Matheus Cunha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Matheus Cunha budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Matheus Cunha kami ngawartosan anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup, Worth Bersih sareng Kahirupan Pribadi.

Éta mangrupikeun presentasi anu singget tina carita kahirupan Matheus Cunha ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun masihan anjeun rasa tina sipat bio, ieu mangrupikeun ringkesan gambar tina kahirupan sareng karirna.

Matheus Cunha carita hirup.
Matheus Cunha carita hirup.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna pamuter paling nguntungkeun Hertha. Nanging, sababaraha jalma parantos maca biografi na, anu cukup pikaresepeun. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Matheus Cunha Childhood Story:

Kanggo ngamimitian bio, jujuluk na Mateo. Matheus Santos Carneiro da Cunha lahir dina dinten 27 Méi 1999 di João Pessoa di Brazil. Anjeunna ngalahir ka indungna, Luziana Cunha, sareng ka ramana, Carmelo Cunha.

Papanggih kolotna Matheus Cunha
Papanggih kolotna Matheus Cunha.

Asal Kulawarga Matheus Cunha:

Putra Luziana sareng Carmelo mangrupikeun urang Brazil anu pinuh getih. Salaku kanyataan, anjeunna ngagaduhan akar kulawarga anu didirikeun di nagara Amérika Kidul, anu paling dipikaterang ku festival karnaval anu ikonik sareng bintang-bintang bal anu berbakat sapertos Pelé jeung Ronaldo De Lima.

Matheus Cunha Ngembang Taun:

Asalna João Pessoa tumuh dibina di tempat kalahiran na Ronaldinho sareng Podolski. Narikna, anjeunna ningali cukup kaulinan saumur hirup salaku budak leutik sareng ngagaduhan hal pikeun maén Futsal.

Anjeunna pituin ti João Pessoa.
Anjeunna pituin ti João Pessoa.

Latar Kulawarga Matheus Cunha:

Kolotna Mateo gumbira ku Dursasana maén bal mimiti na. Nanging, aranjeunna mastikeun yén éta moal ngahambat pamekaranana dina aspek kahirupan anu sanés. Cara kulawarga Cunha mikiran éta, pendidikan anu saé pikeun Mateo sareng adina na Mariah sakumaha pentingna salaku pamekaran dina maén bal.

Poto budak leutik Matheus Cunha sareng adina na Mariah.
Poto budak leutik Matheus Cunha sareng adina na Mariah.

Salaku tambahan, kulawarga kelas menengah hirup nyaman sareng milari kapentingan anu pangsaéna Matheus Cunha sareng adina. Mémang, payun henteu bohong nalika anjeunna nyatet yén:

"Kuring anak anu tumuh kalayan sagala anu kuring butuhkeun, kuring henteu ngagaduhan nanaon."

Kumaha Sepak Bola Karir Mimitian pikeun Matheus Cunha:

Sabalikna tina panyalahgunaan anu nyebar, perjalanan payun henteu dimimitian di Coritiba. Nyatana, anjeunna dimimitian ku klub lokal Cabo Branco. Anu matak, éta klub anu dimaénkeun ogé ku bapakna! Saatos éta, Cunha angkat ka klub berbasis Recife - CT Barão.

Anjeunna ngagaduhan dukungan ti sadayana salami dinten karirna mimiti.
Anjeunna ngagaduhan dukungan ti sadayana salami dinten karirna mimiti.

Matheus Cunha Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Henteu dugi ka payun janten 14 taun anjeunna ngagabung sareng Coritiba. Nginget kumaha anjeunna sumping di klub, Cunha nyatet yén:

"Pangusaha resep maén bal kuring sareng babarengan sareng bapak kuring, ngajak kuring ka Coritiba."

Nalika di klub berbasis Parana, Cunha nyéépkeun opat taun ngalangkungan jajaran sareng ngencarkeun sapatu na pikeun nyiapkeun karir anu bakal nyandak anjeunna ngalangkungan pantai Brazil.

Tingali éta nonoman teras ngalakukeun naon anu anjeunna terang cara ngalakukeun anu pangsaéna.
Tingali éta nonoman harita ngalakukeun naon anu anjeunna terang cara ngalakukeun anu pangsaéna.

Matheus Cunha Biografi - Jalan Ka Fame Carita:

Nyatana, persiapan mayar nalika perwakilan ti klub Swiss, Sion nyatet bakat payun sareng kontak pikeun transfer anjeunna.

"Nalika manajer kuring nyarioskeun perkawis proposal sareng kamungkinan ngamimitian karir kuring di Éropa, kuring henteu mikir dua kali. kanyataanna, kuring ngagaduhan kahoyong hébat maén bal Éropa. ”

Mimitina, netep di buana anyar hésé pikeun yuswa 17 taun éta. Nanging, anjeunna gancang adaptasi sareng mimiti milarian persaingan anu langkung ketat. Nyatana, Cunha ngan ukur ngan ukur sataun sareng Sion sateuacan gabung sareng Rb Leipzig di 2018.

Anjeunna henteu tiasa ngantosan ngalaman persaingan anu langkung ketat di Red Bull Leipzig.
Anjeunna henteu tiasa ngantosan ngalaman persaingan anu langkung ketat di Red Bull Leipzig.

Matheus Cunha Biografi - Rise To Fame Story:

Untungna, Rb Leipzig gaduh filsafat tohan pisan ka nonoman, sareng Mateo henteu terkecuali. Aranjeunna masihan anjeunna platform kanggo ngabuktoskeun dirina sareng nyarios kalayan saé kalayan tujuan anu hadé pikeun kiriditna. Nyatana, finish na anu hebat ngalawan Bayer Leverkusen di 2019 mangrupikeun tujuan Bundesliga taun 2020. Ogé, éta diantara nominasi pikeun penghargaan FIFA Puskas.

Dina nyerat tulisan ieu ngeunaan carita budak leutik Matheus Cunha sareng biografi, anu nyerang sareng Hertha BSC dimana anjeunna neraskeun jalan anu hadé. Dina adegan internasional, anjeunna suksés pikeun Brasil dimana panarajangan Firmino sareng Yesus parantos gagal. Éta henteu nyarios yén anjeunna mangrupikeun asét pikeun klub sareng nagara sareng bakal teras damel kaajaiban. Naon cara cara ngadengdekkeun pikeun anjeunna, sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, bakal janten sajarah.

Saha ari Kabogoh / Pamajikan Matheus Cunha saha? 

Panyerang mangrupikeun salah sahiji ti saeutik genius anu meunang duanana di lapangan sareng luar. Anjeunna gaduh kabogoh geulis pisan tos tunangan. Ngaranna nyaéta Gabriela Nogueira. Anjeunna asli ti Rio de Janeiro sareng damel salaku pengacara. Gabriela parantos sareng Cunha sajauh kami émut. Nyatana, anjeunna salah sahiji anu ngabantosan anjeunna netep nalika anjeunna sumping ka Éropa.

Teu aya patarosan ngeunaan kanyataan cinta aranjeunna. Aranjeunna angkat dimana-mana sareng ngalakukeun ampir sadayana babarengan. Aranjeunna ngagaduhan putra - Lewi lahir di 2020. Kira saha anu ngagaduhan proposal nikah pikeun Natal? Gabriela tangtosna. Endah yén panyerang ngarencanakeun ngajantenkeunana janten pamajikanana.

Matheus Cunha sareng tunangan na Gabriela sareng putra Levi.
Matheus Cunha sareng tunangan na Gabriela sareng putra Levi.

Kahirupan Kulawarga Matheus Cunha:

Putra Luziana sareng Carmelo henteu ragu dipikacinta janten pamaén bal anu endah. Nanging, ngan aya sababaraha jalma anu mikanyaah anjeunna saluareun naon anu anjeunna lakukeun. Aranjeunna kulawargana. Kami nyandak anjeun fakta ngeunaan kulawarga Matheus Cunha. Kami ogé bakal nyayogikeun kanyataan ngeunaan dulur-dulurna sareng baraya na aya di dieu.

Ngeunaan Matheus Cunha Bapa:

Carmelo Cunha mangrupikeun nami bapak anu ngadukung pisan. Anjeunna asalna ti Paraíba. Sakumaha anu parantos dinyatakeun sateuacanna, anjeunna kantos janten pamaén bal. Anjeunna ogé ngagaduhan sejarah damel salaku guru. Cunha kiridit bapak anu endah pikeun salawasna memotivasi sareng ngadorong anjeunna. Anjeunna modél idéal bapa.

Poto budak leutik Matheus Cunha sareng ramana.
Poto budak leutik Matheus Cunha sareng ramana.

Ngeunaan Matheus Cunha Ibu:

Luziana Cunha mangrupikeun nami ibu maestro anu mogok. Anjeunna kawit ti Pernambuco di Brazil. Dina 2019, anjeunna ngagaduhan kaistiméwaan pikeun nonton putrana némbongan pikeun timnas di Brazil. Saperti unggal anggota kulawarga Cunha anu sanés, anjeunna resep pisan nyatet yén putra na gaduh tingkat anu langkung saé diantara pamaén timnas. Cunha resep pisan ka anjeunna, sareng aranjeunna gaduh kenangan anu saé pisan.

Poto budak leutik Matheus Cunha sareng indungna.
Poto budak leutik Matheus Cunha sareng indungna.

Ngeunaan Dulur-dulur Matheus Cunha:

Anu nyerang ngan hiji sadérék. Anjeunna hiji-hijina lanceukna, sareng namina Mariah. Anjeun pasti ningali poto budak leutik na sareng panyerang di luhur. Aranjeunna caket pisan sareng silih kapentingan pikeun silih.

LR: Carmelo, Mariah, Luziana, Mateo sareng nini.
LR: Carmelo, Mariah, Luziana, Mateo sareng nini.

Ngeunaan Matheus Cunha Baraya:

Jauh ti kulawarga dekat Mateo, henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan kahirupan kulawargana. Anjeun pasti ningali poto ninina sareng kedah panasaran terang naha anjeunna nini bapa atanapi indung indungna. Kitu ogé kami. Salaku tambahan, urang bakal resep anu anjeunna nyaritakeun ngeunaan akina, paman, bibi, dulur misan, kaponakan awewe, sareng kaponakan awewe.

Matheus Cunha Kahirupan Pribadi:

Saha Matheus Cunha jauh tina pitch? Naha hirupna ngan ukur muterkeun dina taktak bek anu terakhir? Diuk deui nalika kami nyayogikeun anjeun kanyataan ngeunaan payun pikeun ngamungkinkeun anjeun gaduh gambaran lengkep ngeunaan anjeunna.

Pikeun mimitian, Matheus Cunha mangrupikeun bagja anu bagja kalayan sikep anu pas. Anjeunna gaduh pandangan anu positip dina unggal hal kahirupan sareng nyebarkeun suasana anu saé. Ogé, payun henteu rahasia. Anjeunna kabuka pikeun ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi na. Sapertos seueur jenius anu parantos kami tulis, Matheus resep ngojay. Anjeunna nyéépkeun waktos kualitas di pantai sareng parantos ngajantenkeun hobi na.

Tingali ka payun ngalaksanakeun salah sahiji hobi karesepna.
Tingali ka payun ngalaksanakeun salah sahiji hobi karesepna.

Gaya hirup Matheus Cunha:

Naon kakuatan pameseran gajih mingguan € 58,349? Kumaha rasana gaduh nilai bersih 7.5 Juta Euro? Anjeun kedah gaduh gambar méntal ngeunaan naon anu tiasa dipendakan ku pamayaran sapertos kitu. Éta saluareun gaduh mobil sareng bumi di Jérman sareng Brazil.

Cunha ngagaduhan sadayana anu kasebat sareng kedah rugi perkawis naon anu kedah dilakukeun sareng sadaya artos anu dipimilik ku anjeunna. Sanaos kitu, anjeunna ngartos hirup dimaksudkeun pikeun dinikmati sareng henteu nolak dirina nikmatna hirup.

Kami moal tiasa teu ningal poto anjeunna anu linggih dina jet pribadi sareng pamajikan sareng murangkalihna nalika anjeunna nunjukkeun ka aranjeunna dunya. Anjeunna jelas hirup dina kahirupan warga kelas luhur, sareng kami nyaksian sadayana.

Henteu aya anu mampuh numpak jet pribadi sapertos anjeunna.
Henteu sadaya jalma sanggup numpang kana jet pribadi sapertos anjeunna.

Fakta Ngeunaan Matheus Cunha:

Pikeun ngabungkus tulisan ieu dina carita budak leutik jeung biografi Mateo, ieu aya kanyataan anu henteu dikenal atanapi henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

Kanyataan # 1 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPenghasilan dina Euro (€)
Per Taun:€ 3,034,148.
Per Bulan:€ 252,846.
Per Minggu:€ 58,349.
Per Dinten:€ 8,336.
Per Jam:€ 347.
Per Menit:€ 5.78
Per Kadua:€ 0.09

Kusabab anjeun mimiti ningali Matheus Cunha's Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun.

€ 0

kanyataan #2 - Agama:

Maju mangrupikeun urang Kristen. Khususna, Katolik anu latihan. Nalika ditaros upami anjeunna gaduh tahayul, Cunha ngawaler yén:

"Iraha kuring nincak kana pitch, kuring némpél jujukutan sareng ngadamel tanda salib. Ogé, kuring nyium tato Maryam, indungna Yesus. Éta sadayana ngambah budaya sareng agama kuring. "

Kanyataan # 3 - Peringkat FIFA 2020:

Cunha ngagaduhan peunteun sacara umum 80 poin kalayan poténsi 87. Sanaos kami yakin yén éta mangrupikeun peringkat anu teu adil, éta perlu dicatet yén Roberto Firmino nyaéta 86/86. Dina lifebogger, urang nyarankeun yén teu kedah aya babandingan antara nonoman sareng superstar. Nanging, urang moal tiasa ngabantosan yén Cunha ngan ukur sababaraha poin tina nyaruakeun sasama na.

Henteu goréng tapi ngajangjikeun.
Henteu goréng tapi ngajangjikeun.

kanyataan #4 - Hubungan sareng Neymar:

Anjeun kedahna niténan yén payun ampir mirip sareng Neymar JR dina susunan awak sareng katerampilan. Kitu ogé urang. Aranjeunna pals caket sareng urang pikir hubungan maranéhanana bakal tumuh langkung kuat ku mangtaun-taun. Nalika Cunha nampi telepon kahijina nepi ka timnas senior, anjeunna ditambihan ka grup WhatsApp dimana anjeunna ngeposkeun "Kuring bagja aya di dieu". Neymar langsung ngajawab 'Wilujeng sumping!' Anjeunna bakal teras-terasan wilujeng sumping maén sareng superstar PSG.

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca ieu inpormasi dina carita budak leutik Matheus Cunha sareng biografi na. Kami arepkeun éta parantos ngailhaman anjeun pikeun yakin yén impian sareng visi tiasa kahontal nalika didukung ku tindakan. Sapertos Cunha ngimpén maén di Éropa sareng ngumbara sababaraha mil kanggo ngahontal impian.

Kedah urang ayeuna muji kolot payun pikeun pangrojongna pikeun karirna ku omongan sareng kalakuan. Di lifebogger, urang bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi kalayan akurasi sareng adil. Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu saé, kedahna ngahubungi kami atanapi tinggaleun pesen di handap.

PANUTI BIOGRAFIWIKI JAWABAT
Nami lengkep:Matheus Santos Carneiro da Cunha.
Landihan:Mateo.
Jaman:21 taun sareng 8 bulan.
Tanggal lahir:Poé 27 Méi 1999.
Tempat kalahiran:João Pessoa di Brazil.
Kolot:Luziana (indung) sareng Carmelo (bapa).
duduluran:Mariah (adi).
Jangkungna di Kaki:6 Suku.
Jangkungna cm:184 cm.
Maén Posisi:Teraskeun / Striker.
Kabogoh / pamajikan janten:Gabriela.
barudak:Lewi (putra).
Patut net:7.5 Juta Euro
Zodiak:Gemini.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar