Luis Suarez budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
10392

Luis Suarez budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "El Pistolero". Luis Suarez budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun tukang kulawargana, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupa pamuter elit diantara payun di dunya. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Luis Suarez urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Dimimitian pareum, Luis Alberto Suárez Díaz lahir dina 24th poe 1987 January di Salto di Uruguay. Anjeunna nu kaopat tina tujuh barudak dilahirkeun ka indung, Sandra Suárez jeung bapa, Rodolfo Suárez (urut tentara jeung urut footballer).

Ngeunaan kasang tukang kulawargana jeung etnis, Suarez mangrupa nasional Uruguayan tina lomba dicampur Afrika, Spanyol jeung akar Uruguayan. Rékaman ogé nunjukkeun yén anjeunna kungsi akina hideung. Tumuwuh nepi di lingkungan Cerro di Salto barengan baraya 7 sarta lain adina tunggal, Suarez kungsi pangalaman munggaran-leungeun kamiskinan tapi mangkaning, cicing hiji hirup senang jeung kulawarga-kelas handap sarta éta sakabéhna di karapihan di désana.

Poto Luis Suarez budak
Ngora jeung senang Luis Suarez di kampung halaman na Salto. sks: Pinterest.

Kawas paling kids umur na wanoh, Suarez ieu casually digambar keur maén bal anu anjeunna dicoo kalayan peers pikeun happily lulus waktos di tim lokal kampung halaman na urang, Sportivo Artiga.

Luis Suarez di Sportivo Artiga.
Luis Suarez (Peran Tengah) di Sportivo Artiga. sks: FPCP

Teu lila saméméh kulawarga Suarez urang direlokasi ka ibukota Uruguay urang 'Montevideo' sanggeus bapana diamankeun pagawean di pabrik kueh garing El Trigal di Montevideo. The lajeng 7 taun heubeul teu fancy gabung kulawarga sarta salaku hasilna, ari balik di Salto kalawan nini asih-Na, Bu Da Rosa keur kira sabulan.

Poto budak leutik tina Luis Suarez Jeung Eyang
Luis Suarez jeung sobat jeung na Grand mum. sks: Panon poé.

Suarez engké teu boga pilihan tapi mun gabung sesa kulawargana sanggeus indungna diamankeun pakasaban beberesih di terminal beus sentral of Montevideo disebut Tres Cruces.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Suarez cicing jeung kulawargana di lingkungan La komérsial dina Montevideo sarta enrolled di Sakola No171 di lingkungan tina Tres Cruces.

Luis Suarez di Sakola No171 di Tres Cruces
Luis Suarez di Sakola No171 di Tres Cruces. sks: surat poean.

Ieu di Montevideo yén bahagia buka nak untung dipénta yen anjeunna kudu enrolled di Urreta FC di La Blanqueada, nu menta yen dijieun ku 8 taun heubeul paduli kanyataan yén sakola na di Tres Cruces miboga kagiatan olahraga na sorangan. ngembangkeun éta dibuktikeun yén ngora Suarez éta henteu ngan yakin kaahlian maén bal na tapi siap ngawangun dinya di lingkungan kalapa. Sanajan kitu, anjeunna kungsi waktos teuas adapting kana way of life di kota.

"..We sumping ka kota anu mana ieu praktis mungkin maén tataranjang suku dina jukut, maranéhna ogé dikaitkeun béda aya sarta tangtu mindeng dijieun fun kuring. Tapi kuring kungsi meunang dipaké pikeun sakabéh nu jadi pangalusna sakumaha kuring bisa. " Wangsit Suarez dina kitab Vamos Que Vamos.

Bari Suarez Cut Nyak Dien kalawan adaptasi, anjeunna diurus ku niup beurat ku separation kolotna 'yuswa mung 9 taun. ngembangkeun éta bakal 4 taun engké (nalika anjeunna umur 15) tingali anjeunna nyandak up proyék ganjil Urusan sweeping jalan tina Uruguay pikeun mantuan ngumpulkeun duit keur kulawargana nu euweuh kungsi inohong bapana.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Notwithstanding, Suarez terus maén keur Urreta FC teu lila sanggeus, bray perhatian hiji pramuka, Wilson Pírez anu ditawarkeun anjeunna kasempetan ngawangun karir professional dina maén bal di tim nonoman Nacional.

Luis Suarez Ngembang Football di 9
Luis Suarez di tim nonoman Nacional. sks: Liverpool Echo.

Sanajan kitu, Suarez tumuwuh pikeun jadi rumaja kacau anu lacked fokus, mimiti nginum jeung ngajaga parusahaan goréng. Jadi loba éta selingan nya eta anjeunna gagal mangtaun promotion ti tim katujuh Nacional sarta Nyanghareupan kamungkinan sékrési.

"... Ti 12-14, kuring indit ngaliwatan hiji fase nu maén bal dina teu bade ogé pikeun kuring sarta kuring henteu hayang diajar. Kuring teu resep ngalatih. Kuring ukur resep maén kaulinan jeung cara anu ieu bade janten pisan hésé pikeun kuring pikeun ngahontal hal. Kuring meunang sih ambek. Kuring éta rebel sarta yén digawé ngalawan kuring. " Catetan Suarez dina kitab Vamos Que Vamos.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan Ka Inohong

Wilson Pírez (anu baheula kungsi dibawa Suarez ka tim nonoman Nacional) sumping ka nyalametkeun Suarez sacara maturan anjeunna kasempetan sejen meunang meta na babarengan jeung ngabuktikeun dirina di bandung. Young Suarez nyandak kasempetan jeung acted sasuai sanggeus merealisasikan anjeunna bisa ngabantu kulawarga di mangsa nu bakal datang ogé meunangkeun boot bal fancy lamun anjeunna batang pikeun maén bal.

"Kuring dipikir kulawarga abdi, ilaing mah, jeung ngumbar yén kuring gé bisa mantuan aranjeunna lamun kuring balik tebih di bal ... kuring kudu meunang di kalayan eta ... kuring ogé nyawang sababaraha tim-mates anu ngancik nepi ka latihan di sapatu jeung pamikiran; 'Lamun hayang pamadegan sapatu nu saena pikeun ngalatih' " Catetan Suarez dina kitab Vamos Que Vamos.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek Pikeun Inohong

Kituna Suarez acuk ngaliwatan jajaran Nacional na di 2005, mantuan samping na meunang liga Uruguayan 2005-06 kalawan gol 10 di 27 cocog. pintonan impressive na salajengna earned anjeunna ngalir ka Groningen, AJAX, Liverpool na tungtungna Barcelona dimana anjeunna disaluyuan pikeun £ 64.98 juta (€ 82.3 juta) jadi salah sahiji pamaén paling mahal dina waktu éta.

Luis Suarez Ngagabung Barcelona dina 2014
Luis Suarez ditandatanganan pikeun Barcelona dina 2014. sks: ESPN.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Luis Suarez nyaéta lalaki rabi. Urang mawa Anjeun rinci faktual ngeunaan sajarah dating sarta hirup kakawinan, kaasup kumaha anjeunna patepung jeung nikah pamajikanana Sofia Balbi. Pikeun starters, aya henteu rékaman tina hubungan kaliwat Suarez urang salaku anjeunna ukur dipikawanoh janten kalawan pasangan na hadir pikeun puluhan.

Suarez patepung Sofia Balbi bari anjeunna a nak 15 taun heubeul troubled nyobian pikeun ngadegkeun dirina di tim nonoman Nacional. Ieu Sofia anu ditawarkeun Suarez rojongan, dorongan sarta dijieun anjeunna fokus dina waktu éta.

Gariswanci Luis Suarez Hubungan Sareng Sofia Balbi
Luis Suarez geus dina hubungan kalayan Sofia Balbi saprak 2002. sks: Ovación.

Sanajan lovebirds anu dipisahkeun bari sanggeus ramana Sofia urang direlokasi kalayan sakabéh kulawargana ka Spanyol, maranéhanana sakaligus leuwih reunited sanggeus Suarez yakin kolotna Sofia urang mun ngantep dirina gabung anjeunna di Walanda bari anjeunna kalawan FC Groningen (antara 2006-2007). duo teh nyandak hubungan maranéhanana ka tingkat pamungkas ku lalaki nikah dua taun engké di 2009.

Kumaha Luis Suarez patepung jeung Kawin Sofia Balbi
Suarez na Sofia meunang nikah dina bulan Maret 2009. sks: Twitter.

nikah maranéhanana dikaruniai tilu barudak lucu, putri Delfina (dilahirkeun Agustus 5th 2010), Benjamin dilahirkeun (dilahirkeun Séptémber 26, 2013) ogé Lauti (dilahirkeun Oktober 24th 2010).

Poto panganyarna tina Luis Suarez sarta kulawarga
Luis Suarez tur kulawarga. sks: Instagram.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Suarez lahir kana kulawarga ageung tina 9. Urang mawa Anjeun informasi faktual ngeunaan anggota kulawargana.

Ngeunaan indung Suarez urang: mom Luis Suarez urang henteu baé lianna tapi Sandra Diaz. Sandra téh kawas nu ibu, deukeut ka putra nya jeung boga kenangan vivid ti budak leutik na sanajan raising 6 barudak lianna. Padahal hese titik Suarez jeung Saka Sunda dina poto, manéhna téh notwithstanding supporter na greatest sarta sempet sakali salamet genius bal sanggeus anjeunna dituduh rqur'an acist ngalawan Patrice Evra. Manehna oge boga salaki anyar saha manehna hirup happily kalawan.
Ngeunaan bapana Suarez urang: dad Luis Suarez urang téh Rodolfo Suarez. Rodolfo mangrupakeun prajurit jeung urut urut footballer anu dicoo pikeun Deportivo Artigas. Sabalikna mun laporan nyebar, Rodolfo teu abandon barudak na sanggeus cerai na kalawan indung Suarez urang. Anjeunna ari nutup malah sanggeus dimimitian hubungan kakawinan sejen kalawan pasangan anyar na Carolina.
"Aya sok Vibe alus diantara urang. Urang buka pihak babarengan jeung boga waktu hébat. Aya henteu parasaan teuas antara urang. Kami hiji kulawarga caket pisan ". Ceuk Rodolfo mun The Panonpoé
Luis Suarez Rama Rodolfo Suarez.
Bapana Luis Suarez urang Rodolfo Suarez. sks: Panonpoé
Ngeunaan Suarez urang duduluran: Suarez boga 6 sadulur. Aranjeunna kaasup Paolo, Giovana, Leticia, Luis, Maxi na Diego. Saeutik geus dipikawanoh ngeunaan duduluran simpen keur cikal Paolo anu ayeuna muterkeun pikeun Salvadoran klub olah raga Maséhi Isidro Metapán.
Luis Suarez Brother Paolo
Paolo teh cikal baraya Suarez urang. sks: thefinalball.com

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta pribadi

Luis Suarez boga leuwih dékade ka tukang, tumuwuh jadi salah sahiji pamaén paling kontroversial jeung lega ngartikeun di Football. Saeutik ulah loba nyadar yén mreun nya nu informed ku pangalaman budak leutik kamiskinan-ridden na jeung acara hirup teuas tina teens Na. Pamuter anu mimitina tumuwuh nepi diajar kumaha carana meunang sarta ngagungkeun victories teu strayed ti treading jalur victorious sakumaha anjeunna passionately hates kaleungitan.

"Kapan ieu mah anak kuring pernah resep ka leungit. ti tujuh-taun-lami, Abdi mimiti ngalakukeun kompetisi jeung hal kawas éta jeung kuring pernah resep ka leungit ". Anjeunna wangsit pikeun Daily Surat. Di handap ieu hiji video langka anu direbut salah sahiji kompetisi budak leutik Suarez urang.

Salaku taun disarengan ku Suarez tumuwuh pikeun jadi rumaja bad-tempered anu meunang frustasi ku kaayaan sabudeureun anjeunna, utamana cerai kolotna ', kanyeri ékonomi sarta henteu mampuh pikeun meunangkeun boot bal nalika anjeunna desperately diperlukeun hiji. Kituna manehna ngembangkeun hiji persona monstrous hampang tur jadi salah saha bakal dagangan moral pikeun ngalakukeun naon anjeunna terang pangalusna; meunang.

"Kuring malah hayang meunang lamun maén kaulinan kalayan pamajikan abdi Sofia na kids. Abdi teu tiasa ngabantu eta. " Anjeunna ngaku mun Daily Surat.

Luis Suarez - Fakta Personal Kahirupan
sks: Marca.

Notwithstanding, Suarez boga kapribadian kaluar-pitch portrays anjeunna salaku hiji sobat idéal pikeun saloba ogé salaki asih jeung bapana. Dina lampu sarua, manehna boga tato awakna nu komunikasi pangajén-Na pikeun kulawarga. hobi na antarana maén video kaulinan sarta belanja waktos sareng kulawargana.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- gaya hirup

Suarez sanes a kipas tina showbiz sanajan ngabogaan hiji patut net estimasi tina $ 70 Million. Nya kitu, imah exquisite di duanana Britania Raya jeung Uruguay teu nampa perhatian ti pers nu solely dipuseurkeun kana karir jeung controversies sabudeureun anjeunna Na. Sanajan kitu, anjeunna mindeng katempo nyetir merek béda mobil kaasup Range Rover Olahraga SUV, BMWs, Cadillacs na Audis.

Koléksi Luis Suarez Mobil
Suarez boga versi béda tina Audis dina kumpulan mobil-Na. sks: YallaMotor.

Luis Suarez budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Karir Untold

Naha anjeun terang?

  • Suárez headbutted wasit pikeun méré anjeunna kartu beureum nalika anjeunna hiji-lami 16-taun di tim nonoman Nacional.
  • Anjeunna geus kapanggih kaliru pamaén bitting of nentang tim tilu kali. Mimitina salila ieu karir professional na kalawan AJAX nalika anjeunna bit PSV urang Otman Bakka. korban saterusna éta Chelsea Player, Branislav Ivanović bari Suarez éta kalayan Liverpool ogé bek Italia, Giorgio Chiellini salila 2014 FIFA Piala Dunya di Brazil.
Kumaha Luis Suarez Bit Chiellini
Chiellini nyaéta korban katilu bites Suarez urang. sks: Gfycat.
  • Bari anjeunna di Liverpool manéhna jadi pamuter kahiji dina sajarah Premier League nyitak tilu hat-trik ngalawan klub sarua, Norwich Kota.
  • Anjeunna kapanggih kaliru ngeunaan racially abusing Patrice Evra, a kiamat nu Suarez sengketa saacan dinten ieu.
  • Rengking ku ramatloka bal Spanyol El Gol Digital sakumaha kalima dina daptar dunya urang pamaén dirtiest, Suarez geus lega dituduh diving sarta geus ngaku mun narik ati polah awon.
Suarez Inohong Dives
Suarez anu notorious pikeun diving. sks: Gfycat.

kanyataan parios: Heuheu Luis Suarez budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a Reply

ngalanggan
ngabéjaan tina