Matheus Pereira budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Matheus Pereira budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Matheus Pereira kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kahirupan Kulawarga, Net Net, Pamajikan sareng Gaya hirup

Sacara sederhana, urang nyaritakeun kajadian anu penting dina kahirupan gelandang panyerang mimiti ti budak nepi ka nalika anjeunna janten populér.

Leres, sadaya jelema terang kana kamampuan téknisna anu hadé sareng mata pikeun lulus. Nanging, ngan ukur sababaraha penggemar anu maca carita kahirupan Matheus Pereira anu inspiratif. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Matheus Pereira:

Pikeun ngamimitian bio, landihan na Perry. Matheus Felipe Costa Pereira lahir dina dinten 5 Méi 1996 di kota Belo Horizonte di Brazil. Anjeunna ngalahir ka indungna, Viviana sareng ka ramana, Alexandre.

Asal Kulawarga Matheus Pereira:

Gelandang anu nyerang mangrupikeun warga nagara Brasil anu bona fide. Hasil tina panilitian anu dilakukeun pikeun nangtoskeun étnis Pereira nampilkeun kamungkinan anjeunna mangrupikeun etnik Portugis. Klompok étnis ngadominasi bagéan bagéan Brasil.

Anjeunna paling dipikaresep ti daérah anu nyarios Portugis di Brasil.
Anjeunna paling dipikaresep ti daérah anu nyarios Portugis di Brasil. Gambar: IG & Pinterest.

Ngembang Taun Matheus Pereira:

Sanaos sayap lahir di Brazil, tapi di Portugal anjeunna déwasa. Kulawarga na ngalih ka nagara Éropa sababaraha taun ka pengker nalika Brazil ngalaman kacilakaan finansial.
Sanaos kitu, Pereira gaduh kenangan anu senang pikeun Brazil. Salah sahijina murag asih sareng maén bal salaku pasién di rumah sakit. Anjeunna ngawartoskeun WBA yén:

"Nalika kuring janten budak, kuring nyerang PNEUMONIA sareng kedah nyéépkeun waktos di rumah sakit. Bapana Abdi hoyong langkung senang, janten anjeunna dibawa dina maén bal. Éta nalika anjeunna sadar yén kuring ngagaduhan karep anu hébat pikeun olahraga. Hiji poe, urang maénkeun di jero juru imah rumah sakit nalika kuring nembak dina jandela anu ampir-ampiran rusak. KAKITANGAN HOSPITAL NGANGGO DI AS. ”

Saatos éta, Pereira émut maén bal di jalan Belo Horizonte sareng murangkalih anu nganggo sapatu atanapi sendalna pikeun ngawangun gawang.

Latar Kulawarga Matheus Pereira:

"Perry" ogé tiasa nginget hirup di bumi anu pikaresepeun di Brazil. Bapana ngagaduhan padamelan anu saé salaku salesman mobil sedengkeun indungna tukang bumi. Singketna, kulawarga hirup nyaman sareng milari ngajaga status quo saatos hijrah.

Kumaha Sepak Bola Karir Mimitian pikeun Matheus Pereira:

Sesampainya di Portugal, kolot awéwé anu sayap damel bumi anyarna caket Lisbon. Saatos éta, indung Pereira balik deui ka Brazil pikeun nganteurkeun anjeunna sareng opat saderekna ka nagara Éropa.

Henteu lami sateuacan yuswa 12 taun éta mimiti maén bal di Trafaria, klub anu caket Lisbon. Naha anjeun terang yén éta di Trafaria yén Pereira ngagaduhan rekomendasi pikeun ngiringan sistem nonoman Sporting CP?

Gambar langka ti gelandang dina mangsa mimiti di sepakbola karir.
Gambar langka ti gelandang dina mangsa mimiti di sepakbola karir. Poto: IG

Matheus Pereira Taun Mimiti dina Football Karir:

Nalika di Sporting CP, prodigy maén bal ngagaduhan naékna lancar dina jajaran dugi ka damel debutna pikeun tim mimiti na di 2015-2016 Usum. Dina yuswa 19 taun, Pereira jauh tina maén waktos biasa sareng klub budakna. Maka, pihak Portugis nginjeumkeun anjeunna ka tilu kleub pikeun tujuan meunang tindakan tim kahiji.

Biografi Matheus Pereira - Carita ka Jalan Kinérja:

Gelandang anu nyerang gelandang munggaran dikirimkeun ka pinjaman ka GD Chaves. Anjeunna ngagaduhan mantra anu mengagumkeun sareng klub Primeira Liga, nyetak tujuh gol liga dina dalapan penampilan pikeun ngabantosan aranjeunna dina posisi kagenep.

Anjeunna gaduh waktos anu saé maén pikeun GD Chaves.
Anjeunna gaduh waktos anu saé maén pikeun GD Chaves. Poto: Instagram.

Nanging, mantra pinjaman Pereira saterasna ka FC Nürnberg mangrupikeun campuran kamenangan sareng tragedi. Anjeunna ngagaduhan pangakuan individual anu kalebet nominasi pikeun Bundesliga Rookie of the Season penghargaan. Sedih, usahana henteu cekap sabab pihak Jérman kakurangan tina degrésasi ku ngaréka panungtungan dina méja.

Biografi Matheus Pereira - carita naék:

Nalika Pereira teras dikirim ka pinjaman ka West Bromwich Albion, anjeunna terang waktos kanggo ngeureunkeun transfer pinjaman na parantos caket. Hasilna, anjeunna damel pisan pikeun nguatkeun diri di sisi Inggris sareng ngabantosan klub ngahontal promosi ka Liga Utama.

Lalakonna tina bentuk anu hadé sareng popularitas ngajantenkeun anjeunna kéngingkeun Pamaén Pendukung Usum Usum. Kusabab kitu, Throstles henteu nyéépkeun waktos dina memicu klausa pameseran anu ningal Pereira ngumumkeun salaku pamaén Albion dina bulan Agustus 2020. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Saha Istri Matheus Pereira?

Umur 24 taun (dugi ka Séptémber 2020) bahagia nikah. Ngaran pamajikan Matheus Pereira nyaéta Thalyta. Aranjeunna patepung 5 taun ka pengker sareng teu tiasa dipisahkeun ti saprak éta. Thalyta sanés ngan ukur pamajikan Matheus Pereira tapi sobat dalitna!

Matheus Pereira sareng istrina Thalyta
Matheus Pereira sareng istrina Thalyta. Gambar: IG.

Anjeunna mastikeun yén anjeunna ngagaduhan istirahat anu saé sareng ngurus urusan bisnis na. Naon deui, anjeunna ngahadiran buruan na. Jagoan nganggap dirina untung pikeun mendakan anjeunna. Aranjeunna masih ngora dina perkawinan sareng teu ngagaduhan budak babarengan.

Kahirupan Kulawarga Matheus Pereira:

Henteu aya jalan urang tiasa sacara praktis nyarioskeun carita kahirupan winger tanpa nyebut kulawargana. Kami nyayogikeun anjeun kanyataan ngeunaan kolot sareng duduluran Matheus Pereira. Ogé, kami bakal nyayogikeun kanyataan ngeunaan dulur-dulurna sareng dulur-dulurna pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan anjeunna.

Langkung seueur ngeunaan bapak Matheus Pereira:

Bapana winger nyaéta Alexandre. Kami sateuacanna nyebatkeun yén anjeunna salesman mobil di Brazil. Anjeunna ogé peminat maén bal anu ngadukung klub berbasis Belo Horizonte - Atletico Mineiro sateuacan hijrah ka Portugal.

Matheus Pereira sareng bapakna Alexandre
Matheus Pereira sareng bapakna Alexandre: Poto: IG

Saatos netep di Portugal, Alexandre mimiti ngajual TV kabel pikeun Sky pikeun ngangkat kulawargana. Bapa anu ngadukung anu sering ngiringan pertandingan Pereira, teu sabaraha jarak jauhna, bangga ku saha anu janten putrana.

Ngeunaan indung Matheus Pereira:

Viviana nyaéta indung gelandang anu nyerang. Anjeunna tukang bumi di Brasil tapi nyandak Ayub salaku tukang bersih pikeun ngabantosan penghasilan kulawarga nalika aranjeunna hijrah ka Portugal.

Matheus Pereira sareng indungna Viviana.
Matheus Pereira sareng indungna, Viviana. Kiridit: IG.

Ngeunaan duduluran sareng baraya Matheus Pereira:

Jagoan ngagaduhan 4 duduluran anu anjeunna masihkeun pikeun ngungkabkeun. Salah sahiji akina - Urbano Bonifacio da Costa mangrupikeun jalma iket sareng tukang pijet di klub Atletico Mineiro di Belo Horizonte, Brazil.

Matheus Pereira sareng bapakna sareng anggota kulawargana anu henteu dikenal.
Matheus Pereira sareng bapakna sareng anggota kulawargana anu henteu dikenal. Kiridit: IG.

Teu aya catetan ngeunaan nini maén bal. Nya kitu, pamanna, bibi, dulur-dulurna sareng dulur-dulurna teu acan dikenal. Anjeunna ngagaduhan sepupu anu disebat Davy sareng sering unggah gambar anjeunna dina gram.

Matheus Pereira sareng misan Davy.
Matheus Pereira sareng misan Davy. Kiridit: Gram.

Kahirupan Pribadi Matheus Pereira:

Hayu urang ngobrol ngeunaan kahirupan Perry jauh tina maén bal. Aya tilu hal anu ngahartikeun persona na di luar olahraga. Éta kalebet katurunan dirina, daék diajar sareng kabuka pikeun ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi na.

Kabiasaan sadidintenna kalebet damel, istirahat, tuang, bobo. Di luar rutinitas anu disebutkeun di luhur, Pereira resep ngumbara, nongkrong sareng kulawarga sareng réréncangan ogé sayah caket awak alami.

Gaya hirup Matheus Pereira:

Anu maén bal asup kana olahraga pikeun markisa ogé artos anu ageung dihasilkeun. Dina 2020 anjeunna nandatanganan kontrak sareng West Brom Albion anu bakal ningali anjeunna kéngingkeun gaji taunan £ 312,000. Janten, nilai bersihna diproyeksikeun nyatet naékna meteorika ti £ 18,620 dugi ka ratusan pon dina taun-taun salajengna.

Perry ogé ngagaduhan pendapatan pikeun anjeunna tina sponsor sareng dukungan. Nanging, éta henteu acan aya watekna pikeun ningalikeun kabeungharan na anu gancang naék. Janten, jarang pisan ningali gambar anjeunna anu posing di gigir mobil aheng atanapi ngararaosan kanyamanan di bumi méwah.

Fakta ngeunaan Matheus Pereira:

Pikeun ngabungkus biologis anu pikaresepeun pikeun winger ieu, ieu aya kanyataan anu henteu dikenal atanapi Henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

Fakta # 1 - Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Matheus Pereira Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPenghasilan dina POUNDS (£)
Per Taun£ 312,000
per Bulan£ 26,000
Per Minggu£ 5,991
Per Poé£ 856
Per Jam£ 36
Per Menit£ 0.6
Per Detik£ 0.1

Ieu naon Matheus Pereira parantos kéngingkeun ti saprak anjeun mimiti ningali Bio na.

£ 0

Kanyataan # 2 - Agama:

Pereira mangrupikeun pangagem anu ngagem agama Kristen. Nyatana, anjeunna ngagaduhan hubungan anu kuat ka garéja Evangelis anu katelah Igreja Evangelica Pentecostal. Nalika West Brom diangkat kana liga perdana, Pereira ngarayakeun promosi dina kaos oblong anu aya tulisan, "Kuring milik Gusti."

Fakta # 3 - Peringkat FIFA 2020:

Pamaén bal ngagaduhan peunteun sacara umum 76 poin kalayan poténsi 86 poin. Dihartoskeun yén gelandang anu nyerang éta henteu atos lami cicing di klub pikeun ngagaduhan peringkat anu luhur. Kontrak jangka panjang na sareng West Brom pasti bakal ngabantosan anjeunna ngalangkungan peringkat poténsialna ayeuna.

Anjeunna ngagaduhan peringkat anu goréng tapi samentawis.
Anjeunna ngagaduhan peringkat anu goréng tapi samentawis. Atribut: SoFIFA

Kanyataan # 4 - Kawajiban Internasional:

Ngareuwaskeun yén Pereira milih ngawakilan Portugal tibatan Brazil, nagara kalahiranana. Ngajelaskeun alesan balik pilihanana, gelandang nyatet yén:

"Kuring yakin Hakékat kuring BRAZILIAN Tapi haté kuring milik PORTUGAL. Éta di nagara Éropah anu pangémutan anu pangsaéna mah ngagaduhan asal-usulna. PORTUGAL NGANGGO JADI TIM TIM Nasional, Tapi aranjeunna ayeuna salah sahiji anu pangsaéna. MAINKAN ANJEUN? Saratus persén. ”

wiki

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkepMatheus Felipe Costa Pereira
Tanggal lahirDinten ka 5 Méi 1996
Tempat kalahiranKota Belo Horizonte di Brazil
maén PosisiNyerang gelandang / Winger
kolotViviana (indung), Alexandre (bapa).
DuduluranN / A
pamajikanThalyta
barudakN / A
zodiakkaurus
hobingumbara, nongkrong sareng kulawarga sareng réréncangan ogé sayah caket awak alami
Gaji taunan£ 312,000
Worth net£ 18,620
luhur5 Suku, 9 Inci

Catetan End:

Nuhun parantos maca nyerat ieu biografi Matheus Pereira. Kami arepkeun éta parantos ngailhaman anjeun pikeun yakin yén konsistén nalukkeun sadayana, sapertos Pereira tetep ngajalankeun bentukna anu hadé bahkan nalika maén pikeun tim anu kaancam degradasi FC Nürnberg.

Naha anjeun mendakan naon waé anu henteu saé dina tulisan ieu? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar