Marouane Fellaini budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5573
Marouane Fellaini budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Giraffro". Marouane kami Fellaini budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun Story Kahirupan Awal na sateuacan Kinérja, fakta kahirupan pribadi, hirup hubungan, hirup kulawarga jeung fakta saeutik-dipikawanoh sejenna ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan nuhun afrobic sarta abilities gigantic tapi sababaraha mertimbangkeun biografi Marouane Fellaini urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Marouane Fellaini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Marouane Fellaini-Bakkioui lahir dina dinten 22nd of 1987 November di Etterbeek, Belgia. Anjeunna mangrupakeun Sagittarius ku kalahiran.

Anjeunna ngalahir ka indungna, Hafida Fellaini jeung bapa, Abdellatif Fellaini (urut kiper sarta supir beus). Kadua kolotna nu Moroccans migran ti kotana Tangier nagara urang. Aranjeunna hijrah ka Brussel mun gaduh budak maranéhanana jeung neangan hiji hirup hadé.

Fellaini dibawa nepi di Brussel bareng jeung kembar idéntik na ngaranna Mansour Fellaini (ulah heran, anjeunna téh kembar a).

Marouane Fellaini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -karir Mimitian

cinta munggaran Fellaini urang éta acara lagu. Anjeunna ngamimitian kaluar salaku runner 10,000-méteran. Ieu anjeunna digabungkeun jeung bal anu anjeunna dimimitian di 8 umur pikeun Anderlecht akademi. Salaku anak, anjeunna bakal ngajalankeun ka sakola bari sakelas na bakal balik ku beus atawa mobil.

Sanajan kitu, bapana Fellaini urang Abdellatif, saha éta hiji footballer profésional dirina, dipandu putrana nuju narima bal na letting lebet tina jalan jarak panjang. Anjeunna diturut kahayang bapana sarta Sumpah komitmen total ka maénbal.

Dina musim kahijina di Anderlecht urang Akademi, anjeunna ngoleksi 26 gol na di kadua anjeunna ngoleksi 37. Anjeunna di akademi Anderlecht urang nepi ka umur 10 saméméh ngagabung Mons, alatan bapana meunang pakasaban anyar di kota.

Dina yuswa 17, anjeunna asup keuna permanén kahijina kalayan Standar Liège. Dinya, Isa dipikawanoh pikeun pangabisa judul sarta stamina, nu ngajadikeun anjeunna salah sahiji pangalusna pamaén tengah kotak-to-kotak dina Divisi Mimiti Belgian. pagelaran na nyababkeun anjeunna unggul dina Ebony Shoe di 2008, panghargaan dibikeun ka pamuter pangalusna usum sahiji turunan Afrika.

Saatos kalam nu kamajuan tina Manchester United, Real Madrid na Bayern Munchen, Fellaini ditandatanganan pikeun Everton dina bulan Séptember 2008. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Marouane Fellaini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Brand na

fans na ngagem wigs Afro badag keur ngagambarkeun kareueus maranéhanana pikeun superhero maranéhanana, Fellaini.

Fakta Marouane Fellaini buuk palsu
Fakta Marouane Fellaini buuk palsu

dagang Fellaini urang Afro buuk palsu keur diatur ku leungeun pangalusna sakumaha katingal di handap.

juru tata rambut Marouane Fellaini Afro buuk palsu urang
juru tata rambut Marouane Fellaini Afro buuk palsu urang teh pangalusna di kota

buuk palsu Fellaini urang geus matuh dipikaresep diantara masarakat internét saprak lahirna ka ramé. Poto kawas hiji di handap geus surfaced online.

Marouane Fellaini fun fakta
Marouane Fellaini fun fakta

Marouane Fellaini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Kahirupan cinta Marouane Fellaini geus nyusahkeun. Anjeunna batur anu enjoys hirup salaku lalaki tunggal. Sakali kana hiji waktu, Lara Binet éta baé pangpentingna dina kahirupan Fellaini.

Fellaini jeung Miss Bélgia Lara Binet tanggal dina na-off pikeun taun, dugi aranjeunna kagungan hiji pamisah hade hatena nepi di 2012.

Lara jeung Fellaini peupeus nepi lila sanggeus anjeunna ditandatanganan pikeun juara Premier League, sumber sejenna ngaku maranéhanana éta nikah.

Binet ieu rame Miss Liège di 2011. Biasana ieu mangrupa finalis di 2011 Miss Bélgia kageulisan pageant.

Fellaini ngagaduhan ngarasakeun béda tina kahirupan hubungan na saprak sanggeus pindah ka Manchester United. Dina kecap na ...

'Sedengkeun dina Everton, Anu awéwé anu Crawling keur kuring, ' Fellaini ceuk. 'Ieu teuing. Dina Manchester, urang henteu mikawanoh kuring nu teuing sarta condong pikeun ngubaran kuring dina cara leuwih hormat.

Paling anyar, manehna geus jeung Jeffers Roxanne. Manehna patepung Fellaini ngaliwatan hiji sobat silih. Jeffers teh urut kabogoh cinta beurit Ashley Cole. Manehna teh bener kana anjeunna sabab manehna nyangka bulu na pisan lucu.

Fellaini na Jeffers Roxanne
Fellaini na Jeffers Roxanne

Marouane Fellaini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Marouane Fellaini asalna ti tukang kulawarga-kelas menengah dioperasikeun ku bapana, Abdellatif Fellaini. Ieu sateuacan Investasi bal dibayar pareum.

Bapana, Abdellatif sakali dimaénkeun di liga Maroko salaku kiper keur klub Raja Casablanca na Hassania d'Agadir. Dina 1972 manéhna hayang ngarobah ka Éropa sarta ditandatanganan jeung Belgian munggaran division klub KRC Mechelenz. Sanajan kitu, klub Maroko na nampik anjeunna pindah ka Éropa.

Gantina balik ka Maroko, Abdellatif réngsé karir aktif-Na, dipindahkeun ka Éropah jeung jadi supir beus keur angkutan umum Brussel. Dinten anjeunna bangga geus dibikeun putra na kasempetan bisa dilahirkeun jeung tumuwuh nepi di Éropa. Abdellatif enjoys hubungan alus jeung putra-Na. Anjeunna nyandak hiji pangsiun dini tina beus nyetir ka ngawasan karir Marouane urang.

Fellaini na father- Abdelatif
Fellaini na father- Abdellatif

indung: Hafida Fellaini nyaéta ibu Marouane Fellaini. Ofcourse, urang nyaho na bohong, tapi hiji sumber internét wangsit teh nona handap mangrupakeun ibu Marouane Fellaini. Kabéh berkat buuk palsu nya.

mum palsu Fellaini urang, Hafida Fellaini
mum palsu Fellaini urang, Hafida Fellaini

The Dadang: Ngaran lanceukna kokolot urang téh Hamza Fellaini. Anjeunna oge ahli buuk palsu.

Hamza Fellaini.
Hamza Fellaini (gambar katuhu)

Mansour na Marouane gambar dihandap nu kembar identik. Duanana baraya kembar cinta nongkrong di fashion bulu sarupa.

Marouane Fellaini- Chilling kalayan lanceukna kembar Na, Marouane
Marouane Fellaini jeung adi kembar, Mansour.

Thou sipatna idéntik dina nuhun, tapi pasti moal jangkungna Na. Marouane nyaeta ku tebih taller ti Mansour.

Marouane Fellaini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Image The

Sakali kana hiji waktu, Marouane Fellaini jadi footballer panganyarna pikeun manggihan dirina diabadikeun salaku sapotong jalan seni ... bizarrely dina bentuk raray gurning sorangan.

Marouane Fellaini
Marouane Fellaini Piece of Art- The Gurning raray

kajadian ieu lumangsung sabot Belgian diulas keur Beureum Devils salila Piala Super eleh final maranéhna pikeun Spanyol raksasa Real Madrid.

Salila clash dina, Fellaini ieu pencét dina nyanghareupan ku bal saurna bade up for lulugu mangrupa, jeung skill exquisite salah fotografer urang hartina momen ieu bisa jadi uniquely direbut salawasna. Gambar tina scrunched up raray Fellaini urang, sungut agape di recoil tina dampak bal, éta hiji instan pencét dina média sosial.

snap nu gancang indit viral, kalawan loba personalities luhur jeung sasama footballers profésional ngawangkong ngeunaan gambar. Handap pertandingan, Fellaini dirina ieu gancang dibere beja tentang gambar jeung opted babagi deui via rekening Instagram pribadi sorangan.

Marouane Fellaini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -puasa Debat

Kawas Mesut Ozil, Fellaini megatkeun naha atawa teu gancang. Dina kalolobaan kasus, anjeunna henteu gancang. Anjeun bisa neangan internet keur footballers Muslim séjénna di attire sholat tapi pernah on Fellaini sanajan anjeunna keur turunan warisan Islam euyeub Maroko.

Puasa salila Ramadan merlukeun muslim sangkan balik tanpa dahareun jeung cair ti sunrise ka Panonpoé Tilelep. Fellaini karasaeun eta bisa jadi pisan bahaya keur manehna lamun maén di iklim nu tangtu kawas nu ti Brazil di 2014 cup dunya.

Jauh ka displeasure masarakat Muslim, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka na Valon Behrami of Switzerland na Mesut Ozil Jérman sakali ngumumkeun kaputusan maranéhna pikeun skip puasa demi kaséhatan sarta kualitas maén maranéhanana.

Dina pertahanan maranéhanana, dina Wapres tina Federation of asosiasi Muslim di Brazil, Ali Zogbhi ceuk:

Élmu geus dibuktikeun yén lamun ngalakukeun latihan fisik tanpa dahar Anjeun ngalaman masalah serius. Kituna, ieu leuwih wijaksana pikeun ngidinan pamaén pikeun henteu gancang dina mangsa ieu. "

Marouane Fellaini budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -zodiak tret

Marouane Fellaini mangrupakeun Sagittarius sarta boga atribut di handap pikeun kapribadian na;

Kaunggulan Marouane Fellaini urang: Berehan, idealis, rasa hébat humor

Kelemahan Marouane Fellaini urang: Janji leuwih ti bisa nganteurkeun, pisan ngabaran, moal ngomong nanaon euweuh urusan kumaha undiplomatic

Naon Marouane Fellaini diaku: Kabebasan, travel, filsafat, keur ker

Naon henteu janten Marouane Fellaini urang: jalma Clingy, keur konstrain, kaluar deui-témbok téori, rinci.

kanyataan Cék

Heuheu Marouane Fellaini budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu