Lautaro Pramanik Story budak leutik Ditambah Bénografi Biografi

0
275
Lautaro Pramanik Story budak leutik Ditambah Bénografi Biografi
Lautaro Pramanik Story budak leutik Ditambah Bénografi Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "The Bull". Kisah Kanak-kanak Lautaro Martinez kami sareng Fakta Biografi Untold parantos nyababkeun anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Lautaro Martínez Carita Budak Leutik- Analisis Ngaping Tanggal
Lautaro Martínez Carita Budak Leutik- Analisis Ngaping Tanggal. Kiridit pikeun OLE

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal, kulawarga, carita hirup sateuacan Kinérja, jalan ka carita Kinérja, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup jsb.

Leres, sadayana terang anjeunna salaku permata Argentina sareng penyerang penting dina pasanggiri 2019 COPA America. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Lautaro Martinez anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Lautaro Javier Martínez. Lautaro Martinez sakumaha anjeunna sering disebut lahir dina dinten 22nd Juli 1997 ka indungna, Karina Vanesa Gutiérrez sareng bapakna, Mario Martínez di kota Argentina of Bahía Blanca (gambar di handap).

Tempat kalahiran Lautaro Martínez
Tempat Lahirna Lautaro Martínez- Kota Argentina di Bahía Blanca. Kiridit: N-Provinciale

Superstar anu gancang sareng kaserang kulawarga kulawarga Amérika Latin dilahirkeun salaku putra kadua sareng anak ti kolotna anu saé anu bakal ditaliti ieu di handap.

Poto kolotna Lautaro Martínez
Poto kolotna Lautaro Martínez. Kiridit ka IG

Deui, ti panemuan urang, sigana Lautaro Martinez teu gaduh adi. Anjeunna sabenerna dewasa sareng lanceukna anu namina Alan sareng lanceukna budak na Jano anu digambarkeun ngan di tukangeun dadana di handap.

Lautaro Martínez sareng dulur sareng bapak
Lautaro Martínez sareng dulur sareng bapak. Kiridit ka IG.

Sanaos anjeunna dewasa di kota anu dicirikeun lolobana ku anu beunghar, Lautaro Martinez, kumaha oge, parantos ngaganjelkeun di kulawarga anu teu ngagaduhan anu dibanggana kecuali kenangan heubeul ngeunaan karir karirna salaku footballer.

Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Salila mangtaun-taun, éta hésé Bapa Lautaro pikeun nungkulan pensiunan ti maén bal. Sadaya anjeunna hoyong nyaéta teras hirup impian-Na ngalangkungan putrana. Mimiti, Lautaro Martinez kakeunaan pendidikan olahraga ku ramana anu ngabantosan anjeunna ngartikeun cita-cita hirupna, anu janten maén bal profesional.

Terus condong kana olahraga anu aya gandeng sareng tekad hasilna masihan Lautaro wani ngawitan ngalaksanakeun uji coba sareng Liniers, klub lokal di kota. Nyandak seueur pelajaran tina bapakna mayar dividen nalika Lautaro anu tiasa ngalangkungan percobaanana sareng nampi di bandung.

Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Dina taun-taun awal na di bandung janten murangkalih, Lautaro kedah angkat ku karéta sareng beus pikeun mudik ti bumi kulawargana ka tempat pelatihan akademi. Anjeunna badé balik telat soré sareng badé ngarambat deui heula énjing.

Lautaro, dina 2013, nalika anjeunna masih maén di Liniers.
Lautaro, dina 2013, nalika anjeunna masih maén di Liniers. Kiridit ka OLE.

Lautaro Martinez ngiringan jaga budakna sareng ieu ningali anjeunna suksés ngadalikeun jajaran pamuda akademi Liniers. Cita cita-cita najan ningkat kamajuanana sareng ieu ngagalankeun usaha pikeun ngadamel percobaan sareng akadémis anu langkung ageung.

Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Lautaro Martinez Nyanghareupan kuciwa nalika taun rumaja na. Di 15, anjeunna diangkat ku klub Boca Juniors anu ngajak anjeunna pikeun cobaan. Naha anjeun terang?… Klubna ditolak anjeunna negeskeun yén anjeunna henteu kantos tara maén pikeun aranjeunna.

"Aranjeunna ngawartosan yén kuring teu boga kakuatan atanapi kecepatan sareng yén kuring tiasa uih deui upami kuring damel di dinya. Abdi satengah mundur sareng ambek. "

Lautaro Martinez henteu pernah nyerah. Sataun saatosna, bentuk imbangna dina tingkat nonoman narik perhatian palatih interim Racing Club Fabio Radaelli anu nandatanganan anjeunna dina Januari 2014. Nalika aya dina akademi, Lautaro hasil nyetak tujuan 26 dina pertandingan 26, lagu anu masihan anjeunna callup karir senior na.

Lautaro Martínez jalan ka carita Kinérja
Lautaro Martínez jalan ka carita Kinérja. Kiridit ka OLE.

Hatur nuhun kana pagelaran na, perhiasan Balap nalika anjeunna dijulut janten nyauran pikeun ngagambarkeun nagara sareng maén di Alcudia. Naha anjeun terang?… Lautaro nangtung salaku panulis luhur sareng pamuter panghadéna dina pasanggiri.

Lautaro Martínez jalan ka carita Kinérja- Kamulyaan taun-taun
Lautaro Martínez jalan ka carita Kinérja- Kamulyaan taun-taun. Kiridit ka IG
Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Teras anu berbakat teras-terasan teras-terasan kana karir karir awal-awal taun pikeun klub na ogé ngalambangkeun nagara na.

Lautaro tahan kanaékan meteoric hatur nuhun kana serangan sareng gawang nyetak gawang, lagu anu ngajantenkeun média Argentina ningali anjeunna salaku "salib antara Sergio Aguero jeung Gonzalo Higuain".

Lautaro Martínez Kangkung Dina Inohong Rame
Lautaro Martínez Kangkung Dina Inohong Rame. Kiridit ka La Nación jeung El Territorio

Éta henteu lirénna di dinya, sareng klub-klub hébat sapertos Real Madrid, Valencia, Atletico Madrid sareng Inter Milan mimiti ngintun kana tuur na pikeun signature na.

Parantos Argentina parantos dugi ka suku di Eropa sareng antawisna Milan miluan nawar anjeunna. Nalika aya di kleub, Lautaro ngagaduhan dibantosan perusahaan perusahaan sasama na sasama na seniman Mauro Icardi. Di Inter, Lautaro mimiti ngiringan rékaman sanajan dianggo salaku diganti.

Jangkungna accolade sumping dina turnamen 2019 COPA America dimana anjeunna ngagaduhan hubungan anu kuat Lionel Messi.

Lautaro Martínez Maskumambang sareng Lionel Messi- naékna Dina Inohong
Lautaro Martínez Maskumambang sareng Lionel Messi- naékna Dina Inohong. Kiridit ka Yahoo News

Prestasi Lautaro dina kompetisi kasebut nyababkeun fans ka labél anjeunna 'masa depan' maén bal Argentina. Tanpa ragu, dunya tiasa waé ningali anu ngora deui mekar jadi bakat kelas dunya anu leres di hareupeun panon urang.

Lautaro Martinez memang salah sahiji barisan produksi sajajalan pikeun pamaén serangan anu luar biasa anu kaluar ti Argentina. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Lautaro Martínez tanggal Sol Pérez dugi Kontroversi dimimitian anu ngajurung pamisah dina 2017. Sanaos katingali sapertos anu paling kasohor dina poto di handap, duanana pencinta bantahan pisan bari bobogohan.

Hubungan Lautaro Martínez sareng Sol Perez
Lautaro Martínez sakali tanggal Sol Perez. Kiridit ka Afaae

Tanda istirahatna dimimitian nalika Sol Perez teu badé ngantunkeun Argentina pikeun Itali saatos kabogoh na dicoo maén pikeun Inter Milan.

"Urang gaduh tujuan anu béda, kuring hoyong cicing di Argentina, hoyong damel"Ngaku yén saha waé média anu diaku salaku 'budak awéwé ngalamun'. Jeung manehna terus, "Jelas, éta bakal janten langkung gampang pikeun kuring kaluar sareng cicing di Italia, kaleresan kuring hoyong langkung milih didieu, damel 24 jam. Terus terang, Lautaro ninggalkeun kuring. Abdi henteu leres cinta sareng anjeunna nalika kami seueur bertarung."

Milarian Cinta deui:

Teu kedah lami sateuacan Lautaro Martínez mendakan cinta deui. Tukangeun tahayul, aya pacar sareng modél anu glamorus anu disina ku nami Agustina Gandolfo. Anjeunna satuju sareng perjalanan sareng anjeunna ka Éropa.

Kabogoh Lautaro Martínez
Kabogoh Lautaro Martínez. Kiridit ka IG

Kadua pencinta, Lautaro sareng kabogohna Agustina ngamimitian janten réréncangan paling saé sareng gancang, hubunganna dirobih jadi "Cinta sajati"Sakumaha anu kaungkap tina unggulan romantis dina halaman média sosialna.

Lautaro Martínez sareng Agustina Gandolfo
Kisah Cinta Lautaro Martínez sareng Agustina Gandolfo. Kiridit ka IG
Ditilik tina cara duanana penyayang ngasuh cinta, éta ngan ukur sababaraha waktos sateuacan duanana Agustina Gandolfo janten istri ka kabogoh anu nya.
Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Aya anu nyarioskeun yén henteu aya kasatiaan ditinggalkeun dina pertandingan maén bal modern. Pasti, ieu henteu merhatoskeun anu dibagi antara Lautaro sareng anjing-Na anu gemar di handap ieu.

Lautaro Martínez sareng Anjing-Na
Lautaro Martínez sareng Anjing-Na. Kiridit pikeun Twitter

Ngenalkeun kahirupan pribadi Lautaro Martinez jauh tina lapangan maén bal bakal nulungan anjeun gaduh gambaran lengkep pikeun anjeunna. Dimimitian pareum, anjeunna mangrupikeun batur kalayan haté emas, jalma anu alus haté. Sanaos gaduh seueur gangguan karir, Lautaro leres ti dinten karirna sareng Balap teras nyiptakeun waktos kanggo ngadatangan sareng masihan kanyamanan ka anu sakit.

Lautaro Martínez Kahirupan Pribadi- Haténa anu alus
Lautaro Martínez Kahirupan Pribadi- Haténa anu alus. Kiridit pikeun Twitter
Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Ngeunaan Bapaaro Martinez Bapa: Anjeunna sering dingaranan Mario Martínez. Sanaos, anjeunna ditaroskeun sareng sesebutan "Pelusa" nalika anjeunna maén.

Ngenalkeun Lautaro Martinez Bapa- Mario
Ngenalkeun Lautaro Martinez Bapa- Mario. Kiridit pikeun Twitter

Salaku maén bal, Mario Martinez aktif dina taun 1972 dugi ka lima taun ka pengker nalika anjeunna maén di Nasional Nasional B. Taun-taun salajengna anjeunna ningali henteu hirup dugi ka pengarepan karir, nyanghareupan maén bal amatir sareng kasusah keuangan.

Juhari Martinez sakaligus ngaku yén ngimpi nya éta ningali putra Lautaro anu dilatih ku Pep Guardiola. "Hayu urang écés, sanés, ieu mangrupikeun hajat ramana sapertos bapa, ” anjeunna sakali nyarios pertahanan pikeun putrana.

Ngeunaan Ibu Martinez Lautaro: Karina Vanesa Gutiérrez nyaéta bumina. Anjeunna mangrupikeun jenis indung anu ngagaduhan émosional pisan pikeun kasuksesan putrana.

Ngeunaan Ibuaro Laut Martinez
Ngeunaan Lautaro Martinez Ibu- Karina Vanesa Gutiérrez. Kiridit-IG

Lautaro sakali nyarioskeun ieu ngeunaan ibuna;

"Saatos pertandingan anu pasti di mana tim kuring ngajalan kameunangan, kuring nyebat ibu kuring. Nalika anjeunna némbalan, kuring nguping anjeunna nangis: Abdi terang anjeunna bahagia pikeun kuring sabab anjeunna terang sabaraha kuring kedah késang pikeun kasempetan anu kuring kantos".

Ngeunaan Persaudaraan Lautaro Martinez: Sakumaha anu dijelaskeun saméméhna, Lautaro Martinez ngagaduhan dua duduluran- nami Alan sareng Jano. Saeutik pisan dipikanyaho ngeunaan Alan Martinez. Nanging, Jano lanceukna anu saeutik (digambarkeun di handap) dipikanyaho mendakan kasuksésan na nyalira.

Saudara Lautaro Martínez Saudara- Jano Martinez
Saudara Lautaro Martínez Saudara- Jano Martinez. Kiridit ka IG
Naha anjeun terang?… Anjeunna ayeuna ngarobih catetan dina baskét Argentina. Dina ngan 14 (sakumaha dina waktos nyerat), Jano mangrupikeun salah sahiji janji ngora baskét Argentina.
Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Otong

Saatos ngaliwatan média sosial sareng seueur blog anu nyerat perkawis 'Perkara anu anjeun henteu terang ngeunaan Lautaro Martinez', kami parantos nunjukkeun yén anjeunna sanés jinis maén bal anu hirup gaya hirup glamor.

Éta gaya hirup anu dieusi ku segelintir mobil anu lumayan mahal, WAG anu éndah sareng nunjukkeun imah mewah.

Lautaro Martínez LifeStyle
Lautaro Martínez LifeStyle. Kiridit ka IG
Ditilik tina poto ieu, anjeun tiasa satuju sareng urang yén Lautaro Martinez hirup gaya hirup sederhana. Anjeunna bageur pisan pikeun ngatur kakayaanana, henteu ngaluarkeun sapertos gélo.
Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Taun éta "1997" nalika Lautaro ngalahir, hal ieu kajadian.

Fakta Lautaro Martínez Untold
Fakta Lautaro Martínez Untold. Kiridit ka Anandtech sareng Telegraph

(1) Putri Diana parantos tiwas di Paris Perancis dina kacilakaan mobil nalika dituturkeun ku paparazzi. (2) Pilem drama-musibah (Titanic) dileupaskeun. (3) Naon anu ayeuna di kenal salaku Wi-Fi diwanohkeun.

Tato: Lautaro patronizes Mandinga Tato toko ayana di Buenos Aires, Argentina. Tato anjeunna nyayogikeun cara anu langkung saé pikeun mareuman katenangan salaku gambar ngagambarkeun asal-usulna sareng sajarah.

Tatu Laut Laut Martínez
Tatu Laut Laut Martínez

Ageman: Lolobana pangeusi kota-Na (Bahía Blanca) nyaéta Katolik Roma sanaos aya gereja Protestan sareng hiji pangibadah. Ditilik tina kanyataan ieu, kamungkinan yén Lautaro Martinez mangrupikeun urang Kristen sareng iman katolik.

Carita Budak Lautaro Martínez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, video Ringkesan YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan, Ngalanggan mun urang Youtube Channel teras klik Ikon Bell pikeun Bewara.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Lautaro urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu