Lee Kang-in Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Lee Kang-in Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Kami nampilkeun sinyalna pinuh ku Lee Kang-in Carita Budak Leutik, Fakta Biografi, Kahirupan Awal, Kabogoh, Kulawarga, Kolot, Kahirupan Pribadi, sareng Gaya hirup. Éta analisa lengkep sadaya acara kasohor mimiti ti jaman ngora-na dugi ka anjeunna janten Terkenal.

Hirup naékna Lee Kang-di. 📷: Instagram.
Hirup naékna Lee Kang-di. 📷: Instagram.

Leres, anjeun sareng kuring uninga ngeunaan kamampuan seueur sareng kamampuan pikeun ngajaga gaduh bola dina rohangan anu ketat. Nanging, panginten anjeun henteu maca biografi Lee Kang-in, anu cukup wawasan. Tanpa langkung ado, hayu urang mimitian.

Lee Kang-dina Carita Budak Leutik:

Pikeun mimitian ku, Lee Kang-in lahir dina dinten 19 Pebruari 2001 di kota Incheon di Koréa Kidul. Anjeunna mangrupikeun salah saurang henteu seueur tilu murangkalih anu katelah indungna sareng bapakna anu unina, Un-Seong Lee.

Nu ngora Lee dewasa di tempat kalahiran di Incheon (anu kota Korea anu paling panggedéna di Korea Kidul) di belah kalér-kuloneun nagara barengan dua sadulur kolot anu namina teu terang.

Tingali dimana pamuda Lee Kang-di Galuh di Asia. 📷: WorldAtlas sareng Instagram.
Tingali dimana pamuda Lee Kang-di Galuh di Asia. 📷: WorldAtlas sareng Instagram.

Ngembang taun:

Ngembang di Incheon, anom Lee mangrupikeun murangkalih minat sareng pangembangan fisik sareng maén bal. Anjeunna mimiti maén maén bal sateuacan anjeunna umur lima taun, olahraga budak leutik anu sasarengan sareng palatihan di taekwondo.

Lee Kang-mimiti mimiti maén bal sateuacan umur 5 taun: 📷: Instagram.
Lee Kang-mimiti mimiti maén bal sateuacan umur 5 taun: 📷: Instagram.

tukang kulawarga

Patut dicatet yén kapentingan Lee maén bal sareng taekwondo henteu ngadadak. Aranjeunna kapendak anu dibutuhkeun ku bapakna, anu sanés janten guru taekwondo sareng peminat maénbal.

Hasilna, Lee ngagaduhan dukungan anu sanés pikeun dadana sareng kulawargi saharita. Aranjeunna ngarep-arep yén kahirupan awal awal na maén bal bakal ngagaduhan acara bahagia, sapertos anu parantos ngamimitian.

Kulawarga Lee Kang-di mantenkeun anjeunna ngabantosan permulaan anu saé dina olahraga ieu sareng ngarepkeun masa depan anu saé pikeun nonoman na. 📷: Instagram.
Kulawarga Lee Kang-di mantenkeun anjeunna ngabantosan permulaan anu saé dina olahraga ieu sareng ngarepkeun masa depan anu saé pikeun nonoman na. 📷: Instagram.

Pendidikan Lee Kang-in sareng Karir Ngiringan:

Nyebutkeun permulaan anu ngaharepkeun, anjeun terang yén pamuda Lee nembé umur 5 taun - khusus dina kaping 19 Pebruari 2001 - nalika anjeunna mimiti maén bal-balan di lingkunganana?

Anjeunna mimiti maén pikeun lingkunganana tina umur 5: 📷: Instagram.
Anjeunna mimiti maén pikeun lingkunganana tina umur 5: 📷: Instagram.

Teu lami sateuacan produén bal janten anggota tim maén bal sekolah na kusabab teu aya kompetisi Korea anu resmi pikeun murangkalih umur na (umurna 5 taun) dina waktos éta.

Lee Kang-Taun Awal di Bal-balan:

Dina waktos Lee yuswa 6 taun, anjeunna parantos janten pamuter lokal anu nangtung. Pangwangunan yakin pisan anjeunna ningali pamain acara tivi olahraga kanyataanana dina tivi anu dikenal salaku Shoot-Dori. Henteu aya anu kedah diperhatoskeun, Lee netepkeun pagelaran bal anu luar biasa dina acara, pamekaran anu henteu ngan ukur meunang ati tina seueur urang Korea tapi ningal timnya menang hadiah tina acara.

Nangkep jarang prodigy bal dina susunan acara maén bal. 📷: Instagram.
Nangkep jarang prodigy bal dina susunan acara maén bal. 📷: Instagram.

Teraseunana, hal-hal mimiti katingalina gancang-gancang mindahkeun pikeun Lee karir. Anjeunna munggaran di akademi nonoman Yoo Sang-Chul dimana anjeunna ngalatih nalika sateuacan ngiringan tim pamuda Incheon United FC U-12 taun 2009. Karya awal awal karirna ningali Lee maén kanggo Flyings FC nalika anjeunna mahasiswa di Sekolah Menengah Seokjeong di Incheon .

Biografi Lee Kang-in - Carita Jalan Pikeun Inohong:

Titik pamulihan karir Lee sumping dina taun 2011 nalika anjeunna mendakan karirna nuju jangkung langkung saé pikeun nyobian di Valencia CF di Spanyol. Teu lami kanggo pelatih nonoman sadar yén Lee éta saurang pamaén anu saatos ningali anjeunna masihan balna sababaraha némpél.

Tapi, Valencia ngadamel paménta anu tangguh ngabutuhkeun yén kulawarga Lee kedah hirup sareng anjeunna di Valencia. Pamundut éta - anu sepuh Lee nyarios leres - katingalina cara Valencia pikeun ngarekrut Koréa anu umurna 10 taun tanpa janten sapertos aranjeunna ngiringan hukum ku menandatanganan budak leutik. Tapi, éta mangrupikeun paménta anu nyababkeun pangembangan pesat Lee.

Perkembangan anak muda sacara gancang di Valencia. Hatur nuhun ka kulawargana anu nyieun kaputusan hirup sareng anjeunna: 📷: Instagram.
Perkembangan anak muda sacara gancang di Valencia. Hatur nuhun ka kulawargana anu nyieun kaputusan hirup sareng anjeunna: 📷: Instagram.

Biografi Lee Kang-in - Biantara Kéngingkeun Inohong:

Atlit tumuwuh dina kakuatan, jangkungna sareng taktik dina sababaraha taun di Valencia. Anjeunna henteu ngagaduhan masalah sareng naék tina seueur jajaran klub sareng pamustunganana damel debut tim pangpayunna pikeun Los Ches dina kameunang 2-1 Copa del CD Ebro dina dinten 30 Oktober 2018. Sareng debut, Lee janten Korea bungsu. maén bal kanggo ngadamel debut profésional di Éropa.

Dina sasih bulan, Lee damel penampilan La Liga & Europa reguler. Anjeunna bahkan ningal Koréa Kidul janten pagelaran anu saé sapertos runner up dina Piala Dunia FIFA-2019 20 sareng kéngingkeun panghargaan Bola Bola pikeun mangrupikeun pamaén anu langkung saé dina turnamén. Pintonan, antara séjén, ningal ningali Lee janten Pamuter Pamuda Muda Asia taun 2019. Sésana, sapertos anu dikucapkeunana, nyaéta sajarah.

2019 mangrupikeun kasuksésan utama taun Lee sacara. 📷: FIFA.
2019 mangrupikeun taun-taun sukses Lee. 📷: FIFA.

Kabogoh Lee Kang-in?

Draf ieu biografi Lee Kang-in bakal henteu lengkep lamun urang gagal masihan fakta ngeunaan kahirupan cinta na, khususna éta hubunganna sareng anjeunna gaduh kabogoh. Sedih, teu aya inpormasi anu aya dina hal éta.

Cara anu urang terangkeun, Lee nengetan pisan pikeun nguatkeun jabatanana di tim mimitina di Valencia tempat anjeunna maén sapertos béntang sapertos Ferran Torres, Daniel Parejo jeung Rodrigo Moreno. Teu mungkin lami sateuacan kabogoh antukna cocog kana persamaan gaya hirup Lee.

Kami sadar ngeunaan kamungkinan yén anjeunna tiasa sacara serius milarian kabogoh anu sampurna. 📷: Instagram.
Kami sadar ngeunaan kamungkinan yén anjeunna tiasa sacara serius milarian kabogoh anu sampurna. 📷: Instagram.

Kahirupan Kulawarga Lee Kang-in:

Carita budak leutik Lee Kang-dina bakal sok dibaca anu saé sareng mereun. Nuhun ka kulawargana, anu ngamungkinkeun éta. Di dieu kami masihan fakta ngeunaan Lee Kang Di kolotna ogé anggota kulawargana.

Ngeunaan bapa sareng indung Lee Kang-in:

Un-Seong Lee, bapa Lee, nyaéta guru Takweando sareng peminat maén bal. Tapi, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan ibu Lee. Padahal, urang terang yén kadua kolotna ngantunkeun kahirupan sareng sadaya anu dipidamel di Koréa Kidul pikeun ngadukung aspirasi bal putra anu ku cicing sareng anjeunna di Valencia. Lee mikanyaah aranjeunna dina ukuran anu sami sareng ngalaksanakeunana saé pikeun nyieun aranjeunna bangga.

Teu seueur dipikanyaho ngeunaan kolot Lee Kang-in. 📷: ClipArtStudio.
Teu seueur dipikanyaho ngeunaan kolot Lee Kang-in. 📷: ClipArtStudio.

Ngeunaan duduluran sareng Lee Kang-in sareng dulur:

Catetan online ngeunaan biografi Lee Kang-in anu nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan dua sadulur anu kirang dipikanyaho. Teu acan aya anu nyebut dulur. Kitu oge, henteu aya catetan ngeunaan katurunan ti gelandang tengah sabab aya hubunganana sareng nini. Henteu aya pamanna, bibi, sepupu, keponakan sareng nieces anu kasohor.

Kahirupan Pribadi Lee Kang-in:

Jauh ti kulawarga kulawarga Lee Kang-in ancer-ancer dina kaayaan lieur pikeun pembela oposisi, fakta sareng pendapat ngeunaan persona luarna duanana teu sepuh sareng dipikaresep. Fans ngaku ka kanyataan yén anjeunna rendah diri, disetir emosi jeung kreatif.

Midfielder anu ngeramkeun anu Zodiak Tanda nyaéta Pisces rutin ngalaksanakeun sababaraha kagiatan anu ngaliwat minat sareng hobi. Aranjeunna kalebet posing poto, ngaregepkeun musik, iinditan, internetan internét, ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng rerencangan.

Surfing jaring mangrupikeun salah sahiji hobi na. 📷: Instagram.
Surfing jaring mangrupikeun salah sahiji hobi na. 📷: Instagram.

Lee Kang-di Gaya Hidupna:

Ngeunaan kumaha Lee Kang-in nyiptakeun sareng ngaluarkeun artosna, anjeunna ngagaduhan bernilai $ 1 juta dina taun 2020. Sebilangan kekayaan midfielder asalna tina upah sareng gaji anu anjeunna nampi pikeun maén bal di liga top Éropa.

Ogé, Lee henteu ngadamel dor anu penting tina endorsemen, pamekaran anu ogé ngajantenkeun gaya hirup mewah anu anjeunna hirup. Bukti gaya hirup sapertos kieu kéngingkeun koleksi midfielder tina mahal mahal sareng alam mahal anu mahal di bumi / apartemen anu anjeunna cicing di Spanyol.

Pamuter maén bal Asia anu gaduh nilai bersih $ 1,00,000. 📷: PhotoFunny.
Pamuter maén bal Asia anu gaduh nilai bersih $ 1,00,000. 📷: PhotoFunny.

Fakta Lee Kang-in:

Anjeun parantos maca pisan dina carita budak sareng biografi budak leutik Lee Kang-in. Kieu fakta anu henteu dipikabutuh atanapi langkung alit pikeun ngabantosan anjeun meunang gambaran lengkep pikeun anjeunna.

Fakta # 1 - Ruksakna Gaji:

Dina waktos nyerat, kontrak Lee sareng Valencia ningali anjeunna nampi kira-kira € 23,000 salaku gaji. Ngabobolkeun pendapatanna kana sakumpulan leutik, urang gaduh ieu di handap.

KABENISAN / KURIKULUMGaji dina Euros (€)Gaji di Pounds (£)Gaji dina Dolar ($)
Per Taun€ 1,197,840£ 1,041,600$1,294,396
per Bulan€ 99,820£ 86,800$107,866
Per Minggu€ 23,000£ 20,000$24,854
Per Poé€ 3,286£ 2,857$35,506
Per Jam€ 136.9£ 119$1,479
Per Menit€ 2.29£ 1.9$24,657
Per Detik€ 0.04£ 0.03$0.4

Ieu naon Lee Kang-di parantos hasil ti anjeun mimitian ningali Halaman ieu.

€ 0

Wah! Naha anjeun terang? ... Lalaki rata-rata di Koréa Kidul anu earn sakitar € 2,411 per bulan panginten kedah damel kirang langkung tilu taun sareng 6 bulan pikeun earn gaji bulanan Lee Kang-in.

Fakta # 2 - Tato:

Jiga tara Koréa na - Putra Heung-mnt, Lee teu acan gaduh tato acan, sareng anjeunna paling dipikaresep moal bakal ngagaduhan. Golongan tengahna langkung dipikaresep pikeun ningali beurat (68KG) sareng ngajantenkeun pangsaéna tina jangkungna (5 kaki 8 inci.)

Fakta # 3 - Peunteun FIFA:

Naha anjeun terang yén Lee ngagaduhan rating goréng FIFA tina 71 poin dina Méi 2020? rating kasebut masih tiasa nunjukkeun perbaikan anu penting ku pamuter anu meunang fitur biasa dina pertandingan Liga Juara-Juara sateuacan wabah Coronavirus pandemik. Kituna, éta ngan ukur waktos sateuacan urang ningali rating gelandang tengah ngagambarkeun poténsial 88 titik.

Anjeunna parantos ngajantenkeun pangwangunan anu nyandak anjeunna ngadeukeutan pikeun ngahontal rating poténsial 88. 📷: SoFIFA.
Anjeunna parantos ngajantenkeun pangwangunan anu nyandak anjeunna ngadeukeutan pikeun ngahontal rating poténsial 88. 📷: SoFIFA.

Fakta # 4 - Trivia:

Taun 2001 teu ngan ukur taun kalahiran Lee Kang-in. Éta mangrupikeun taun anu aya énsiklopédia bébas Wikipédia énsiklopédia anu dikenal salaku Wikipedia langsung nyambung. Éta ogé taun anu komputer Apple teu ngaleupaskeun iPod éta. Dina film pamandangan hiburan sapertos Planet of The Apes, Shrek sareng Samudera Laut eleven pencét bioskop taun anu sami.

Fakta # 4 - Pangecualian militér:

Warga lalaki Korea Koréa kedah ngiringan jasa militer anu wajib sahenteuna 21 bulan. Nanging, aya éksprési kanggo anu ngabantosan nagara pikeun ngahargaan pinunjul sapertos gelar juara piala. Lee teu acan meunang gelar pikeun nagarana. Sanaos anjeunna mendamel tim U20 Koréa Kidul ka semifinal piala piala dunya, upaya na teu cekap nampi pengecualian.

Sapertos kitu, anjeunna ngarobih waktos penjara atanapi larangan ti nagara éta upami henteu ngémutan pengecualian sateuacan mangsuh umur 28 taun. Anak Korea na Son Heung-minLee parantos dibebaskeun ku mingpin Koréa Kidul pikeun meunang emas dina Game Asia taun 2018. Lee tiasa janten bagian tina tim, tapi anjeunna gaduh masalah ngeunaan burnout sareng ngantepkeun kasempetan éta.

Gelandang serang nyanghareupan karir potensial pikeun ngarusak jasa militér wajib upami anjeunna gagal kéngingkeun pengecualian. 📷: BBC
Gelandang serang nyanghareupan karir potensial pikeun ngarusak jasa militér wajib upami anjeunna gagal kéngingkeun pengecualian. 📷: BBC

Wiki:

Lee Kang-in Biografi - Data DataJawaban Wiki
Nami lengkepLee Kang-di
Tanggal lahirKaping 19 Pebruari 2001
umur19 (kaping Méi 2020)
kolotUn-Seong Lee (bapa)
DuduluranN / A
kabogohN / A
hobiNempatkeun poto, ngaregepkeun musik, iinditan, internetan internét, sareng ngojay.
luhur5 suku 8 inci
beurat68 kg
zodiakPisces
Worth net€ 1,000,000
Maén Posisi.Nyerang Midfielder

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca panulisan asli ieu ngeunaan biografi Lee Kang-in. Di Lifebogger, urang narékahan pikeun keadilan sareng akurasi dina rutin rutin kami nganteurkeun fakta biografi jeung carita budak leutik. Dupi anjeun ningali naon anu katingali ganjil dina tulisan ieu? Punten taros Kami atanapi pasang koméntar di kotak di handap.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu