Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun LB nampilkeun Kisah Penuh ngeunaan Manajer Sepakbola anu paling dikenal ku sebutan "Mister 33". Kisah Budak Maurizio Sarri kami sareng Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, latar kulawarga, kahirupan hubungan, sareng seueur kanyataan OFF-Pitch sanésna (kirang dikenal) ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang tentang sajarahna di Napoli. Nanging, ngan ukur sababaraha kipas anu nganggap Maurizio Sarri's Bio anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Maurizio Sarri lahir dina dinten 10 Januari 1959 ka kolotna, Bapak sareng Ibu Amerigo Sarri di distrik Bagnoli di Naples Italia.

Maurizio Sarris asalna ti latar kulawarga kelas menengah anu dipimpin ku bapakna anu pernah janten buruh konstruksi pikeun Italsider, perusahaan baja Italia. Anjeunna digedékeun di lingkungan Figline Valdarno anu aya di Propinsi Florence, Italia.

Salaku anak, Sarri miboga minat duanana atikan jeung keur Maen Bal. Pikeun kulawargana, atikan sumping munggaran. Sarri diulik teuas sarta ahirna janten bankir a jeung kawentar Banca Monte dei Paschi di Siena (Gambar handap) di Toscana, Italia.

Nalika salaku bankir, anjeunna mendakan dirina masih seueur tugas antara tugas perbankan sareng maén bal amatir. Ironisna éta tugas perbankan Sarri anu nyandak anjeunna kaluar ti Itali dimana anjeunna damel di cabang bankna di London, Zurich sareng Luxemburg.

Sanaos kumawula ka maén bal, karep Maurizio Sarri pikeun maén bal amatir sanés ngan ukur lamunan. Jaman harita, Sarri badé damel di bank énjing-énjing sareng ngalatih sababaraha tim amatir siang sareng sonten.

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Quitting Perbankan

Dina 1999, dina yuswa 40, Maurizio Sarri mutuskeun kaluar pakasaban perbankan pikeun ngahaturanan sakabéh kahirupan kerja ka asah maén bal. Aya memang pihak pamitan diayakeun ku kolega perbankan diangkat jadi tingali dina poto di handap ieu.

Pangsiun ti damel perbankan na, Sarri niténan anjeunna parantos sepuh teuing maén bal. Sedih, anjeunna parantos sono kana karir karir. Sarri angkat deui ka Itali pikeun ngalatih klub liga handap AC Sansovino Klub Sepakbola anu aya di Monte San Savino, Italia. Antara taun 1990 nepi ka 1999, sateuacan Maurizio Sarri pensiunan ti bank, anjeunna parantos ngatur 6 tim nyaéta; Stia, Faellese Cavriglia, Antella, Cavriglia na Tegoleto.

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Dina umur heubeul asak tina 40, Maurizio Sarri kungsi diala sagala pangalaman dina manajemen maén bal. Anjeunna ditempo ku sababaraha klub anjeunna junun jadi manajer a anu miwarang euweuh patarosan tur moal bisa nangtung keur aub hungkul mindahkeun. Bapak 33 geus sok geus Jujuluk Sarri kusabab seueur rutinitas anu parantos dilakukeun ku anjeunna sok dipenta pamaén pikeun tampil. Antara 2000 nepi ka 2015, Maurizio Sarri tungtungna ngatur 10 tim sateuacan disauran ku Napoli dimana anjeunna tungtungna nyohor.

Romawi Abramovich hired anjeunna sabab anjeunna dipikacinta kanyataan Maurizio Sarri henteu teuing museurkeun Mindahkeun alesan kawas nu ngaheulaan na anu bakal satuju sareng anjeunna dina kaputusan mindahkeun. Lantaran kitu, Sarri janten 13th boss permanén Chelsea ngeunaan Abramovich urang kapamilikan nu mimiti Juni 2003. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan kulawarga

Sateuacan nyandak korsi panas Stamford Bridge anu populer, Sarri hirup monastik sareng tenang di Italia Riviera sareng pamajikan introverted na Marina putra sareng anjing na. Pamajikanana, Marina (gambar dihandap) hususna resep nyetir anjeunna sakitar padesaan Italia.

Sanajan dipake keur nyokot drive lila bade sabudeureun padesaan, Sarri pernah bakal pindah kaluar tina pamikiran ngeunaan kaulinan.

Italia Riviera, Tempat Sarri, nya pamajikan jeung anak kungsi cicing di Italia mangrupakeun strip sabit ngawangun sahiji basisir Tengah straddles antara kidul Perancis sarta Toscana.

Di lokasi Napple non-urban ieu, Kahirupan Pribadi Maurizio Sarri memang sepi sareng jauh tina kaméra sareng pamajikan sareng putrana. Sateuacan terlibat Chelsea na, kulawarga Maurizio Sarri ningali anjeunna salaku jalma anu bajoang pikeun pigura bal salaku padamelan. Sakumaha Sarri nyalira nempatkeunana;

"Lamun kuring balik mingpin sési latihan, kuring pernah ngomong ka kulawarga kuring: 'Kaula bade dianggo,'"

anjeunna ngawartoskeun koran Avvenire.

"Kuring asalna ti kulawarga buruh, jeung lamun kuring ngadenge batur ngawangkong ngeunaan 'kurban' dina maén bal, kuring narima gélo."

"Kuring resep bobo santai sateuacan unggal pertandingan, janten kuring henteu kaganggu. Kuring bakalan sadayana kameunangan ka pamajikan sareng putra ”

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Fakta roko

Maurizio Sarri geus dijelaskeun ku media online salaku ranté-udud maverick anu dikabarkan smokes nepi ka 60 rokok sapoé dina nawar ka motong ngaliwatan stress-Na.

Ayeuna sual paling fans bakal menta nyaeta; Hsakumaha Maurizio Sarri kantos smoked salila kaulinan?Walerna nyaéta "Enya!". Kalawan udud bans di tempat di stadion, Sarri masih smokes, waktos ieu maké filter roko sakumaha katingal di handap dina mangsa kaulinan.

Dina 2018, Napoli urang lawan UEFA Liga Europa, rb Leipzig, diwangun hiji bagian roko husus di wewengkon locker-kamar tina stadion maranéhanana pikeun Sarri anu katempona pisan roko lapar salila kaulinan.

Dries Mertens parantos ngira-ngira konsumsi unggal dintenna Sarri dina lima paket di luhur sapoé. Sajajalan ngaroko, Sarri ogé resep kopi. Di Napoli, anjeunna bakal gaduh penjaga toko klub éta ngabéréskeun éspresso seger nalika latihan sareng pertandingan dinten pertandingan.

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Ngintip-Mouthed

Sarri benci ka juru kaméra sareng wartawan anu naroskeun patarosan konyol atanapi ngadadak pikeun anjeunna diwawancara tanpa ijin na. Idéalna, anjeunna henteu terang kumaha janten diplomatis ngeunaan pernyataanna. Sanaos éta, anjeunna sok dihampura ku duanana wartawan boh penggemar. Sarri kantos ngagaduhan waleran anu leuleuy pikeun wartawan anu mana kecap na;

Anjeun awéwé, anjeun pikaresepeun, janten kuring moal ngawartosan anjeun f *** kaluar! '

Ieu Maurizio Sarri ngaréspon dina cara non-diplomatik saatos disanghareupan ku wartawan awéwé. Dina usaha kabur didenda, Maurizio Sarri langsung nyungkeun hapunten saatos koméntar na anu teu pikaresepeun. Obrolan anu matak ngabodor na datang kusabab anjeunna ambek saatos imbang 0-0 Napoli sareng Inter di San Siro. Ieu ngajantenkeun timnya jalan satapak pikeun Juventus naék kana sababaraha titik.

Sateuacan respon ngintip-mouthed Na, The wartawan bikang sabenerna nanya ka manéhna sual ieu;

"Kuring naroskeun ka anjeun ngeunaan alesan anjeun pikeun nyarios yén anjeun wareg ku hasilna, kuring henteu ngartos yén kapuasan turun dina méja. Punten jelaskeun ”

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -The Conte Replacer

Naha anjeun terang??, éta sanés mimitina ngitung geus sacked na diganti ku Maurizio Sarri anjeun bisa nyaho tina sudut pandang Chelsea FC. Tapi kawas kitu loba manajer saméméh anjeunna, ngitung henteu tiasa ngajaga hubungan kerja anu saé sareng déwan Chelsea. Idéalna, anjeunna dikabarkan kapaksa damel sareng pamaén anu henteu dipénta.

Saatos sami ngitung ieu implicated dina Calciopoli skandal cocok-ngaropéa di 2006 (nu mana ningal Juventus demoted), padamelan ngajaga padamelan asah kahijina di Arezzo anu aya di divisi Itali kadua henteu pernah gampang janten pinalti genep poin.

Untungna, présidén klub Piero Mancini ngamimitian milarian manajer anu berpengalaman. Antonio Conte dipecat sareng Sarri dibawa ngagentos anjeunna. Harepan sareng salamet klub ayeuna aya dina nami Sarri. Hanjakalna, éta telat sabab Arezzo henteu ngan saukur mundur tapi terus bangkrut sareng henteu kantos pulih.

Maurizio Sarri budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -The kolot baheula

Maurizio Sarri katempona hiji manajer baheula jeung teknisi anu nyepeng ceramah salaku bagian tina sesi latihan-Na. Jejer malem utama na ngawengku; "Bola anu tetep, juru sareng skéma tendangan gratis"

Kanyataan parios: Hatur nuhun parantos maca urang Maurizio Sarri's Childhood Story plus fakta biografi anu teu dibahas. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi ngahubungi kami !.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar