Lee Kang-in Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Lee Kang-in Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Kami nampilkeun sinyalna pinuh ku Lee Kang-in Carita Budak Leutik, Fakta Biografi, Kahirupan Awal, Kabogoh, Kulawarga, Kolot, Kahirupan Pribadi, sareng Gaya hirup. Mangrupikeun analisa lengkep tina sadaya acara anu kasohor mimitian ti jaman ngora nepi ka nalika anjeunna janten Terkenal.

Kahirupan sareng kebangkitan Lee Kang-in. 📷: Instagram.
Kahirupan sareng kebangkitan Lee Kang-in. 📷: Instagram.

Leres, anjeun sareng kuring terang ngeunaan kagunaan sareng kamampuanna pikeun ngajaga ngilikan bola dina rohangan anu ketat. Nanging, anjeun panginten henteu acan maca biografi Lee Kang-in, anu cukup wawasan. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Lee Kang-dina Carita Budak Leutik:

Pikeun mimitian ku, Lee Kang-in lahir dina dinten 19 Pebruari 2001 di kota Incheon di Koréa Kidul. Anjeunna mangrupikeun salah saurang henteu seueur tilu murangkalih anu katelah indungna sareng bapakna anu unina, Un-Seong Lee.

Ngora Lee ageung di tempat kalahiranana di Incheon (anu mangrupikeun kota anu paling seueur pendudukna Koréa Kidul) di beulah kalér-kulon nagara sareng dua sadérék awéwé anu namina anjeunna masih kénéh teu acan nembangkeun.

Tingali dimana budak ngora Lee Kang-in digedékeun di Asia. 📷: WorldAtlas sareng Instagram.
Tingali dimana budak ngora Lee Kang-in digedékeun di Asia. 📷: WorldAtlas sareng Instagram.

Ngembang taun:

Ngembang di Incheon, anom Lee mangrupikeun murangkalih minat sareng pangembangan fisik sareng maén bal. Anjeunna mimiti maén maén bal sateuacan anjeunna umur lima taun, olahraga budak leutik anu sasarengan sareng palatihan di taekwondo.

Lee Kang-in mimiti maen bal sateuacan yuswa 5 taun na: 📷: Instagram.
Lee Kang-in mimiti maen bal sateuacan yuswa 5 taun na: 📷: Instagram.

tukang kulawarga

Pantes pikeun dicatet yén minat Lee kana maén bal sareng taekwondo henteu ujug-ujug. Éta mangrupikeun minat anu anjeunna candak saatos bapakna, anu duanana guru taekwondo sareng peminat sepakbola.

Hasilna, Lee ngagaduhan dukungan anu sanés pikeun dadana sareng kulawargi saharita. Aranjeunna ngarep-arep yén kahirupan awal awal na maén bal bakal ngagaduhan acara bahagia, sapertos anu parantos ngamimitian.

Kulawarga Lee Kang-in ngabantosan anjeunna ngamankeun mimiti anu saé dina olahraga sareng ngarep-ngarep masa depan anu hadé pikeun budak ngora. 📷: Instagram.
Kulawarga Lee Kang-in ngabantosan anjeunna ngamankeun mimiti anu saé dina olahraga sareng ngarep-ngarep masa depan anu hadé pikeun budak ngora. 📷: Instagram.

Pangembangan Pendidikan sareng Karir Lee Kang-in:

Nyarioskeun awal anu ngarep-ngarep, naha anjeun terang yén Lee ngora yuswa 5 taun - khususna dina dinten 19 Pébruari 2001 - nalika anjeunna mimiti maén bal di lingkungan na?

Anjeunna mimiti maénkeun kanggo lingkungan na ti yuswa 5: 📷: Instagram.
Anjeunna mimiti maénkeun kanggo lingkungan na ti yuswa 5: 📷: Instagram.

Henteu lami sateuacan prodigy maén bal janten anggota tim maén bal sakola na kusabab teu aya pertandingan resmi Korea pikeun budak umur na (5 taun) dina waktos éta.

Lee Kang-in's Early Years in Football:

Dina waktos Lee yuswa 6 taun, anjeunna parantos janten pamuter lokal anu nangtung. Pangwangunan yakin pisan anjeunna ningali pamain acara tivi olahraga kanyataanana dina tivi anu dikenal salaku Shoot-Dori. Henteu aya anu kedah diperhatoskeun, Lee netepkeun pagelaran bal anu luar biasa dina acara, pamekaran anu henteu ngan ukur meunang ati tina seueur urang Korea tapi ningal timnya menang hadiah tina acara.

A newak langka tina prodigy maén bal dina susunan acara réalitas maén bal. 📷: Instagram.
A newak langka tina prodigy maén bal dina susunan acara réalitas maén bal. 📷: Instagram.

Saatos éta, hal-hal mimiti katingali gancang pikeun Lee karirna. Anjeunna mimiti di akademi nonoman Yoo Sang-Chul di mana anjeunna ngalatih bari sateuacan gabung sareng tim nonoman Incheon United FC U-12 di 2009. Gerakan karir mimiti salajengna ningali Lee maén pikeun Flyings FC nalika anjeunna murid Sakola Dasar Seokjeong di Incheon .

Biografi Lee Kang-in - Carita Kawentar:

Titik balik karir Lee sumping di 2011 nalika anjeunna milarian karirna ka jangkung anu langkung luhur ku badé nyobian di Valencia CF di Spanyol. Teu lami pikeun palatih nonoman sadar yén Lee mangrupikeun pamaén khusus saatos ningali anjeunna masihan bal sababaraha kali némpél.

Nanging, Valencia ngadamel paménta tangguh anu ngabutuhkeun yén kulawarga Lee kedah hirup langsung sareng anjeunna di Valencia. Pamundut - anu disebatkeun ku kolotna Lee - sigana cara Valencia pikeun ngarékrut Koréa anu umurna 10 taun henteu sigana siga aranjeunna ngalanggar hukum ku nandatanganan budak leutik. Sanaos kitu, éta mangrupikeun paménta anu ngabantosan pamekaran gancang Lee.

Kamekaran budak leutik gancang di Valencia. Hatur nuhun ka kulawargana anu nyandak kaputusan hirup sareng anjeunna: 📷: Instagram.
Kamekaran budak leutik gancang di Valencia. Hatur nuhun ka kulawargana anu nyandak kaputusan hirup sareng anjeunna: 📷: Instagram.

Biografi Lee Kang-in - Rise To Fame Story:

Atlit na tumuh dina kakuatan, jangkungna sareng taktik dina sababaraha taun ka pengker di Valencia. Anjeunna henteu ngagaduhan masalah sareng naekna sababaraha jajaran klub sareng akhirna damel debut tim kahijina pikeun Los Ches dina kameunangan 2-1 Copa del ka CD Ebro dina dinten 30th Oktober 2018. Kalayan debut éta, Lee janten Koréa bungsu pesepakbola kanggo ngadamel debut profesional di Éropa.

Dina sababaraha bulan ka hareup, Lee ngiringan penampilan La Liga & Liga Europa biasa. Anjeunna bahkan ningali Koréa Kidul nepi ka finish anu pikasieuneun salaku runner up dina Piala Dunia FIFA Under-2019 20 sareng kéngingkeun penghargaan Golden Ball pikeun janten pamaén anu pangsaéna dina turnamén. Prestasi éta, sareng anu sanésna, saterasna ningal Lee janten Pamaén Bal Pamuda Asia di Taun 2019. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, mangrupikeun sajarah.

2019 mangrupikeun kasuksésan utama taun Lee. 📷: FIFA.
2019 mangrupikeun taun kasuksésan utama Lee. 📷: FIFA.

Kabogoh Lee Kang-in urang ?:

Draf ieu dina biografi Lee Kang-in moal kumplit upami urang gagal masihan fakta ngeunaan kahirupan cinta na, khususna hubunganana sareng anjeunna gaduh kabogoh. Duka tah, teu aya inpormasi anu aya dina hal éta.

Cara anu urang terangkeun, Lee nengetan pisan pikeun nguatkeun jabatanana di tim mimitina di Valencia tempat anjeunna maén sapertos béntang sapertos Ferran Torres, Daniel Parejo jeung Rodrigo Moreno. Éta henteu lami sateuacan kabogoh akhirna cocog sareng persamaan gaya hirup Lee.

Kami sadar kamungkinan yén anjeunna tiasa sacara serius milari kabogoh anu sampurna. 📷: Instagram.
Kami sadar kamungkinan yén anjeunna tiasa sacara serius milari kabogoh anu sampurna. 📷: Instagram.

Kehidupan Kulawarga Lee Kang-in:

Carita budak leutik Lee Kang-in bakal janten bacaan anu saé sareng inspirasi. Hatur nuhun ka kulawargana, anu ngajantenkeun mungkin. Di dieu kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan Lee Kang Dina kolot ogé anggota kulawargana.

Ngeunaan bapa sareng indung Lee Kang-in:

Un-Seong Lee, bapa Lee, mangrupikeun guru Takweando sareng peminat maén bal. Nanging, henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan indung Lee. Sanaos kitu, urang terang yén kadua kolotna ninggalkeun kahirupan sareng sagala anu dipiboga di Koréa Kidul pikeun ngadukung aspirasi maén bal putrana ku cicing sareng anjeunna di Valencia. Lee resep aranjeunna dina ukuran anu sami sareng ngalakukeun anu pangsaéna supaya aranjeunna bangga.

Henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan sepuh Lee Kang-in. 📷: ClipArtStudio.
Henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan sepuh Lee Kang-in. 📷: ClipArtStudio.

Ngeunaan duduluran sareng baraya Lee Kang-in:

Catetan online ngeunaan biografi Lee Kang-in nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan dua adi awéwé anu henteu dikenal. Teu acan aya anu nyebatkeun lanceukna. Nya kitu, teu aya catetan ngeunaan katurunan gelandang khususna sapertos hubunganana sareng nini-nini na. Sanes pamanna, bibi, dulur misanna, kaponakan awewe sareng dulur awewe na teu dikenal.

Kahirupan Pribadi Lee Kang-in:

Jauh tina kahirupan kulawarga Lee Kang-in dina dunya anu luhur kusabab janten nyeri sirah pikeun pembela oposisi, fakta sareng opini ngeunaan persona na luar angkasa duanana bulat sareng resep. Fans ngaku kanyataan yén anjeunna hina, emosional didorong sareng kreatif.

Midfielder anu ngeramkeun anu Zodiak Tanda nyaéta Pisces rutin ngalaksanakeun sababaraha kagiatan anu ngaliwat minat sareng hobi. Aranjeunna kalebet posing poto, ngaregepkeun musik, iinditan, internetan internét, ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng rerencangan.

Ngaluncatan jaring mangrupikeun hobi na. 📷: Instagram.
Ngaluncatan jaring mangrupikeun hobi na. 📷: Instagram.

Gaya hirup Lee Kang-in:

Ngeunaan kumaha Lee Kang-in ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna, anjeunna ngagaduhan harga bersih € 1 juta dugi ka taun 2020. Seueur kakayaan gelandang asalna tina gajih sareng gajih anu dipikagaduh pikeun maén bal dina liga top Éropa.

Ogé, Lee ngahasilkeun artos anu signifikan tina dukungan, pangwangunan anu ogé menerkeun gaya hirup mewah anu hirupna. Bukti gaya hirup sapertos kitu kalebet koleksi gelandang anu mahal sareng sipat bumi / apartemen anu mahal anu dumukna di Spanyol.

Pemain bal Asia anu naékna gaduh nilai bersih € 1,00,000. 📷: PhotoFunny.
Pemain bal Asia anu naékna gaduh nilai bersih € 1,00,000. 📷: PhotoFunny.

Fakta Lee Kang-in:

Anjeun parantos maca pisan ngeunaan carita budak leutik Lee Kang-in sareng biografi na. Ieu mangrupikeun kanyataan anu teu dikenal atanapi kirang dipikanyaho pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan anjeunna.

Kanyataan # 1 - Ngarecah Gaji:

Dina waktos nyerat, kontrak Lee sareng Valencia ningali anjeunna ngasilkeun sakitar € 23,000 salaku gajih. Megatkeun penghasilanana kana sakedik alit, urang sapertos kieu.

KABENISAN / KURIKULUMGaji dina Euros (€)Gaji di Pounds (£)Gaji dina Dolar ($)
Per Taun€ 1,197,840£ 1,041,600$1,294,396
per Bulan€ 99,820£ 86,800$107,866
Per Minggu€ 23,000£ 20,000$24,854
Per Poé€ 3,286£ 2,857$35,506
Per Jam€ 136.9£ 119$1,479
Per Menit€ 2.29£ 1.9$24,657
Per Detik€ 0.04£ 0.03$0.4

Ieu naon Lee Kang-di parantos hasil ti anjeun mimitian ningali Halaman ieu.

€ 0

Wah! Naha anjeun terang?… Rata-rata lalaki di Koréa Kidul anu ngasilkeun sakitar € 2,411 per bulan kedah damel sakitar tilu taun sareng 6 bulan pikeun earn gaji bulanan Lee Kang-in.

Kanyataan # 2 - Tato:

Sapertos réncang na Koréa - Putra Heung-mnt, Lee teu acan gaduh tato acan, sareng anjeunna paling dipikaresep moal bakal ngagaduhan. Golongan tengahna langkung dipikaresep pikeun ningali beurat (68KG) sareng ngajantenkeun pangsaéna tina jangkungna (5 kaki 8 inci.)

Kanyataan # 3 - Peunteun FIFA:

Naha anjeun terang yén Lee ngagaduhan peunteun FIFA goréng tina 71 poin ti Mei 2020? peringkat éta masih henteu nunjukkeun pamutahiran signifikan anu dilakukeun ku pamaén anu ngagaduhan fitur rutin dina pertandingan Liga Champions sateuacan wabah pandemi Coronavirus. Janten, ngan ukur hitungan waktos sateuacan urang ningali peringkat gelandang nunjukkeun poténsi na 88 poin.

Anjeunna parantos ngalaksanakeun paningkatan anu ngajantenkeun anjeunna langkung caket pikeun ngahontal poténsi rating na 88. 📷: SoFIFA.
Anjeunna parantos ngalaksanakeun paningkatan anu ngajantenkeun anjeunna langkung caket pikeun ngahontal poténsi rating na 88. 📷: SoFIFA.

Kanyataan # 4 - Trivia:

2001 sanés ngan ukur taun kalahiran Lee Kang-in. Mangrupikeun taun anu énsiklopédia eusi bébas Wiki katelah Wikipédia angkat online. Éta ogé taun komputer Apple ngaleupaskeun iPod. Dina pilem paméran hiburan sapertos Planet of The Apes, Shrek sareng Ocean Eleven pencét bioskop taun anu sami.

Kanyataan # 4 - Pangecualian militér:

Warga lalaki Koréa Kidul kedah ngalangkungan jasa militér wajib sahenteuna 21 bulan. Nanging, aya pengecualian pikeun jalma anu ngabantosan nagara meunang kajayaan utama sapertos gelar piala bal. Lee teu acan kéngingkeun gelar pikeun nagarana. Sanaos anjeunna berhasil mingpin tim U20 Koréa Kidul ka semifinal piala dunya, usahana henteu cekap kéngingkeun pengecualian.

Sapertos kitu, anjeunna résiko waktos panjara atanapi larangan ti nagara éta upami anjeunna henteu kéngingkeun pengecualian sateuacan umur 28 taun. Rakan lawanna Koréa Son Heung-minLee nampi pengecualian ku ngarah Koréa Kidul kéngingkeun emas di Asian Games di 2018. Lee panginten tiasa janten bagian tina skuad, tapi anjeunna ngagaduhan masalah ngeunaan burnout sareng ngantepkeun kasempetan éta.

Gelandang serang nyanghareupan karir potensial pikeun ngarusak jasa militér wajib upami anjeunna gagal kéngingkeun pengecualian. 📷: BBC
Gelandang serang nyanghareupan karir potensial pikeun ngarusak jasa militér wajib upami anjeunna gagal kéngingkeun pengecualian. 📷: BBC

Wiki:

Lee Kang-in Biografi - Data DataJawaban Wiki
Nami lengkepLee Kang-di
Tanggal lahirKaping 19 Pebruari 2001
umur19 (kaping Méi 2020)
kolotUn-Seong Lee (bapa)
DuduluranN / A
kabogohN / A
hobiNempatkeun poto, ngaregepkeun musik, iinditan, internetan internét, sareng ngojay.
luhur5 suku 8 inci
beurat68 kg
zodiakPisces
Worth net€ 1,000,000
Maén Posisi.Nyerang Midfielder

kacindekan:

Hatur nuhun parantos maca nyerat aslina ieu ngeunaan biografi Lee Kang-in. Di Lifebogger, urang narékahan pikeun keadilan sareng akurasi dina rutin rutin kami nganteurkeun fakta biografi jeung carita budak leutik. Dupi anjeun ningali naon anu katingali ganjil dina tulisan ieu? Punten taros Kami atanapi pasang koméntar di kotak di handap.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar