal, sarta anjeunna bakal jadi si sejenna ".

'Anjeunna hal saeutik lemah malu tapi bisa némbak 25 méter, ngajalankeun pisan saum sareng diasupkeun unggal kontes pikeun bal,' ceuk palatih klub sakola Ralf Maraun. Anjeunna terus ... 'Anjeunna nu jalan footballer nyata. Abdi émut sakali kami meunang kaulinan 12 gol ka nol. Mesut ngoleksi 10. palatih tim séjén urang ngajak kuring kumisan jeung ngomong "Waktos salajengna, mangga ninggalkeun nak migran di imah". '

Di College, anu budak migran ti Bismarck jadi footballer pang populerna. Eta teu nyandak lila saméméh anjeunna meunang didaptarkeun dina awak bal Jerman keur sakola dimana anjeunna ngagaduhan ID-Na. Ieu mumpuni anjeunna pikeun ilubiung dina kompetisi badag.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mesut bakti unggal jam cadang mun asuhan ambisi hirupna urang. Saatos succeeding, manéhna hiji hal dulur masih emut anjeunna kantos titimangsa. Maksudna; dibagikeun dina kasuksésan-Na jeung leuwih dipikacinta.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

kulawarga Mesut Ozil urang dimimitian hirup di kacamatan Bismarck, Jerman. Ieu lingkungan di Jerman dicicingan lolobana ku migran Turki.

kulawargana hijrah ti Turki ka Jerman jadi buruh di 1967 sataun. Leuwih taun, maranéhna geus mukim di kamiskinan. Ieu Mesut anu dipaké maén bal pikeun ngarobah takdir ti kulawargana. Anjeunna hiji-hijina migran Turki anu dijadikeun kulawargana boga naékna luar biasa ti kamiskinan nepi riches henteu kabayang.

BAPA: Mustafa Özil nyaeta ramana Ozil urang. Anjeunna kadua generasi Turki migran anu hijrah ka Jerman jeung bapana yuswa 6 taun.

Sateuacan anjeunna switched jobs sanggeus putrana dijieun dina maén bal, anjeunna baheulana mangrupakeun worker logam. Anjeunna ngamimitian kaluar salaku lalaki jualan (hayam produk) salila nonoman-Na.

Mesut Ozil diwenangkeun bapana Mustafa jadi manajer na sanggeus manehna nyieun eta dina maén bal. Ieu ofcourse dijieun anjeunna poho ngeunaan proyek heubeul sarta konsentrasi pinuh dina bisnis sepakbola. Anjeunna geus nyieun jumlah luar biasa duit tina karir putrana urang.

indung: Bu Gulizar Özil nyaéta ibu Mesut Ozil. Manehna ngamimitian kaluar salaku pamajikan imah anu tanggung jawab primér ieu fend keur budak nya. Manehna geus digambarkeun salaku indung migran untung ku pasangan nya anu éta sakali bareng jeung kabogohna di lingkungan migran maranéhanana di Jerman. Hiji indung / putra beungkeutan kuat aya diantara Mesut na Gulizar.

duduluran: Mesut Ozil boga tilu duduluran; nyaéta Mutlu Özil, Nese Özil na Dugyu Özil.

adi kokolot-Na, Mutlu Ozil. Anjeunna sakali footballer anu dicoo bal teu ngudag karir ti dinya tapi pikeun ngahibur urang anu éta kabetot dina watchin kaahlian mesmerizing Na. Anjeunna kagungan kasempetan pikeun nyorong karirna maju tapi pernah dipercaya mangrupa migran Turki bakal nyieun dina maén bal. Dinten, anjeunna credited keur gugah Mesut Ozil pikeun stardom. Mesut diajar kavling bal ti anjeunna. dribbling The, ngalirkeun, sarta maénkeun nyieun kaahlian kabeh asalna ti Mutlu.

Mesut Ozil gaduh dua sadulur kokolot nyaéta; Nese Ozil (katuhu) jeung Dugyu Ozil (Kénca). Aranjeunna geus duanana katarik perhatian alatan maranéhna pikeun Mesut Özil. Nese (tebih katuhu) hususna geus sakali geus didadarkeun salaku clone Mesut urang. Thou, saharita tur pondok adina kokolot na Dugyu loba ngadeukeutan. gugah adi maranéhanana pikeun stardom geus disadiakeun kavling rojongan kauangan sadulur na denok. Dinten, lila hirup impian maranéhna geus papanggih.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: hirup Reationship

Anu mimiti, Mesut Ozil bobogohan hirup geus nyusahkeun. Anjeunna manggih dirina katarik lolobana mun Ladies non Muslim nu teu bakal rék ngarobah agama na, sahingga ngarah kana breakups.

Dimimitian off, Mesut Ozil geus sakali tanggal Anna Maria, saha model Jerman sarta anu saméméhna nikah ka pamuter soccer Finlandia, Pekka Lagerblom.

Saatos megatkeun up kalawan Ozil, manéhna ayeuna bobogohan nu rapper Jerman ngaranna Bushido.

Mesut ogé tanggal Aida Yespica, a stunning ratu kageulisan pageant anu jumeneng Miss Vénézuéla di 2002.

Ozil mimiti bobogohan Mandy Capristo, penyanyi ku profesi, ti 2013 tapi hubungan maranéhanana sumping ka hiji tungtung di 2014 sanggeus eta ieu dilaporkeun yén anjeunna ningali awéwé séjén.

Anjeunna engké sumping deui ka hubungan na sareng na ex-kabogoh jeung penyanyi ogé dipikawanoh Mandy Capristo. The ulang rugbi dimimitian dina bulan Nopémber, 2015. Sanggeus pisah maranéhna maranéhna sadar yén maranéhna téh dimaksudkan pikeun silih na deui sumping deui babarengan.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Mumusuhan jeung Rama

Mustafa (ramana Ozil urang) dipikanyaho pikeun kateguhan Na. Manéhna jadi agén putrana di Juli 2011. Mustafa nembe relinquished peran nu sanggeus kaputusan ku Ozil mun nunjuk lanceukna Mutlu gantina. Ieu nempo awal tegangan antara bapa jeung anak. Mustafa ngaklaim kabogoh Mesut urang Mandy Capristo nyaeta solely jawab kaputusan putrana pikeun dump anjeunna salaku agén-Na.

Ieu dipingpin naon loba nempo sakumaha ngareureuwas. Bapana, Mustafa nuluykeun gugat putrana sanggeus sacking anjeunna.

Numutkeun laporan; 'Mustafa Ozil teu mangrupa lalaki gampang nungkulan. Anjeunna pisan fokus kana Mesut tur terang anjeunna kungsi bakat badag. Anjeunna mana anu ka unggal latihan-Na, unggal cocok. Ieu jadi puseur hirupna sanggeus muterna low na Mayar milik logam jalan nuturkeun karir putrana urang. '

Bapana kaluar tina hanjelu keur ditinggalkeun kaluar nyokot parusahaan pamasaran Mesut Ozil ka pangadilan. Anjeunna nungtut hiji santunan £ 495,000 dina leungitna Na. Mesut Ozil teu diucapkeun ka bapana saprak mreun nya. Bapa jeung anak hubungan nu geus bisa disebutkeun sakali kuat meunang ancur ku perang légal.

Kana observasi tungtutan-Na, pangacara Mesut Ozil urang ogé nungtut mulang tina hiji £ 800,000 ramana kungsi dicokot ti putrana keur ngalakukeun nanaon. Kasus ieu pamustunganana netep di luar pangadilan. masalah ieu ngagaduhan kolotna Mesut Ozil pikeun dibeulah nepi ka indung di handap arah putra urang.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: A Muslim serius Tapi ...

Mesut Ozil mangrupakeun Muslim. Husus, anjeunna mangrupakeun Muslim taat, anu recites Qur'an Suci saméméh unggal tunggal patandingan manéhna geus maén. Ngawangkong jeung basis Berlin poean "Der Tagesspiegel", Mesut ngomong, "Kuring salawasna didugikeun ti Quran saméméh kuring balik kaluar (dina pitch nu). Ieu bener mantuan kuring tetep kuring fokus. Kuring neneda jeung kuring tim-mates nyaho yén maranéhna moal bisa ngobrol kuring salila solat abdi. "

Najan sabenerna Muslim practicing, Mesut Ozil manggih hésé gancang salila usum panas. Ieu kusabab pakasaban diangkat jadi footballer a.

Leuwih ti éta anjeunna recites ayat tina Qur'an salila lagu kabangsaan Jerman ogé. Ieu alatan anjeunna teu tiasa nyanyi lagu kabangsaan.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Dicoo Catur sakumaha Anak hiji

Mesut Ozil diajar kumaha carana maén catur bari tumuwuh nepi di lingkungan migran ti Gelsenkirchen, Jerman. Kawas bal, manéhna ogé diadaptasikan ka Catur salaku anak.

Anjeunna mangrupa anggota tim maén bal na catur klub sakola na urang. Mesut oge kabetot dina matematika di sakola. cinta-Na pikeun Catur jeung Matematika geus diaspal cara pikeun pamikiran lokal sarta maénkeun nyieun abilities dina widang ulin.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: kalanggengan

Kavling fans geus ditanya patarosan; Nyaeta Mesut Özil abadi ?. Kavling fans geus gotten a meltdown leuwih sasaruaan nu lalaki Arsenal urang mun telat legenda F1, Enzo Ferrari.

Malah folks na pikir Mesut Özil teh reinkarnasi tina Enzo Ferrari. The Italia supir balap motor jeung pengusaha maot dina 14 Agustus 1988 - méré ngan cukup waktu pikeun prosés reinkarnasi lumangsung méméh Özil lahir dina 15 Oktober, 1988. Téori ieu geus dijieun-up di Budha jeung ajaran Taoist, nu nyebutkeun jiwa manusa daun budak jeung geus reborn sanggeus pati. Ieu alesan naha loba jelema New Age percaya yén Enzo Ferrari, pangadeg Ferrari, reincarnated sakumaha Mesut Ozil.

Reinkarnasi jeung perjalanan waktu téori ngeunaan salingkuh téh euweuh nu anyar.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Anjeunna teu Asasi Manusa

Na mantuan boga bounds. Ieu naha loba percaya anjeunna henteu manusa. Mesut Ozil nilik naon manusa manggih susah ningali. gambar di handap ngabuktikeun eta.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: amal

Mesut oge renowned pikeun ngagulung philanthropic na pikiran sanggeus disumbangkeun sums badag kana sababaraha organisasi amal. Anjeunna nyumbang sakabéh hadiah duit Piala Dunya 2014 na (ngeunaan USD 5, 00, 000) nuju pengobatan ngadeukeutan kids Brasil 23.

perlakuan bedah jeung médis maranéhna indit suksés. Manéhna ieu salaku token tina berkat silaturahmi haneut rahayat Brasil. Ieu bagian tina proyék BigShoe Na. Proyek réngsé ku tendering sapatu sakumaha kado ka salah sahiji anak Brasil diperlakukeun saha kajadian janten hiji footballer upcoming.
Dina Méi tina 2016, Mesut ogé ngadatangan camp pangungsian Zaatari di Yordania jeung asup autographs pikeun fans na mana dinyatakeun ngeunaan pangungsi Siria 80,000 lunta.

Anjeunna cared pikeun barudak lunta salaku hasil tina perang sipil Siria. Özil toured camp sakumaha ogé maén kalawan barudak, Signing autographs na handing kaluar kaos maén bal.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Ngeunaan Panon Na

Lamun nempo gambar tina panon Mesut Özil urang, anjeun meureun gambar hiji gambaran tina batur nalangsara ti Kasakit Graves (aka kasakit panon tiroid). Tapi anjeunna henteu nalangsara ti sagala kaayaan alam kitu.

Tilu titik nu nyieun urang pikir Özil teu kasakit sufferer Graves téh:

Kahiji, panon na teu nampilkeun naon tanda tina redness atawa gejala séjénhas kana kondisi.

Bréh, kasakit Graves mangrupakeun kaayaan dimana efek fisik mindeng datang jeung indit, atanapi sway di severity. panon Özil urang geus tetep geulis konsisten.

Tungtungna, anu kondisi kawas panyakit Graves bakal boga efek samping kawas impaired visi, aches sarta ngilu, atawa leungitna tetempoan. Ieu bakal make jadi atlet profésional maén dina tingkat nu pangluhurna lumayan loba teu mungkin.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Buku na

buku A geus dedicated ka anjeunna. Hal ieu judulna "Mesut Özil Superstar". Hal éta dipigawé ku kipas gairah anu kungsi hanacaraka ngaranna tetep anonim.

Mesut dipikacinta eta na kaserang anjeunna nulis sejen tina anjeunna anu boga keong nu 'Gunning pikeun hebat pisan'.

Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mesut Ozil budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Accolades sarta Daptar Achievement

Mesut Ozil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi(1) Jeung Arsenal FC anjeunna geus meunang thrice FA Piala (2013-14, 2014-15, 2016-17) jeung FA Komunitas Shield di 2014,2015 na 2017.

(2) Jeung Real Madrid, manéhna geus meunang La Liga (2011-12), Copa del Rey (2010-11) jeung Supercopa de España di 2012.

(3) Jeung Werder Bremen, anjeunna ngalaman meunang DFB-Pokal (2008-09).

(4) Jeung Jerman, anjeunna geus meunang Piala FIFA Dunya (2014) sarta Éropa UEFA Dina-21 Championship (2009).

Panghargaan LAIN ngawengku

  • 2009-2010 Bundesliga Top assists
  • 2010 FIFA Dunya Piala Top assists
  • 2011, 2012, 2013 na 2015 Jerman Player di Taun Award
  • Piala Man 2010 FIFA Dunya ti mana (vs Ghana)
  • 2010-2011 Liga Champions League Top assists pikeun Jose Mourinho sarta Real Madrid
  • 2011-2012 La Liga Top assists pikeun Jose Mourinho sarta Real Madrid
  • 2015-2016 Premier League Top assists pikeun Arsene Wenger sarta Asernal
  • 2015-2016 Player dina Usum ku gudang pakarang
  • 2012 UEFA Player Best di Éropa Award (10th tempat)
Loading ...

komentar 3

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu