Mario Balotelli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku sedengkeun
Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku LB. Sks mun 24smi sarta The Eunteung

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "Super Juhari". Juhari Balotelli budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan perayaan gawang unik na penah. Sanajan ukur sababaraha mertimbangkeun biografi Juhari Balotelli urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Mario Balotelli Barwuah lahir dina dinten 12th Agustus 1990 di Palermo di Italia. Anjeunna teh 2nd barudak 4 dilahirkeun rugbi éta antara indung biologis Na, Mawar jeung bapa biologis na. Thomas Barwuah.

Mario Balotelli biologis Kolot
Mario Balotelli kolotna biologis. Thomas jeung Mawar. Sks: CellCode.

Nasional Italia of Hideung etnis kalayan akar Ghanian ieu didiagnosis kalawan komplikasi peujit-ngancam kahirupan sanggeus lahir, hiji kaayaan nu kolotna malarat teu bisa mampuh nyampurkeun kukituna ditinggalkeun kalawan euweuh pilihan ti nawarkeun anjeunna up for nyoko nalika anjeunna umur 3.

Mario Balotelli budak Story
Mario Balotelli diadopsi ku kolotna ngukut na nalika anjeunna umur 3, Tulisan: Footballdeluxe.

Hasilna, Young Balotelli ieu diangkat nepi ku kolotna ngukut Silvia jeung Francesco Balotelli kantos saprak anjeunna umur 3. Tumuwuh nepi jeung Balotelli urang anu kagungan dua putra sarta putri sorangan, ngora Balotelli ieu diwenangkeun kunjungan biasa ka kolot biologis na mangsa weekends.

Balotelli Young Jeung Indung jeung Sibling
Young Balotelli dina nganjang ka indung na duduluran. Sks: GSR.

Balotelli garapan perioda sapertos di patali jeung duduluran biologis na Abigail, Enoch jeung Angel Barwuah pikeun sababaraha taun saméméh anjeunna permanén fostered ku Balotellis alatan éta henteu mampuh kolot biologis pikeun cater pikeun kaséhatan sarta kabutuhan sosial.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Meta karir na Kahirupan Awal karir

Balotelli milih bal salaku olahraga budak leutik ieu aktip aub dina olahraga paduli komplikasi kaséhatan hirup mimiti na. Ku waktos nu prodigy bal ieu umur 11, anjeunna ngagabung sistem nonoman ngeunaan 'AC Lumezzane' dimana asal meta karir kalapa di olahraga dimimitian.

Mario Balotelli di AC Lumezzane
Mario Balotelli ngagabung AC Lumezzane nalika anjeunna umur 11. Sks: Surat Daily.

Ieu di 'AC Lumezzane' nu Balotelli acuk ngaliwatan jajaran sarta diwanohkeun ka tim senior klub urang nalika anjeunna ukur 15. Saterusna endeavors karir mimiti nempo Balotelli kungsi tryout gagal di Barcelona saméméh anjeunna disaluyuan ku Inter Milan on injeuman dina 2006.

Mario Balotelli Gagal Tryout Dina Barcelona.
Balotelli 15 taun heubeul ngarékam gagal cobaan kaluar di Barcelona saméméh ngagabung Inter Milan. Sks: Jebiga.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Jalan Ka Inohong Story

Balotelli tadi moments metot di Inter Milan anu ngawengku nulungan klub nu meunang Supercoppa Italiana di 2008 jeung A. 2007-2008 Serie Sajaba ti éta, lajeng 18 taun heubeul jadi pamuter bungsu-kantos nyitak dina kaulinan Liga Champions di Waktos.

Mario Balotelli di Inter Milan
Mario Balotelli kungsi mimiti hébat dina Inter Milan. Sks: Kingsport.

Najan kitu, manehna Nyanghareupan tantangan insurmountable yén wates on chants rasialis ngalawan anjeunna ogé henteu mampuh pikeun janten pamuter disiplin. Balotelli pas ngamimitian leungit sesi latihan na infuriated fans Inter Milan ku muncul dina hiji acara TV Italia, ngagem t-shirt of saingan klub urang, AC Milan.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Naek Pikeun Inohong Story

Telat 2010 éta periode nu dibuka surah anyar dina hirup Balotelli urang salaku pamuter nu meunang asup ka Manchester Kota. Anjeunna ngoleksi on debut keur Inggris dina eleh 3-0 ngalawan Arsenal.

The ditangtukeun puseur-maju nuluykeun pikeun ngadegkeun dirina minangka kipas-favorit di kaulinan saterusna sarta ku tungtung taun, meunangkeun pangajén Golden Boy keur pagelaran anu luar biasa-Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Mario Balotelli - naékna Inohong
Mario Balotelli sukses tur antics di Manchester Kota dijieun anjeunna populer di kalangan fans bal di sakuliah dunya. Sks: Goal.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta hubungan Kahirupan

Mario Balotelli téh acan bisa nikah sakumaha dina waktu tulisan. Urang mawa Anjeun rinci ngeunaan sajarah dating sarta hirup hubungan hadir. Dimimitian kaluar béntang bal geus miboga sababaraha hubungan jeung awéwé mimitian ti model pikeun artis tur pamadegan gampang kahadean.

Tina sagala awéwé taya nangtung kaluar kawas kabogoh na ngancik orok mamma, Raffaella Fico. Duo tanggal antara 2010-2013 sarta dina periode kungsi putri babarengan disebut Pia (dilahirkeun dina 5th Désémber 2012).

Mario Balotelli Jeung EX kabogoh Raffaella Fico sarta Putri Pia
Mario Balotelli kalayan urut kabogoh Raffaella Fico sarta putri Pia. Sks: Surat Daily.

Sanajan kitu, eta nyandak dua taun saméméh hasil positif tes DNA diwangun Balotelli katampa kabapakan sahiji putri-Na. The pangdeukeutna nu pusat maju kantos ngagaduhan kana komitmen éta Dursasana pikeun urut Belgian kabogoh na, Fanny Neguesha di 2013. Aranjeunna indit cara misah di 2014.

Mario Balotelli Jeung Fanny Neguesha
Mario Balotelli kalayan urut kabogoh Fanny Neguesha. Sks: CelebMafia.

Balotelli nyaeta dina waktu tulisan gaduh hubungan sareng kabogoh Swiss na Clelia anu bore anjeunna putra kahijina Singa (dilahirkeun Séptémber 2017).

Mario Balotelli Sareng kabogoh Clelia sarta Putra Singa
Mario Balotelli Sareng kabogoh Clelia sarta Putra Singa. Sks: RTI.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta kulawarga Kahirupan

Balotelli hails ti tukang kulawarga biologis goréng. Urang mawa Anjeun rinci faktual ngeunaan kolotna biologis, kolotna ngukut sarta duduluran.

Ngeunaan Juhari Balotelli biologis Bapa: Thomas Barwuah nyaeta dad biologis Balotelli urang. Anjeunna mangrupakeun imigran Ghanian anu netep di Italia sababaraha taun saméméh Balotelli lahir. Thomas geus credited keur berjuang pikeun ngumpulkeun dana pikeun tagihan médis Balotelli urang saméméh méré anjeunna up for nyoko. Sanajan Balotelli percaya kolotna ditinggalkeun manehna, sahingga anjeunna geus severed dasi jeung kulawarga biologis na.

Ngeunaan Juhari Balotelli biologis ibu: Rose Barwuah nyaeta mum biologis Balotelli urang. Biasana ieu mangrupa panangtu imah dina waktu Balotelli kalahiran sarta nuluykeun pikeun digawe salaku taun cleaner engké. Rose geus fokus kana ngawangun hubungan kalayan Balotelli saha manehna percaya ieu ngancik ngalawan baraya biologis na ku bapa angkat-Na.

Mario Balotelli Kolot Thomas jeung Mawar
kolotna mario Balotelli urang Thomas jeung Mawar. Sks: Corriere.

Ngeunaan Juhari Balotelli Foster Bapa: Francesco Balotelli ieu dad ngukut sahiji genius maén bal. Anjeunna hiji Italia euyeub tur boga pangaruh anu dipaké kabeungharan sareng sambungan di positioning Balotelli dina jalur tina hebat pisan. Francesco cicing lila ningali Balotelli ngahontal jangkung gede di bal saméméh ngalirkeun jauh dina bulan Juli 2015 sanggeus gering istilah panjang.

Ngeunaan Juhari Balotelli Foster ibu: Silvia Balotelli teh indung ngukut of footballer nu. Manehna teh ti katurunan Yahudi jeung salah sahiji urang nu pangdeukeutna kana haté Balotelli urang. Jadi pinunjul mangrupakeun beungkeut jeung pamahaman unggal séjén maranéhna yén Balotelli dedicated nya éta dua gol hébat anjeunna ngoleksi pikeun Perancis ngalawan Italy salila semifinal of Euro 2012 ka dirina.

Mario Balotelli Jeung Foster Kolot
Mario Balotelli jeung kolot piara. Sks: Gazzetta.

Ngeunaan Juhari Balotelli duduluran: Balotelli boga tilu duduluran saha anjeunna tumuwuh nepi ngadatangan di Brescia, Italia. Aranjeunna kaasup adina na heubeul Abigail, nya adi ngora Enoch jeung nak adina Angel.

Abigail Barwuah nyaeta dina waktu tulisan nikah kalayan kids mun footballer Obafemi Martins bari Enoch Barwuah mangrupakeun pamaén bal anu muterkeun keur samping Italia, FC Pavia. Samentara éta, di dinya geus teu pira dipikawanoh ngeunaan adina nak Balotelli urang Angel Baruah, Ngayakeun geus Balotelli dicirikeun ku duduluran ngukut Na.

Mario Balotelli duduluran
Gambar tina kulawarga biologis Juhari Balotelli némbongkeun duduluran na. Sks: GhanaCelebrities.

Ngeunaan Kulawarga Juhari Balotelli: Aya denying kanyataan yén Balotelli boga uncles, aunts, cousins, nephews na nieces paduli kanyataan yén anjeunna teu ngaidentipikasi sareng maranehna. Nya kitu, aya teu pira dipikawanoh ngeunaan nini-Na.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Kahirupan pribadi

Naon ngajadikeun Juhari Balotelli keletik? diuk deui sakumaha urang mawa Anjeun makings tina kapribadian na pikeun mantuan Anjeun meunangkeun gambar lengkep anjeunna. Pikeun dimimitian ku, Mario Teguh Balotelli pribadi téh adun of Tret zodiak. Anjeunna mangrupakeun individu matak saha energetic tur optimis.

Mario Balotelli - Fakta Kahirupan Pribadi
Optimism nyaeta Balotelli urang prized kapribadian tret. Sks: Daily Express.

qualities Balotelli urang salaku manusa nu teu jauh beda ti persepsi umum jeung anjeunna nya heran tina demeanor low-konci, mangrupa kanyataan yen jalma nu deukeut ka anjeunna tiasa ngabuktoskeun mun. hobi na kaasup maén video games, ngadengekeun musik, nonton pilem alus sarta pasamoan babaturan.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Otong

patut net mario Balotelli urang téh masih di handapeun review. Najan kitu, manéhna ngabogaan nilai pasar £ 18.00m sakumaha dina waktu tulisan. The "Super Juhari" mangrupakeun spender liar anu teu kapikiran lalaki fined pikeun misdemeanors kumat sarta geus severally nempo kalayan mobil eces tur exquisite kaasup hiji Ferrari, Bentley, Audi, sarta Maserati.

Koléksi mario Balotelli Mobil
Mario Balotelli ngabogaan Ferrari di kempelan mobil-Na. Sks: Luxe murni.

Anjeunna boga dina kursus karirna disewa imah jutaan patut dollar bari maén di leagues béda. Cara Balotelli tokoh eta, hirup sia hirup ka fullest kapasitas hiji urang. Kituna anjeunna mikanyaah attending pihak, nginum jeung babaturan, udud na pernah misses kasempetan pikeun tetep senang sanajan eta ngalibatkeun lalaki fined.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Untold

Naha anjeun terang?

  • Balotelli sakali nunjukkeun hiji kalakuan jarang amal ku gifting hiji lalaki homeless $ 1,000 sanggeus unggul $ 25,000 dina kasino a.
  • Ngeunaan ageman-Na, Mario Teguh Balotelli lahir ka kolot Kristen sarta digedékeun ku kolotna ngukut Yahudi. Anjeunna nembongkeun pangajén pikeun Kristen utamana catholicism ku ngagem rosary nu. Sajaba ti éta, anjeunna geus sakali patepung jeung kapala Garéja Katolik Paus Francis.
Mario Balotelli Rapat Ku The Paus
pasamoan mario Balotelli jeung Paus Francis. Sks: Surat Daily.
  • Sometime dina Oktober 2011 Balotelli ngahaja dibeuleum handap mandi na sanggeus shooting petasan tina jandela-Na. Handap kajadian éta, Balotelli Lucuna jadi juru carios kaamanan petasan pikeun Kota of Manchester.
  • Kalolobaan tato na nu layu jadi dina waktu tulisan. Paling nonjol sarta panganyarna nyaéta cutatan Genghis Khan tattooed dina dada Na. Ieu berbunyi: 'Kami hukuman Allah. Lamun geus teu komitmen dosa hébat, Allah moal bakal dikirim hiji hukuman kawas kuring kana anjeun. '
Mario Balotelli - tato
tattoo nonjol mario Balotelli urang ciri anu cutatan Genghis Khan. Sks: Surat Daily.
  • Gemblengna, Mario Teguh Balotelli mangrupa polah narik sareng mareuman pitch sholeh. Urang mawa Anjeun hiji video intriguing yén compiles sababaraha antics hilarious ditarik ku genius bal Heboh. kiridit ka WeTalkFootball.

Tungtungna, urang nampilkeun ka anjeun hiji youtube video diringkeskeun nu ngécéskeun naon geus maca jadi jauh.

Mario Balotelli budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur nawaran reureuh di Tingali na ngalanggan kami Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Juhari Balotelli budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu