Marcelo budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
8153
Marcelo budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "El Loco". Marcelo budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan urang Marcelo Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Marcelo budak Story

Marcelo Vieira da Silva SMP lahir dina dinten 12th Méi 1988 di Rio de Janeiro, Brazil ku kolot, Bapak jeung Ibu Marcelo Vieira da Silva. Bapana ieu nu paehan seuneu jeung indung, urut guru.

Anjeunna tumuwuh nepi di Catete Neighborhood di Rio de Janeiro, Brazil.

Aya kavling kamiskinan di lingkungan na antukna nya budak leutik. kolotna malah Marcelo urang anu earned pisan low éta pisan goréng.

Dina kecap Marcelo urang, "Dad abdi tuh némbongkeun kuring na seuneu tarung kaos lamun ieu mah nak a. Kuring terang manehna pernah miharep kuring boga nu kahayang pikeun jadi firefighter hiji sabab éta kabéh goréng. Dina panggih, sabenerna mah pernah ngalaman sagala kahayang jadi firefighter a, Kabéh kuring hayang éta keur maén bal jadi anak ".

Marcelo ieu salawasna dipikawanoh jadi nak normal tur senang dina jangka waktu budak leutik na.

Dina kecap na deui, "Sumuhun, ti waktu nu ieu nak hiji, sareng atawa henteu kasusah, abdi diajar yén dina kahirupan geus jadi senang euweuh urusan naon, atawa sahenteuna coba janten. Kuring geus salawasna geus kawas ieu dina kahirupan kuring, sarta kuring coba pikeun ngirimkeun ka ruang locker kalayan tiap kaulinan. Kabagjaan mantuan Anjeun pisan ".

Dina nawar pikeun manggihan hiji sumber ajeg panghasilan pikeun mantuan kulawargana, ngora Marcelo mutuskeun nyieun hiji kahirupan sorangan. Anjeunna milih maén bal.

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -karir Mimitian

Poto Marcelo budakAlami, Football janten cinta kahijina. Anjeunna dimimitian Maen Bal di jalan na futsal di pantai.

Marcelo dimimitian maén lima hiji-sisi bal dina yuswa 9 na ku 13 anjeunna di Fluminense, klub nonoman Brasil populér.

Marcelo ampir kapaksa ninggalkeun akademi bal sabab anjeunna teu bisa mampuh mayar beus nyandak anjeunna ka latihan. Tapi, tekad sarta pangabisana dijieun anjeunna tarung pikeun naon anjeunna dipikacinta tur anjeunna pangalusna di: maén bal.

klub nonoman-Na, Fluminense mantuan alot. Éta dianggap anjeunna minangka salah sahiji maranéhna "Makuta jewels" sarta ensured yén anjeunna terus maén. manajemén klub urang dihadiran kana sababaraha kaperluan-Na.

Marcelo ieu dipikawanoh jadi pinuh-balik pisan gancang, nyerang nu bisa digawé teuas kabeh poé. Anjeunna geura-giru jadi titik fokus pramuka sakuliah dunya. Ieu Real Madrid anu snapped anjeunna. Marcelo ngagabung Real Madrid dina mangsa jandéla mindahkeun Januari di 2007.

Dina datangna Na, klub Présidén Ramón Calderón ngomong, "Anjeunna mangrupa Signing penting pikeun kami. Anjeunna nyaéta saurang pamaén ngora anu bakal nyuntik sababaraha freshness kana samping jeung mangrupa bagian tina rencana urang mawa pamaén ngora kana sing sakuat. Simkuring bagja pisan sabab anjeunna mangrupa mutiara nu satengah Éropa miharep.

Loba panongton hailed anjeunna salaku Roberto Carlos'Panerusna poténsial di peran kénca-balik.

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

kulawarga MarceloSalaku nyatakeun saméméhna, Marcelo asalna ti tukang kulawarga miskin pisan. Anjeunna bisa salamet kalayan aranjeunna nepi ka umur 8 saméméh pilari pastures héjo.

kolotna éta dina kadar pisan low of careers maranéhanana (firefighting sarta pangajaran). perjuangan maranéhna pikeun mantuan anak maranéhanana mayar waragad na sanajan gajih low maranéhna teu bisa nulungan. Marcelo nyaeta kumaha oge tetep bersyukur.

Anjeunna sakali recalled;

Sumuhun, tanpa ragu a. Kuring ngahutang kulawarga abdi pisan, sabab geus salawasna geus kalawan kuring. bapa kuring, indung kuring éta aya tapi akina mah hiji paling I kiridit. Mun maénkeun parah, maranéhna bakal ngawartosan, teu, anjeun teu maén parah, anjeun nu pangalusna hiji kaluar dinya. Aranjeunna salawasna diangkat roh abdi.

Teu pira ieu dipikawanoh ngeunaan indung Marcelo urang.

ADI: Deui dina poé budak leutik na, aya henteu sobat hadé tur euweuh adina hadé ti Julia Vieira. Duanana pisan nutup.

Marcelo Sister

Akina Marcelo urang - Pedroakina: San Pedro nyaéta akina Marcelo urang anu mayar duit kitu manéhna bisa tetep keur Maen Bal deui di Brazil.

Marcelo dedicates unggal tujuan pikeun anjeunna jeung istrina. Cenah keur Real Madrid TV nu lamun ieu mah keur Pedro anjeunna bakal geus pernah maén bal pikeun Fluminense. Hanjakal, Pedro maot dina bulan Juli 2014, salila Piala Dunya.

Lamun urang geus teu lepat, ieu Señor Pedro nu dipirig anjeunna ka ampir sakabéh sesi latihan nonoman-Na, sarta anjeunna malah digawé dua atawa tilu damelan pikeun earn duit supaya Marcelo bisa ngalatih.Marcelo sarta akina, Pedro

Mulang teras, anjeunna digawé salaku sopir pikeun bank di Brazil, teras ogé digawé di hiji kantor kabeh pikeun Marcelo.

Mulang teras, Marcelo kapaksa mayar 13 asli sapoé meunang dilatih, sarta éta loba di Brazil. Ieu Senior San Pedro nu footed nu tagihan.

Dina kecap Marcelo urang; "Hiji poe, ngadon Pedro teu boga duit keur latihan anjeun, sarta anjeunna ka kuring," Kuring ukur gaduh koin ieu. "Naon anu lumangsung? Anjeun dina bar, teu? .... Anjeunna kungsi koin hiji-nyata, sarta aya slot mesin ieu aya, dimana anjeun bisa maénkeun pikeun 25 centavos. Jeung sapoe, urang sih teu ngagaduhan deui duit buka latihan. Anjeunna kapaksa mayar tiket beus, tapi kuring henteu kudu, sabab ieu mah sakadar nak a. Jeung kitu anjeunna nempatkeun di koin dina ... Kuring masih inget nepi ka poé ieu nu mesin miboga nagara béda - Spanyol, Brasil, sagalana, tur meunang, anjeun kapaksa milih nagara neuleu. Anjeunna bet koin dina Kroasia, jeung urang meunang 25 reales. ari kitu mah, ate sagalana - hamburgers ... Jadi berkat koin éta, Anjeun bisa buka latihan. "

Dina panggih, anjeunna hiji nu dipercaya dina Marcelo paling antukna nya budak leutik. Marcelo masihan sakabéh gaji kahijina ka akina.

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Marcelo nyaéta lalaki tina hubungan jangka panjang. Anjeunna minuhan cinta kahijina, Clarisse Alves bari anjeunna maén futsal di pantai antukna nya budak leutik.

The Marcelo kisah cinta
The Marcelo kisah cinta

Hasil tina hubungan jangka panjang maranéhanana éta hadé tur hadé kualitas. Dina 2008, Marcelo nikah kabogoh longtime na Clarice Alves.

Poto kawinan Marcelo urang
Poto kawinan Marcelo urang

Dina 24th September 2009, maranéhna miboga anak kahiji maranéhanana, hiji putra saha aranjeunna ngaranna Enzo Gattuso Alves Vieira.

Marcelo na anaking, Enzo Gattuso Alves Vieira
Marcelo na anaking, Enzo Gattuso Alves Vieira - Carita Untold Bapa / Putra

cinta Marcelo pikeun putrana nyaeta dibuktikeun. Mun hubungan ramana ka putra bisa bener bisa diréduksi jadi biology, sakabeh bumi bakal blaze jeung kamulyaan Marcelo jeung putrana Enzo.

Marcelo na anaking, Enzo Gattuso Alves Vieira
Marcelo muterkeun kalawan Putra, Enzo Gattuso Alves Vieira

kadua lalaki maranéhanana, dina Liam ngagurilap gambar di hareupeunana fore tina phot handap lahir dina 1st September 2015.

Marcelo penah kalawan barudak
Marcelo penah kalawan barudak

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjing mimiti saméméh Sakulawarga

Hayu urang dibere nyaho Marcelo baé. Anjeunna sakaligus nanya; "Naon anu hobi anjeun? Naon sapoé normal kawas keur anjeun? "

Marcelo direspon ...

"Puter kalawan anjing kuring, maén kalawan putra abdi [dina urutan anu? Kita Hayu on Marcelino !!! ... nyebutkeun interviewer kana], bade ka pilem, nu mana Kaula bade sanggeus wawancara ieu, leumpang sabudeureun Madrid, hal kawas éta, bade kaluar dahar. "

Marcelo cadangan pangbadagna tur paling pikaresepeun imut-Na pikeun pamajikanana Clarice, tilu anjing sarta putrana, katingalina dina urutan nu!

Marcelo urang Filsafat Anjing saméméh Sons- The Untold Story
Marcelo urang Filsafat Anjing saméméh Sons- The Untold Story

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta tato

Whilst nyobian tetep sakumaha unbiased sabisa, urang sabenerna neangan tato Marcelo urang pisan pikaresepeun. Sanajan individual sababaraha gambar téh saeutik konyol kawas tangkorak. The tinta greatest éta tina akina 'Pedro' anu tetep baé paling boga pangaruh dina kahirupanana.

Fakta tato Marcelo urang
Fakta tato Marcelo urang

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Dipuji ku Legenda

Sanggeus usum narabas-Na, Marcelo ieu dipuji ku Kujang bal kayaning Paolo Maldini jeung Diego Maradona, anu disebut manehna nu pangalusna di jabatanna.

Anjeunna remen dibandingkeun Roberto Carlos, saha dirina ceuk Marcelo éta pewaris Na, pangalusna kénca di dunya deui nu "Marcelo mibanda pangabisa teknis hadé ti kuring".

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Warga Spanyol

Dina 26 Juli 2011 Marcelo attained kabangsaan Spanyol, nu ngamungkinkeun anjeunna pikeun jadi didaptarkeun ilaharna tinimbang salaku pamuter non-EU, diantarana aya hiji kuota ketat diwenangkeun.

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -panipuan Pajak

The Brasil ieu dugaan geus defrauded otoritas pajeg Spanyol of € 490,917.70 (£ 437,539.59). The tuduhan ti jaksa Spanyol manteng deui 2013.

Numutkeun penyidik, Marcelo ieu dugaan geus dipaké pausahaan mancanagara pikeun nanganan hak gambar-Na. Ieu wangsit ku otoritas pajeg Spanyol swt. duanana C Ronaldo jeung Lionel Messi geus katempo hiji rasa ieu.

Marcelo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naon Real Madrid hartina anjeunna

Naon keur pamuter Real Madrid hartosna ka anjeun?

Dina wawancara ieu, cenah ...

"Jigana lamun menta barudak di Brazil, atawa di mana waé di sakuliah dunya, naon maranéhna rék jadi, sarta maranehna nyebutkeun footballer, lajeng nu menta mana, aranjeunna sadayana ngawalon Real Madrid. Kuring éta sami. babaturan kuring ogé. Jigana Real Madrid ngagambarkeun hal badag, lain ngan dina rasa maén bal, tapi ogé kalayan bantuan maranéhna masihan ka barudak malarat. Téh mangrupa klub gede. "

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu