Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
709
Carita Budak Mason Gunung Ditambah Fakta Biografi Untold ku LB
Carita Budak Mason Gunung Ditambah Fakta Biografi Untold ku LB

LB ngalebetkeun Carita Pinuh ngeunaan Genius Maén Bal kalayan ngaran "Gunung"Carita Gunung Budak Kami Mason Ditambah Fakta Biografi Untold Biantara Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Carita Budak Mason Gunung- Analisis Pikeun Tanggal
Carita Budak Mason Gunung- Analisis Pikeun Tanggal. Credits ka Twitter sareng IG.

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal, kulawarga, carita hirup sateuacan Kinérja, jalan ka carita Kinérja, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup jsb.

Leres, sadayana terang anjeunna ngabiayaan taping kana kanyaho sareng kaahlian legendaris Frank Lampard. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Mason Mount anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Mason Tony Mount. Gunung lahir dina dinten 10 kaping Januari 1999 ka ramana, Tony Gunung sareng ibu (anu namina dipikanyaho) di Portsmouth, Inggris. Bapana sigana di 60 mimiti na nalika indungna sigana dina telatna 40 sapertos dina waktos nyerat.

Mason Gunung Kolot
Mason Gunung Kolot. Credits ka IG sareng Twitter

Kulawarga Mason Mount ngagaduhan asal usul ti Portsmouth, kota palabuhan di Inggris anu dikenal minangka kota anu paling padet di kadua di Inggris sareng ogé dikenal minangka port penanganan buah pangbadagna di nagara éta. Jalma-jalma dicirikeun ku kateguhna sareng pendekatan kuat ku kahirupan.

Mason Gunung Asal Kulawarga
Mason Gunung Asal Kulawarga. Kiridit ka WoW247 sareng World Atlas.

Ditilik tina inpormasi anu sayogi ti domain umum, Kuncil Gunung henteu ngan ukur anak lalaki ka kolotna. Anjeunna dewasa sareng adina kokolot anu ayeuna nikah sareng hirup sareng salakina di Australia, mangrupikeun tujuan liburan pikeun kolot kolot Gunung.

Gunung sumping ti kulawarga anu resep maén bal kalayan latar kulawarga kelas tengah. Bapana, tinimbang ngiringan damel kapal, nyandak karir maén bal anu henteu langkung nggentos sareng engké, padamelan anu ngabina kulawargana. Gunung Snr atanapi Tony (nami nyata na) nyaéta saurang pamaén sanés liga anu salajengna janten manajer Havant Town sareng Newport.

Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Ngembang dewasa, sepuh Mason Gunung negeskeun anjeunna ngagaduhan pendidikan sanaos cinta anu teu pikaresepeun dina maén bal. Éta hésé pikeun bapak Tony (Mount Snr) nungkulan pensiun ti karirna anu kurang narik. Anjeunna sumpah pikeun neraskeun hirup impian-Na ngalangkungan putrana Gunung.

Mimiti, Gunung anu pikagumbiraeun di handap ieu anjeunna mendakan anu saé henteu pikaresepeun badé ngalatih bal-balan. Saha waé anu kenal ka anjeunna teras tiasa ningali yén anjeunna cicing sareng ngambekan maén bal.

Nalika waktuna sasarengan, tarékah pikeun nampi atikan maén bal tetep ngembang dina pikiran Gunung. Nalika unggal kagiatan kadang-kadang dijaga dijaga, maén maén balukar. Gunung ngagancangkeun kaahlianna unggal isuk, sore sareng sore di lapangan maén bal di Portsmouth.

Mason Gunung Atikan sareng Ngiringan Karir
Mason Gunung Atikan sareng Ngiringan Karir. Kiridit pikeun Twitter.

Sadaya anggota kulawargana terang anjeunna terangkeun kanggo hal-hal anu hébat kusabab aranjeunna sakapeung ningali anjeunna sareng naroskeun anjeunna ngadangu uji coba.

Henteu nyandak waktos sateuacan Mason Mount ngadamel sauran kanggo ngadatangan percobaan di Boarhunt FC, akademi lokal di kota na. Dina waktos ayeuna, kareueus dadanya anu tercinta terang teu aya batas.

Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Nalika maén maén bal X-6 salaku umur opat taun pikeun klub lokal na, kamampuan Mason narik perhatian dua klub top nyaéta Pompey sareng Chelsea FC. Sanaos Chelsea anu munggaran terang anjeunna dina yuswa genep, nalika anjeunna maén pikeun Boarhunt, akademi lokalna.

Markisa Gunung pikeun maén bal anjeunna ningali anjeunna ngalangkungan percobaan akademi Chelsea sareng nyandak naon anu disebut bapakna salaku "résiko"Ngiringan Chelsea dina yuswa genep, dina 2005. Kunaon résiko? !!. Hal éta kusabab bapakna ngingetkeun anjeunna ngeunaan kakurangan minat Chelsea FC pikeun lulus pamaén akademi ngora ka tim seniorna. Ieu mangrupikeun waktosna kunu janten diaku ku Romawi Abramovich anu kabetot mésér nembak gedé.

"Anjeunna dinyatakeun nalika murangkalih anu John Terry mangrupikeun hiji-hijina pamuter anu ngagaduhan lulusan sistem pamuda Chelsea janten tim pangpayunna dina taun-taun ayeuna. Mason ngawaler yakin yén anjeunna bakal salajengna. "

Ayah Mason Gunung saur sakali.

Sanaos ngadorong tekanan maén pikeun akademi, Gunung masih nunjukkeun komitmen kana pendidikan na nalika anjeunna ngahadiran sakola di Purbrook Park School, Waterlooville anu 8 mil kalér Portsmouth.

Salaku cara pikeun mere inspirasi anu henteu umum pikeun ngajantenkeun tim ka Chelsea, saeutik Gunung nyandak unggal kasempetan anu anjeunna patepang pikeun legendaris John Terry.

Kenangan Mason Gunung Peringatan Biasa- Rapat Ashley Cole sareng John Terry
Kenangan Mason Gunung Peringatan Biasa- Rapat Ashley Cole sareng John Terry

Gunung henteu ngan ukur cicing di dinya, nalika anjeunna langkung ageung, anjeunna ogé nyandak pelajaran inspirasi David Luiz, saurang pamaén anu sanés nganggona méntal anu teu pernah nyerah. Sakedik anjeunna terang sareng anjeunna sareng anjeunna Luiz bakal duanana janten batur sapagawean sanés.

Mason Gunung nyumponan ramana tim jodoh- Daud Luiz
Mason Gunung nyumponan ramana tim jodoh- Daud Luiz
Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Gunung henteu pernah luput sési latihan di akademi di Chelsea. Bahkan disekolah henteu janten anjeunna leungit fokus kusabab anjeunna teras-terasan ngalakukeun tugas rumah tangga di 8km perjalanan panjang pikeun latihan.

Nalika Mason Gunung terus dewasa, anjeunna ningali dirina netepkeun kahirupan ka akademi sareng kamajuan anu tenang ngaliwatan kelompok umur salaku salah saurang pamaén anu pangsaéna.

Anjeunna mangrupikeun pamuda akademi Chelsea anu giat anu ngadamel judul 2015 ka 2017 nalika naékna Piala Pemuda FA.

Mason Mount Road to Fame Story
Mason Mount Road to Fame Story
Dina usum anu sami, Mason Mount ogé neraskeun meunang Liga Pemuda UEFA sareng FA nonoman piaraan sanés usum kieu.

Kasuksésan karir nonoman na parantos nampi anjeunna ka Inggris ka handapeun pakuat 19. Gunung nuluykeun ngabantosan réncang U19 na pikeun ngahontal Juara Éropa UEFA anu bergengsi dina 2017, nampi pamuter emas sareng tim pangajén turnamen.

Mason Gunung- Nu Maha Suci Inggris
Mason Gunung- Awal Inggris Nu Maha Suci.Credit ka UEFA

Tina Momen Sieun:

Mason Mount janten dina tekenan pikeun nampi kanyataan anu tangguh anu sakali sumping salaku peringatan ti bapakna. Upami anjeun tiasa ngémutan, anjeunna ngémutan terang yén John Terry mangrupikeun hiji-hijina budak akademi anu suksés ngajantenkeun kana tim kahiji dina taun ka tukang 20.

Sedih, Mason Mount ditampik citakan tim pangheulana anu ngajantenkeun anjeunna milih pilihan injeuman sapertos seueur anu dilakukeun ku Chelsea FC.

Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Gunung gabung sareng klub Walanda Eredivisie Vitesse dina 24 Juli 2017 ngalangkungan pinjaman manéka-usum. Kantun keur diharepkeun ku bandung mangrupikeun kapercayaan pikeun budak ngora Inggris anu sapertos Jadon Sancho karasa peryogi kakeunaan budaya anyar, metode latihan sareng kabiasaan di nagara sanés.

Mason Gunung naek ka Kinérja sareng Vitesse
Mason Gunung naek ka Kinérja sareng Vitesse. Kiridit ka ESPN

Mason Mount geuwat ngadamel gambaran sareng klub janten starter tim pangheulana. Dina taun kahijina, anjeunna ngagaduhan gelar Vitesse Player tina usum 2017-18. Kéngingkeun panghargaan ieu narik urut manajer Derby sareng legenda Chelsea Frank Lampard anu éta dina waktos éta dina misi nyerang budak ngora ka Derby.

Nalika klub liga juara luhur sanés sapertos Ajax, PSV Eindhoven nunjukkeun minat, Gunung mutuskeun pikeun masihan Derby tandatangan nuhun ka mentor na, Frank Lampard. Anjeunna ngahémat waktos na sareng Rams sareng mangrupikeun juru konci dina ngabantosan klub kéngingkeun promosi playoff dina kajuaraan. Lampard ngalatih anjeunna dina gaya anu diteraskeun anjeunna dina dinten kamulyaan sareng Chelsea. Salila periode ieu, Gunung janten salah anu dipikacinta di saha anjeunna pareng pisan.

Mason Mount- Lampards Tercinta anu anjeunna resep pisan
Mason Mount- Lampards Tercinta anu anjeunna resep pisan

Mason Mount ningalkeun Lampard angkat ka Chelsea salaku kasempetan pangsaéna pikeun balik ka klub indungna sareng ngabuktikeun yén anjeunna bakal ngajantenkeun tim pangpayunna. Hiji-hijina jalan pikeun ngabuktikeun yén nyaéta ngagaduhan pre-musim 2019. Pintonan anu megah di Gunung Praseason 2019 ngadamel para peminat Chelsea yakin anu énggal Frank Lampard parantos sumping di Sasak. Ayeuna sakumaha dina waktos nyerat, Gunung hirup dugi kana ekspektasi sapertos anu kasaksian dina kamampuan pikeun nyetak gawang anu hadé sareng ngadamel pamaén luhur ti klub-klub hébat kana dengkulna sareng dribbles-Na.

Gunung Mason Muncul ka Inohong Rame
Gunung Mason Muncul ka Inohong Rame

Mason Mount tanpa gaduh ragu parantos kabuktian ka dunya yén anjeunna mangrupikeun janji-janji éndah anu salajengna ngeunaan generasi pertengahan lapangan Inggris saatosna Frank Lampard. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja, patarosan dina unggal cangkem kipas Chelsea parantos; Saha kabogoh Mason Mount? .... Teu aya anu nampik kanyataan yén kasép kasépna gandeng sareng gaya lakonana henteu bakal ngajantenkeun anjeunna janten peminat awéwé.

Sanajan kitu, di tukangeun anu maén bal anu suksés, aya WAG anu glamor dina jalmi geulis Chloe Wealleans-Watts digambar di handap sareng kabogohna.

Mason Gunung sareng Kabogoh-Chloe Wealleans-Watts
Mason Gunung sareng Kabogoh-Chloe Wealleans-Watts. Kiridit ka IG
Ditilik tina seueur postinganana dina média sosial, katingalina duanana anu mikacinta menikmati anu padet hubungan anu diwangun dina silaturahim. Asih dibagikeun antara Gunung sareng kabogoh na Chloe Wealleans-Watts lolos ka pamariksaan mata masarakat ngan saukur kusabab cinta hirupna tanpa drama. Kanyataan yén duanana pencinta parantos bobogohan sakedik daun ragu-ragu yén kawinan tiasa janten léngkah formal salajengna.
Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun Mason Mount Personal Life bakal ngabantosan anjeun terang gambaran jalma-jalma.

Mason Gunung mikanyaah dua hal; kahiji, tanggung jawab sareng Bréh, ngokolakeun waktosna. Anjeunna gaduh kaayaan kamerdikaan jero anu ngamungkinkeun anjeunna nyandak kamajuan anu signifikan dina kahirupan pribadi sareng profésional. Gunung gaduh percanten diri anu ageung sareng kamampuan ngadamel rencana anu solid sareng realistis pikeun nyawana.

Mason Gunung Fakta Kahirupan Pribadi
Mason Gunung Fakta Kahirupan Pribadi. Kiridit ka IG sareng Twitter

Teu siga ayeuna seueur pamaén sepah nonoman, Gunung henteu percanten dina nyumput status hubungan na nalika anjeunna kabuka ngeunaan dunya anu terang saha kabogoh na ogé indungna. Anjeunna parantos diajar tina kasalahan sepak bola sepak ngora anu sanés sareng teras siap ngaleungitkeun kaahlianna nalika diperyogikeun.

Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Mason Mount nunjukkeun jalma kolotna anu alus ogé jalma anu rajin di kota Portsmouth, Inggris. Ayeuna, indungna, bapa, sareng adina sadayana ayeuna mancénkeun manéh gaduh mental anu tangguh sareng teu pernah nyerah kapribadian anu dilatih dina anjeunna.

Bapana Mason Tony AKA Gunung Snr percaya kasang tukangna Portsmouth putrana sareng didikan parantos parantos ngabantuan anjeunna dina karir awal ti mimiti karirna.

Gunung Mason sareng Bapana
Gunung Mason sareng Bapana

"Anjeun teu tiasa ngantep agresi Portsmouth dina anjeunna, sanaos! Kuring kudu nyebutkeun yén Mason anu kipas Pompey mad kénéh, kulawarga salengkahna ".

saur Tony Gunung ramana.

Ngeunaan Basa Mason Gunung: Beda sareng salakina, Mason Mount urang parantos ngajantenkeun pilihan teu neangan pangakuan umum. Anjeunna sigana mah nyai rumah tangga anu henteu nyandak dirina kana maén bal, langkung resep hirup pribadi sareng kahirupan konci anu handap.
Gunung Mason sareng Ibu-Na
Gunung Mason sareng Ibu-Na
Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Otong

Leres, kasuksésan kauanganna langsung kabeungkeut kana kamampuanana minangka maén bal. Saperti dina waktos nyerat, Mason Mount henteu diidinan hirup gaya hirup anu mewah sapertos belanja sapertos gélo, mésér mobil aheng atanapi ngarobah gaya hirupna.

Mason Gunung LifeStyle Fakta
Mason Gunung LifeStyle Fakta. Kiridit ka nu Telegraph

Upah Mason Gunung anu parantos ningkat ti saprak pembaruan kontrak 2019 na henteu robih jadi gaya hirup anu glamor. Nanging, anjeunna gaduh cara nampi sadayana anu diperyogikeun di jero rohangan, sapertos mandi és anu saé.

Mason Gunung LifeStyle
Mason Gunung LifeStyle
Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Sahabat na: Persahabatanna teras angkat. Tapi teras aya silaturahim anu ngalaksanakeun uji waktos. Conto anu saé pisan mangrupikeun langkung tina silaturahim 13 taun langkung dibagikeun antara Mason Mount sareng Declan Rice.

Mason Gunung Fakta
Mason Gunung Untold Fakta-Réréncangan Longterm-Na.

Sakumaha anu dititenan di luhur, duanana nyaéta maén bal anu suksés sareng seueur pisan ti saprak jaman budak leutik. Aranjeunna duaan sareng pacar-pacaran nyéépkeun liburan usum panas, buktina pikeun nunjukkeun kumaha kakuatan persahabatanna.

Mason Gunung sareng Declan Rice- Carita Persahabatan
Mason Gunung sareng Declan Rice- Carita Persahabatan

Cara anu bakal jalan, saha anu terang, panginten nasib ngan ukur tiasa nganteurkeun aranjeunna ka klub anu sami sareng tim nasional sanés.

Carita Budak Mason Gunung Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, video Ringkesan YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan, Ngalanggan mun urang Youtube Channel teras klik Ikon Bell pikeun Bewara.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak leutik Mason urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu